Bedrijf achter Kruidvat Mobiel is failliet

Het bedrijf achter virtuele providers als Kruidvat Mobiel en Ajax Mobiel is failliet, zo meldt Tweakers.net. Het bedrijf 6GMobile richtte in 2009 ook 'onbeperkt alles'-provider Tringg op, maar verkocht die eerder al aan KPN. Het personeel zou zijn ontslagen.

Het is onduidelijk wat er gebeurt met de klanten van Kruidvat Mobiel en Ajax Mobiel, maar tweaker danielheesen zegt dat klanten van Kruidvat Mobiel onlangs al een nieuwe simkaart hebben gekregen en dus over zouden kunnen zijn gegaan naar een ander bedrijf. Het personeel is vorige week al naar huis gestuurd, zo zegt een bron tegen Tweakers.net. Directeur Harry van Streun bevestigt het faillissement, maar wil verder nog niets zeggen. "We komen op een later moment met meer informatie." 

Het bedrijf 6GMobile is uitbater van virtuele providers, veelal werkend op het netwerk van KPN. Het is onduidelijk of er nog merken naast Kruidvat Mobiel en Ajax Mobiel bij 6GMobile zitten; de site vermeldt geen andere merken. Tringg, een provider die sinds 2009 'onbeperkt' bellen, sms'en en mobiel internetten aanbood, werd vorig jaar verkocht aan KPN.

Meer nieuws

Populaire toestellen

› bekijk alle telefoons

0 reacties

› reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Schrijf jij de eerste?

Iets te zeggen? Reageer!

Je naam (*optioneel)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
7 - 5
=