KPN biedt vanaf vandaag onbeperkt bellen aan

KPN is vandaag gestart met de verkoop van de nieuwe abonnementsvormen, waarmee klanten voor 40 euro per maand onbeperkt kunnen bellen en smsen naar alle vaste en mobiele telefoonnummers in Nederland. Hierdoor kunnen veel-bellers aanzienlijk besparen op hun kosten. De nieuwe abonnementen waren begin deze maand al aangekondigd, en zijn vanaf vandaag dus te bestellen.

De nieuwe abonnementsvormen komen tegelijkertijd met de introductie van ToestelLease. Hierbij huren klanten een telefoon van KPN, die zij aan het einde van het contract weer kunnen inleveren, of overkopen tegen de restwaarde. Met de introductie van de nieuwe abonnementsvormen is de hoeveelheid data binnen een abonnement niet langer gekoppeld aan de hoeveelheid belminuten. Iedere klant die voor de nieuwe KPN abonnementen kiest, kan eveneens onbeperkt bellen naar alle andere KPN klanten. Hier vallen overigens de andere KPN merken Hi, MTV Mobile, Telfort en Simyo niet onder.

Naast deze veranderingen zit roaming niet langer in de bundel, en kunnen niet opgemaakte belminuten niet meer meegenomen worden. Klanten kunnen wel na 30 dagen elk moment hun bundel omhoog of omlaag aanpassen. Voor bestaande klanten verandert er niets, totdat zij hun abonnement verlengen.

Meer nieuws

Populaire toestellen

› bekijk alle telefoons

0 reacties

› reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Schrijf jij de eerste?

Iets te zeggen? Reageer!

Je naam (*optioneel)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
acht - vijf
=