Simpel maakt bellen met je huisdier mogelijk

Telecomprovider Simpel heeft vandaag een opmerkelijke primeur, zo meldt besteproduct.nl. Op 7 mei start Simpel met een abonnement speciaal voor huisdieren en hun baasjes. Hoewel het nieuwsbericht op een publiciteitsstunt lijkt, weet Simpel te melden dat het alles behalve een publiciteitsstunt is.

Simpel gaat dit nieuwe abonnement voeren na onderzoek onder klanten. Daaruit bleek dat Nederlanders vooral hun huisdier missen tijdens vakantie. Met dit nieuwe abonnement kan voor 2,50 euro per maand 25 minuten gebeld worden met het huisdier.

Voor dit nieuwe abonnement is ook een speciale telefoon ontwikkeld. Het toestel heeft vier grote toetsen met de mogelijkheid een foto van het baasje te plaatsen. Het huisdier kan het baasje bellen door één van de toetsen in te drukken. Als het baasje het huisdier belt gaat een speciaal voorgeprogrammeerde beltoon over. Dit kan bijvoorbeeld de stem van het baasje zijn, die de naam van het huisdier roept. Met de ingebouwde camera zal het mogelijk zijn beeld te bellen met het huisdier.

Meer nieuws

Populaire toestellen

› bekijk alle telefoons

0 reacties

› reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Schrijf jij de eerste?

Iets te zeggen? Reageer!

Je naam (*optioneel)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
8 min vijf
=