HTC Wildfire S - 275 min/SMS + 500 MB voor €15,- p/mnd

Er werd in een ander topic aangegeven dat er vraag is naar de aanbiedingen die er voorheen waren van tussen de €14- en de €16,50. Bij deze denk ik weer iets dergelijks te kunnen bieden:

HTC Wildfire S
275 min/SMS + 500 MB
€15,- per maand
Gratis aansluitkosten
€25,- verzendkosten

Ik weet dat jullie vaak liever voor het toestel bijbetalen in plaats van betalen voor verzendkosten. Hier heb ik echter niets over te zeggen en hier kon ik helaas niets aan veranderen. Ik denk wel dat we een mooie aanbieding hebben gemaakt zoals we die eerst vaker hadden. Dit is €1,- meer per maand in vergelijking tot de sim only variant en dan krijg je voor die ene euro een htc wildifre s.

Omdat jullie hier weer even op hebben moeten wachten, wil ik voor de TV leden iet extra's doen. Mail mij dan even: info - apestaartje- voordeelmobiel.nl

› reageer

Als ik op de links klik, kom ik uit op site: dealdirect. Is dit andere naam van voordeelmobiel?

› reageer

Dat is vreemd. We hebben deze actie opgezet in samenwerking met hollandsnieuwe en DealDirect, maar je zou altijd eerst bij ons uit moeten komen.
Ik denk dat er iets fout gaat met een campagne die we hiervoor hadden opgezet. Ik ga het morgen ochtend meteen laten verwijderen, ik ben helaas niet zo technisch onderlegd om dit zelf aan te passen.

Tot die tijd kan de volgende link gebruikt worden: http://www.voordeelmobiel.nl/aanbiedingen/hollands-nieuwe.html
De aanbieding staat iets verderop in het rijtje...

Ik zal ook de samenwerking met DealDirect uitleggen:
We hebben deze aanbieding in een samenwerking tussen hollandsnieuwe, Dealdirect en ons. Dit is eigenlijk gedaan omdat DealDirect en wij veel hollandsnieuwe verkopen. Hollandsnieuwe en Dealdirect hebben/hadden echter geen klantenservice en wij staan bekend om onze goede klanten service. Daarom mogen wij deze aanbieding goedkoper verkopen dan hollandsnieuwe zelf doet. U kwam dus ook op het bestelformulier bij DealDirectuit . Schrikt u daar niet van. Ondanks dat ondersteunen we wel nog steeds. Dus als er iets is, zullen we u altijd blijven helpen. We hebben nog steeds onze eigen ingangen (dealer lijn), dus kunnen altijd net iets sneller en beter schakelen dan de klant zelf (kijk ook maar naar de recensies, we helpen echt altijd als het kan).

› reageer

Ik heb gevraagd aan TV om de eerste links te verwijderen. Er is iets raars mee gebeurd, ik weet ook niet wat.
In ieder geval heb ik besloten om de extra actie gewoon hier op TV te vermelden, ik krijg heel veel mailtjes en misschien dat dit wat extra duidelijkheid geeft:
bovenop de 20 euro cashback geven we nog eens 10 euro extra cashback voor TV lezers!

Voor de volledigheid, bij deze nog even de correcte links: www.voordeelmobiel.nl/weekdeal.html

Mocht je dit willen, stuur mij dan even een mailtje: info (at) voordeelmobiel.nl

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Dit onderwerp is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.