iPhone 5 kan al gereserveerd worden bij Phone House

Sinds deze week is het bij Phone House al mogelijk om een iPhone 5 te reserveren. Klanten die een reservering maken betalen hiervoor 10 euro, en mogen bij het afhalen van de nieuwe iPhone voor 20 euro accessoires uitzoeken.

De iPhone 5 is officieel nog niet aangekondigd. Er gaan al maanden veel geruchten over de lancering van de nieuwe iPhone. Zo zou het toestel een groter beeldscherm krijgen, platter zijn en geen glasplaat meer op de achterkant hebben. Ook gaan al langere tijd geruchten dat de telefoon op 12 september bekend gemaakt zal worden. Apple heeft gisteren diverse media dan ook uitgenodigd voor 12 september. In deze uitnodiging is het getal 5 te zien, wat de geruchten voor een nieuwe iPhone nog verder doet versterken. De verwachting is dat de nieuwe iPhone eind september of begin oktober in Nederland in de winkels te krijgen is.

Phone House verwacht dat de iPhone 5 geleverd gaat worden in drie uitvoeringen, net als de iPhone 4S: Een versie met 16GB, 32GB en 64GB opslag. Phone House verwacht dat direct bij de levering de iPhone in het zwart en in het wit beschikbaar zal zijn, zo levert navraag bij een filiaal van Phone House op. Klanten die een voorinschrijving doen bij Phone House voor de nieuwe iPhone, en het toestel niet geleverd krijgen binnen een maand na de officiële leverdatum, maken aanspraak op restitutie van de voorinschrijfkosten.

Meer nieuws

Populaire toestellen

› bekijk alle telefoons

0 reacties

› reageer

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Schrijf jij de eerste?

Iets te zeggen? Reageer!

Je naam (*optioneel)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
tien plus 5
=