delight mobile reviews

Gebruikersbeoordelingen delight mobile

Gebaseerd op 10 reviews
4,8
Dekking
Klantenservice
Algemene indruk
Administratie
Diensten
Totale indruk
Schrijf een review

Review door MVB

29 juni 2015, 18:46

Jaartje gebruik gemaakt van Delight Mobile.
Dekking is goed maar een groot aantal nummers kan je niet bellen waaronder 088 085 etc maar een gewoon ziekenhuis lukt ook niet en een auto dealer niet een verzekering kantoor niet dan zegt het stemmetje rustig ( ondanks dat je bundel vol is ) dat je niet genoeg geld hebt in het engels.
Dan bel e de klantenservice en die hebben dan geen mensen die nederlands spreken , ik geef aan dat engels ook geen probleem is maar dat willen ze niet.
Dan maar weer terug bellen tot dat ik er een Krijg die Nederlands spreekt.
En uitleg dat ik het ziekenhuis niet kan bellen want dan krijg ik meteen ingesprek of je hoort you're blance is low.... en nog wat er achter aan en weg en dat terwijl ik elke maand keurig 300 / 300/300 afneem.
De klanten service gaat je Simkaart resetten ?? Nou ook dat helpt niet dus weer bellen tja dat bellen werkt ook niet.
Internet werkt wel maar valt gewoon zomaar een halvedag uit dus weer bellen , tja goedkoop he zegt de medewerker van de klantenservice.... uhhh hoe bedoel je ? ja u wilt toch goedkoop ??Kortom ik ga maar naar een andere provider en laat Delight voor wat het is na 12 maanden testen zou ik er niet aan beginnen .... het enigste wat ik leuk vind is dat je geen contract hebt en gewoon bundels kan inkopen voor een maand maar de rest is echt vordomde slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door Anonieme gebruiker

29 november 2014, 02:29

zeer tevreden nette bundles en duidelijk

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,4

Review door Upen

20 september 2014, 10:16

Ik gebruik sinds 2 months.very slechte netwerk en de meest zielige customer care.
Regreting port-in te Delight. Gaat terug naar Vodafone of andere goede operator.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door S.

30 juli 2014, 19:09

Waardeloze provider met waardeloze onvriendelijke klantenservice medewerkers. Ik ga per direct weg van deze waardeloze provider.

Codes die nooit werken of gebruikt zijn terwijl ik ze nieuw heb aangeschaft.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

05 juli 2014, 15:11

Helaas heb ik alleen maar problemen met Delight: zo kost een smsje naar Frankrijk 29 cent terwijl er bij de tarieven 9 cent staat.....
Slechte verbinding bij hetbellen naar binnen en buitenland, teveel onderbrekingen.... Wil mijn beltegoed verdragen ook dat mislukt....
Ik ga zo snel mogelijk veranderen van provider!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,6

Review door Redsu

15 november 2013, 08:37

delight is niet altijd goedkoop, nationaal is momenteel 10 cent bellen naar mobiel en 1 cent naar vaste lijn met een start tarief 9 cent op Delight one. . Voor internationaal bellen is uit kijken want ze veranderen de prijzen een voorbeeld bellen naar Indonesia en Suriname, zonder dat je weet is saldo op.
aanbieding sturen ze sms, verhoging van tarieven geen bericht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,8

Review door delightyourwallet

10 september 2013, 14:43

goeie prepaid bundels en delight one ook goed geen dieven als lebara

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Job Verhagen

05 maart 2013, 20:07

Telefonie en SMS is de goedkoopste van Nederland.
Internet op dit moment nog maar 72kbps.. wattsapp en mail is nog net mogelijk voor de rest kun je er op dit moment helemaal niets mee

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door norman christen

01 maart 2013, 17:29

sinds ik delight mobile gebruik heb ik geen andere provider gevonden die goedkoop (bijna voor niets) een super goede verbinding geeft over het telefoon net en dat is via (kpn).

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Gulsever

27 februari 2013, 21:06

ik heb inmiddels 2 maanden Delight Mobile. Verbinding is goed, goede dekking.
Ik bel vaak buiten Europa en voor 20 euro per maand, eind van de maand hou ik nog beltegoed over. Als ik dit vergelijk met T mobile abbo die ik had, scheelt me uiteindelijk 100 euro per maand alleen al het bellen naar het buitenland.
Ik ben er content mee!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Schrijf een review en win een Dr. Dre hoofdtelefoon!

Hoe beoordeel jij delight mobile? Laat het ons weten door een review in te vullen, en maak automatisch kans op een Beats by Dr. Dre Solo HD hoofdtelefoon ter waarde van €199!
› bekijk de spelregels.

Beoordeling (*verplicht)
  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
tien plus 0
=