06 nummer kiezen

Wanneer is een nummer een Gouden nummer en wanneer zilver?

› reageer

Ik wil graag mijn eigen o6 nummer kiezen. Een o6-naamnummer.
Waar kun je deze aanvragen?

› reageer

de meeste keuze heb je volgens mij op www.easymobile.nl.
bijv: 0633-geboortedatum of zo... als je het geluk hebt aan het eind v.d. maand jarig te zijn. Of kies iets anders leuks ik heb er een met enkel 2en en 3en

› reageer

Had ik al gekeken maar mijn achternaam is precies 8 letters dus wil graag een echte match!

› reageer

... in dat geval weet je dus ook PRECIES welk nummer je zoekt! Bel het en 'kijk' of er iemand aanneemt, misschien wil diegene het wel verkopen!?

P.S.
Kijk eerst wat het 3e en 4e cijfer zijn want misschien is de 'reeks' nog niet uitgegeven. Bijvoorbeeld '06-99....' is volgens mij nog niet uitgegeven en derhalve ook (nog) niet te kiezen.

› reageer

Is niet uitgegeven en er neemt ook niemand op. Het begint met 38.

› reageer

06-38 is van Orange. Maar wordt ook door UPC Mobile gebruikt en misschien door Scarlet.

› reageer

Easymobile heeft leuke nummers!! Ik ga dr ook eentje bestellen denk ik, maar aanmelden kost eigenlijk in totaal maar 10 euro toch? Alleen voor het opwaarderen? Weet iemand of er meer kosten aan verbonden zijn? Dat zou wel mooi zijn voor een naamnummer maar een tientje.

› reageer

Goed verhaal! Zo ben ik zelf al zooo lang op zoek naar een nummer met de combinatie 446633 er in. Zo weet ik dat Telfort een nummer beschikbaar had: 06-446633**. Nummer is ooit als prepay uitgegeven, maar niet langer in gebruik.

Hoe kan ik in hemelsnaam aan zo'n nummer komen?? Aanvragen bij de Klantenservice heb ik geprobeerd: Nul op rekest! Moet ik dan echt mensen gaan afbellen??

› reageer

@Benjeti: als je aanmeldt, betaal je 10 euro voor het eerste beltegoed. Daarbij 'krijg' je nog 10 euro. Dus ja: 10 euro is het totale kostenplaatje. (of je moet een goudennr willen, da's 25 euro)

› reageer

Dus grofweg gezgd is het gratis, want die 10 euro die je betaalt, krijg je in btg terug?

› reageer

Advies: Lees wel eerst ALLE voorwaarden van easyMobile.nl goed door!!

Niet dat de voorwaarden van easyMobile.nl onredelijk zijn maar je hebt min of meer te maken met een kruising tussen een prepaid- en een abonnementsaansluiting. Je MOET je bijvoorbeeld namelijk laten registreren en bij minder dan EUR 5,00 bellen per maand (gemeten over 3 maanden) kost het je EUR 1,00 per maand (van je beltegoed).

Nogmaals het zijn geen onredelijke voorwaarden maar wel voorwaarden die je bij andere prepaid providers (nog) niet hebt, en het is dus wel handig wanneer je je ervan bewust bent voordat je een simkaart (telefoonnummer) bestelt!!

› reageer

@benjeti
Je 'verdient' zelfs EUR 10,00 : je moet namelijk EUR 10,00 betalen en je krijgt daar (momenteel) EUR 20,00 beltegoed voor !

NB Een Gouden Nummer kost EUR 25,00, dit houdt in dat je EUR 35,00 (en géén EUR 25,00 ! ) betaalt en daar, momenteel, EUR 20,00 beltegoed voor krijgt.

› reageer

ik ben zelf al geruime tijd op zoek naar 06-12345679
ik ben er ook bereid voor te betalen, alleen wil kpn het nummer niet vrijgeven heb ik het idee.
iemand een idee om aan zo'n nr te komen?

› reageer

zelfs als de hoofdreeks (06-XX) al in gebruik is kan het best zijn dat de sub-reeks (06-**XX) nog niet in gebruik is. Zo lijkt easymobile alleen 063320 t/m 063329 aan te bieden. De nummers 063330 t/m 063399 zijn dus nog niet 'te koop'

› reageer

Maar als je nu zeker weet dat het nummer reeds is uitgegeven... En dat het nu niet meer in gebruik is.

Waarom kan niemand bij Telfort dan even een knopje voor me omzetten en dat nummer aan mijn nieuwe abonnement koppelen? Kosten zijn idd geen probleem.... Any ideas?

› reageer

Maar ik kan toch na het opmaken van mijn 20 euro in een maand ofzo, een orangekaart kopen en daar dat nummer op laten zetten? Of moet je een bepaalde tijd lid blijven? Nee toch? Want dan is het helemaal een mooie actie. Met die orangekaart doe ik nix tot ik ergens bij een mooie aanbieding mijn nummer kan houden. Denk dat ik hem maar bestel!

› reageer

Ik heb mijn door mij gewenste 'gouden' nummer besteld bij Easymobile.
Eindelijk een makkelijk nummer dat ik kan onthouden.
Ik maak er gebruik van totdat ik een mooi abonnement van een andere provider kan afsluiten. Opzegging bij Easymobile is zo geregeld en het nummer kan ik meenemen naar de andere provider.

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Dit onderwerp is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.