KPN vernieuwt prepaidtarieven per 1 februari

Vanaf 1 februari vernieuwt KPN de prepaidtarieven. Een klant hoeft zich niet langer aan te melden voor het bonustarief om lagere belkosten te krijgen, maar krijgt direct het lagere beltarief.

Op dit moment voert KPN twee verschillende prepaidtarieven. Bij het standaardtarief wordt 35 cent per minuut betaald, en 25 cent voor een sms. Een ieder kan zich gratis aanmelden voor het bonustarief. Bij het bonustarief kosten belminuten 30 cent per stuk, en smsjes 10 cent per stuk. Beide tariefplannen worden na de eerste minuut per seconde afgerekend. Het klantonvriendelijke van de huidige tarieven is dat een klant niet automatisch de voordelige tarieven krijgt. Het standaardtarief kent geen enkel voordeel voor de gebruiker boven het bonustarief.

Vanaf 1 februari krijgen klanten dus standaard het bonustarief. Smsen wordt wel duurder bij de vernieuwde tarieven: Een sms kost vanaf 1 februari 15 cent per sms. De prijs voor internetgebruik gaat omlaag van 2,50 euro per MB naar 2 euro per MB. Klanten die een internetbundel geactiveerd en opgebruikt hebben, krijgen 50% korting op het MB-tarief.

Naast deze wijzigingen vernieuwt KPN ook de prepaid internetbundels. De huidige bundels zijn als volgt:

Surf&Mail Vandaag (prijs per dag) € 1,50 20 MB
Surf&Mail Instap € 5,00 25 MB
Surf&Mail Totaal € 10,00 200 MB

De nieuwe bundels worden als volgt:

1 Dag € 1,50 20 MB
1 Week € 3,50 75 MB
Maandelijks € 10,00 200 MB

De geldigheid van het beltegoed blijft onveranderd. Er hoeft niet verplicht periodiek opgewaardeerd te worden om het beltegoed niet kwijt te raken. Één gesprek, sms of internetsessie per zes maanden volstaat om het beltegoed niet kwijt te raken.

Meer nieuws

Populaire toestellen

› bekijk alle telefoons

1 reactie

› reageer
Anonieme gebruiker

14 april 2015 10:44
ik heb gwoon prepai, bel heel weining. ik denk dat ik het gewoon moet laten bij hetgeen ik nu heb . betegoed raak ik dus niet gewijd.hoor ik iets van u.vrg jaap visser 0263114123
› reageer

Ook iets te zeggen? Reageer!

Je naam (*optioneel)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
8 min vier
=