Delta biedt bellen in België en Nederland voor dezelfde prijs aan

De Zeeuwse provider Delta heeft aangekondigd telecomdiensten te gaan aanbieden, zo meldt Tweakers.net. Daarbij kunnen klanten voor dezelfde prijs bellen in Nederland en België. Het gaat vooralsnog om een kleine uitrol, met slechts duizend simkaarten.Volgens Delta zullen zijn prijzen voor bellen in Nederland en België gelijk zijn, al gaat bellen in België niet uit de bundel, waardoor er apart voor moet worden betaald. Daarbij kost een belminuut in Nederland en België 30 cent. Een sim-only-abonnement kost bij het Zeeuwse bedrijf 8,95 euro per maand, waarvoor de klant 150 belminuten of sms'jes ontvangt. Bij het duurdere abonnement van 15,95 euro per maand zijn 300 belminuten of sms'jes inbegrepen en kunnen Delta-klanten onderling gratis bellen. De provider geeft aan dat er per seconde wordt afgerekend.

Ook kan bij Delta een abonnement voor mobiel internet worden afgesloten. Deze bundel kost 9,95 euro per maand, waarbij de klant een datalimiet van 1GB en een downloadsnelheid van 1Mbps heeft. Er wordt gebruikgemaakt van het netwerk van KPN, waardoor Delta optreedt als virtuele provider. 

Delta biedt al diensten aan op het gebied van tv, internet, bellen en energie. Daarbij is het bedrijf zowel op de consumenten- als de zakelijke markt actief, maar richt het zich met name op de provincie Zeeland. Gebruikers ervaringen van Delta Mobiel kunnen hier geplaatst worden.

Meer nieuws

Populaire toestellen

› bekijk alle telefoons

0 reacties

› reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Schrijf jij de eerste?

Iets te zeggen? Reageer!

Je naam (*optioneel)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
acht + 4
=