Ben reviews

Gebruikersbeoordelingen Ben

Gebaseerd op 114 reviews
2,8
Dekking
Klantenservice
Algemene indruk
Administratie
Diensten
Totale indruk
Schrijf een review

Review door N

31 juli 2015, 13:23

DRAMA DRAMA DRAMA,

's wereld slechtste provider is BEN, begin nooit aan een abbonement bij BEN.
al vanaf april bezig met data proberen te krijgen, na 3 maand eindelijk data maar nog steeds is het nummberhoud niet goed doorgevoerd, wat dus wel de bedoeling was. vervolgens na 20x bellen met de BEN klantenservice (45 minuten wachttijd ) wordt de schuld bij jezelf neergelegd dat wij daar zelf achterna moeten gaan omdat hun een fout hebben gemaakt. schande

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

22 juli 2015, 15:00

Drama,drama en nog eens drama.
Begin nooit aan een Ben abbonement
Uren wachten aan de telefoon en pure minachting voor de klant.
Het is overal wat tegenwoordig maar dit slaat echt alles.
Website is ook al maanden een regelrechte ramp.
Je wordt opgezadeld met hoge kosten en ingrijpen kan gewoonweg niet.
Nogmaals,al lijkt het allemaal zo mooi dan nog komt er een moment dat er tijdens je abbonement periode een probleem optreed die je handenvol geld kost.
Ik kan niet wachten tot het voorbij is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Noë

21 juli 2015, 03:01

Ik heb zo die reviews eens gelezen en het blijkt wel dat de meesten hetzelfde probleem hebben.

Het begon bij ons bj mijn moeder die een nieuw abonnement afsloot met nummerbehoud en nieuwe telefoon. Er bleek iets niet te kloppen met de sim kaart. Ondertussen had Bem blijkbaar iets "omgezet" waarna mijn moeder geen netwerk heeft. Geen internet of verbinding om te bellen. Ook wij wachten belachelijk lang en krijgen loze beloftes en mensen aan de lijn die er net zo min verstand van lijken te hebben ams wij zelf.

Inmiddels is mijn eigen telefoon precies hetzelfde aan het doen. Ik ben nauwelijks bereikbaar, moet wel elke maand betalen maar krijg dus absoluut geen waar voor mijn geld.

En ik vrees dat het abonnement opzeggen ook voor de nodige heisa gaat zorgen.

Ben moet je niet aan beginnen. Wat een fiasco.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Beatrix

20 juli 2015, 22:36

Begin NOOIT - echt NOOIT - aan een Ben abonnement - je komt er niet van af, ze zijn niet te bereiken, je wordt ondanks beloftes nooit teruggebeld en aan een eind van een hele serie telefoontjes ben je gewoon weer terug bij af met een onterechte rekening en veel dreigementen...!?!?! Absoluut slechte provider die op papier gouden bergen beloofd maar dit in zijn geheel niet waar maakt of wil waar maken!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door stefan

17 juli 2015, 09:40

6 jaar een abonnement gehad, ging compleet berg afwaarts met zowel dekking als klantenservice.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Anti ben

17 juli 2015, 01:12

De dekking is echt heel slecht, als je kan whatsappen is dat al een wonder. Ik krijg nooit mijn bundel op omdat ik het gewoon niet kan gebruiken. Vaak contact met ben opgenomen die doen er natuurlijk niks aan. Ik kan thuis niet gebeld worden en daardoor veel belangrijke telefoontjes misgelopen.

Kortom neem geen ben.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jeroen

15 juli 2015, 19:34

Zeer slechte zaak van Ben!!

Afgelopen april ben ik gestart met het starten van een sim only abonnement met nummerbehoud. Dit heb ik toen telefonisch aangevraagd, het zou per 12 mei ingaan zei de verkoopster, Prima! Helaas kreeg ik geen bevestiging en heb ik op 12 mei gebeld naar Ben. Ze wisten helemaal niks van mijn SimOnly abonnement af, een technische storing.... Heel erg balen maargoed dit zou kunnen gebeuren.

Opnieuw aanvragen dus, na mijn vakantie op 22 mei heb ik samen met een medewerker van ben via het internet mijn sim only opnieuw aangevraagd, met nummerbehoud.. dit zou ingaan op 12 juli. Enorm lang wachten vond ik zelf helemaal omdat Ben een dochter ondernemer is van T-mobile waar ik nu zit (in de t-mobile winkel vertelden ze mij gisteren dat het slechts een klik op de knop was).

Ik kreeg mijn simkaart aan de deur, betaalde hier netjes een kleine 10 euro voor en nu was het wachten. Het was begin juni

Op 11 juli had ik nog geen bevestigingsmail gehad, ik proberen te bellen naar via de site ben.nl/klantenservice kan je mooi zien hoelang je moet wachten... 4 minuten! Nou dat lukt nog wel, helaas was ik na 40 minuten nog niet aan de beurt ( de site paste het wel mooi aan hoor, elke minuut die ik wachtte kwam bij de online wachttijd op.. (zit er dan niemand?) Na 45 minuten heb ik het opgegeven en via de Ben facebookpagina het een en ander opgevraagd.
Onderstaande reactie kreeg ik:

Hoi Jeroen, je aanvraag loopt niet helemaal goed door, gezien ik je status nummerbehoud heb bekeken en zie dat deze is afgewezen. Reden: Mobiel nummer: +316xxxxxxxx

Aanvraag beoordeeld

Je aanvraag is afgewezen, omdat de opgegeven provider niet klopt.

Wat nu?

Voor het overnemen van je mobiele telefoonnummer hebben we je huidige provider nodig om je aanvraag in te dienen.
Controleer bij welke provider je zit
Dien via deze link direct een nieuwe nummerbehoud aanvraag in met de juiste provider
Kijk op onze nummerbehoud pagina http://bit.ly/1INp0he voor veel gestelde vragen

Zodra je dat heb doorgegeven dan kan ik verder met het behandelen van je aanvraag. Ik heb voor je opgezocht dat Telfort het netwerk van KPN gebruikt. Graag via bovenstaande link doorgeven.
Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag van je. Een fijne dag.

De groeten van Ben

Oftewel.... Ik had kunnen wachten tot ik een ons woog... niks is vermeld, geen telefoontje, geen mailtje niks... en dan mij zolang laten wachten.. Ik was er helemaal klaar mee.

afgelopen donderdag heb ik toch maar 50 minuten in de wachtrij gewacht tot in aan de beurt was, eindelijk kreeg ik iemand aan de lijn. Ik deed mijn verhaal. De jongen reageerde heel luchtig en zei dat hij dit wel kon regelen. 'Maandag is alles voor elkaar, ik ben net een deur verder gelopen en heb alles voor u geregeld'. Prima dacht ik, dat is netjes. Ik vroeg om een bevestiging per mail, hij zou dit vandaag nog sturen, maar helaas niks gehad.

Maandag..... nog steeds bereik... toch ben nog maar eens bellen. Weer 40 minuten in de wacht ( is toch niet normaal, al mijn minuten op aan Ben...) kreeg ik een medewerker aan de lijn. Zij vertelde mij eerst dat ze mijn adres niet kon vinden, toen mijn telefoonnummer niet, eindelijk kreeg ze via mijn achternaam de goede gegevens. Zij vertelde (na enig zoekwerk) dat ik niet de goede profider had opgegeven, Ik had Telfort ingevuld ipv T-mobile (hoe kan dit als iemand van Ben dit heeft geregeld dacht ik? hoe kan ik dit hebben ingevuld?) Zij vertelde mij dat ze dit nu had geregeld en dat ik geduld moest hebben.
Ik heb haar toen duidelijk gemaakt dat mijn geduld op is en dat ik geen enkel vertrouwen meer heb in Ben. Mijn abonnement is voordat het inging beindigd door vele gebreke van Ben heeft deze mevrouw genoteerd. Prima dacht ik, dan maar geen Ben... ben ik in ieder geval van dit gezeur af. Ben al 2 maanden verder en heb nog steeds niks.

Ondertussen heb ik bij T-mobile een abonnement genomen (was serieus binnen 10 minuten geregeld en omgezet, Top!

Wat de spijker op zijn kop slaat is dat ik nu net een mail krijg met daarin: Beste Jeroen, Fijn dat je klant bent geworden bij Ben, je abonnement is nu ingegaan............ (moet ik nu nog betalen ook?)

BEN waar ben je mee bezig?????

Heel graag een reactie..

Groet Jeroen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ben ( ja hellaas)

14 juli 2015, 11:36

Ben.nl reageert nergens op oplossingen blijven uit na veel beloftes.

Het is in en in triest.

Als je ze aan de lijn krijgt krijg je als antwoordt sorry voor het ongemak ja het lukt bij U zo te zien niet etc

we gaan een bericht aanmaken U hoort ZSM van ONS

JAJA hoor helemaal niks.

BEN stop met verkopen en los eerst problemen op

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door jeffrey

13 juli 2015, 19:50

Je krijgt ze nooit te pakken. En op 5 juli sturen ze een mailtje dat ik een rekening moet betalen. Ik ga uitzoeken of dit klopt want ze hebben volgens mij de administratie niet op orde. Dat ze niet kunnen tellen is een feit want vandaag, 8 dagen verder krijg ik dit gedreig om mijn oren. Verre van vriendelijk en al helemaal bizar als je dit 8 dagen na datum stuurt. Dit is niet de eerste keer dat ik gezeik heb. Ik schrijf niet vaak mijn mening op het internet maar deze deel ik: blijf ver weg van BEN
------------------------------------------------
Je hebt het openstaande bedrag van EUR 52,98 helaas nog steeds niet aan mij betaald. Daarom heb ik je abonnement geblokkeerd voor uitgaande gesprekken, het versturen van sms-berichten en het gebruik van internet. Voor het opheffen van de blokkade breng ik je EUR 25,42 in rekening.

Ik vraag je om het openstaande bedrag direct naar rekeningnummer NL61COBA0733974775 van Ben over te maken onder vermelding van het betalingskenmerk 1.50238890.

Als het verschuldigde bedrag niet binnen 8 dagen is bijgeschreven op mijn rekening, beëindig ik je abonnement en draag ik de totale vordering over aan een incassobureau. Daarnaast verstrek ik je gegevens aan de Stichting Preventel. Registratie bij Preventel zal tot gevolg hebben dat je geen nieuw abonnement meer kunt afsluiten bij Ben en andere aanbieders.

Let op! Een incassobureau berekent extra kosten. Kijk op voor meer informatie.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anonieme gebruiker

13 juli 2015, 14:38

Plotseling werd het maandbedrag van mijn abonnement verdubbeld. Gebeld....(wachttijd 37 minuten). Wordt volgende maand hersteld was het antwoord. Dit ging 3 maanden zo door. Uiteindelijk de betalingen gestorneerd.
Nu dreigt men met het afsluiten omdat er niet is betaald. Prima, dan maar abonnement opzeggen. "Natuurlijk meneer, ga ik voor u regelen."
3 weken later nog steeds geen bevestiging van de opzegging.
Ik vrees dat er iets behoorlijk mis is bij BEN.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Anonieme gebruiker

12 juli 2015, 21:50

Normaal schrijf ik geen recensies, maar mijn ontevredenheid over Ben heeft vandaag een nieuw niveau bereikt.

6 weken geleden heb ik een nieuwe simkaart aangevraagd. Deze kwam maar niet aan, toen heb ik gebeld naar de klantenservice (waarbij gerekend kan worden om een gemiddelde wacht tijd van 30 minuten, fijn voor de telefoonrekening), waaruit bleek dat het abbonement bij die simkaart niet klopte en daarom was de verzwnding stopgezet. Ik kreeg een nieuwe opgestuurd en deze kwam keurig optijd na 2 dagen aan. Moest ik alleen (weeeer) naar de klantenservice bellen want ik kon m niet online activeren. Ze zeiden dat t enkele dagen kon duren voor ik service had. Na 6 dagen heb ik NOGMAALS naar de klantenservice moeten bellen omdat ik nogsteeds geen gebruik kon maken van het abbonement. Er zou gekeken wordennaar het probleem en de kosten van mijm abonement zouden stopgezet worden tot ik er ook daadwerkelijk gebruik van kon maken. Ik zou een mail ontvangen wamneer mijn simkaart het weer deed. Na een week nogsteeds niets ontvangen, dus ik WEER bellen, waarna blijkt dat het probleem nog niet eens onder de loep is genomen. Het zou doorgegeven worden aan het hoofdkantoor en ik zou bericht ontvangen als de situatie was verbeterd.

Nu, inmiddels 6 weken later, werkt de simkaart nogsteeds niet, maar wordt wel gewoon nog het geld van mijn rekening afgeschreven.
Mooi is dat! Geen mogelijkheid tot bellen, smsen en internetten, maar wel de maandelijkse lasten.

WAARSCHUWING: NEEM GEEN BEN ABBONEMENT!!!!!!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Dave

12 juli 2015, 14:09

Nog nooit zon slechte klantenservice meegemaakt.. Na 3 x bellen en een gemiddelde wachttijd van 15 minuten en ontzettend slecht advies en het komt er telkens weer op neer dat je het zelf maar uit moet zoeken. Duidelijk aangegeven dat ik klant wil worden. Gelukkig toch maar niet gedaan.. Echt heel slecht..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

10 juli 2015, 12:46

Het ging al mis bij het begin. Sim kaart werd niet geactiveerd. Vervolgens 15 - 30 min in de wacht elke keer dat je belt en uiteindelijk via FB na een lange discussie eindelijk de SIM geactiveerd gekregen, ruim een week te laat. En maar excuses aanbieden en zich verschuilen achter die 3e persoon "Ik ben BEN". Paar maanden nog gebleven omdat 't nu eenmaal werkte, maar bij opzeggen beland je weer in de ellende van eindeloos in de wacht staan bij de klantenservice.

Dat was eens en nooit weer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door Kris

09 juli 2015, 18:07

In maart 3 weken onrechtmatig uit de lucht geweest. Kon alleen gebeld worden. Klantservice reageert niet op mail, facebook etc. Klantenservice tel nr staat niet op site, alleen nr voor wijzigen rekening nummer. Dat maar gebeld, een x of 5. Minimaal 30 min in de wacht, waar wel kosten voor worden berekend.
Wanneer je dan eindelijk iemand aan de lijn krijgt is het antwoord 'Afwachten'.
Tevens wordt je zeer amicaal met je voornaam aangesproken. Ongepast.

Na 4 x bellen, uren in wachtrij en geen oplossing (werd gezegd dat ze me niet konden helpen) gedreigd met opzegging. En ineens kon wel iets geregeld worden. De dag erna weer in de lucht met een toezegging dat de weken dat ik niet heb kunnen bellen/internetten binnen mijn bundel verrekend zouden worden. Maar helaas, de maandfactuur van de weken waarin ik uit de lucht was werd toch netjes in rekening gebracht.
3.5 Maand later is er nog steeds niets verrekend.

Nu weer een herinnering met extra kosten ontvangen voor een rekening die 2 weken geleden al voldaan is. Maar weer een betaalbewijs gestuurd.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Maria v/d M

03 juli 2015, 16:52

Sinds onderhoud niet meer aangesloten, al maanden wahtend op slechte klantenservice van ben maar nog steeds niks ben roep ik uit tot de slechtste provider van nederland.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Ron van H

02 juli 2015, 23:44

Waardeloos, slechtste bedrijf wat ik ooit in mijn leven ben tegengekomen.
Je sluit een abo af en vervolgens gebeurd er niets ! Doodstil blijft het.maand in maand uit.. Overal waar je kijkt op het www is het vergeven met negatieve recencie's zelfs op hun eigen Facebook. Ook hun tel. helpdesk met een gemiddelde wachttijd van EEN uur zegt alleen maar sorrie en we gaan er aan werken om vervolgens niets meer te horen.Ik ben nu gelukkig elders geslaagd en heb mijn BEN aanvraag met een aangetekende brief ontbonden.
Eens maar nooit meer, mensen blijf bij dit rampzalige bedrijf uit de buurt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door trol010

02 juli 2015, 23:16

Ik heb een sim only abonnement met nummerbehoud via een overeenkomst afgesloten bij ben. Binnen een week kreeg ik de sim kaart al. Helaas, verder dan dat is het nooit gekomen. Kennelijk zijn ze niet in staat om een nummerbehoud te realiseren. Na 2,5 maand !! wachtten werd ik het geneuzel een beetje zat. Op facebook berichten geplaatst waar je ook niet verder komt als sorrie we zoeken het uit om vervolgens niets meer te horen . via de inlog op mijnBen vragen gesteld waarom ik na 2,5 maand !! wachtten nog steeds geen werkende simkaart heb, staat daar "'wij proberen Uw vragen binnen 10 dagen !! te beantwoorden" dat zijn dus werkdagen dus betekend 2 weken wachtten op een antwoord !! Is dit gestoord of gestoord ?? Nadat ik dus na 2,5 maand wachtten !! een hele week bezig ben geweest duidelijkheid te krijgen kwam ik erachter dat ik niet de enige was met dit probleem maar nog honderden zo niet meer. Toen was ik het zat. Op grond van wanprestatie , omdat het niet normaal is 2,5 maand te wachtten op een werkende simkaart , heb ik een aangetekend brief gestuurd waar ik eiste om ontbinding van de aanvraag, Gelukkig werd dit geaccepteerd. Vervolgens heb ik precies dezelfde aanvraag bij Simyo ingediend alwaar ik binnen 10 dagen een werkende simkaart kreeg inclusief het nummerbehoud. Waarom kan ben niet wat simyo wel kan ?
Ik denk dat het voortbestaan van een zo slecht georganiseerd bedrijf geen toekomst heeft.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

01 juli 2015, 09:51

Zoals zo veel mensen hier. Waardeloos bedrijf. 2 jaar al klant. In februari een verlenging gedaan. Die is niet goed doorgekomen, sindsdien verkeerde rekeningen, verkeerd abonnement, niks werkt. Schandalig bedrijf. tientallen keren gebeld en op Facebook berichten gezet, je krijgt soms reactie, maar er wordt niks maar dan ook niks opgelost.

Hoop dat ze failliet gaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Sanders

25 juni 2015, 11:36

Ik heb een jaar een abonnement gehad bij Ben, dit ging op zich goed.
Na een jaar ben ik overgestapt op een andere provider die dit verder zou regelen met Ben.
Ik krijg tot op heden nog steeds facturen en er wordt geprobeerd bedragen af te schrijven (ik heb deze incasso inmiddels geblokkeerd).
Ik heb een E-mail gestuurd, daar heb ik geen reactie op gekregen, ook heb ik het contactformulier ingevuld, ook geen reactie.
De wachttijd bij de klantenservice is inmiddels een halfuur. Schandalig!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door E

22 juni 2015, 12:00

Ik ben sinds februari klant bij Ben. Dit was vlak voordat ze allemaal storingen kregen dus gelukkig gaat alles goed met mijn abonnement. Ik kan alleen nog steeds niet inloggen op de app. Ik heb al twee keer een bericht gestuurd naar de klantenservice maar die weten niet echt wat ze moeten doen volgens mij.
Ook beantwoordt de klantenservice mijn vragen heel laat en is de website erg langzaam. De enige reden dat ik niet wegga bij Ben is dat het zo goedkoop is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Anonieme gebruiker

19 juni 2015, 14:40

Ik kan amper een review geven, want hoewel ik ik februari al een abonnement bij Ben afsloot, kan ik vandaag nog altijd NIET via hen bellen. De overname van mijn T-mobile nummer is nog niet geschied en dus zit ik nog steeds aan mijn oude provider vast.

Er word ook totaal niet gecommuniceerd. Je moet steeds zelf bellen, héél lang wachten en omdat ik door hen toedoen Nog steeds geen BEN klant ben, is dat ook nog eens niet kosteloos.

De wederom opgeschoven portering is weer niet uitgevoerd en sterker nog: het is nog steeds onduidelijk of een wanneer dat dan had plaatsgevonden.

Ik ben diep teleurgesteld en vraag me af: als dit de wijze is waarop Ben met een nieuwe klant omgaat, hoe schunnig worden de bestaande klanten dan wel niet behandeld? Ik ga daar in ieder geval niet op wachten. Dit is pure wanprestatie en er is en verzoek ingediend bij het hoofdkantoor mijn contract te ontbinden. Aks daar niet mee word ingestemd, overweeg ik zeker juridische stappen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Iris

17 juni 2015, 14:18

Overweeg je je contract te verlengen of een abonnement bij Ben af te sluiten? Wees gewaarschuwd, ik heb reeds 12 keer met de klantenservice van Ben gebeld en via Facebook contact met ze gehad en nog steeds werkt de simkaart van mijn nieuwe telefoon niet en kan ik deze niet gebruiken. Dan kun je nog zo'n voordelig abonnement adverteren, maar uiteindelijk ben je duur uit. Op facebook reageren ze niet meer na 1 poging tot het oplossen van het probleem. Bij de klantenservice schepen ze je elke keer met hetzelfde antwoord af - dat ze niks voor je kunnen doen - maar een mail gaan sturen naar de betreffende afdeling. Er wordt beloofd dat er contact met je opgenomen wordt, maar na 19 dagen heb ik nog steeds niks gehoord. Het laatste meisje dat ik heb gesproken geeft openlijk toe dat alle andere 11 collega's NIKS hebben gedaan, terwijl mij elke keer oplossingen beloofd zijn. Werkelijk ongelooflijk en uitermate teleurstellend. Kortom, doe het niet. Betaal die paar euro's en kies voor een andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ben Bouten

16 juni 2015, 20:25

gewoon doen! sluit je abo af bij ben. krijg je goedkoop maandtarief maar wel veel bellen met de nu gratis klantenservice wat klachtenservice is. je data gebruik je om de facturen en betaalbewijzen te verzenden. betaalbewijs@ben.nl is je nieuwe meest gebruikte mailadres. kortom gewoon doen. met de vriendelijke groet van een ex gebruiker van BEN BOUTEN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Max

12 juni 2015, 10:17

Wat een verschrikkelijke provider. Niet klantvriendelijk, zowel de klantenservice als de persoonlijke inlogpagina waar zeker de laatste tijd veel problemen mee zijn. Lang niet alles wordt (goed) weergegeven en het blinkt niet uit in overzichtelijkheid. Door toedoen van Ben (verstrekken foutieve informatie op de inlogpagina) heeft mijn nummer portering bij de nieuwe provider vertraging opgelopen waardoor ik nu nog een maand langer moet doorbetalen aan Ben. Heb Ben gebeld om me tegemoet te komen aangezien dit niet mijn fout is, maar krijg niets vergoed. Blij dat ik er binnenkort weg ben!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Bart

04 juni 2015, 13:09

Ben.nl is een absolute verschrikking. Al enkele maanden kan ik niet inloggen op de website van Ben.nl. Hier heb ik meermaals de klantenservice over gecontacteerd, die me gewoon negeren. Twee maanden geleden heb ik mijn abbonement opgezegd, maar ik krijg nog steeds rekeningen. De dekking is slecht. Het enige lichtpuntje van het bedrijf is de marketingafdeling, die lijkt het redelijk goed te doen. De techneuten van Ben.nl moeten zich echter schamen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Lies

28 mei 2015, 10:14

Liep al een tijdje met het idee om over te stappen naar ben vanwege de lage kosten bij een Simonis abonnement.
Het abonnement van mijn man liep eerst af, dus hij waagde eerst de sprong.
Ruim 2 weken geprobeerd contact te krijgen, steeds half uur bellen per keer, daarna telefoon erop gegooid, 1 keer zelfs 45 min in de wacht gehangen.
Dan maar via internet proberen, daar kun je een sim online abonnement bestellen.
Dus gedaan, netjes een brief thuis gekregen wanneer de overstap zou zijn, nml 1 april, hij zou dan een aantal uren niet bereikbaar zijn.
Dit was wel vervelend, maar vooruit. 1 april de hele dag bereikbaar geweest en dus nog niet bij ben aangesloten.

Een aantal keren geprobeerd te bellen, steeds een half uur per keer, maar ze zijn niet te bereiken. Dus maar afwachten, eindelijk na een aantal weken was zijn abonnement overgezet, zonder aankondiging, zonder excuses voor het lange wachten, niets.

ik bleef nog positief en dacht dat het misschien een tijdelijk probleem was bij ben.
Zou ik dan ook de overstap wagen? Na 5 dagen achter elkaar geprobeerd contact te leggen met ben, van 15 min in de wacht to 50 min, heb ik de moed ook opgegeven. Waardeloos bedrijf dus.
Blij dat ik de overstap niet heb gemaakt.

Mijn man zit nog wel bij ben. Met bereikbaarheid tot nu toe geen problemen, hij blijft bij ben, want opzeggen kan toch niet, ze zijn immers niet bereikbaar.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jeroen

22 mei 2015, 13:18

Al bijna 2 jaar klant van Ben, maar ook ik ben deze maand overgestapt.
De ellende begon eigenlijk al gelijk vanaf dat ik het contract had afgesloten.
In de eerste 3 maanden alles netjes 15 euro maandbedrag in rekening gebracht.. Maar plots in de maand februari werd er een maar liefst een bedrag van mijn rekening afgeschreven van 181,52 euro. Tot mijn schrik, ben ik ingelogd bij Ben, en heb gekeken naar mijn verbruik, de eerste 14 dagen alles onder de 40 mb, heb een abonnement van 500mb, maar daarna ging het mis.... na deze 14 dagen werd er elke dag mega data verbruikt allemaal om 0:00, dus s'nachts, ik heb deze data echt niet verbruikt, aangezien ik dan altijd al slaap. Contact gehad met Ben, en ze zeiden dat ze een fout hadden gemaakt in het systeem en dat het teruggestort zou worden, wat uiteindelijk niet is gebeurd. Maar tot mijn grootste nachtmerrie, gebeurde het de maand erna weer, maar nu 252 euro. Alle data buiten de bundel is verbruikt om precies 0:00, s'nachts dus weer, de data is zelfs zo groot dat het eigenlijk onmogelijk is om deze in zo'n korte periode te verbruiken... Weer contact gehad met Ben, maar toen kreeg ik dus te horen dat het mijn eigen schuld was..?!?!?!... Ik ben student (18 jaar) en ben echt heel erg hiervan geschrokken. Ik heb een deel van mijn spaargeld, afgestaan aan hun, aan data, die ik niet heb verbruikt.. Ik heb ook gevraagd wat ik dan zou hebben verbruikt? Maar ook daar doen ze geen uitspraak over, want dat mag niet volgens de WET. Ik heb aangeboden om langs te komen om er samen eventueel met iemand naar te kijken, maar ook dat wordt afgewezen. De maanden erna heb ik mijn internet maar gewoon uitgezet en telefoon ook, om opnieuw zo'n hoog bedrag te voorkomen. Maar tot mijn verbazing dus ook weer internet verbruikt maar nu 2 euro buiten de bundel. Ik wist het dus nu echt zéker, het zijn oplichters!! Vervolgens werd ik ziek, en heb in de tussentijdse periode geen tijd gehad om het abonnement op te zeggen. Wel, paar keer gebeld naar klantenservice, (wat ook lekker veel geld kost), om te vragen hoe dat nu kan als ik mijn telefoon uitzet en het internet ook, en dat er toch internet verbruikt wordt. Zij vonden het ook raar, maar ik kreeg toch weer de schuld... Maargoed.. Nu dus overgestapt naar een andere provider, en je raad het alweer hoor, het laatste maandbedrag van 15 euro dat door Ben in rekening is gebracht, is nu 17 euro, terwijl ik volgens de afschrift niet buiten de bundel ben geweest, alles is netjes binnen de bundel, er ver onder zelfs... Ik ging twijfelen of ik nu wel of niet moest bellen voor ''maar'' 2 euro, toch maar gedaan (klantenservice bellen kost meer dan 2 euro maargoed), en krijg gewoon te horen, wij zien geen fout... ..?!?!?!?je komt gewoon geen steek verder. Dit is echt ongelofelijk, hoe er wel niet met bedragen gerotzooid wordt hier.. Het is dat het op dit moment niet goed gaat met mijn gezondheid, maar anders had ik allang een advocaat in armen genomen. Ik raad dus niemand aan om bij deze provider aan te sluiten... en wil eigenlijk voorkomen dat mensen hetzelfde ervaren als ik. En dat je uiteindelijk buit wordt gemaakt voor honderden euro's.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Nico

21 mei 2015, 08:11

BEN is de grootste nachtmerrie de bellende consument, de verlichaming van bureaucratisch kwaad in een luchtig blauw jasje. Ze houden zich niet aan afspraken. Nieuwe simkaart aangevraagd: niets ontvangen na 3 weken. Verbruik inzien: portaal is niet bereikbaar. Geklaagd over langzaam 3G en slecht bereik in binnenstad, ik zou worden teruggebeld: nooit meer iets van gehoord. Opzeggen is bijna onmogelijk omdat ze compleet onbereikbaar zijn (soms krijg ik ze na dik een half uur of een uur wachten aan de telefoon).

Het BEN klantportaal, een ambitieus oneindig project dat nu na 30 jaar bouwen de mogelijkheid geeft om online een SIM-kaart aan te vragen én sinds vorige week om je facturen weer te kunnen downloaden. Helaas zijn ze nog niet klaar met het onderdeel Abonnement en kan je niets wijzigen en niet inzien wanneer je abonnement afloopt. Denk ook dat daar niet veel haast achter zit, aangezien dit de leegloop van klanten wel zal bevorderen. Al met al, ik kan me niet van de indruk ontdoen dat het klantportaal in aanbouw en onderhoud is bij het neefje van de directeur, die er zo nu en dan aan zijn vrije tijd eens aan werkt (maar vaak computergames of TV-series voorrang geeft).

Wel hebben ze de tijd om mij even een 'Sorry' kaartje te sturen voor al mijn problemen, die al voorbedrukt is met alle potentiële ellende die je van deze organisatie mag verwachten. Helaas zijn ze wel vergeten om hier even de SIM-kaart bij te doen die ik weken terug heb aangevraagd, en om de essentie van mijn problemen met BEN te begrijpen. BEN's charme zit 'm in gevatte PR/CRM, die ervoor zorgt dat je zo nu en dan de indruk krijgt dat het geen oplichterij is maar een legitiem bedrijf. Het is wel jammer dat ze in plaats daarvan hun energie niet steken in het nakomen van afspraken.

BEN's aftersales is een grote grap en het is onbegrijpelijk dat ze hier anno 2015 nog mee weg komen (de vraag is hoe lang nog, want ze spelen niet bepaald op langetermijnsrelaties met klanten, en het lijkt me dat de vijver bijna leeg is).

Ik ga in ieder geval zo snel mogelijk overstappen en hoop nooit meer in aanraking te komen met BEN.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door angloswede

19 mei 2015, 11:58

Can't say much about the service of the calls themselves, since it was impossible for me to get a sim card in the first place! Signed up online, received a first email saying more info would come within 24 hours. No email, called customer service after five days and they were kind (no apologies however) and sorted out a new order. Got emails again, this time with one stating it was personally being reviewed. Another five days passed and still nothing. Called up again and cancelled the order, still no apologies or explanations to why nothing had worked. Never received a confirmation that I had canceled either (which I asked). Sure hope I've seen the last of Ben now.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Ben genebt bij Ben

18 mei 2015, 13:12

Met Ben geen contact te krijgen. Had binnen 4 dagen mijn bestelling van 29 april geannuleerd, telefonisch, na 50 minuten in de wacht te hebben gezeten.
Op een andere manier geen contact te krijgen: ze reageren niet op mijn herhaaldelijk gestuurde contactformulier. Hadden in genoemd telefoontje gezegd mij de bevestiging binnen enkele dagen te mailen. Niet dus. In plaats daarvan zijn ze gewoon doorgegaan met overzetten van mijn nummer bij mijn huidige provider, (Hi/KPN, die wél goede service verleent maar helaas te duur voor mij), mailt Ben me vandaag: per juli staat de omzetting gepland!
Ik moet ze nu een aangetekende brief sturen. Ik hou jullie op de hoogte. Hier zijn geen woorden voor. Ben komt eerdaags bij trosRadar terecht, vermoed ik, als ze niet per direct hun beleid veranderen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jorn

13 mei 2015, 20:26

Ik ben al een jaar klant van ben, de dekking is prima, binnen gebouwen mag beter. De klantenservice helpt je wel op weg maar pas na een wachttijd van minimaal een kwartier, wat ook nog 35 cent kost. En sinds de vernieuwing van ben werken al maanden sommige functies op de site niet meer. De app en website geven wel juiste belstatussen,, waardoor je je verbruik kan bijhouden. De beste rede om te komen zijn de lage prijzen voor relatief veel internet en bellen. Internetsnelheid is ook goed.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,6

Review door Jolly

12 mei 2015, 20:15

We zijn twee jaar koant bij Ben, eigenlijk naar tevredenheid. Maar dan verpest Ben het: zonder enige aankondiging moeten we ineens twee keer zoveel betalen, omdat de looptijd abonnement is afgelopen. Als we opzeggen ( lukt alleen per telefoon) gaat dit mis zodat we nog een maand extra die dure kosten moeten be talen. En dat bellen duurt uren tegen betaling, ze zijn slecht bereikbaar!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Inge Hoekstra

10 mei 2015, 15:33

Halverwege februari heb ik een sim only abonnement met nummerbehoud aangevraagd en nu, begin mei, heb ik nog geen abonnement bij Ben!

Het probleem was het nummerbehoud. In het begin heb ik deze verkeerd ingevuld, omdat ik niet wist hoe ik aan mijn simkaartnummer moest komen en uiteindelijk de verkeerde (naar advies van de Ben helpdesk) heb ingevuld. Na een belletje met mijn oude provider Hi was ik er al gauw achter wat wel het goede simkaartnummer was en heb deze dan ook snel aan Ben doorgegeven. Toch bleef Ben mij bestoken met mailtjes dat het nummerbehoud niet kon worden voltooid, dat ze nog steeds het verkeerde simkaartnummer had, dat er storingen waren en dat het daardoor nog langer kon duren. Elke keer weer iets anders of hetzelfde probleem gewoon opnieuw en het schoot niet op.

Zelf heb ik er een stuk of vijf keer achteraangebeld. Dit kan alleen tijdens werktijden en je staat minimaal een half uur in de wachtrij, dus het was best een opgave om hier tijd voor te vinden. Na het bellen erkende de medewerker elke keer netjes mijn probleem en ging vervolgens proberen het binnen een week op te lossen. Daarna hoorde ik nooit meer iets, waarna ik na 2 weken zelf maar weer eens ging bellen. Een bericht sturen via het online contactformulier is nog erger, daar staat dat je binnen drie dagen antwoord heb maar ik heb na een maand nog steeds geen antwoord.

Inmiddels heb ik via datzelfde formulier gezegd dat ik het abonnement niet meer hoef. Uiteraard heb ik hier geen reactie op, maar het maakt me ook niet meer uit.

Kortom, ik raad een abonnement met nummerbehoud proberen te nemen bij Ben ten zeerste af.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Winston

05 mei 2015, 11:04

Ik heb al een enorm spijt van dat ik voor Ben heb gekozen! Na jaren is het nog steeds hetzelfde liedje: de "klantenservice" is onbereikbaar, te lange wachttijden, het app doet het nieten nog erger: je kan je simkaart niet activeren! Geen woorden maar daden Ben! Je biedt continue je excusses aan maar na een tijdje heeft de klant er niks aan. Gewoon even klantgericht werken. Denk na, een klant waarvan de abonnement te laat kan gebruiken heeft niks aan zo'n provider en vooral als er niets aangedaan wordt! Je mist zo ontzettend veel klanten Ben. Plaats in de klanten en houdt ons tevreden. Een tip mensen: sluit geen contract bij Ben je zal ongetwijfeld spijt en hoofdpijn van krijgen!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Zucht.

28 april 2015, 13:07

Ik wil weg bij Ben. Destijds heb ik voor hen gekozen op grond van de lage prijs en de opzegtermijn van 1 maand. Inmiddels ben ik meer dan een jaar klant en wil ik ervan af (eigenlijk al veel langer, maar ik ben lui). De dekking in mijn woonplaats (en ook elders) is abominabel. Opzeggen blijkt echter onmogelijk. Per e-mail word ik verwezen naar de telefonische klantenservice, maar daar is de aangegeven wachttijd 20+ minuten. Het is een godsgeschenk als mijn Ben-verbinding het hier 20 seconden volhoudt. Compleet onmogelijk dus.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door M. Helder

28 april 2015, 10:55

Ben nu al vanaf 1 maart 2015 bezig om een aanvraag te annuleren. Helaas, het BEN computersysteem kan dit niet aan. Na meer dan 15 uur bellen (minimaal 45 min. per belletje in de wacht bij de klantenservice voordat je uberhoubt iemand aan de lijn krijgt, soms valt tijdens het wachten de verbinding weg!) is nu eindelijk de aanvraag voor het abonnement stop gezet. Echter het nummerbehoud vanuit Telfort (06-nummer werkt nog bij Telfort) loopt nog door!? Niemand kan mij nu verder helpen. Het computersysteem van BEN kan dit niet annuleren. Er is nu 1 oplossing, alsnog een abonnement nemen bij BEN. Volgens klantenservice zal ik spoedig mijn 06-nummer kwijtraken.

CHANTAGE!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

26 april 2015, 16:26

De slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt! Wachttijd meer dan 20 minuten. Telefoon nummer staat niet eens op de website vermeld. Contact via facebook of twitter ook nutteloos. App heeft het een maand niet gedaan, dus je kon ook je verbruik niet inzien. Telefoon 2x kapot gegaan en twee keer opgestuurd voor reparatie maar hij doet het nog steeds niet, ook hierbij geen hulp van BEN. Ik BEN er klaar mee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Anonieme gebruiker

22 april 2015, 12:56

Klantenservice is onbereikbaar via telefoon en via alle mogelijke social media. Zouden nieuw verzoek tot nummerbehoud indienen maar er gebeurt niets.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

16 april 2015, 10:40

Klantenservivce minimaal een uur in de wacht abnormaal. Heb 2 maanden geleden een telefoon besteld nog steeds niet binnen. Binnekort naar radar stappen al reeds bezig met een flinke handtekeningen actie

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Martin van der Elst

15 april 2015, 14:48

Ben al weken bezig met Ben , de bloeddruk stijgt tot ongekende hoogte, zijn niet of nauwelijks te bereiken. Email sturen onmogelijk alleen via Facebook maar ik heb geen facebook en dat wil ik ook niet. Kortom ga maar naar het hoofdkantoor en ga niet weg voor dat mijn zaak goed geregeld is laat er maar herrie komen ik vind het best. Opzeggen onmogelijk, gesproken met medewerkers ook bepaald niet netjes ik ben 60 jaar zit er een snotaap van 23 verteld hij me,en die blijft nadat ik een opmerking plaats me gewoon Martin noemen ik lig er niet echt wakker van maar het zegt voldoende over respect. Telefonisch gesproken met ene Vincent de Man,daarna mevr. Monique CiJvat beloofde beide alles keurig af te handelen( staat op tape ze nemen namelijk alle gesprekken op), heb inmiddels dank zij Ben en slecht werkende medewerkers ook een contract via Ziggo gevolg dubbel Abbonement . Kan iedereen maar een raad geven beslist nooit Ben doen of Tmobile de moedermaatschappij,want deze onttrekt zich ook van hun verantwoording als je met hun contact zoekt . Een grote slecht functionerende bende . Weet u nog Youp van Hek zij het al over TMobile, alleen omdat hij bekent is werd het opgelost maar voor Ben en Tmobile zijn wij gepeupel.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

14 april 2015, 16:00

slechtte service lange wachttijden en ze laten je in kou staan. Niemand krijg je te pakken. ongelofelijk dat ze nog bestaan. wat een voorbeeld.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Jos

13 april 2015, 09:49

Zeer slecht. Klantenservice reageert niet. Je hebt slechte dekking, ze willen je niet helpen. Het schiet gewoon allemaal niet op.

Vanwege een foutje in hun systeem, heb ik meer dan 2 weken geen mobiel bereik gehad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Jessica

10 april 2015, 14:34

Persoonlijk heb ik geen slechte ervaringen met Ben, ik heb 2 jaar geleden een Sim-Only aangeschaft en was hier zeer te spreken over. Ik ben destijds gewisseld van Vodafone naar Ben om de reden dat ik bij Vodafone bijna 3 keer zoveel zou betalen voor hetzelfde aantal minuten en MB's. Dikke prima dus! Nagenoeg nooit problemen gehad met bereik (soms wat traag internet, maar oke, ik gebruik het dan enkel voor whatsapp, mail, en basis internet dingen, en niet voor streamen, dat doe ik wel op m'n eigen wifi). De afhandeling van mijn nieuwe abonnement destijds ging ook super vlot, en ik had binnen 2 dagen alles binnen en actief en geregeld.

Onlangs mijn abonnement dus verlengt, omdat ik er zeer te spreken over was. Helaas zitten ze echter nu in wat storingen daar blijkt, want alles gaat wat langzamer. De eerste order was door een storing niet goed in het systeem terecht gekomen, dus helaas niet doorgegaan. Oke, kan gebeuren, dus heb ik het opnieuw verlengd, ditmaal via het telefonische verlengnummer ipv via internet, en het was (na een wachttijd van om en nabij 10/15 minuten) binnen een paar minuten geregeld. De volgende dag mijn nieuwe telefoon in huis, top. Helaas is alleen mijn simkaart nog steeds niet te activeren, en ik begrijp dat de wachttijden van de klantenservice erg lang zijn. Nu heb ik het voordeel dat ik mijn oude telefoon nog gewoon kan gebruiken, en dus geen last heb hiervan, maar ik zou wel graag mijn nieuwe telefoon gaan gebruiken, gewoon omdat hij nieuw is :-). Ik wacht wat dat betreft rustig af, maar kan begrijpen dat het voor sommige mensen wel lastig is...

Ook moet ik zeggen nog nooit last gehad te hebben van inlog-problemen, of het weergeef systeem van hoe ver je in je abonnement zit. Ik heb op mijn telefoon zelf ingesteld hoeveel MB's ik mag verbruiken (via een app) en hij sluit automatisch de 3G verbinding af wanneer ik daar overheen ga. Tip voor de mensen die hier misschien wat last van hebben.

Al met al ben ik best wel tevreden over Ben. Maar ik zou wel graag willen dat m'n simkaart geactiveerd kan worden (want ik heb nu helaas ineens een nano-sim nodig, en die heb ik niet in mn oude telefoon helaas...)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,6

Review door Carooie

10 april 2015, 09:51

Ik was voorheen klant bij Ben en wilde nu na 2 jaar weer terug. Een telefoon met abonnement uitgekozen en kreeg dus een bericht dat ik aangemeld was bij kredietregistratie. (heb nog nooit een rekening laat of niet betaald dus heel vreemd) dus ik heb bij alle 3 de registratiebureaus de info opgevraagd en er was dus helemaal geen enkele registratie. En probeer dan maar eens contact te krijgen met Ben, het enige waar ze dan nog wel op reageren is via Twitter, maar dan wordt je naar de klantenservice doorgestuurd, een 0900 nummer waar je dus gewoon niet doorheen komt en wat dus ook nog een geld kost. De verkoopafdeling gebeld (0800 nummer) die is dus wel heel goed te bereiken (als ze in ieder geval maar kunnen verkopen natuurlijk) en mijn verhaal gedaan en mijn order zou doorgezet worden. Na een week nog niks gehoord dus maar weer even getwitterd, moest ik weer contact op nemen met de verkoopafdeling. Deze gebeld werd mij verteld dat ik toch maar contact op moest nemen met de klantenservice....en toen heb ik het maar opgegeven....ze willen geen enkele moeite doen om het probleem op te lossen dus dan maar naar een ander. wat ik ook getwitterd heb en dan krijg je nog een berichtje terug, we willen je niet kwijt dus als ik nog wat voor je kan betekenen. nee dus.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Anonieme gebruiker

09 april 2015, 20:11

heel, heel slecht.Kan niet inloggen en dat terwijl ik de goede gegevens invoer.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

07 april 2015, 23:31

1 Ben berekent onterecht internet kosten terwijl je geen bundel hebt.
2 Als je als vaste klant wil mee doen aan een actie dan wordt je niet serieus genomen.
3 Ben opzeggen is een drama, de nieuwe provider krijgt te horen dat het simnummer niet juist is, dit nummer is door Ben zelf in mijn pers. login geplaatst, hoezo niet juist.
4 Ben bellen is ook een drama, wachttijden van 20 min is normaal. Het fatsoenlijk zijn als Ben dan zelf terug belt maar dat is niet mogelijk.
5 Ben mailen kan niet, kan alleen via Facebook of Twitter.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Anonieme gebruiker

07 april 2015, 18:05

Wat een bedrijf Ben. Ik Ben boos, Jij Ben(t) niet bereikbaar, ik Ben niet hier tewerkgesteld om vragen te beantwoorden. Ben jij niet bij machtte om gegevens van klanten zichtbaar te maken. Jij Ben (t) na 1 maart niet meer bereikbaar voor klanten voor 1 maart. Jij Ben(t) telefonisch helemaal niet bereikbaar.
Jij Ben(t) wel bereid om facturen op te stellen die de klant niet kan inzien maar wel moet betalen. Ik Ben bij de klantenservice niet bereikbaar. Ik Ben niet in staat om normaal wijzigingen door te geven. Waar Ben je mee bezig om je klanten zo te behandelen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door droogsma

01 april 2015, 11:06

Om dat ik anderen telefoon heb gekocht moest ik een anderen simkaart hebben
Die kreeg ik meteen maar hij moest wel nog gacativeer worden maar dat moest
Ik eerst inloggen op ben maar ik kwam er niet op dus bel de klantenservice a
35 euro cent per gesprek alles door geven. En zou in order komen niet dus zit
Al bijna drie weken tewachte maar gebeurt niks heb al weer een paar keer gebeld
Maar help echt niet het is een tering bedrijf ben blij aols ik van ze af ben

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Marcella

30 maart 2015, 14:21

Slechtste service ooit. Je staat minstens een half uur in de wacht als je ze opbelt. Ze hebben nergens winkels dus je kunt ook nergens naar toe gaan als er iets is. Via de website kun je ook bijna niks regelen dus je moet bellen. Medewerkers helpen je slecht aan de telefoon.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Piet

27 maart 2015, 15:32

Helaas was onze nieuwe simkaart geblokkeerd doordat de PUK code niet aangepast was op de site. Uiteraard wilde we een nieuwe simkaart aanvragen maar dit kon niet via de site. Dus maar 40 minuten in de wacht gestaan. Gesmeekt om deze gelijk op de bus te doen omdat we een druk bezette telefoon hebben door een eigen bedrijf. Helaas kwam de simkaart twee dagen later, maar goed we hadden hem. Bleek dus dat de kaart niet geactiveerd was, dit kon wederom niet via de site, wat normaal wel schijnt te kunnen. Weer gebeld, 35 minuten in de wacht. Dit kan ik niet doen, moet mijn collega doen... MORGEN... Gevraagd of het gelijk s-morgens zou kunnen, telefoon hard nodig!!! Niet gebeurd! Nu weer in de wacht... Erg vermoeiend en waarschijnlijk 50 klanten minder. Bedankt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Arend

27 maart 2015, 14:14

Ben/T-Mobile maakt er een gigantische zooi van. Ik heb geprobeerd om over te stappen van moederbedrijf T-Mobile naar Ben maar na 2 weken kan ik niet anders concluderen dat het gewoon onmogelijk is.

Bij de eerste bestelling had ik nog een goede indruk maar al snel bleek dat dat ongegrond was. De bestelling kwam niet en op mijn vragen waarom niet kreeg ik 6(!) verschillende antwoorden van evenveel medewerkers. Uiteindelijk opnieuw aangevraagd en weer ging het niet goed. Nu bleek ik niet kredietwaardig te zijn en dat terwijl ik al zo'n 15 jaar bij T-Mobile/Ben/Orange zit en nog nooit één nota gemist heb. Kan ook niet want ik betaal AUTOMATISCH. Bij T-Mobile snappen ze niet waarom ik aangemerkt sta als "wanbetaler" en bij Ben kunnen ze dus niets voor me betekenen. Ook kan ik niet overstappen naar een andere telecom aanbieder omdat ze allemaal Sovendus gebruiken. Een soort BKR voor mobiele providers waar ik dus als slechte betaler bekend sta. Wel kan ik bij T-Mobile blijven, voor een veel hogere prijs dan bij Ben en met een minder pakket. Komt een beetje over als verkeerde klantenbinding. Ben heeft me elke keer een ander verhaaltje en als ik dan aangeef wat de vorige medewerker mij een dag eerder heeft verteld dan krijg je zelfs van de Ben medewerker te horen dat niet iedereen altijd de waarheid verteld om dat ze het gewoon niet weten en daarom maar een antwoord geven om er van af te zijn. Daar zit je als klant toch niet op te wachten? Als ik een sprookje wil horen dan ga ik wel naar de Efteling. En daar sta je dan gemiddeld een half uur of langer voor in de wachtrij. Want Ben is niet de snelste. BEN....onderbezet.

Inmiddels mijn abonnement bij T-Mobile opgezegd en het moet wel heel raar lopen wil ik ooit in mijn leven terug gaan naar T-Mobile of Ben.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anonieme gebruiker

27 maart 2015, 10:54

Wat een ellende niemand te spreken geen reactie op mails en geen toestemming voor nummer behoud wat een schandalige organisatie

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Anonieme gebruiker

26 maart 2015, 21:29

Nooit meer Ben!! na 4 weken lang mailen uiteindelijk besloten dan toch maar de klantenservice te bellen om mijn abonnement op te zeggen. Hiervoor heb ik echt 44 minuten in de wacht gestaan, te belachelijk voor woorden!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Marco

26 maart 2015, 10:44

Wat een drama zeg!!! Niet te geloven, op geen enkele mogelijkheid zijn ze te bereiken. Heb een abbonement lopen en ik wil een nieuwe sim aanvragen omdat ik de oude kwijt ben. Probeer al 2 a 3 weken dit voor elkaar te krijgen. Ik wet niet waar ze mee bezig zijn maar dit is echt waardeloos. DUS NIET DOEN!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Marian vd velde

25 maart 2015, 22:37

Sinds Ben de vernieuwde site heeft lukt het niet meer om je beltegoed te checken,
Er verschijnen een aantal ronde klokken als je inlogt, (wat al een heel probleem was om dat voor elkaar te krijgen) de klok begint in een hoog tempo terug te raten van 300 naar 0 minuten: nou dan weet je dus nog niks.
Sinds vandaag verscheen er ineens een regeltje onder dat ik 23,- buiten de bundel zit, oh, das fijn, dat ik dat nu ineens kan zien. Zou toch wel fijn zijn dat ik mijn beltegoed in de gaten zou kunnen houden, dat deed ik nl. Voorheen wel heel goed zodat ik niet voor verassingen kwam, ik stel Ben verantwoordelijk voor dit gebrek.
krijg het via mijn nieuwe provider ook niet voor elkaar op mijn nummer te behouden, krijg je gewoon geen antwoord op. Ze zijn gewoon niet meer te bereiken bij Ben, schandalig!!!. Ben er eind deze maand vanaf, GELUKKIG!!
Nooit geen BEN meer!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Marion

25 maart 2015, 11:01

Ik zou een aansluiting krijgen van BEN, en mijn nummerbehoud zou meteen ingaan. ( 3 maart), Ik zou 1 dag niet bereikbaar zijn i.v.m. het overzetten van mijn telefoonnummer. Helaas na 4 dagen nog steeds geen bereik en geen telefoon.

Hierop heb ik het abonnement geannuleerd, dit is ook bevestigd door BEN, 10 maart kreeg ik de bevestiging via de mail, dat mijn nieuwe provider mijn telefoonnummer kon overnemen, omdat mijn abonnement bij BEN geannuleerd was. Daarna is de ellende begonnen. Tot op de dag van vandaag 25 maart kan ik niet bellen of gebeld worden.
Als mijn nieuwe provider mijn nummer wil overnemen, weigert BEN dit.Als je belt blijkt mijn abonnement geannuleerd te zijn, en geven ze aan dat ze een foutje gemaakt hebben, of je krijgt een andere smoes te horen. Ik heb nog steeds geen bereik, omdat BEN dit iedere keer dwars zit.
Bel je met de klantenservice dan krijg je steevast te horen dat dit spoedig wordt opgelost.

Helaas houden zij zich niet aan hun eigen beloftes.
Tot op vandaag kan ik mijn nummebehoud niet meenemen omdat BEN dit weigert.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Piet

24 maart 2015, 09:18

Ik ben niet gauw negatief, maar dit slaat werkelijk alles!
De klantenservice is niet te bereiken, de app doet het niet en het is onmogelijk om een nieuwe login aan te vragen die na 1 maart nodig zou zijn.
Er wordt beloofd dat een link gestuurd gaat worden met info, maar guess what? niente!!!!!
Over een tijdje loopt mijn abonnement af. Ik weet wel wat ik doe!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door AvoidBen

24 maart 2015, 08:54

This company is ridiculous... The only way to reach them is via a paid call, and guess what you ALWAYS need to wait at least 30min to get even connected.

Then the Ben people will NOT help you... they would tell you all lies (e.g. someone is not in office...someone is in meeting... someone is sick...) and empty promises (my supervisor will call you Friday evening 6.30pm..my supervisor will call you Monday evening...my supervisor will call you today...) It's ridiculous and in the end you problem will not be solved (I'm waiting almost 3 weeks..nothing happened).

Dealing with this company will make you angrier, cost you much more money (paid call + strange bill), and waste your time (expect every call with them takes 1hr).....

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Hedwig

23 maart 2015, 10:59

NIET NIET NIET NIET doen! Hier ga je spijt van krijgen!!! Ik wou dat ik nooit aan Ben begonnen was. Ik geen bedrijf dat een slechtere klantenservice heeft dan Ben. Afgelopen maand aan een abonnement begonnen met nummerbehoud en ik heb een nummer van een ander persoon gekregen van Ben. Nu al 20 berichten via mail, Facebook en Twitter gestuurd : geen reactie. Al wel 20 euro besteed aan telefonisch de wacht staan: niemand die op neemt. Ik ben furieus en baal als een stekker want ik word gewoon NIET GEHOLPEN!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door -

20 maart 2015, 15:54

slechtste provider ooit. Ze zijn nooit te bereiken, ze reageren niet op mijn e-mails, mijn facebook berichten en nemen nooit op! Mijn simkaart is al een maand geblokkeerd en ze doen er niets aan! Ze beloven vanalles, maar komen helemaal niets na. NOOIT aan Ben beginnen!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

15 maart 2015, 09:54

Vreselijk..
Sinds begin maart zou mijn kpn abbonoment overgezet worden naar BEN maar niet alleen kwam ben 5 dagen te laat. het 3G doet het gewoon niet, heb alles geprobeerd wat er op internet over stond maar niks..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Honing

14 maart 2015, 17:19

Nooit problemen gehad, maar sinds 1 maart doet niets het, de website niet, de app niet. Niemand kan zien wat zijn of haar verbruik is. Anno 2015 hoeft een website toch niet al 15 dagen plat te liggen?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jeroen

09 maart 2015, 14:56

Prijs/kwaliteit verhouding is net voldoende. Op dit moment 9 maart 2015 doet al meer dan een week de BEN app het niet. Er is blijkbaar niet getest of deze zou gaan werken. Ik heb geen overzicht nu in het verbruik. De dekking is op sommige plekken niet afdoende en wordt de verbinding meerdere malen verbroken. De goedkope prijs weegt wat mij betreft niet op tegen de problemen die je tegenkomt bij BEN. Ik zit er nog 1 jaar aan vast maar denk niet dat ik bij BEN mijn abonnement verleng.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,0

Review door 420 blaze it

06 maart 2015, 11:59

NIKS WERKT!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Tess

04 maart 2015, 15:07

Super slecht.
mijn toestel niet eens ontvangen, na 3 weken te hebben gewacht heb ik de hoop maar opgegeven.
Klanten service waar je alleen maar in de wacht staat, en als je dan iemand aan de lijn krijgt zeer onvriendelijk.
Ik zou BEN niet aanraden!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door bart

11 februari 2015, 14:20

ik vind ben echt heel fijn! ik zit er al twee jaar en alles gaat prima. ik wou mijn abonnement verhogen naar duizend MB en hopa in 2 minuutjes gebeurt. de dekking is heel goed bij mij maar ik gebruik mijn telefoon meestal niet als ik ver van huis ben dus dat kan ik niet beoordelen. bij de klantenservice verliep bijna alles vlekkeloos, 1 keer een klein probleempje gehad maar dat was het dan ook.
alleen vind ik dat de website wel verbetert kan worden. hij loopt namelijk de hele tijd vast. al met al een prima abonnement. ben er heel blij mee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,8

Review door mariska

04 februari 2015, 12:08

Sorry, maar "ben" is echt het laatste wat ik jullie aanraad. Ik heb alles nog zwart op wit, hoe ze zomaar openstaande rekeningen verzinnen en ze beweerden dat ik in 5 dagen 100 euro over mijn bundel heen ben, wat totaal niet klopte. Maanden lang stalken met die rekeningen en administratiekosten erbovenop. Tenslotte nog gebeld hierover, ze hebben t altijd druk bij de klantenservice maar na een medewerker gesproken te hebben, beweerde hij dat 150 euro inderdaad een te hoog bedrag was en dat hij het daarom kwijt zal schelden. Hij beloofde een bevestiging hiervan te sturen via mail, is niet gebeurt. Hij zei dat ik alle betaalherinneringen kan negeren en dat t goed zat. Niet dus! Ben dreigde een melding te maken bij incasso. Ik heb alle bewijs verzameld en per post een brief gestuurd waarna ik pas echt een bevestiging kreeg dat alle bedragen onterecht waren en afgeboekt zijn. Pffff wat een gedoe met ben. Nooit doen hoor.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Anonieme gebruiker

02 februari 2015, 19:12

zeer slecht zeer slecht vanaf de eerste dag mobiel besteld te mooi om waar te zijn alles ging mis vanaf dag 1 tot nu toe 23 dec 2014 tot nu heden 2febr 2015 bellen bellen naar ben mooi belofte en nappa niks wordt opgelost ... triest

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ilse

20 januari 2015, 12:04

In oktober heb ik gebeld omdat mijn abonnement afliep. Ik wilde mijn abonnement graag verlagen vanaf het moment dat het af zou lopen (december). Het zou geregeld worden, maar ik heb hiervan nooit een bevestiging gekregen. In november werd ik door BEN zelf gebeld. Mijn abonnement zou aflopen in december en ze vroegen wat ik wilde. Ik heb uitgelegd dat ik contact had gehad in oktober. Dit bevestigden ze. Ik vroeg of alles nu wel geregeld was en ik dus een lager abonnement zou krijgen vanaf december. Dit werd telefonisch bevestigd. Wederom konden ze hier geen bevestiging van sturen. In december kreeg ik de factuur van november. Dit bleek nog meer te zijn dan normaal. Daarnaast kreeg ik een mail dat ik verlaging van mijn abonnement heb aangevraagd vanaf februari 2015. Dit is dus helemaal niet waar. Ik heb toen weer gebeld naar BEN. Weer zou het geregeld worden. Een bevestiging zou verstuurd worden. Die bevestiging heb ik weer niet gekregen. Weer heb ik een mail gekregen dat mijn abonnement verlaagd wordt per februari. Dit klopt dus weer niet en het teveel betaalde geld heb ik nog steeds niet terug ontvangen (terwijl dit wel werd beloofd). Kortom, er valt niets te regelen met BEN. Je staat machteloos, want zowel telefonisch als per mail helpen ze je niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Ad

18 december 2014, 21:59

Ben blij met Ben, Heb pas kort een sim only abb, werkt prima en is goedkoop voor het gebruik wat ik er van wil maken. In winkel was met afsluiten contract een schrijffout gemaakt in mijn mailadres (had dit zelf ook moeten zien maar niet goed opgelet) Omdat ik een wachtwoord via mail zou krijgen moest ik dit laten corrigeren, Vanwege alle negatieve reviews had ik er maar een paar uur voor uit getrokken en me voorbereid op een heleboel gedoe.
Binnen 1 minuut had ik een uiterst vriendelijke medewerker aan de telefoon, deze kon de fout direct herstellen en omdat ik het aanvragen van een wachtwoord nogal omslachtig vond (ben niet zo thuis in dit soort zaken ) regelde hij ook nog dat ik hier verder niets voor hoefde te doen. Bovendien vertelde hij me waar ik met het invoeren van het wachtwoord op moest letten.
Van deze service kunnen veel bedrijven nog wat leren.
bedankt Ben

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jacomine

17 oktober 2014, 19:16

Zeeeeeeer slechte service. Beloven via dure 0900 nr om klacht af te handelen, maar ik moest eerst nog een mail sturen. Dit een keer of 5 gedaan, vervolgens hoor je helemaal niets! meer.....
Wat een service.
Je moet dus 2 jaar klant blijven, anders torenhoge boete. Dit geld ook voor een minderjarige zoals mijn zoon. Lekker gecontroleerd die geboortedatum, dit moet toch niet kunnen?
Ik ben zeer ontevreden over Ben!!!!!!
Nooit aan beginnen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Steentje

09 oktober 2014, 13:24

Heb al ruim 2 jaar lang een maandabonnement omdat ik de vrijheid elk moment op te stappen wet wat waard vind. Altijd tevreden geweest tot een aantal maanden terug. Opeens heb ik regelmatig geen 3g netwerk meer of zelfs geen bereik. Erg jammer want dat heb je toch wel nodig als je je telefoon wil gebruiken. Ik overweeg over te stappen naar een andere aanbieder.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,8

Review door Anonieme gebruiker

26 september 2014, 09:12

Waardeloos. Alles wat mis kan gaat mis.
Kosten buiten bundel niet normaal 20€ per dag
Dat terwijl ik mijn simkaart eruit heb gehaald
Klantenservice gebeld vertellen je gewoon dat je het verbruikt hebt
Ben een nieuwe klant 2 maanden nu. Heb mijn simkaart laten blokkeren ben voor niemand meer bereikbaar. Maar betaal wel.

Mag je hier ook vloeken ?

Pfffffffff

Ben. Doe het niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Patrick

10 september 2014, 12:16

Op 9-9-'14 heb ik telefonisch contact gehad met de klantenservice inzake het omzetten van een sim-only abonnement (+/- €25 p/m) naar een abo met toestel (+/- €27) Gezien het lage prijsverschil, en de daadwerkelijke minuten/mb's die ik gebruik in mijn huidige abo heel redelijk. (ik heb 600 min en 1000 mb, en hou elke maand meer dan 200-300 min en 600 mb over!) Het nwe abonnement zou minder minuten en mb’s hebben. Nu kreeg ik dezelfde dag een mailtje, dat deze 'deal' niet doorging ivm met een vermelding bij Preventel (van een zaak waar ik het totáál niet mee eens ben, en ertegen in ben gegaan.) Ben kan zien dat ál mijn facturen netjes op tijd zijn betaald, al bijna anderhalf jaar lang. 10-9-'14 nogmaals gebeld met de klantenservice, daar kreeg ik nagenoeg hetzelfde te horen, men kon niets voor mij doen, dat waren de regels. Ik ben hierin erg teleurgesteld, dat BEN mij niet tegemoet komt. Dit zou een vorm van klantgerichte service (kunnen) zijn, een blijk van waardering. Wanneer ik een nwe klant zou zijn/worden, volledig begrijpbaar, maar dit vind ik zuur. Blijkbaar is BEN tóch niet zo bijzonder, als ik dacht.. Dacht dat BEN er volgens hun slogan, voor MIJ zou zijn!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door App

01 september 2014, 19:16

Echt slecht

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door dirk

26 augustus 2014, 16:12

Hoi,

Zit nu al 2 jaar bij BEN.nl grootste fout van mijn leven. Slechtste dekkings kaart naar mijn weten. Ookal is het natuurlijk gewoon bedrijf van T-mobile. En een uitermate slechte klanteservice als je iets wilt weten kun je lang gaan wachten.
Dus ben jij iemand die opzoek is naar een goede provider? kies dan uit onderstaande opties:
-. KPN
-. Vodafone

Mvg

Dirk

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Win

22 augustus 2014, 01:03

Waardeloze provider, slechte klantenservice, bureaucratische bende. Ook zeer slecht netwerkbereik. De rekeningen kloppen ook voor geen meter, een echte AFRADER.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Guus

05 juni 2014, 16:37

Grappig. Ben bestaat al enige tijd niet meer en toch weten mensen er nog over te klagen. Hoe kun je nu klagen over een provider die niet meer bestaat? Dat je nog zou kunnen bellen is omdat het een afdeling van T-mobile is, maar Ben zelf bestaat 'weer' niet meer. (dat rijmt! :))

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Christ

21 mei 2014, 23:39

De app werkt niet, je kunt niet inloggen op Mijn Ben. Doen ze bewust om niet te kunnen zien wat je belstatus is. Klantenservice niet te bereiken, je moet eerst inloggen...... en dat gaat dus niet....... BEN NIET BLIJ met ben.
Waardeloos.... die Sim only van Ben. Goedkoop is duurkoop.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Luuk

05 januari 2014, 14:30

Circa 4 maanden geleden een Iphone 4 abbonement afgesloten bij BEN. In eerste instantie zeer tevreden met het abonnement en de toestel. De dekking van het netwerk is niet overal even sterk als bij KPN maargoed, daar betaal je ook voor.

Bij m'n eerste toestel werkte de trilfunctie niet. Voor iemand die eigenlijk nooit de luidspreker gebruikt voor beltonen zeer vervelend. Toen ik deze Iphone kreeg was het doosje ook al beschadigd, de hele punt van het doosje was namelijk ingedeukt. Het leek er op dat de Iphone ergens vanaf gevallen was. Toen het toestel teruggestuurd waarna ik na enkele weken een nieuw toestel kreeg.

Bij dit toestel bleek dat wanneer ik aan het bellen was het volume maar zeer laag kon. Dit was alleen het geval bij het bellen. Was ik rustig thuis was dit geen probleem. Was ik buiten, in de stad of in de metro kon ik echter totaal geen woord verstaan als ik aan het bellen was. Kortom zeer vervelend.

Uiteindelijk heb ik mijn toestel nog 2 of 3x laten opsturen. Elke keer werd mijn toestel omgeruild voor een nieuw toestel en elke keer bleef het zelfde probleem van toepassing. Ik heb met diverse andere Iphone gebruikers het geluid vergeleken en het geluid met het bellen was op mijn telefoon duidelijk zachter. Ik ben zelfs nog naar de Apple Shop gegaan en ook hier zeiden ze dat dit een hardware probleem was.

Zeer vervelend dat er geen fysieke BEN winkel is waar je met je probleem heen kan gaan. Van de 4 maanden dat ik m'n toestel nu heb ben ik m'n Iphone al zeker 3 maanden kwijt aan reparaties, en nog steeds geen volledig werkend toestel.

Ik ben er ook klaar mee. Hierna geen BEN meer voor mij in ieder geval.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Anonieme gebruiker

04 januari 2014, 11:47

Op koninginnedag en andere drukke dagen kun je het wel vergeten. Het is alsof T-Mobile klanten voorrang krijgen op het netwerk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door Ron Kramer

30 december 2013, 16:51

Bij Ben een abonnement afgesloten voor een Iphone 4 en een twee jarig contract. Er werd een nieuwe telefoon geleverd, maar die bleek kapot. De GPS antenne was kapot. Herhaaldelijk contact gehad met Ben, alle kunstjes gedaan die Ben voorschreef, uiteindelijk na 4 maanden het toestel opgestuurd, met de belofte dat waarschijnlijk het toestel voor een nieuw toestel omgeruild zou worden. Het werd omgeruild, alleen niet een nieuw, maar duidelijk gebruikt. De vette vingers zaten er nog op.

Nu wil ik van Ben af omdat het niet zijn afspraken nakomt, en nu doet Ben moeilijk. Er is een twee jarig contract en dat moet nagekomen worden. Ben alleen komt zijn kant van het contract ook niet na. Het heeft geen goed werkend nieuw toestel geleverd. Ik moet een afkoopsom betalen voor de rest van de looptijd van het contract.

ze hebben alle begrip voor mijn ervaringen en snappen dat ik er niet tevreden mee ben, maar zijn willen niets doen.

Dat is het nieuwe Ben.

Waarschuwing voor nieuwe mensen die met Ben in zee willen gaan. Doe het niet. het is een grote doffe ellende waar je niet door heen komt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door John

28 december 2013, 14:16

Kan geen wachtwoord invoeren nadat dit te hebben ontvangen.
Na het juiste wachtwoord juist in te hebben gevoerd werd het inloggen geforceed.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Erwin

13 december 2013, 12:22

Ik had eerst een abonnement bij Ben (SIM-only), en later een Ben prepaid kaart omdat ik naar Frankrijk verhuisde. Al vrij snel bleek dat ik in het buitenland geen verbinding kreeg (op meerdere telefoons geprobeerd), het heeft nooit gewerkt. Ik heb een email gestuurd met vragen, waar nooit antwoord op is gekomen. Jammer, maar ik had toch een Frans abonnement dat ik gebruikte dus ik gaf iedereen in Nederland mijn Franse nummer.

Toen ik onlangs terug kwam bleek bij navraag dat prepaid bij Ben helemaal niet meer bestond. Ik heb hier nooit bericht van gekregen, en ik had de prepaid-kaart aangevraagd enkele maanden voordat ze stopten. Ook toen is er nooit iets verteld over dat ze zouden stoppen.

Ze zeggen dat ze me wel hebben geïnformeerd over het stoppen, maar ik heb in mijn email inbox teruggekeken (bijna alle contact verliep via email) en ik heb nooit iets ontvangen hierover. Ook is er nooit iets per post gestuurd (ook niet naar het adres van mijn ouders in Nederland, dat bekend was bij Ben). Ik heb nooit een reactie gekregen op mijn vraag hoe en wanneer ze me geïnformeerd zouden hebben. Daarbij hebben ze dus verzuimd me bij aanschaf te vertellen dat het product na enkele maanden al niet meer zou bestaan.

Ik heb gevraagd of ik het beltegoed wat er nog opstond kon terugkrijgen (ik heb het dus nooit kunnen gebruiken), of dat er iets anders was dat ze konden doen (bijvoorbeeld omdat ik het nummer gebruikte voor digID) maar ze weigerden alle medewerking (ik heb dus een nieuwe moeten aanvragen).

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door J.de Maar

28 oktober 2013, 13:52

Begin 2012, heeft mijn vrouw een Ben zuinig 1mnd abonnement afgesloten.
Activatiedatum 25-02-2011
________________________________________
Abonnement Ben zuinig 1mnd
Kies voor een 24 maanden abonnement en bespaar op je huidige kosten!
________________________________________
SMS bundel Geen Sms bundel
________________________________________
Internet bundel Geen Internet bundel
________________________________________
Voicemail staat Aan
________________________________________
Nummervermelding Nee
________________________________________
Betaalde sms diensten Aan

Vanaf die tijd had ze meestal zo'n € 3,00 a € 5,00 aan belkosten. twee weken geleden heeft zij een nieuw toestel in gebruik genomen. Niet direct om te telefoneren, want dat deed zij toch al niet. Maar om spelletjes op te spelen via WiFi van onze profider UPC internet.
Ik heb daarom ook alleen de WIFi verbinding op aan gezet. .Wat schetste mijn verbazing afgelopen week kreeg ik een mailtje van BEN, dat mijn internet rekening was opgelopen tot € 150,00.Ze
We schrokken ons het laplazerus.
Ik heb ze een email gestuurd naar een een no-reply adres.Dus reageren kan je niet meer. Zij zeggen gewoon afwachten maar. Het onderstaande schrijven heb ik naar BEN gemaild.
Geachte,
Dat bedrag wat U noemt in Uw e-mail, waar heeft dat betrekking op. Dit kan niet waar zijn ik heb geen internet verbinding via Uw bedrijf aan mijn GSM gekoppeld.
Waar is dat enorme hoge bedrag van? Dit kan niet waar zijn.
Geeft U mij a.u.b de data's, tijden en bedragen door per mail.
Waarschijnlijk een foutje in Uw administratie.En dan nog, ik heb meestal een bedrag van ca. hoogstens € 5,00 p/m, waarvan er nog veel bel en SMS minuten overblijven elke maand. Waarom wordt ik dan pas na een bedrag van € 150,00 geïnformeerd. Over deze gang van zaken ben ik zeer zeker niet te spreken.
Inmiddels overgestapt naar een SIM only bij een nadere profider.
Afwachtende op een degelijke en snelle oplossing verblijf ik,
J.d.M.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,2

Review door daan

18 september 2013, 16:11

ik heb 2 weken geleden een sim kaart bij ben besteld. die heb ik na 2 dagen gekregen maar ik kon niet bellen dus ik heb naar de klantenservice gebeld. ze zouden het binnen 2 uur oplossen na dat niet gelukt was heb ik elke dag gebeld en werd er beloofd dat het opgelost zou worden toen het dinsdag was zijden ze dat ik 5 werdagen moest wachten voor dat dat opgelost was dus ik 5 dagen later gebeld nee menneer het is morgen om 3 uur opgelost dat was het niet en ik heb ook mijn abbonoment opgezegd. nadat mij 8 keer beloofd was dat het opgelost te worden was ik het zat. BEN doet niet wat hij beloofd en is een hele slechte provider

DUS KOOP NIKS BIJ BEN

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door M van Amersfoort

27 augustus 2013, 22:36

Ik ben al jaren lid van Ben zonder enigen problemen, maar toen ging ik switchen van abonnement.

Ik heb altijd een sim only abonnement gehad. Na een aantal jaar was mijn telefoon toe aan vervanging. Ik zag op de website van Ben dat ze een mooie aanbieding hadden van de iphone 4 en omdat ik al jaren te vrede klant van hun was dacht ik; dat is zo gedaan. Alles is anders gegaan als verwacht.

Voor de iphone 4 heb je een micro simkaart nodig, als je al lid van bent van Ben dan hoe je alleen de klantenservice te bellen (woe). Zij vertelde mij dat ik eind van de dag werd afgesloten en dat ik de volgende dag de simkaart zou ontvangen (het afsluiten heeft te maken met het mee nemen van je telefoonnummer).
Ik werd die dag niet afgesloten en de dagen daarna ook niet. Dit vond ik raar. Na een aantal dagen nog steeds niet afgesloten te zijn, heb ik ze nogmaals gebeld (ma). Dit maal zeiden ze dat er een fout melding was geconstateerd en dat ze vergeten waren om dit aan mij te melden en door te zetten naar ICT. De mevrouw aan de telefoon zei dat ze dit meteen zal doen en het die dag of de dag erna worden verholpen zou zijn. Ook zal ik een knipkaart krijgen om mijn simkaart te kunnen verkleinen (voor de zekerheid). Als ik afgesloten zou worden, dan werd ik op de hoogte gesteld via de mail.
De dagen later (onder tussen een week) nog steeds niks gehoord. Ik weer bellen (woe) (voor de derde keer) om te vragen hoe lang het nog ging duren. Ik had namelijk wel mijn iphone, maar die kon ik niet gebruiken. Dit maal vertelde ze me dat het wel een week kon gaan duren. Ik snapte er niks van.
Ik dus weer wacht, maar de dag erna werd ik afgesloten (do). Alleen had ik geen mail ontvangen terwijl zij dat wel zeiden... Twee dagen erna kreeg ik mijn simkaart (za) en ter gelijken tijd die knipkaart (heel handig). Ik moest het even activeren en dan zal hij het doen. Alleen natuurlijk deed het niet. Ik na twee dagen weer bellen (ma) (er zat een weekend tussen). Dit maal zeiden ze dat er een storing was, maar geen idee wanneer het zal opgelost worden.

Nu bijna twee weken later:
- Twee telefoons (oude/ nieuwe)
- Twee jaar vast aan een contract
- Vier telefoontjes naar de Ben klantenservice (met kosten)
- Al zes dagen ONBEREIKBAAR, maar wel betalen.

M van Amersfoort

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Bas Claassen

27 augustus 2013, 13:58

LET OP! Voor je je bij BEN aansluit!

Als u overweegt bij BEN een abonnement te nemen doet u er goed aan zich eerst van het volgende te vergewissen.
Ik kan gerust stellen dat BEN een van de slechts functionerende klantenservice heeft die ik in 43 jaar ben tegengekomen. Het gebrek aan flexibiliteit en empathie is stuitend.
Daarnaast moet u rekening houden dat u elke maand uw rekening grondig moet controleren, aangezien ze lukraak bedragen afschrijven die niet gegrond zijn. In mijn geval heb ik nog meer dan 300,- Euro tegoed die ze onterecht van mijn rekening hebben afgeschreven, waar ik nu al 2 maanden op wacht. Telkens is er een ander excuus.' Volgende maand zal het worden verrekend', 'We zijn er net mee bezig', 'Er is wat vertraging bij het terug storten' (nooit bij het innen trouwens, dat is altijd stipt op tijd). Ook is er nooit een manager te spreken. Ik ben zover dat, als het geld er volgende week niet is, ik aangifte van diefstal ga doen.
Het lijkt wel of BEN al het oude personeel van KPN van voor de privatisering heeft overgenomen.
Uiteraard, als u Service, slecht bereik in het buitenland en bij restitutie van het kastje naar de muur worden gestuurd u niets uitmaakt bent u bij BEN aan het goeie adres.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Riet

14 augustus 2013, 21:54

Ten eerste wil ik zeggen dan mensen te snel een oordeel hebben. Hieronder een paar dingen op een rijtje gezet.

- INTERNET is een open netwerk waar iedereen gebruik van kan maken. Een internet bundel maakt het gebruik per MB goedkoper, anders is het €1,02 per MB. Heb je dus geen internet bundel en wil je geen gebruik maken van het open netwerk? Zet je mobiele data uit in de instellingen. Of laat OOK je internet blokkeren via de klantenservice.

- KLANTENSERVICE kost €0,35 PER GESPREK, niet per minuut zoals de meesten beweren. Kosten staan vermeld op de website.

- NUMMERBEHOUD word pas aangevraagd (bij je huidige provider) op de dag van levering. Vervolgens krijg je over max. 5 werkdagen een bericht over je nummerbehoud. Het email bericht is dus een terugkoppeling van je huidige provider. Je kan pas gebruik maken van de simkaart wanneer het nummer is over gezet. Het bericht kan een goedkeuring (email met daarin de datum wanneer je kan overgaan) maar het kan ook een afwijzing zijn. De afwijzing komt dus niet van Ben af maar van je huidige provider. Afwijzingen kunnen zijn:
* de opgegeven datum valt binnen het opzegtermijn. Je hebt altijd een maand opzegtermijn.
* je hebt nog langer dan 4 maanden een contract lopen bij je provider.
* simkaart nummer klopt niet die je hebt opgegeven. Dan heb je ooit een nieuw simkaartje gehad en komt je oude simkaart nummer te vervallen.
* je hebt een bij de aanvraag opgegeven dat je van een particulier abonnement af komt terwijl je een zakelijke (met een bijpassend klantnummer) heb.

- FACTUREN staan rond de 20e van de volgende maand online en worden 6 dagen later geïncasseerd. De specificatie van bijv. de gehele maand augustus is dus bekend in september. Begint of eindigd je abonnement in het midden van de maand, dan zal de maand naar verhouding worden berekend. Dit betekent dus dat je de helft minder betaald en dus ook de helft minder belminuten/mb's hebt.

Kortom, ga je naar een andere provider (niet alleen Ben) zoek dan informatie op. Doe dit voor je eigen zodat je geen foute conclusies gaat trekken. Kennis over je (nieuwe) provider kan geen kwaad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,6

Review door Marcel de Vette

24 juli 2013, 16:49

Bij Ben de Iphone 4 besteld, het toestel werkte direct niet. Vervolgens na 4(!!) keer terugbellen over hoe verder, steeds het verhaal 'wij sturen een mail', de mail kwam niet, weer bellen, bleek dat t adres ook gewoon telefonisch gegeven kan worden. Ze werken met Dynafix, de communicatie vanuit dit bedrif is zo mogelijk nog slechter. Uiteindelijk swappen ze de telefoon voor een ' zo goed als nieuw' exempaar. Tweedehands dus! Dit ondanks meerdere toezeggingen dat het een nieuwe zou worden. Inmiddels al bijna een maand verder en nog geen telefoon. 1 maandje geen abonnement betalen is dan aar een schrale troost. Goedkoop is duurkoop geldt ook hier weer. Zeer teleurstellend!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,4

Review door Jeffrey

14 juli 2013, 23:24

Ik heb een jaar lang een abonnement gehad bij Telfort, maar helaas is het KPN netwerk op veel plaatsen niet meer wat het ooit is geweest.

Om deze reden besloot ik dan ook op zoek te gaan naar een nieuwe aanbieder. Ik kwam al snel bij Ben terecht vanwege hun lage tarieven, namelijk 120 minuten en 500 MB voor 10,48 euro per maand. Dat is natuurlijk geen geld, en kon zo'n aanbieding dan ook niet laten schieten. Helaas heb ik in het verleden nogal veel problemen gehad met het T-Mobile netwerk hier in Utrecht, dus heb ik eerst een T-Mobile prepaid SIM getest alvorens het abonnement bij Ben af te sluiten.

Inmiddels is mijn nummer geporteerd naar Ben, en dit is allemaal vlekkeloos verlopen. Helaas is de belstatus informatie op de website niet erg actueel, maar daar maak ik mij verder niet zo druk om.

Een ander minpuntje is dat data per dag op 1 MB wordt afgerond, maar gelukkig is dit niet zo dramatisch als de 100 KB per sessie afronding die hollandsnieuwe en Youfone hanteren.

De dekking is prima, en nu T-Mobile de 900 MHz band voor 3G gaat gebruiken, zal dit alleen nog maar beter worden. Zo ver ik heb begrepen mogen óók Ben klanten straks kosteloos gebruik maken van het 4G netwerk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door Sjaak

03 juni 2013, 14:41

Afgelopen maand heb ik een nieuw abonnement afgesloten bij BEN. Ik ben zeer tevreden over de service hierbij. Ik had gekozen voor nummerbehoud. Echter duurde dit langer dan dat BEN hiervoor aangeeft. Ik heb toen gebeld met de klantenservice van BEN. Ik kreeg vrij snel een medewerker aan de telefoon en die kon mij vertellen dat het wat langer duurde als normaal. Ik moest dus nog even een paar dagen wachten. Uiteindelijk is mijn nummer na twee weken overgezet. Op de dag van de overzetting was ik maar een half uurtje niet bereikbaar, voordat ik mijn nieuw toestel en simkaart kon gebruiken.

Kortom tot nu toe ben ik een zeer tevreden klant van BEN!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,8

Review door Anonieme gebruiker

07 mei 2013, 10:51

Snel en makkelijk aanvragen van een abonnement. Bezorging van de toestel was ook snel, meteen al de volgende dag in huis! Veel minuten, sms'jes en MB's i.v.t. het maandbedrag. Makkelijk overzicht houden via de App of online. Ik kon kiezen voor het verlengen van mijn abonnement bij een andere provider, of nieuw abonnement nemen bij Ben. Bij Ben was ik goedkoper uit qua maandbedrag i.v.t. wat ik ervoor terugkreeg dan wat ik bij de verlening van mijn eigen abonnement zou krijgen. Bij Ben kreeg ik er nog een gratis telefoon bij! Ook geen gedoe met eerste 12 maanden halve prijs blabla... Gewoon duidelijke prijzen. Kortom: ik ben heel tevreden!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door peetnl

27 maart 2013, 22:56

Geen overstapservice zoals beloofd. Ik heb 2 Soms-abonnementen bij Ben. Ik kan per maand opzeggen of veranderen. Nu biedt Ben Soms-abonnementen goedkoper aan dus ik wil overstappen en heb voor 35ct pmin de service gebeld. Je weet dan al dat je lang moet wachten.....Nou, en niks service dus. Ik kan niet overstappen, ik moet eerst een ander abonnement nemen en dan over 2 maanden weer overstappen. Hoe moeilijk kan je het je eigen abonnees maken, nou zo moeilijk dus en zo drijf je ze naar andere providers. Ik ga dus op zoek naar wat anders wat deze service is niets waard.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Francine

25 februari 2013, 16:42

Ik ben hele slechte ervaringen met BEN. Ik heb met overzetten naar BEN een ruime maand geen verbinding gehad. Een fout ergens die blijft hangen. Ze zijn dan afhankelijk van t-mobile.
Dat je denkt dat ze alles doen om je te informeren,om je extra bij te staan of zo.

Nou mooi niet.
Het is een een k... bedrijf en mijn advies ga er nooit heen.
Je krijgt met lagere abbonnementskosten er een hoop ellende bij!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Nikki

22 februari 2013, 22:11

Heb nu al een paar maanden een abonnement bij Ben. Heb eigenlijk nog helemaal geen problemen gehad. Nummerbehoud verliep vlekkeloos, en heb eigenlijk altijd wel bereik. Het enige is dat de facturen best wel laat aankomen. Soms moet je gewoon twee maanden wachten voordat je factuur op de website staat.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,8

Review door Anonieme gebruiker

07 januari 2013, 19:18

Ik heb zeer slechte ervaringen met BEN!
Ik raad iedereen aan om nooit een BEN SIM ONLY ABBONEMENT aan te schaffen.
BEN is een stelletje OPLICHTERS!
Eerst is alles koek en ei, jaar lang geen problemen gehad en na een jaar brengen ze ONTERECHTE REKENING IN KOSTE!!!!!
Zeggen dat ik gebruik maak van internet! BULLSHIT! Ik loop met een oude nokia waar je alleen maar kan bellen en smsen. Ben geen kind en ook niet op leeftijd dat ik niet weet wanneer ik wel of niet gebruik zou maken van internet!
STELLETJE OPLICHTERS!!!

Ik raad iedereen aan om noooit met BEN in zee te gaan.
Je kan discusseren en bekvechten wat je wilt maar willen van die malloten zal je niet. Ook al heb je bewijs van alles. Ze draaien de boel gewoon om en veranderen de datums in het systeem.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Guillaume

15 mei 2012, 12:41

Zeer slechte ervaringen, toezeggingen worden niet uitgevoerd; in hun eigen archief kijken is onmogelijk, mailtjes worden altijd op dezelfde domme manier beantwoord: je kunt er niets mee.
Bovendien alles in de stijl van : Ik vind het heel vervelend dat enz, maar een oplossing wordt nooit geboden.

Snel weg van hier.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Phoenix1

20 juni 2011, 17:18

Helaas bij BEN hetzelfde probleem met 3g/hsdpa als t-mobile (logisch, zelfde netwerk) : slechts bereik door de vele smartphones. Tevens erg jammer dat nu per hele minuut afgerond wordt..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,0

Review door gvlteo

11 juni 2011, 12:19

Klanten service erg onvriendelijk en weinig behulpzaam. Houden zich vast aan regeltjes en zijn erg onpersoonlijk gericht. Laten je niet uitpraten. Het lijkt wel alsof je blij moet zijn dat je hun klant mag zijn...
Reager niet op verzoeken om je klacht te kunnen indienen over hun service en zijn ook in de weekenden niet bereikbaar!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door rvrooy

06 oktober 2010, 13:26

sinds afgelopen vrijdag een sim only abo van ben.

vanaf het begin af aan al simkaart problemen, nergens bereik, geen internet (wat wel in het abo zat) veel problemen. Ene bij de klantenservice willen ze ook al niet echt helpen krijg 4 codes die ik moeten bellen en dan kunnen hun zien wat er fout is, nou als ik geen bereik heb dan kan iik ook niet bellen.....

ik BEN pisnijdig!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door A2Z

14 juli 2010, 10:23

BEN Never again.. need I say more?
OP 3 juli geactiveerd vorige week plots geen service meer dus SIM in ander toestel zelfde prbleem dus netwerk of SIM probleem. nu al meer als een week geen service en 6 telefoontjes later met onzin als techinishe dienst heet 24 uur nodig later hebben ze 2 werkdagen en nu net 5 dagen nodig. En nog steeds geen oplossing. Nieuwe SIM mogen ze niet opstturen, wat een waardeloze provider. Het kost niet veel bij BEN maar dan krijg je ook niks..
Niet doen !! grote afrader.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door Hugo Boss

11 februari 2010, 11:07

Een Ben abonnement voor erbij genomen, omdat ik niet altijd genoeg heb aan mijn Flex 45 SO. Eigenlijk uiterst tevreden! Alles werkt, rekeningen kloppen, belstatus klopt exact, alles perfect online in te stellen, wat wil je nog meer? Klantenservice nog niet nodig gehad, dus geen mening over. Dekking is ruim voldoende, hier in de stad werkt het prima. Soms in een gebouw geen of beperkte dekking, terwijl collega's die KPN hebben wel bereik hebben, maargoed even verplaatsen en het werkt wel weer. Voor deze tarieven, maak ik daar geen probleem van. Heb een nieuw nummer genomen, dus geen ervaring met nummerbehoud van Ben, terwijl juist met nummerbehoud ook slechte verhalen te vinden zijn ;)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,4

Review door geert100

31 januari 2010, 22:11

Hallo mijn vrouw en ik zijn bijna een jaar bij ben alles super geregeld geen min maar veel pluspunten facturen duidelijk als we in het buiten land zijn geweest komt er een duidelijke factuur heb je een vraag geen punt je wordt netjes geholpen en korte wachttijd zeer prettig wij zijn er blij mee,groeten geert en mary

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door bartes

08 januari 2010, 18:39

Abonnement aangevraagt met nummerbehoud. De simkaart werd binnen een paar dagen bezorgt en het nummerbehoud ging allemaal zoals verwacht. Precies op de goede dag en geen problemen. Via de site kan je o.a. de belstatus en rekeningen bekijken. Allemaal prima

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door BertH

14 december 2009, 10:59

Nu een paar maanden BEN. Bestellen ging razendsnel, alles binnen 2 dagen in huis. Nummerbehoud was op de site keurig te volgen en ging goed. Lekker veel belminuten / sms voor weinig geld en het is allemaal erg duidelijk en goed via de site geregeld. KS nog niet nodig gehad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door Fabje84

11 december 2009, 21:09

Dit zijn mijn ervaringen met Ben... Door alle ellende heb ik maar een Vodafone abonnement aangevraagd en kan ik gelukkig weer bellen, al is het met een ander nummer. Ben is goedkoop, maar het is er wel één grote zooi. Ik raad het dan ook iedereen af.

2 november 2009: Abonnement Ben aangevraagd.

11 november 2009: E-mail ontvangen met afwijzing nummerbehoud zonder duidelijke reden. Ik had immers een prepaid nummer en de doorgegeven gegevens klopten.

17 november 2009: Nummerbehoud nu wel goedgekeurd.

20 november 2009: Het nummer zou worden overgezet. Dit is echter niet gebeurd. Ben heeft hierover niet gecommuniceerd. Wel stond op de Ben simkaart opeens een ander, onbekend, nummer. Dit alles heb ik per e-mail doorgegeven.

26 november 2009: Alles nog maar een keer doorgegeven per e-mail, aangezien ik nog geen reactie had ontvangen en nog niets veranderd was.

27 november 2009: ’s Middags werkt mijn oude simkaart opeens niet meer, ik was toen onderweg en opeens onbereikbaar. ’s Avonds bleek dat mijn nummer was overgezet naar mijn Ben-simkaart. Helaas heb ik van tevoren geen bericht hiervan ontvangen. Bij het uitproberen van mijn telefoon bleek mijn voicemail niet te werken. Hiervan heb ik melding gemaakt via e-mail.

2 december 2009: ’s Middags werkt mijn nummer opeens niet meer. Ik kan niet meer bellen, gebeld worden, of smsjes ontvangen. Als mensen bellen, lijkt het alsof mijn nummer is afgesloten. Niet leuk als je in sollicitatieprocedures zit en bereikbaar moet zijn. Ook heb ik deze dag twee e-mails van Ben ontvangen, antwoorden op mijn vragen. Helaas waren beide e-mails compleet blanco.

3 december 2009: ’s Ochtends meteen gebeld met de klantenservice. Gegevens werden genoteerd, het zou aan T-Mobile liggen en er werd aan een oplossing gewerkt. Hoe lang het zou duren, kon men niet zeggen. Ik zou de telefoon af en toe aan en uit moeten zetten, zodat deze weer contact zou maken. Aan het einde van de middag nog steeds geen verandering. Maar weer de klantenservice gebeld. Hier werd het erg vervelend gevonden en kon niet aan worden gegeven hoe lang het nog zou duren. Het zou nogmaals aan T-Mobile worden doorgegeven. Om zo snel mogelijk van dit gedoe af te komen heb ik maar meteen mijn abonnement opgezegd.

4 december 2009: Geen verandering. Juridisch advies ingewonnen en ’s ochtends per e-mail een ingebrekestelling gestuurd vanwege wanprestatie en Ben een laatste kans gegeven de problemen deze dag nog op te lossen.

7 december 2009: Samen met een juridisch adviseur heb ik weer gebeld naar de klantenservice. Het probleem uitgelegd en gevraagd het abonnement per direct te ontbinden, vanwege wanprestatie en het niet nakomen van het contract. Het blijkt een bekend probleem te zijn, de verwachting zou zijn dat het eind deze week opgelost is, maar niks kon worden beloofd. Aangezien het callcenter geen beslissingen mag nemen en niet door kan verbinden naar personen binnen Ben die dat wel kunnen, werd aangeraden een brief te sturen, het verhaal uit te leggen, schadevergoeding en eventueel ontbinding van het contract te vragen.

8 december 2009: Geen verandering in de situatie. Nieuw abonnement aangevraagd met een nieuw nummer, bij een andere provider. Nummerbehoud is immers niet mogelijk als de simkaart niet werkt, zo werd door de klantenservice gemeld. Daarnaast brief verstuurd met klachten en gevraagd om schadevergoeding.

11 december 2009: Aan het einde van de dag werkt de Ben-simkaart nog altijd niet. Gelukkig kwam de koerier vandaag een Vodafone-simkaart bezorgen. Deze in de telefoon gestopt, en tadaaaa, weer bereikbaar! Helaas wel over moeten stappen op een nieuw nummer, maar dat had ik graag over om van Ben af te zijn.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Phoenix1

15 juli 2009, 12:02

Ben voldoet als basic provider zonder gekke fratsen, veel belminuten voor weinig geld en een prima website die overzichtelijk is en voldoende mogelijkheden bied om op de hoogte te blijven van je belstatus, bundels en wijzigingen hierin door te voeren. Wel duurt het ruim lang voordat de rekeing bekend is, nu 15 juli is net die van mei online gekomen...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,8

Review door Smile

06 juni 2009, 18:13

Heb sinds 2 maanden een abo bij ben, maar het bijwerken van de belminuten gebeurd niet of er staat dat dit systeem door een technische storing niet werkt. Dit is toch wel essentieel als je je minuten niet mee neemt! Op e-mail krijg ik geen reactie m.b.t. dit probleem. Een voordeel.... per maand opzeggen dus dit abo was van zeer korte duur! Volgende maand een andere provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,0

Review door brweele

02 april 2009, 17:13

De klantenservice is rond uitberoerd. Op mailberichten wordt amper gereageerd of je krijgt een standaardantwoord op een vraag die je niet hebt gesteld. Je kunt niet terugmailen omdat ze mailen vanaf een no-reply mail-account.
BEN laat z'n klanten ronduit in hun sop gaar koken. Na een handbetaling van de abo-kosten krijg ik 3 dagen later te horen dat ik wordt afgesloten. Na het weekend gebeld met klantenservice; kreeg ik te horen dat ik moest bewijzen dat ik al 6 dagen eerder had betaald. OK, een fax gestuurd en weer aangesloten en jawel, moest ik 25 euri heraansluitingskosten betalen. Je reinste machtsmisbruik. Ben nu van BEN af, maar ze blijven zeuren over een z.g. achterstallige rekening.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door blossom89

29 maart 2009, 17:38

Ik ben naar Ben overgestapt omdat ze een goedkoop aanbod hadden.
Ik had nummerbehoud aangevraagd en hier ging het gelijk al mis!
Ik had de goede datum doorgegeven wanneer mijn oude abonnement zou verlopen. Die dag heb ik de hele dag gewacht, maar nee hoor mijn nummer werd niet omgezet! Ik de volgende dag met iemands anders telefoon naar de klantenservice, waar je voor moet betalen, gebeld.
Kreeg ik een meisje aan de telefoon dat helemaal niks wist en ook helemaal niks kon doen. Ze zei dat er een andere datum voor de overgang van het nummer in de computer stond. Dit was absoluut niet mijn schuld! Ben kwam bij niet tegemoet en het meisje kon me ook niet met iemand anders doorverbinden. Ik heb zo een hele week zonder werkende simkaart gezeten!!

Ik heb die middag meteen een klachtbrief gestuurd naar Ben en alles uitgelegd en om een tegemoetkomin gevraagd. Want ik ben niet van plan nu de aansluitkosten nog te gaan betalen..
Na een week had ik nog geen reactie op mijn brief, dus ik een mailtje gestuurd en ze hebben er gewoon niet op gereageerd! Hele slechte service! Zojuist heb ik nog een mail gestuurd, maar daar verwacht ik ook geen reactie op.

Ben biedt een zeer slechte klantenservice, je wordt gewoon genegeerd.
Bovendien is het netwerk op sommige plaatsen ronduit slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door VesNL

21 november 2008, 13:35

De kosten voor het bellen naar de klantenservice is verlaagt van 50 cent per minute naar 30 cent per gesprek.
Internet bundel is onbeperkt geworden net als die van T-Mobile.

Alleen het bereik kan af en toe minder zijn. De klantenservice is not echt professioneel, meestal weet je meer dan hun. De kosten in het buitenland kunnen moordend zijn.

Al met al, voor een abonnement met veel minuten, veel sms'jes en een internetbundel met de standaard snelheid is dit de beste provider in mijn mening.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door schizotoxic

15 juli 2008, 09:31

laats van Orange naar Ben overgestapt. Een geweldige provider Ben heeft mijn nummer foutloos overgenomen. Eerst was er nog iets mis met mijn nummerbehoud maar dit was al gauw opgelost kosten technisch echt geweldig

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door 0M3G4

29 april 2008, 09:41

Weken geleden al een Ben-abonnement aangevraagd, zou allemaal geregeld worden met nummer-overzetting en ik zou binnen 3 werkdagen bericht krijgen of het allemaal gelukt was bij mijn oude provider (Hi). Het eerste minpunt dat ik wil aankaarten is de levering van het sim-pakketje. Dit kan alleen "in-person" worden afgeleverd waar je ter plekke je contract moet tekenen bij de koerier. Aangezien ik in een groot kantoorcomplex werk was het al een hele onderneming de koerier eindelijk te treffen. Erg lastig, terwijl het ook allemaal per post zou kunnen.

Vervolgens bekeek ik het contract en zag ik bij de aanvraag voor de nummerportering mijn nummer foutief vermeld staan (zonder nul). Dus ik heb hier direct achteraan gemailed. Vervolgens kreeg ik 3 (!!!) weken later pas een mailtje terug van de klantenservice dat dit normaal was en dat het goed naar Hi zou worden doorgegeven. De conformatie hiervan had overigens allang binnen meoten zijn, dus hier had ik ondertussen ook al over gemailed, hier is nooit reactie op gekomen, inmiddels is dit ruim een maand terug.

Ik heb toen uit frustratie uiteindelijk maar de telefoon gepakt en de (betaald 0900) klantenservice van Ben gebeld. Eerst 5 minuten in de wacht staan, vervolgens wordt er verteld dat de nummerportering door Hi geweigerd zou zijn. Vervolgens met Hi gebeld, deze zeggen dat er nooit een aanvraag door Ben is ingediend.

Al met al: een rotzooitje bij Ben, ik heb mijn order laten annuleren wegens een nu al slechte indruk terwijl het contract nog niet eens begonnen is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Schrijf een review en win een Dr. Dre hoofdtelefoon!

Hoe beoordeel jij Ben? Laat het ons weten door een review in te vullen, en maak automatisch kans op een Beats by Dr. Dre Solo HD hoofdtelefoon ter waarde van €199!
› bekijk de spelregels.

Beoordeling (*verplicht)
  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
acht min drie
=