Hyves Mobile stopt per oktober

Hyves stopt per 1 oktober met zijn mobiele telecomaanbieder. Het bedrijf steekt zijn energie liever in de vaste en mobiele verschijningsvorm van de profielensite zelf, zo meldt Emerce.

Vandaag informeert Hyves de duizenden klanten van Hyves Mobile dat hun operator in het najaar verdwijnt. Marketingmanager Maarten Naaijkens zegt tegen Emerce: “We stoppen per 1 oktober. Klanten kunnen tot die tijd overstappen en ze kunnen van ons een vergelijkbaar aanbod elders krijgen. Ze hoeven niet per se naar T-Mobile. Onze gebruikers moeten vrijheid van keuze hebben.”

In oktober 2010 ging de virtuele mobiele aanbieder van start op het netwerk van T-Mobile. “Het exploiteren van een operator is een hele eigen tak van sport die op dit moment minder bij ons past. We steken onze energie liever in onze contentstrategie.”

Eind vorig jaar was er nog sprake van dat Hyves met een andere propositie op de mobiele markt zou komen. Die plannen kregen binnen de profielensite zelf geen gestalte. Wel richtte een aantal oud-Hyvers, los van het bedrijf maar met ondersteuning van De Telegraaf, afgelopen mei de operator Bliep op.

Meer nieuws

Populaire toestellen

› bekijk alle telefoons

0 reacties

› reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Schrijf jij de eerste?

Iets te zeggen? Reageer!

Je naam (*optioneel)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
7 + vijf
=