Vodafone reviews

Gebruikersbeoordelingen Vodafone

Gebaseerd op 114 reviews
5,8
Dekking
Klantenservice
Algemene indruk
Administratie
Diensten
Totale indruk
Schrijf een review

Review door Mevrouw Clara Morgan

16 november 2014, 19:49

Hallo Geliefde Mensen,

Ik ben de CEO van Clara Morgan Loan Company en we zijn gevormd uit te lenen leningen aan alleen degenen die behoefte hebben aan lening aan hun X-mas vieren op een betere manier als nooit tevoren en ook voor degenen die behoefte hebben aan financiële bijstand , dus als je daar behoefte aan een X-mas lening of een lening aan het opruimen van uw schulden of rekeningen, dan kunt u contact met ons op via onze e-mail op VIA (clara_morgan@outlook.com) voor meer details over deze lening fondsen transactie

Regards
Mevrouw Clara Morgan

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door xmasloan

15 november 2014, 19:56

TOEPASSING VOOR KERSTMIS LENING VANDAAG !!!

Welkom bij Kerstmis Loan Company lening dienst (persoonlijke service aan
al uw financiële behoeften) onze dienstverleners, biedt Kerstmis lening
lening tegen een zeer lage rente van 3%, bieden wij persoonlijke leningen, schulden
consolidatie leningen, venture capital, zakelijke lening, onderwijs lening,
lening en krediet om welke reden en dringende behoeften !. met een maximale
voor 20 jaar. Hebt u ooit door uw bank is afgewezen? je hebt
slecht krediet? Je hebt rekeningen te betalen? Ben je in de schulden? Wat nodig
om een bedrijf te starten? Zorgen niet meer, want we zijn hier om u te bieden
lage rente lening. Onze lening varieert van $ 2000 tot $ 50
000,000.00. We betalen ook in Euro's en US dollars US! Stuur dit
EMAIL: xmasloanlenders@hotmail.com

Volledige naam: .........
Leeftijd: * Seks .......... .........
Adres .......
Staat: ......... Land: .........
Lening Bedrag dat nodig: .........
Doel van de lening: ........
Lening Duur: .........
Geboortedatum (dd-mm-dd): ........
Sex: .........
Burgerlijke staat .........
Kin: .........
Maandelijks inkomen: .........
Mobile / Cell: .........
E-mail: .........
Yours in dienst, Kerstmis lening service bedrijf E-mail:
xmasloanlenders@hotmail.com

Kerst Leningen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door credit homr

15 november 2014, 05:10

hallo



Dit is om het grote publiek dat we op dit moment het geven van leningen tegen een lage rente van 3% op de hoogte. indien geïnteresseerd in het aanvragen van een lening, voor meer informatie neem contact met ons nu via e-mail: credithome@blumail.org onze minimale lening bieden is vanaf 1.000,00 aan een keuze van de lening amount.I ben gecertificeerd, geregistreerd en legit lender.You kunt contact met mij vandaag als je geïnteresseerd bent in het verkrijgen van deze lening zijn, contact met mij op voor meer informatie over de lening verwerking



EMAIL: credithome@blumail.org




MR MHAY

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Jennifer Martins

12 november 2014, 13:31

GETUIGENIS over hoe ik heb mijn lening van een LEGIT en vertrouwde lening bedrijf

Ik ben Jennifer Martins op naam, momenteel woonachtig in Californië, USA. Ik ben een weduwe met twee kinderen en ik zat vast in een financiële situatie in augustus 2014 en ik nodig had om te herfinancieren en mijn rekeningen te betalen. Ik probeerde die leningen uit verschillende leningen bedrijven zowel particuliere als zakelijke, maar nooit met succes, en de meeste banken mijn credit gedaald. Maar als God het zou hebben, werd ik voorgesteld aan een man van God een onderhandse lening geldschieter die gaf me een lening van $ 120,000USD en vandaag ben eigenaar van een bedrijf en mijn kinderen doen het goed op het moment, als je moet contact opnemen met een bedrijf met verwijzing naar het beveiligen van een lening zonder onderpand, geen credit check, geen co ondertekenaar met slechts 2% rente en een betere terugbetaling plannen en schema, neem dan contact op met Taylor Walker. Hij weet niet dat ik dit doe, maar ik wil dat mensen meer over hem weten en ook ik wil God hem zegenen more.You kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail: 3067516878@qq.com of t.w3067516878@gmail.com

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Best of HarryTom

12 november 2014, 08:16

Hallo heer / mevrouw

Bent u behoefte aan een lening voor zakelijke / persoonlijke e-mail ons nu voor een snelle goedkeuring met een lage rente van 3%.
Verplichte informatie: Zoals voor de benodigde informatie, moet u een applicatie die uw persoonlijke gegevens en ook de lening informatie bevat te vullen,

Hoe kan ik solliciteren? Vul dit inschrijfformulier op:
Lening aanvraagformulier
Volledige naam: ............
Land: ..............
Staat: ................
Plaats: .................
Geslacht: ..................
Telefoonnummer: .............
Leningen .........
Lening Duur: ........
E-mail; bt.enquiries01@gmail.com
We zullen contact met u op voor meer informatie.

groeten
Best of HarryTom

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Monalisa Beus

07 november 2014, 16:35

Hallo, ik denk echt niet dat woord kan uitdrukken hoe blij ik ben met betrekking tot de lening ik onlangs ontvangen van een geldschieter genaamd Lawton Erickson, deze geldschieter heeft aangetoond dat het me de echte kwaliteiten van een echte lening kredietverstrekker. Ik ben erg blij dat ik nu heb gekregen van mijn lening en ik kan nu betalen van mijn rekeningen, het opstarten van een nieuw bedrijf en zich te vestigen wat familie problemen. Het is met de hulp van de geldschieter heer Lawton Erickson dat ik nu in staat zal zijn om weer een glimlach op mijn familie gezicht weer te brengen, ik bid dat de God zegenen en hem te belonen voor deze lening hulp die hij heeft gemaakt voor mij. voor de goede en betrouwbare service deze geldschieter heeft verwezen naar mij, ik nu raden dat iemand in nood van een lening het zien van dit mijn getuigenis snel moeten contact opnemen met hem op dit adres: lawtonfunding11@aol.com. hun service is getest en vertrouwd.

dank!
Monalisa Beus

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,4

Review door ruth

07 november 2014, 12:48

Hallo, ik ben mevrouw Emmanuel Ruth, een onderhandse lening geldschieter die geeft het leven de tijd gelegenheid leningen. Heeft u een lening nodig hebt dringend om je schulden afbetalen of u een lening om uw bedrijf te verbeteren nodig? Jullie zijn door banken en andere financiële instellingen verworpen? Heeft u een consolidatie lening of hypotheek nodig? op zoek naar meer, want we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. We fondsen lenen aan particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet hebben of behoefte aan geld om rekeningen te betalen, te investeren voor het bedrijfsleven tegen een tarief van 2%. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat wij zorgen voor een betrouwbare en begunstigde bijstand en bereid zijn om een ??lening te bieden zal zijn. Dus neem contact met ons vandaag nog via e-mail op: (emmanuelruth536@gmail.com)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door robertpastheiner

07 november 2014, 08:50

-
Het krijgen van een legitieme lening hebben altijd al een groot probleem
voor de klant de financiële behoeften. De kwestie van het krediet en de
veiligheid is iets dat klanten zich steeds meer zorgen over de zoektocht
naar een lening van een legitieme geldschieter. De rentevoet voor mijn
lening is 2% en de minimumbedrag i uit te geven als lening is 5000 euro
waarom het maximumbedrag 10.000.000,00 euro. Indien u interesse hebt in het
verkrijgen van financiële steun, contact op te nemen ons vandaag
op:robertpastheiner9@gmail.com

Stuur ons uw persoonlijke gegevens:

Volledige naam: ... . ....
Contact Adres: .
Telefoon: .. ... ..
Persoonlijke Telefoonnummer: ...... ...........
Landcode: ... ... ...
Bedrag dat nodig: ... ... ... ..
Beroep: ..........
Maandelijks Inkomen: ...............
Doel van de lening: ... ... ... ... ... ....
Wanneer de terugbetaling ... ... ...... ... ... ...

Hopelijk tot je reactie te zien via dit adres,robertpastheiner9@gmail.com

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Tessa

29 oktober 2014, 23:38

De prijzen van Vodafone stijgen echt de pan uit. Echt keiharde afzetters. Daarnaast werkt MyVodafone haast nooit optimaal. Onduidelijk of je nou over je te goed heen ziet of niet. Ik kan het niemand aanbevelen. Ik ga overstappen naar een andere provider. Dan maar geen 4G internet. Er zijn vele goedkopere providers en het geld dat ik daarmee overhoud kan ik vele malen beter besteden. Toedels.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door anoniem

26 september 2014, 01:36

Vodafone heeft leuke acties alleen jammer dat je dan 2 jaar aan een abonnement vast zit bij vodafone ze beloven je een onbeperkt bellen abonnementen alleen staat er niet bij dat je 9 van de 10 keer niet kan bellen of gebeld worden door slechte dekking. Zelfs wonend in een stad maakt niets uit alleen in de stad zelf heb je dekking jammer genoeg kunnen we niet de hele dag in de stad doorbrengen. Maar inmiddels weten ze dat hun dekking slecht is en hebben ze het "signaalPlus" bedacht waar je overigens wel €89 voor moet betalen en dan heb je de garantie thuis bereik te hebben alleen lost dat buitenshuis de problemen niet op en het is toch fijn als je overal kan bellen of gebeld worden.

Daarnaast zeggen ze al heel snel dat het aan je toestel ligt omdat ze ook dan aan je hopen te verdienen door "reparatie" kosten alleen als andere simkaarten wel volop bereik hebben in mijn toestel kan het toch echt niet aan mijn telefoon liggen sacht ik zo?

Al met al raadt ik niemand vodafone aan..

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Anonieme gebruiker

19 september 2014, 16:19

Vodafone is een boevennest. Incasseren na opzegging wegens ontevredenheid over ontvangst nog een rond bedrag van €50,00 geen specificatie niets.
Bedrag bij de bank laten storneren, gevraagd om specificatie, die ontvang ik niet. Vodafone geeft incasso uit handen aan introef Justitia die een betreur uitoefent tot je betaald. Nooit mee in zee gaan!!!
Heb nu KPN is op alle fronten beter en bovendien een Nederlandse provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Albert W van Ginkel

06 september 2014, 23:42

Geachte directie van Vodafone, ik kan mij zo voorstellen dat een jaaromzet van 1.7 miljard de neiging geeft om de burostoel wat meer in de relaxstand te zetten.
Ik zou u echter willen adviseren zelf eens uw klantenservice te bellen en te constateren wat voor stukken onbenul u een salaris geeft. Ze kunnen niets en weten niets en je mag wat hen betreft gerust €60 verbellen om een niet doorgekomen Beltegoed alsnog te verkrijgen.
Hartelijke groeten Albert W van Ginkel

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door lisboa

04 september 2014, 06:36

Goede dag dames en zachtjes mannen, mijn naam is LISBOA JAVIL ben het MD / CEO
van LISBOA JAVIL FINANCE. Bent u behoefte aan dringende lening? met comfortabele
leningsvoorwaarden. Bij 2% rente. Met standaard voorwaarde dat toelaat
u voor de lange termijn lening, contact opnemen met mijn bedrijf op
(lisboajavil@gmail.com)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Mr Excel

30 augustus 2014, 06:02

lening bieden

Heeft u een dringende lening? Zo ja dan contact met ons op (excelservices.managementonline@gmail.com) voor meer informatie.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door lisboa

29 augustus 2014, 18:09

Goede dag dames en zachtjes mannen, mijn naam is

Lisboa Javil ben het MD / CEO van LISBOAJAVILFINANCE.

Bent u behoefte aan dringende lening? Met

comfortabele leningsvoorwaarden. Bij 2% rente. Met

standaard voorwaarde dat maakt voor de lange termijn

lening, contact opnemen met mijn bedrijf op
(lisboajavil@gmail.com)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Jenny

18 augustus 2014, 00:17

Ik weet dat dit bericht je zou ontmoeten in uiterste verbazing. Echter, ik wil gewoon mijn getuigenis te delen, Mijn naam is Osawe Jennifer Ik ben uit de VS was ik een keer gescheiden van mijn liefde een paar jaar terug, ik weet hoe het voelt en het pijn om te worden gescheiden van de degene die je liefde. Als je echt van hem houdt en je wilt hem terug naar je, je zal alles aan doen om hem weer terug naar je leven te hebben, dat mijn geval was, ik houd van mijn man heel veel, dus ik deed er alles aan om hem terug te hebben en hij kwam terug naar mij en nu zijn we gelukkig leven als ooit tevoren.
dit is mijn verhaal: ... woont in de VS al jaren now.I nooit geloofd in alle spell casting. Ik ben al opgelicht door vele verschillende people.I verloren hoop in hen. Mijn ex liet mi. Ik was er kapot van. Ik verloor mijn job.My beste vriend zag mijn benarde situatie. Me toen introduceerde hij naar DR. Oduduwa via dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, kreeg ik te horen van zijn werk is free.Never geloofd totdat ik in contact kwam met him.He deed een spreuk voor mij. i herstellen al mijn geld en mijn ex-geliefde terug kwam in minder dan 75hrs.I werd teruggeroepen op mijn plaats van work.Was zelfs bevorderd immediately.I kon niet geloven dat er een echte spreuken die er die alleen doet gratis spells.I betaald in de waardering na de ban had worked.He brengt niets in rekening voor het geld van iedereen tot de ban heeft worked.You alles moet niet worden misleid dat spreuken niet werken. DR. Oduduwa spell werk zeer snel en hij brengt niets in rekening voor money.You kan alleen betaalt voor de onderdelen van de spreuk zal hem worked.Try en zien wat ben saying.These zijn de weinige dingen die hij doet
* HE Herstel verloren Lovers in 24 uur.
* GELD RITUALS / WORD ILLUMINATI de Nieuwe Wereld Orde
* AFSTANDSBEDIENING OVER LOVERS.
* ALLE SOORTEN werktijdafgietsel & VOODOO WERKNEMER.
* Is uw HEALER nemen van lange om uw problemen op te lossen? Dit is uw kans om snel geholpen.
* GET RIT VAN ENIGE hekserij, BAD LUCK & VLOEKEN.
* EXPERT IN healing op afstand
* HOF gevallen zelfs als men veroordeelde [ALS ER EEN KANS VAN BEROEP]
* IS WAT HET LICHAAM JEALOUS MET JE RELATIE?
* UNFINISHED BANEN DOOR ANDERE ARTSEN-ALS TEVREDEN-COME TO ME.
* Wordt u IN EEN SCHEIDING GEDWONGEN?
* HE VOORKOMEN BAD LUCK en jaloezie.
* OM PAARDEN EN GOKKEN WIN.
* HIJ KAN STOPPEN IEMAND VERSTOREN je relatie.
* WIL JE KINDEREN van uw keuze
* WIL JE SNEL MARRIAGEPROPOSAL?
* HIJ kan schoonmaken MENSEN HUIZEN, BEDRIJVEN EIGENSCHAPPEN VAN BAD LUCK.
* DO YOU NEED OVERDREVEN seksuele kracht en sterke erecties.
U kunt naar hem nodig in sommige wat of te delen met vrienden die dezelfde problemen hebben. dit is DR.ODUDUWA contact
EMAIL ADRES: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
TRY en deel uw getuigenissen IEDEREEN NA HET WERKT, alleen de manier waarop ik doe NU thanks ... en veel geluk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door Garantie vertrouwen Finance Plc.

11 augustus 2014, 12:54

aandacht,

Heeft u nodig hebben persoonlijke / zakelijke lening? Als dat zo is, neem dan contact met ons op via ons bedrijf e-mail: gt.fundsonline@gmail.com

Wij wachten op uw dringende reactie.

Met vriendelijke groet.
Garantie vertrouwen Finance Plc.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door van belkom

28 juli 2014, 15:47

Ik ben al jaren klant bij Vodafone. In eerste instantie altijd Prepaid kaartje gehad en dat ging in vergelijking goed, ondanks vaak geen bereik, tot dat ik mijn prepaid omzette in een abonnement.

Ik had een telefoon besteld die binnen 14 dagen binnen zou zijn. Na de 15de dag ging ik bellen waar mijn telefoon bleef. Ze zeiden dat hij uitverkocht was. Dit was totaal niet vermeld bij de site. De dag later stond er nog steeds niet op de site dat telefoon tijdelijk niet leverbaar was.
Na totaal 21 dagen kreeg ik mijn telefoon binnen. Toen ik mijn telefoon wou aansluiten om er mee te bellen, smsen en internetten bleek mijn telefoon helemaal niks te doen. Hierdoor heb ik helaas weer contact op moeten nemen met de Vodafone en ze gaven aan dat mijn abonnement pas twee weken later in ging. Dit was ook totaal niet vermeld.

Na een tijd eindelijk gebruik te maken van mijn telefoon ging het een gehele tijd goed. Ik had 500 mb internet waar ik nooit overheen ging. Ik had altijd 250 mb over. Tot ongeveer 10 maanden later ik ineens keek op My Vodafone en daar stond dat ik 80 euro over mijn mbs heen zat. Dit was totaal verbazend, want ik had niks extra's gedaan geen filmpjes gekeken of internet radio aangezet. Hierdoor stuurde ik gelijk een berichtje naar de 24/7 crew op facebook. Deze reageerde niet. De volgende dag belde ik met de Vodafone en dit konden ze niet verklaren en reageerde alleen verdedigend om de situatie. De 24/7 crew heeft pas twee dagen later gereageerd.

Door de situatie dat ik zonder weten ineens over de mbs zat heb ik elke keer mijn mobiele data uitgezet en op de wifi gezeten. uit angst dat ik ineens weer een onterechte hoge telefoon rekening kreeg. Op een duur keek ik weer op mijn Vodafone en zag ik dat mijn rekening was verhoogd. Hier schrok ik natuurlijk weer van. Ik had in die maand geen internet gebruikt en geen betaalde nummers gebeld. Hierdoor heb ik helaas weer contact moeten opnemen met de Vodafone. De gaven aan dat door de inflatie de prijzen zijn verhoogd. Hierdoor was ik verbijsterd, omdat ik een contract heb getekend van een bepaald bedrag voor een bepaalde tijd. De Vodafone reageerde hier niet op en gaf alleen een uitleg wat inflatie was, dus totaal geen antwoord.

Hierdoor werd ik nog scherper en ging ik dagelijks mijn tegoed bekijken. Op een duur had ik internet nodig en dacht; ik heb nog 500 mbs over dus kan ik wel even een kwartiertje mijn mobiele data aanzetten. Dit alleen voor klein gebruik zoals informatie opzoeken op google. Geen groot gebruik zoals internetradio. Na het kwartiertje heb ik gelijk mijn mobiele data uit gezet en toen ik weer wifi had gekeken hoe veel mbs er afgingen van 15 minuten op google kijken, terwijl al mijn apps uit stonden. Hier bleek 100 mbs van af te zijn! Iets wat onmogelijk kan.

Door alle onprettige verrassingen kijk ik elke dag op de my vodafone app naar mijn gebruik. Echter is het zo dat het de helft van de tijd de app niet werkt, waardoor er totaal geen inzicht is op je gebruik.

Door al mijn slechte ervaringen heb ik aangegeven het abonnement bij Vodafone niet te verlengen. Mijn abonnement loopt half augustus af. Vandaag wou ik 2 minuten op internet kijken, daardoor zette ik mijn mobiele data aan en er was totaal geen bereik. Terwijl mijn man wel bereik had mijn zijn telefoon.

Ik raad daarom niemand aan om Vodafone als provider te nemen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door stella rise

17 juli 2014, 20:03

Hallo,
Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke leningen,
hypothecaire leningen, autoleningen, leningen
studentenleningen, consolidatie leningen, ongedekte
garantie, venture capital, enz ... Of gewoon weigeren
lening van een bank of financiële instelling voor een of meer redenen?
U bent de juiste oplossingen voor de kredietcrisis! Wij zijn
particuliere geldschieter, bieden wij leningen aan bedrijven en particulieren met
lage en betaalbare rente van 2%. Dus als je
geïnteresseerd zijn in een snelle en eenvoudige lening. e-mail
Contact: stellarise26@gmail.com
NAAM: ................
LEEFTIJD: .................
SEX: ...................
Burgerlijke staat: ....................
Contact Telefoonnummer: ................
ADRES: ......................
STAD: ...................
STAAT: ....................
LAND: ...................
POSTCODE: .....................
BEROEP: .......................
Maandelijks inkomen: ....................
Bedrag dat nodig is: ......................
FULL BANKGEGEVENS: ....................
Wanneer nodig: .........................
DOEL VAN LENING: ........................
FAILLIET OF NIET: ..........................
Terugbetaling duur: .......................

     Wij wachten op uw snelle antwoord op deze e-mail

     groet,
     De heer stella stijging

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Stephan

11 juni 2014, 17:02

Aanbeveling van de dag. Neem absoluut GEEN abonnement van #VODAFONE, Ze naaien je waar je bij staat.

In eerste instantie kun je drie maanden gratis 4G internet proberen. Wil je dat weer uitschakelen, blijkt dat, dat opeens niet kan en dat staat 'ergens' in de voorwaarden vermeldt.. Of course..

Tweede punt.
Bij het afsluiten van m'n abonnement is mij aangeraden om een abonnement van een stapje hoger te nemen zodat ik minder hoef bij te betalen voor m'n telefoon en dan kan ik na een jaar geheel kosteloos m'n abonnement weer een stapje verlagen.

Een jaar later..

Uw abonnement verlagen? Dat kost € 50,-.

Pardon? 50 euro?

Schijnbaar was dat een service van vorig jaar die ze hebben ingetrokken en het staat dus niet in de voorwaarden dat die service blijvend is..

Thanks #Vodafone voor deze openbaring. Eens en nooit meer.

#oplichters #telefonie #Abonnement #Mobiel #service

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Anonieme gebruiker

22 mei 2014, 15:12

Bij verlenging van abonnement nieuwe telefoon besteld, eerst zegt men dat deze niet op voorraad is (de eerste terug belnotitie wordt gemaakt), vervolgens blijkt de online order vastgelopen te zijn, deze zou direct her"activeerd" te worden. Na een week geen bevestiging (2e terug belnotitie gemaakt). Na weer een week geen reactie (3e terugbelnotitie gemaakt). Inmiddels nog niet teruggebeld. Order maar geannuleerd, duurde ook weer 2 weken...
in de 3e week na de annulering wordt er een telefoon geleverd: zonder vooraankondiging. Deze direct met de PostNl teruggeven. Na een week is de retour geregistreerd.
We zijn nu anderhalve maand bezig. In week 7 komt er een aankondiging dat er een nieuwe telefoon verstuurd is. Deze is nooit aangekomen.
Als het fout gaat bij Vodafone dan gaat het ook goed fout en reken maar niet op enige coulance voor de door hun veroorzaakte chaos! Ik hoop dat het bij KPN beter gaat ;)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door F

14 april 2014, 20:09

Al jaren klant van vodafone. Geen problemen met facturen, dekking enz.
Helaas nu geconfronteerd met een ware 'prijspakker':
Vanaf week 18 wordt ik door vodafone (eenzijdig) overgezet op een nieuw abbonement: van 10 euro p/mnd voor 275 belminuten, nu naar 200 belminuten voor 13 euro p/mnd. Tijd om over te stappen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,0

Review door Anonieme gebruiker

19 maart 2014, 09:50

Al jaren klant bij Vodafone, eerst tot grote tevredenheid, inmiddels zo vaak teleurgesteld dat ik ga overstappen.

Klantenservice is de laatste jaren waardeloos, de abonnementen worden steeds duurder voor steeds minder. Er zijn steeds meer idiote regeltjes bij nieuwe abonnementen. En tot overmaat van ramp beëindigen ze nu de oude abonnementen die nog wel fatsoenlijk waren.

Voor mij in ieder geval geen nieuw abonnement bij deze waardeloze provider.
Dekking is goed, maar dat is tegenwoordig bij meerdere providers zo, de prijs/kwaliteit verhouding is bij Vodafone in ieder geval niet meer wat het ooit geweest is.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door Anonieme gebruiker

06 januari 2014, 18:42

Baggerprovider. Als je alles-in-1 op reis activeert bij prepaid, laten ze je alsnog de volle pond betalen voor internet!!
Ik heb elke dag, na het activeren, de klantenservice moeten vragen of ze het konden fixen. De kosten die ik door die fout heb gemaakt, zijn slechts deels vergoed. Na de 5e keer had ik er geen zin meer in (de klantenservice van Vodafone laat je wel even wachten, hoor!) en heb ik het simkaartje maar weggegooid.
Sinds de brand in Rotterdam, doet deze provider alles om de kosten te besparen en dat is goed te merken! Ook het bereik is sindsdien onvoldoende voor wat je ervoor betaalt.

Mijn ervaring tot dusver met de netwerken in Nederland:
Goedkoop -> T-mobile
Goed bereik -> KPN
Meer betalen dan nodig is -> Vodafone

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,8

Review door Julia

27 oktober 2013, 15:34

Very bad experience with Vodafone. Very rude custom service, they once even hanged up my phone call. I had 1-year abonnement with them and never any more. The cost is much more expensive then your thought, especially for foreign land phone calls. It's a cheating company and you should be really careful watching your bill and stop it on time, otherwise they cheat you without any notice. Best advice: do not use it!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Wil

21 oktober 2013, 23:07

Schandalig bedrijf. Al jaren trouwe klant. Abonnement voor €40 in de maand. Dit is altijd voldoende geweest. Tijdje zonder wifi gezeten en dus een wat hoger gebruik van internet. Niet schrikbarend veel, de rekening die erop volgde was wel schrikbarend. €198,- De rekening in de maand er op (ik had die maand gedeeltelijk wifi) €147.
Wat mij dus dwars zit is dat ik er van overtuigd was dat ik een melding zou krijgen als ik €50 boven m'n bundel uit zou komen. Niet gebeurd!! En dan nog eens: wat voor prijzen berekenen zij?!

Contact opgenomen via de mail. Gewoon geen antwoord. Gebeld met klantenservice. Ontzettend lang in de wacht gestaan. de verbinding werd naarmate slechter. Eindelijk een medewerker aan de lijn: " hallo?! ik kan u niet horen, ik ga de verbinding verbreken... probeert u het later nog eens "
Daarna maar via twitter contact opgenomen. Bijdehante medewerker verteld me dat €50 boven bundel melding alleen geldt in het buitenland. Ik zie dat nergens staan maar de persoon in kwestie verteld heel bijdehand: dataroaming is enkel in het buitenland.

Nou, ik verdiep me niet zo in de telecom. Ik zit daar niet in en het interesseert me ook geen moer. Uiteraard weet zo'n pikkie dat wel want het is zijn beroep! Geen enkele tegemoetkoming. Waar ze de prijs op gebaseerd hebben is me een raadsel. Ik zie het als geld stelen. Niet meer en niet minder. Nooit meer Vodafone voor mij.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,2

Review door Robin s

14 oktober 2013, 21:42

Na 17 jaar (!) zakelijk lid te zijn geweest met 4 abonnementen en fortuinen uitgegeven te hebben aan Vodafone. Ben ik dankzij gebrek aan werk met 3 over gestapt. 4 abbonementen á €50 in de maand + super veel extra's waardoor ik iedere maand MINIMAAL €300 kwijt was. Alles ruim op tijd geregeld! 3 maanden, me netjes aan de opzeg termijn gehouden. Nummer behoud netjes en optijd aangevraagd. Op mijn gloednieuwe S4 krijg ik plots de melding geen verbinding met netwerk. Uren met klantenservice gebeld, door gestuurd naar mijn nieuwe provider en terug. Uiteindelijk moet mijn abbonement opnieuw geactiveerd worden. 'Nee sorry in het weekend kunnen wij niks voor u doen' spoed aanvraag geregeld meteen voor maandag ochtend. Weer van het kastje naar de muur. Kwam ik uiteindelijk bij een vrouw van facturen, of ik een aangetekende brief wil sturen. Dat kan ook in een vodafonewinkel. Eenmaal daar 'boeit' het de man niks en kan hij niks voor me doen. Ik zal €150 uit mijn bank moeten toveren wil ik mijn nummer kunnen behouden. Ik heb GEEN melding gehad dat mijn abonnement per acuut zou worden opgeheven. Vodafone heeft mijn nummer behoud afgewezen. Dit is een enorm belangrijk nummer. Vervolgens heb ik thuis met Vodafone Webcare @twitter gesproken. Ik moest maar weer gaan bellen. Nee dankjewel ik geef helemaal niks meer uit aan Vodafone. Verschrikkelijke service! En wat is nu de oplossing? €150, heb jij het? Dat nummer moet ik behouden, maar niet voor €150. Aangezien mijn abonnement gewoon is stopgezet zonder mijn toestemming, nummer behoud afgewezen en dan wat, de klant is toch weg laat m lekker stikken met z'n nummer.
Geen enkele ster waard, na 17 jaar een grote klant kwijt.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Anonieme gebruiker

04 oktober 2013, 15:47

Na 7 jaar trouwe klanten heb ik nu voor het eerst een defect toestel. Na 5 maanden ben ik nog steeds geen stap verder en zit ik nog steeds met het zelfde defecten toestel. Dit terwijl het toestel niet eens is gevallen of zo maar gewoon een fabrieksfout in het toestel. Als ik met de klantenservice spreek (via Facebook, mail, in de winkel of via de telefoon) wijzen ze allenmaal iemand anders aan waar het aan ligt. Dus ik vindt het een rond uit baggeren service. Je kant het gewoon geen service noemen wat ze daar doen!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,0

Review door J. Bos

02 oktober 2013, 19:57

Geen woorden voor de slechte service van Vodafone. Voor overstappen is een simkaartnummer nodig, en die wil men via de telefoon niet geven in verband met eventuele fraude. Ondertussen kun je je abonnement telefonisch wel gewoon ophogen. Bijzonder triest.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,4

Review door Stefano

14 september 2013, 15:41

Ik heb een Samsung Galaxy S III en ben zeer tevreden over de service van Vodafone! Het is misschien niet altijd de allergoedkoopste provider maar de kwaliteit is wel super goed!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Anonieme gebruiker

27 augustus 2013, 12:55

Een verschrikkelijk afhandeling van klachten,lang wachten ( tot 45 min),
van het kastje naar de muur gestuurd en tot slot een sms gekregen van een uiterst onbeleefd kind die mij vertelt dat de verbinding verbroken is.
Ik belde met een vast toestel, dus ze had ook kunnen bellen.je nr. Geef je namelijk oneindig vaak door. Ronduit slechte service.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Zeer ontevreden ex-klant

20 augustus 2013, 21:38

Men wordt bij de klantenservice van Vodafone van het kastje naar de muur gestuurd. Men is niet in staat om een abonnement, waar meer dan een jaar niet mee gebeld is en wel netjes voor betaald is af te sluiten. Je neemt telefonisch contact op met de klantenservice, wordt naar dedichtsbijzijnde vodafone winkel gestuurd. Komt daar aan, zegt men doodleuk tegen je om de klantenservice te bellen via eigen "hotline"...en dat telkens na telefonisch contact met de klantenservice (5x). Men weet het bij vodafone klaar te spelen om bij bovenstaand probleem er 4 verschillende mensen er mee bezig te laten zijn. 3 maanden later is er nog niets bekend.Er wordt een hoop beloofd (zowel telefonisch als in de vodafonestore) maar er wordt niets mee gedaan. Vodafone is op klantenservice gericht gebied extreem waardeloos!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Daniel

25 mei 2013, 19:40

Afgelopen april/mei ben ik een weekje op vakantie geweest naar Duitsland
Dacht verstandig te zijn door het OpReis pakket te laten activeren bij een smartcrew medewerker per 27-04-13.
Normaliter kan dit pas vanaf het begin van de maand maar uit coulance deed men hier niet zo moeilijk over.
Zo gezegt, zo gedaan, heel mooi !

Nu een maand later krijg ik alsnog een schrik als ik mijn rekening ontvang !
Binnen mijn bundel wordt er alsnog E57 aan data en E7 aan belminuten extra aan kosten gebracht terwijl ik netjes binnen de limiet zit ....
Vervolgens gebeld met een medewerker (zeer vriendelijk maar niet heus) en deze verklaarde uiteindelijk dat dit lag aan de oorzaak dat dit niet binnen mijn bundel valt maar daarbuiten omdat de dagen van 27-04-13 tm 30-04-13 PER RATIO worden verdeeld over de maand April !
Dus i.p.v.200 MB tegoed heb ik opeens in April een tegoed van 200MB gedeeld door 30x3 dagen....
Dit had ik ook zelf wel kunnen weten volgens de medewerker alhoewel ik echt nergens kan lezen waar het staat dat het naar ratio verdeeld wordt.... heb er net nog wat voorwaarden op na gelezen maar ik kan het niet vinden.
Ook kon ik destijds mooi zien in mijn blox dat deze liep van 23-4 tm 23-5 (dus een maand)

Met andere woorden, ik kan maar mooi betalen doordat Vodafone een foutje gemaakt heeft.
Oplossing willen ze niet, ik had het maar moeten ruiken dat het zo zat.
Ben er al jaren klant en heb er nu 3 abonnementen lopen, maar dit was echt de druppel, deze jongen gaat weg bij Vodafone met zijn abonnementen.
Betaling van de extra kosten ga ik gewoon niet doen omdat het absoluut de fout van Vodafone is ook al geven ze dit niet toe.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
1,0

Review door Britt

23 mei 2013, 21:58

Ik vind Vodafone een te gekke provider.. kheb deze al jaren!! en ik bn niet van plan te veranderen :D

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door Mara

10 mei 2013, 00:59

Ik vind vodapfone een goede provider ik raad aan iedereen aan dat ze deze provider moeten kiezen ! xx

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door oyr

07 mei 2013, 20:17

Altijd goede dinge mee getroffen alleen wel jammer dat als je 5 km over de duitse grens bent al geen berijk meer hebr-,-

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door Anonieme gebruiker

06 mei 2013, 13:52

Ik ben helemaal niet tevreden over Vodafone.
Ze zijn erg duur, en wanneer ik een vraag heb, sta ik altijd ontzettend lang in de wacht. Ik word altijd van het kastje naar de muur gestuurd dus ik ben helemaal niet tevreden!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Robin

04 mei 2013, 13:20

Ze zijn erg klant vriendelijk maar moeten meer hun best doen met hun werk

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,8

Review door Anonieme gebruiker

03 mei 2013, 20:58

Op zig redelijk goeie services maar over verbinding erg slegt te speken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,8

Review door Phoenix1

30 mei 2011, 17:26

Zakelijk bel ik vodafone en daardoor wel eens een dag / aantal uur \" vrijaf\" storingen zijn helaas iets wat ook bij vodafone (premium aanbieder of is dat alleen de prijs?) voorkomt en naast geen bereik die periode heb ik ook gehad dat alle voicemail / doorschakelinstellingen opeens verdwenen zijn, erg vervelend!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door Mocelet

27 november 2010, 19:03

Klantenservice is toe aan een grondige revisie!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door Natasja24

16 augustus 2010, 13:57

Ik vind vodafone erg fijn en bel er dan ook met plezier mee ik heb geen abbonnement maar heb hun wel als provider en heb wel de uur bellen voor 3 minuten betalen

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door trapm

22 maart 2010, 09:08

Na dik 10 jaar tevredenheid nu toch een nare nasmaak nav de laatste 'directsales' aanbiedingen.
Te bedroevend voor woorden is de wijze waarop men meent deze te kunnen afhandelen. Uiteindelijk wordt mijn abo (verlenging van 2 jaren) geannuleerd. Ik zal over gaan stappen naar een anderen provider.

Ik meldde hen al 2 weken geleden dat de door mij bestelde Samsung niet meer geleverd zou gaan worden (zo vernam ik via afd. retentie) MAAR...men hield maar vol dat IK het fout had...yeah right. ... Ik had t dus goed, zo vernam ik afgelopen vrijdag van de juffrouw die mij vertelde dat de Samsung NIET meer geleverd zou gaan worden. Wat een prutsers!!!

VF adieu!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,0

Review door StefanAndroid

09 maart 2010, 21:09

De dekking is erg goed van Vodafone.

Ik heb regelmatig het probleem dat Vodafone meer van mijn rekening haalt dan dat nodig is, en terwijl ik niet op internet of MMS berichten of in het buitenland heb gezeten...

De klantenservice is echt slecht, klantonvriendelijk, ze bellen je meerdere keren over of je je abonnement wilt verhogen, maar of je hem wilt verlagen, ho maar.

Ook hebben ze zeer vaak , zeker meerdere keren per maand of 2 maanden dat het tegoed weer eens niet up - to - date is, met uitschieters tot 3 weken achterstand, dit was bij mij eind vorig jaar.

Nu weer, 3 dagen oud, dit terwijl ik toch graag het zicht wil hebben op mijn uitgaven met Vodafone.

Gelukkig verloopt 6 juli mijn abonnement bij Vodafone.
Dan ga ik naar T-Mobile waarschijnlijk.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door janbettink

31 december 2009, 01:17

Ik ben inmiddels een jaar of 4 klant bij Vodafone, en alles overwegend zeker niet ontevreden.
Bereik is goed, tarieven redelijk, met genoeg mogelijkheden om op basis van je eigen belgedrag een optimale oplossing te vinden.
Website en administratie zijn niet de strerkste punten, maar dat is bij alle providers waar ik mee gewerkt heb een beetje problematisch...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,6

Review door hvos6761@hotmail.com

30 december 2009, 19:44

De website van MyVodafone is zeer instabiel en extreem traag.
De bereikbaarheid van de klantenservice is eveneens zeer bedroevend, ruim twee en een half uur aan een telefoon zitten is niet leuk....
En dan...... momentje ik verbind u door . . . . . .en weer maar wachten om te ontdekken dat men mij niet kan helpen omdat de andere afdeling al naar huis is........

Ik heb zeer, zeer veel spijt dat ik met Vodafone in zee ben gegaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door mobileboy

07 december 2009, 13:01

Wat een drama is het bij deze provider. Huilen met de pet op.

Abo afgesloten en ja hoor helemaal geen dekking op thuisadres. Tevens verkeerd voorgelicht door verkopende partij dat nr beh op een later tijdstip nog plaats kon vinden en dit blijkt ook niet mogelijk te zijn. Tevens wordt er op de klachten die ik meld totaal geen actie ondernomen en als je de klantenservice belt moeten ze een terugbel afspraak maken wegens drukte. Wordt je terug gebeld en dan kwakken ze halverwegen de hoorn op de haak.

Ook bleek mijn nummer te snel weer te zijn uitgegeven waardoor ik telkens lastig werd gevallen. Hier op wilde Vodafone gratis mijn nummer wijzigen met behoud van mijn tegoed. Maar je voelt hem al aan komen weg tegoeden. Na veel zeuren heb ik dit terug gekregen, maar wat een drama is het bij deze firma.

Nog maar te zwijgen over de storing waardoor ik 2 hele dagen niet heb kunnen bellen.

Zo snel mogelijk ben ik weg bij deze partij en raad iedereen aan om te kijken naar een beter alternatief. Na mijn contract ga ik weer terug naar T-Mobile, daar heb ik tenminste geen gedonder mee gehad.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door jimmy20

17 oktober 2009, 19:13

Net een week bij vodafone en het bevalt nog heel goed. Kom bij t-mobile weg omdat ik daar allemaal problemen had.
Klantenservice 1x moeten bellen of ze iets aan wouden passen werd direct gedaan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door A3344

15 oktober 2009, 15:52

vodafone de slechte punten : weg val van de internet verbindingen en goede punt is: klant vriendelijkheid

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,4

Review door Marien

24 september 2009, 16:01

Je moet 10 keer terug bellen om te checken of ze het wel gedaan hebben waar je om vroeg. De service is tegenwoordig ver te zoeken bij vodafone... Heb mijn abonnement iig opgezegd!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Stormy

19 september 2009, 23:34

Het is vaak gebeurd dat SMSjes niet of veel later door komen.
Contact met de klantenservice verliep voor mij van een aantal keren maar 1 keer lekker. En dat was een vrouw die me niet per se kon helpen met mijn probleem, maar tenminste vriendelijk was.
De overige keren waren ze ongeïnteresseerd en geven ze ook ieder een ander verhaal, waardoor ik soms niet meer wist hoe ik een probleem nu kon oplossen.
Ook kan ik de status en mijn factuur overzicht niet op de website bekijken. Dus het is een beetje in het duister tasten af en toe...
Wel heb ik redelijk goed bereik. Daar ben ik wel tevreden mee.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door komkommerkom

25 augustus 2009, 17:44

Klantenservice is bar en boos. Op e-mail wordt niet gereageerd, telefonisch zijn de amper te bereiken. In een week tijd heb ik een paar keer gebeld. Na 20-30 minuten wordt er opgenomen door... de receptie! En die kunnen niets anders doen dan te adviseren om op een ander moment terug te bellen. Nooit meer Vodafone voor mij, wat een ballentent.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door HarHeld

13 juli 2009, 11:00

Erg veel storingen op hun website en intern.
Verbruik van beltegoed is een maand niet beschikbaar geweest.
Onder ons al meer dan 2 maanden niet beschikbaar.
Prepaid 60 min voor de prijs van 3, bleek niet geactiveerd te zijn na 4 keer aanmelden.

Veel onduidelijkheden.
Zo heb ik een box voor sms-en voor de helft. Er wordt niet bij vertelt dat dit alleen binnen de bundel is. (staat ook niet in de voorwaarden)
Factuur is niet duidelijk.

Ik zou niet weer kiezen voor Vodafone en ben aan het kijken of ik weg kan bij ze.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door Oplettende Consument

04 mei 2009, 13:44

Ongelofelijke oplichters. Niet mee in zee gaan.

Ze zijn zelfs al bij het programma Kassa aan bod gekomen.

Ook is er een site opgericht, toepasselijk genaamd www.stopvodafone.com

Helaas blijven deze geldkloppers over de rug van goedgelovige consumenten hun zakken vullen.

En nu ze 'last' hebben van de crisis (ondanks 13 miljard winst) bevriezen ze zelfs het salaris van hun eigen personeel!

Als er nu niet een belletje gaat rinkelen...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,8

Review door Bonazzo

06 april 2009, 19:12

In het begin wat problemen gehad, maar nu werkt alles perfect. Heb bereik waar anderen met andere providers geen bereik hebben, wordt snel en goed geholpen met vragen en de diensten en facturen zijn altijd netjes. Daarnaast kan ik met vragen tevens prima terecht in de winkel, waar ze, zeker 's ochtends vaak tijd zat hebben mensen met uitgebreide vragen vriendelijk te woord te staan.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door van der Burger

15 februari 2009, 15:03

Ik ben sinds 5 jaar een trouwe klant van Vodafone en ik ben best blij met hun diensten. Goede dekking, goede "My Vodafone" zaak. De enige min is dat geen HSDPA dekking in mijn wijk heb.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,6

Review door kor

17 januari 2009, 12:16

Bestelling geplaatst,maar wat een rompslomp.
Na de bestelling duurde het 4 dagen dat een koerier(dynafix) contact met me opnam voor afleverings afspraak(Heb nooit meer iets van voda gehoord).
Afspraak gemaakt,koerier kwam en had geen contract bij zich en vroeg of ik een contract had waarop ik zei "daar kom jij toch voor"
Voda gebeld en deze hebben alsnog contract naar me gestuurd via mail.
Nieuwe afspraak de volgende dag en koerier kwam niet opdagen en status was ook niet zichtbaar online.In de middag telefoon gehad van dynafix van sorry systeem ligt eruit.Nieuwe afspraak voor vandaag koerier komt en...........had geen contract bij zich.Contract van mail gedrukt en deze gebruikt.Gisteren kwam simkaart apart via post.
Rare jongens daar in Maastricht.
Overgestapt naar voda omdat Orange geen dekking had hier in huis.
Kon kosteloos opzeggen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Review door hermes

04 januari 2009, 02:09

ik bel de klantenservice op omdat ik sinds 2 maanden
hoge gebruikskosten heb buiten mijn bundel.
Ik ontdek aan de hand van alle sms'jes die ik nog heb in mijn mobiel
dat Vodafone 25 cent rekent voor opvragen bel tegoed per sms.

De medewerker kan alleen maar zeggen dat het opvragen van het bel-tegoed altijd al geld heeft gekost als je Vodafone Scherp hebt,
maar tot oktober 2008 werd voor bellen naar 1200 niets gerekend, dat is
te bewijzen aan de hand van de facturen !
Ook moet ik nu 25 cent per minuut betalen voor bellen met medewerker als ik klacht heb over de factuur etc...

Dit is mij nooit meegedeeld in mei toen ik het abo aanschafte.
Ik meen dat dit kontrakt breuk is.

De beltegoeden zijn niet via my vodafone te kontroleren, dat loopt op internet minimaal 4 dagen achter.

De online factuur is niet helemaal duidelijk, ik had op
24 november nog 31 minuten over, toch wordt er geld gerekend voor bellen naar 2 vaste nummers op 24 november.De medewerker
klanten service kan niks doen..weet niks..

Ik begrijp niet dat Vodafone zomaar , zonder je in te lichten,
haar tarieven verhoogd, de afgelopen 10 jaar was ik klant van Vodafone en altijd was het opvragen per sms van bel tegoed gratis en bellen met vragen over de factuur was ook gratis.
Ik voel me besodemieterd, ja opgelicht door Vodafone.

Ik lees dat er velen zijn op TROS, Vara fora met dezelfde klachten.
dus mensen, kijk uit als je je laat verleiden door Vodafone Scherp abonnement.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door CanV

30 december 2008, 20:09

Paar maanden terug had vodafone een actie voor internet op de laptop 1 maand gratis proberen. Na die maand teruggestuurd, want snelheid varieerde enorm, ene keer goed, andere keer zeer matig.

2de maand kreeg ik factuur binnen, klantenservice gebeld, prima zouden ze regelen, excuses. Na 3 weken nog een keer gebeld want nog steeds niks geregeld, 't kwam goed, abbonement was al stopgezet en geld zouden ze terugboeken, uiteindelijk bedrag maar zelf gestorneerd. Vandaag brief van Vodafone; een nieuwe factuur. Klantenservice gebeld; ook dit maal werd medegedeeld dat alles in orde moest zijn en een fout moest betreffen, maar verder konden ze er niks aan doen; bevestiging per mail, werd niet op ingegaan, konden ze niet.
Al met al door slordige administratie en een klantenservice die kortaf en onkundig is, een zeer matige provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door blabla

15 december 2008, 22:41

Vodafone is een unieke provider, een provider die nog niet onder de marktconform druk bezweken is, al komt dat misschien voornamelijk omdat Vodafone altijd duur was, en nu niet meer dankzij het marktconform.

De klantenservice is goed en vriendelijk.

De dekking is doorgaans goed, alleen thuis heb ik matige gsm dekking en geen umts dekking, dat terwijl alle andere (zelfs het uitgefaseerde Orange) netwerken dat wel hebben op gsm en umts. Een detail, maar wel van belang.

De diensten zijn leuk van Vodafone. Alleen jammer dat ze tunin.fm enorm promoten en de mensen die dan een abonnement op streaming radio van tunin.fm a 3.50 pm nemen brieven gaan sturen over exorbitant datagebruik door de streaming radio. Daarnaast hapert deze dienst heel veel.

De administratie is door hun nieuwe systeem slecht. Bij elk bedrijf zou ik het slecht vinden als zij het zo op orde hebben. Maar bij een bedrijf als Vodafone dat voor service staat is het heel slecht. Zeker als maandenlang bijna 100 euro teveel in rekening gebracht wordt.

Echter lijkt dat in het heden weer goed te gaan. Vodafone is geen slechte provider, misschien wel de minst slechtste. Maar dat zegt eerder iets over het kwaliteitsgebrek in Nederland.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,4

Review door Harm222

16 oktober 2008, 18:57

Jarenlang een tevreden klant geweest. Sinds enkele maanden rommelt het echter bij Vodafone. Je kunt geen informatie via de site opvragen. Ze hebben al maandenlang een storing. Als je de informatie via 1200 (klantenservice) opvraagt, kost je dat 0,25 per minuut. Je krijgt echter geen informatie! Vodafone kan haar diensten dus niet leveren, maar brengt de kosten wel in rekening!! Blijkbaar hebben ze hier een gat in de markt gevonden en kunnen ze daarom geen oplossing voor "het probleem" vinden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door margaendekids

15 oktober 2008, 15:44

Ik ben op zoek naar een adres, telefoonnummer, maar het lukt me niet iets concreets te vinden, Een email gestuurd, maar nog niks gehoord.

ik heb sinds kort een jongen tijdelijk in huis. Hij is net 18 jaar geworden, heeft (nog) geen inkomen, geen huis, niks... vandaar bij mij.

Nu is hij bij diverse mobiele shops geweigerd. Bij Vodafone heeft hij een abbonnement gekregen met telefoon, voor 2 jaar. Hoe kan dat nou, als iemand geen inkomen heeft! Hij is al ver over zijn beltegoed heen, het mobieltje heb ik inmiddels afgenomen. Ik kan het geld ook niet ophoesten. Wat gebeurd er als iemand de rekening niet kan betalen? Jasmmer dat er niet verder gekeken wordt dan een cent pinnen...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
2,0

Review door Robiwan

08 oktober 2008, 11:56

Vodafone is overal makkelijk te bereiken, en heeft veel extra's.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door Rob K.

19 september 2008, 16:36

- Vodafone doet per email een aanbod om al 3 maanden voor het aflopen van het abonnement over te stappen. Als je dat doet blijkt na bevestiging pas dat die drie maanden maar een lokkertje zijn, je oude abonnement loopt gewoon nog drie maanden door en de korting die je over je oude abonnement had vervalt waardoor je gedurende 3 maanden een heel duur abonnement hebt.

- Als je daar over contact hebt met Vodafone dan wordt er gezegd dat je de algemene voorwaarden had moeten doorlezen.

- klachten worden niet afgehandeld, pas na aandringen wordt je teruggebeld

- rekeningoverzichten deugen niet, dat is te wijten aan het overstappen naar een nieuw computersysteemn

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,8

Review door rogier_beld

18 september 2008, 08:56

Vodafone is gewoon een goede provider, maar heeft de administratie niet helemaal onder controle. Volgens Vodafone komt dit door intergratie van twee systemen, maar dit duurt te lang.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,8

Review door tm030614

17 september 2008, 21:20

Al vanaf het begin van mijn aansluiting heb ik problemen met Vodafone. Omdat Vodafone negatieve berichtgeving wil voorkomen wil men mij compenseren. Lees mee over het ontstaan van deze situatie:

In begin van mijn nieuwe aansluiting ben ik constant telefonisch lastig gevallen (duurwaarders, banken en andere instellingen die opzoek waren naar de vorige eigenaars omdat ze daar geld van teg goed hadden). Ik heb hierop Vodafone gebeld en om een oplossing gevraagd. De oplossing was nieuw nummer, maar ik moest dit zelf betalen - ondanks dat ik dit nieuwe nummer van Vodafone pas twee weken had, uiteindelijk na heel veel bellen in een periode van maanden toch gratis gekregen.

Vervolgens wordt ik begin dit jaar door Vodafone benaderd omdat ik buiten de bundel bel. Ze hebben een aanbieding gratis toestel en een verhoging van de bundel met 50% korting. Uiteindelijk blijkt het te gaan om een compleet nieuwe aansluiting, inclusief nieuw nummer. Pure oplichting en na veel bellen annuleert Vodafone de nieuwe aansluiting. Vervolgens wordt het abonnementsgeld wel gefactureerd, dus weer mag ik als klant bellen voor correctie. En deze correcties vinden niet direct plaats, maar elke keer ‘bij de volgende factuur’.

Ondertussen kan ik al enige tijd online mijn rekening niet inzien. Dus ik stuur hierover een email. Ik krijg terug dat er een storing is en dat ik daarom mijn rekening niet kan inzien. In de maanden die volgen neem ik regelmatig contact op met de klantenservice. Elke keer hetzelfde antwoord er is storing. Ondertussen kan ik nog steeds mijn facturen op geen enkele wijze inzien. In juni besluit ik mijn abonnementgeld € 24,26 terug te storten en meld me wederom bij Vodafone en stel ze op de hoogte van het storneren van het afgeschreven bedrag.

Ik krijg na een aantal dagen een reactie van Vodafone dat ze eenmalig gratis een rekening zullen toesturen.

In augustus neem ik wederom telefonisch contact op om te vragen waarom ik nog steeds mijn rekening niet kan inzien via My Vodafone.
De medewerkster geeft aan dat het toch zou moeten werken en gaat e.e.a. navragen. Wat blijkt Vodafone is tijdens de nummerwijziging vergeten My Vodafone ook om te zetten. Dit staat dus los van het probleem zoals beschreven op www.stopvodafone.com! Als gevolg hiervan ben ik al mijn rekeninginformatie kwijt, kan ik geen enkele controle uitoefen en dus vraag ik om een gespecificeerde rekening van de afgelopen maanden, wel mogelijk maar 'te duur' voor Vodafone dus doen we dat niet aldus de medewerkerster, waarna ze de verbinding verbreekt...

Dus weer bellen, mailen en uiteindelijk krijg ik iemand te spreken die wel van mening is dat ik recht heb op mijn facturen. Ze stuurt mij derhalve alle facturen toe. Na ontvangst blijkt het door Vodafone geïncasseerde bedrag van € 24,26 (dat ik zelf gestorneerd heb) op geen enkele factuur terug te komen.

Ik vraag Vodafone om opheldering 'waar komen de kosten van 24,26' vandaan. Op geen enkele factuur staat dit bedrag vermeld’.
Helaas krijg ik geen enkele inhoudelijke reactie. Niemand kan mij vertellen waar het bedrag vandaan komt. En ik weiger een bedrag te betalen dat Vodafone niet kan verantwoorden. Gevolg ik krijg aanmaning en wordt uiteindelijk afgesloten.

Na veel bellen (en contact gehad te hebben met de manager van de afdeling betalingen) blijkt er een creditering te hebben plaatsgevonden welke niet vermeld staat op mijn facturen. Normaal zou ik hier een aparte creditnota voor ontvangen maar omdat ik geen toegang had tot 'My Vodafone' kon ik deze natuurlijk niet inzien.

Hierdoor is niet het bedrag dat op de factuur van de maand juli vermeld staat afgeschreven maar het bedrag van de factuur van juli minus de niet vermelde creditering (dit kwam neer op € 24,26).
Logische dus dat ik op geen enkele factuur het bedrag van € 24,26 terug zie.

Door alle problemen wil mijn overeenkomst met Vodafone beëindigen. Ik wil weg als klant. Helaas Vodafone gaat niet akkoord.


Kortom

Vandaag ben ik door Vodafone telefonisch benaderd, naar aanleiding van mijn negatieve berichtgeving op het www, welke door Vodafone webrelations is opgepikt.

Vodafone wil mij tegemoet komen om zo te proberen de relatie te verbeteren en mij als klant toch te kunnen behouden (waarom deed men dit aanbod niet in mijn eerste brief welke ik Vodafone aangetekend heb gestuurd?). Er is aangeboden om 6 maanden 50% korting op mijn abonnementskosten te geven. Ik krijg standaard al 20% korting dus men doet er 30% bovenop en krijg maarliefst € 8,25 extra korting als compensatie voor maandenlange ellende.
Men gaat er wel vanuit (en hoopt) dat ik mijn negatieve berichtgeving en mening omtrent Vodafone aanpas. Mijn aansluiting vroegtijdig beëindigen doet men niet dat is gezien de situatie niet nodig aldus Vodafone.

Heb er nog even over nagedacht, maar ga er niet mee akkoord. Liever geen korting het is puur gebaseerd op damagecontrol en komt over als zwijggeld. Het is niet bedoeld om mij als klant tegemoet te komen maar puur zodat ik mij weer positief uitlaat over Vodafone, daar pas ik voor.
Een reactie krijgen van Vodafone duurt normaal wekenlang (of komt zelfs helemaal niet) en op het moment dat de reputatie van Vodafone in het geding komt kan er wel snel gereageerd worden. Web relations komt voor het eerst uit zichzelf! in actie, trekt intern aan de alarmbel, en zorgt ervoor dat er direct telefonisch contact wordt opgenomen. Klachtafhandeling kan dus wel vlug als het moet. Maar waarom reageert Web relations slechts selectief op mijn berichten die ik ik ze gestuurd heb?

Als ik mij niet negatief over Vodafone zou hebben uitgelaten zou ik dan ook korting hebben gehad?

Ik ben van mening dat Vodafone mijn slechts wil compenseren zodat ik mij niet meer negatief uitlaat. Ik pas daar voor en geef bestaande en nieuwe klanten graag inzicht in de wijze waarop Vodafone tracht problemen de wereld uit te helpen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,6

Review door Maroesja

17 september 2008, 16:27

DRAMA! via Vodafone webshop een mobiel besteld incl contract verlenging. Zou binnen 14dgn binnen zijn, niet dus. Is in totaal 4x op een oud adres bezorgd (2jaar geleden al verhuisd)daarna stond t toestel spontaan in backorder, tig telefoontjes gepleegd en kreeg continue te horen dat ik nog even geduld moest hebben en dat soort dingen. Kreeg uiteindelijk nadat ik alles geannuleerd heb, toch nog na 1 week mn toestel. Die heb ik uiteraard retour gestuurd. Het probleem daarna was het terugdraaien van de contractverlenging, iets wat ook 1 week geduurd heeft...
Dit drama heeft bijna 3 maanden geduurd!!
Vandaag via 2call een nieuwe bestelling gedaan (voor tevens een andere provider), voor mij voorlopig geen vodafone meer!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,2

Review door wardjj

05 september 2008, 12:37

Een goede algemene indruk. Als ik bel via de klantenservice van Vodafone, wordt ik gelijk geholpen. Alleen een min punt is dat de klantenservice 25p/m kost.

Ik heb bijna overal dekking, behalve op sommige plekken zoals bijv. een boot etc.

Vodafone heeft veel diensten zoals Blox, Passport enz.

Verder is de Factuur echt een groot Plus punt. Heel erg duidelijk.
Zie voorbeelden:

1: https://my.vodafone.nl/Vodafone/Images/fact-exam-1.gif
2: https://my.vodafone.nl/Vodafone/Images/fact-exam-2.gif
3: https://my.vodafone.nl/Vodafone/Images/fact-exam-3.gif
4: https://my.vodafone.nl/Vodafone/Images/fact-exam-4.gif

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door tiesvanwestering

24 augustus 2008, 21:12

Opvragen tegoeden is beroerd via MY Vodafone. Veelal werkt deze dienst in zijn geheel niet. Verder geen problemen met deze provider.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,2

Review door HOUTMEIJERS

10 juli 2008, 22:45

Opvragen van zaken via MY VODAFOON werkt al maanden slecht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,8

Review door rogier_beld

08 juli 2008, 21:41

Ik ben sinds vorig jaar lid van Vodafone. Het bevalt uitstekend en ik heb verder weinig problemen. Alleen nu met wat facturen, maar dit is onderhand netjes opgelost. Super!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door sandra1987

08 juli 2008, 16:06

Ben sinds januari klant bij Vodafone. En ik kan sinds het begin mijn tegoed niet goed opvragen. Dit vind ik erg vervelend.

De klantenservice heeft vaak een storing, waardoor ze geen persoonlijke gegevens (zoals tegoeden etc.) kunnen zien. Wel zijn ze snel te bereiken.

De dekking is redelijk. Heb vaak bereik, alleen bijvoorbeeld midden in een onbewoond gebied is het soms wat minder.

De facturen kloppen meestal van geen kant. Vervolgens kan je hier niet over klagen. De klantenservice heeft geen informatie, het vodafone citypoint ook niet. En op brieven krijg je alleen een nietszeggend algemeen antwoord.

Zeer slechte service.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,4

Review door Nicci

20 april 2008, 12:40

Pas geleden heb ik regelmatig contact gehad met de klantenservice van Vodafone om het volgende (in het kort);
3 maanden nadat ik mijn vodafone abonnement had afgesloten ging ik op vakantie en nam dus vanzelfsprekend mijn telefoon mee om te kunnen bellen en gebeld te worden tijdens mijn vakantie. Word ik op de één na laatste dag van mijn vakantie gebeld door een medewerker van vodafone dat ik niet te veel in het buitenland mocht bellen, ik moest een aanbetaling doen of ze zouden me afsluiten. Ik kon op dat moment geen anbetaling doen, dus sloten ze me af. Wat ik te belachelijk voor woorden vind. Ik werd bij voorbaat al aangezien als een of andere wanbetaler, terwijl ze me nog niet eens de kans hadden gegeven om mijn volledige rekening te betalen. Vervolgens ben ik 's avonds naar een internetcafe gegaan om een mail te schrijven aan Vodafone, met mijn verhaal daarin. Kreeg ik een bijdehand antwoord terug van een medewerker, dat als ik toch op internet kon om een mail te schrijven, ik ook wel even een aanbetaling had kunnen overmaken met internetbankieren. Maar de zogenoemde TAN-codes die je nodig hebt bij betaling via Postbank ontving ik altijd op mijn mobiel en die was afgesloten. En al zou ik ze niet op mijn mobiel ontvangen, dan kon ik nog niets want dan zouden die codes thuis liggen, dat neem ik doorgaas niet mee op vakantie. Toen ik weer thuis was had ik ook een bevestigingsbrief waarin stond dat ze me afgesloten hadden, ook daarin stond dat ik een aanbetaling zou moeten doen, maar gek genoeg stond daar een ander bedrag in vermeld dan wat ze mij aan de telefoon gezegd hadden, dit was minder. Dus opgebeld met de klantenservice, na 4 medewerkers aan de lijn gehad te hebben eindelijk de goede persoon te pakken. Hij zei dat ik ht bedrag zou moeten betalen wat mij aan de telefoon verteld was, maar ik ging daar niet mee akkoord, alleen als ik een nieuwe brief thuis zou krijgen, maar meneer weigerde mij een nieuwe brief te sturen. Dus ik zei dat ik het bedrag over zou maken wat in de brief vermeld stond, want dat had ik zwart op wit. Toen was het ineens goed. Vervolgens het geld overgemaakt en hun een bewijs gestuurd. Daarna moest ik er nog achteraan om te vragen of ze me weer konden aansluiten! Dus ook gelijk maar even het e.e.a. nagevraagd of ik nog een bevestiging kreeg dat ik een aanbetaling gedaan had enzo... Nou nee, dat zou ik nergens terug vinden, niet op de factuur ofzo, ze zouden het intern verrekenen met de automatisch incasso. Dit alles vind ik allemaal heel raar, als je een aanbetaling doet moet j dit toch op de factuur in mindering gebracht zien worden? Maar ik wacht vooralsnog in spanning af hoe het gaat verlopen met de automatisch incasso.Dit alles is mij zeer tegengevallen van Vodafone, waardoor ik mijn abonnement al heb opgezegd en ik overweeg nu zelfs om het af te kopen, want ik wil niets meer met dat bedrijf te maken hebben. Ik hou het vortaan gewoon bij KPN. Daar sluiten ze je tenminste niet af als je een maand iets meer kosten maakt dan gemiddeld. Daar geven ze je eerst de kans om het hele factuurbedrag te betalen, voordat ze je afsluiten. (heb dit gelukkig nog nooit meegemaakt)Op het moment dat ik echt een wanbetaler zou zijn dan stond ik wel geregistreerd bij de BKR en had ik niet eens een abonnement mogen afsluiten bij Vodafone. Ik heb toch een mobiel om die overal mee naartoe te nemen, waar ik ook ga of sta?!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,8

Review door Willem22

24 februari 2008, 23:06


Ik heb vodafone al sinds ze libertel heeft overgenomen. Op die basis kan ik misschien geen vergelijkingen trekken met het algehele aanbod van providers in Nederland maar heb ik wel 6 jaar ervaring met verschillende abbonementen en combinaties.
Hier heb ik nooit problemen mee gehad, leveringen, overschakelingen, enz werden altijd probleemloos doorgevoerd.
Ik heb nooit problemen gehad met de dekking binnen nederland.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,2

Review door Princess Cuda

23 februari 2008, 12:53

Ik heb in januari een aanvraag gedaan voor een abonnement, het duurde alleen een week voordat ze konden leveren. In diezelfde week ben ik mijn baan kwijt geraakt, of althans, zelf opgezegd (zat nog in m'n proeftijd, maar voelde me daar niet happy), dus mijn bestelling gelijk de dag nadat ik 'm geplaatst had geannuleerd. Dit kon niet meer want de opdracht was al naar de koerier, die is ook geweest maar heb niet open gedaan want ik wilde het niet, ga mezelf niet bewust in de schulden steken.
Dus niets meer gehoord.
Heb alweer een paar weken een nieuwe baan, dus dacht dat het nu wel safe was om een abonnement te nemen, gevraagd of het mogelijk was mijn oude bestelling nogmaals te leveren, want die stond nog gewoon op status "afspraak leverdatum gemaakt", dit was niet mogelijk want deze was geannuleerd..logisch maar waarom staat de order überhaupt nog online?!
Nieuwe bestelling gedaan met een ander toestel, deze werd geweigerd...wat ik al vreemd vond.
Gisteren haal ik de post uit de brievenbus en wat zit er bij? Een factuur van Vodafone!! Ja wel, dat is knap...heb geen abonnement bij hun, heb nooit iets getekend en nooit iets ontvangen.
Heb dus een klacht ingediend en nu hoop ik maar dat ze dit als de sodemieter gaan crediteren.
Hoe moeilijk is het om een order te annuleren...?? En dan nog, volgens de wet mag je iets 7 dagen op zicht hebben. Ik heb zelfs nooit iets ontvangen van hun of aangenomen...
Dus ik hoef al geen Vodafone meer...vandaag komt mijn bestelling van Telfort..dan maar een wat mindere provider, maar ik hoef echt geen Vodafone meer!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,0

Review door removed.user.

08 februari 2008, 11:08

de klantenservice is vriendelijk en geeft snel goede bruikbare antwoorden

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door plumerialani

03 februari 2008, 10:52

Ik heb meerdere malen met de klantenservice van Vodafone gebeld. Ik heb namelijk een probleem (kennelijk op een grijze lijst gezet, zonder reden) met het bellen naar het 1200 nummmer. Bij de klantenservice moet ik heel lang wachten en kunnen zij mij niet vertellen waarom ik op de lijst sta en hoe ik er vanaf kom. Vervolgens zou ik teruggebeld worden, maar dat is nog nooit gebeurd! En het probleem is ook niet verholpen. Tevens heb ik ineens allerlei data kosten voor live.vodafone.offnet maar ook hier is het niet te achterhalen waarvoor deze kosten gemaakt zijn. Tip: geen abonnement bij Vodafone nemen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door edward49

02 december 2007, 09:05

Bij een bestelling van een Nokia 6110 is er alles fout gegaan wat er maar fout kon gaan.

Het toestel zou binnen twee dagen geleverd worden, maar helaas pindakaas.

Moest zelf bellen om te horen dat hij niet op voorraad was, maar ik kreeg wel rekeningen toegestuurd voor het toestel en abonnements- en belkosten.

Ik zal niet te veel in detail treden, anders moet ik 5 A4=tjes typen.

Steeds werd er toegezegd dat de rekeningen werden gecrediteerd en het toestel spoedig zou worden geleverd, maar helaas de rekeningen en aanmaningen bleven komen. Echter het toestel was in geen velden of wegen te bekennen.
Tot mijn groot verdriet kwam de medewerker van Vodafoon er zelf ook niet meer uit.

Na twee maanden had ik nog geen toestel, maar wel facturen aan aanmaningen voor een toestel wat ik nog niet had.
En ik krijg nog steeds rekeningen binnen.

Na ongeveer 13 keer (500 belminuten) gebeld te hebben, werd mij verstaan gegeven, dat hij nu al uren met mij bezig is geweest
(om hun eigen fouten te corrigeren) en dat ik blij moest zijn dat de betreffende medewerker dit allemaal voor mij deed.
Anders moest ik maar een klacht indienen.

Zodra ik aangaf dit van plan te zijn werd de hoorn erop gekwakt.

Zoiets heb ik nog nooit bij een leverancier meegemaakt en ik denk dat de betreffende medewerker nog een hoop over klandizie kan leren of een ander vak moet kiezen.

Gelukkig heb ik later nog een andere medewerker aan de lijn gehad die wel op de juiste manier met de klant omgaat, maar toen had ik hele bestelling al gecancelled.

Dus een tip indien je problemen krijgt met dit/een bedrijf.

Hou een logboek bij van elk gesprek dat je voert over een eventuele klacht en noteer data en de namen van de personen met wie je gesproken hebt. Noteer ook eventuele toezeggingen en sta er op dat deze schriftelijk bevestigt worden, want daar wilde medewerker van Vodafoon niet aan meewerken.

Succes en veel belgenot.

Edward


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
-

Review door riemers

27 november 2007, 00:24

In het begin stond er zorgeloos internet "zoveel je wilt" wat dus uiteindelijk niet zo was (collega van me) Ik heb nu zelf een umts kaart en een normaal telefoon nr, daarnaast heb ik ook nog een sim only kaartje en het nummer van me vriendin (jawel 4 aansluitingen) Leuke is, mijn vriendin zit op een family kaartje lekker handig deel je je beltegoed.

Nu het leuke, ik wilde zorgeloos internet op mijn eigen nummer zodat ik wat kon mailen zonder issues. Aangezien ik al een umts kaart heb kan dat dus niet meer. Dit is natuulijk onzin, ik wil er toch voor betalen? Nee dat kan niet, of het een of het ander. Zeg ik mijn umts op, zet ik het op naam van mijn vriendin dan is het probleem verholpen.

Die sim only wilde ik ook als family card hebben, zodat al mijn nummers de blox voordelen kunnen hebben. Nu kan ik niet zomaar de sim only omzetten (ook al is hij van mij) naar een family card, dan moet ik eerst dat nummer opzeggen (3 maanden van te voren uiteraard) en dan laten overschrijven dat nummer etc etc.

Kortom de diensten die ik heb zijn wel goed, alleen de mogelijkheden zijn zo krom als een deur.

Als laatste, als je een conference call wilt doen met je vodafone abo, dan kan dat niet. Dat kan alleen als je zakelijk bent (dus b.v. of wat dan ook) en ook al wil je er voor betalen als particulier dan krijg je dat nog niet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,6

Review door alexis

20 oktober 2007, 17:02


Ik ben geheel niet te spreken over de service van Vodafone,

15 maanden geleden schafte ik een telefoon aan in de Vadofonewinkel. Het was een Sony erikson telefoon speciaal geproduceerd voor Vodafone.met twee jaar garantie! Afgelopen juli deed de telefoon het plots niet meer. Onderzoek wees uit dat een of ander blokje was verkleurd en dat dit kwam doordat volgens hun de telefoon nat was geworden.
OMDAT DIT ABSOLUUT NIET HET GEVAL WAS. heb ik dat ook gezegd en weet je wat hun reactie was? Dat dit ook door zweethanden kon gebeuren daar konden hun toestellen niet tegen, net zoals ze niet tegen vochtig weer konden . Omdat ik vond dat dit normaal gebruik was ( de consumentenbond vond dit ook heb ik met de klantenservice op het hoofdkantoor contact gezocht. Naar weken aan het lijntje te zijn gehouden kreeg ik hier ook geen gelijk.
Dus koop geen telefoon als je:

a) bij vochtig weer weleens belt.wilt bellen
b) wilt dat 2 jaar garantie ook echt twee jaar is.
c) Je een normale service verwacht.
d) Je weleens zweethanden hebt

Wees gewaarschuwd!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door jp747

11 september 2007, 14:22

De dekking van VF vind ik niet echt denderend.
In stedelijke gebieden en zeker de randstad(woon zelf in Haarlem),zou je toch een goede dekking mogen verwachten.
Niet dus,regelmatig wordt de verbinding om z.g.n technische redenen verbroken.
Dat ligt niet aan mijn telefoon want ik heb inmiddels 4 andere toestellen gebruikt n.l de nokia N80,HTC touch,samsung U600 en een motorola Razor,allen met het zelfde resultaat.
Op mijn werk(schiphol-oost) heb ik al helemaal geen bereik omdat meneer KPN alle andere providers uit de lucht drukt,terwijl VF met een groot Billboard reclame maakt op schiphol-centrum.
J.P

Verder vind ik VF een dure provider en ben dusalleen al om die reden langzaam met de drie familie abo`s over aan het stappen naar andere providers.
Ik vind het wel jammer want ik ben al sinds 1996 bij vodafoon aangesloten(toen nog libertel).

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door jp747

11 september 2007, 14:16

De dekking van VF vind ik niet echt denderend.
In stedelijke gebieden en zeker de randstad(woon zelf in Haarlem),zou je toch een goede dekking mogen verwachten.
Niet dus,regelmatig wordt de verbinding om z.g.n technische redenen verbroken.
Dat ligt niet aan mijn telefoon want ik heb inmiddels 4 andere toestellen gebruikt n.l de nokia N80,HTC touch,samsung U600 en een motorola Razor,allen met het zelfde resultaat.
Op mijn werk(schiphol-oost) heb ik al helemaal geen bereik omdat meneer KPN alle andere providers uit de lucht drukt,terwijl VF met een groot Billboard reclame maakt op schiphol-centrum.
J.P

Verder vind ik VF een dure provider en ben dusalleen al om die reden langzaam met de drie familie abo`s over aan het stappen naar andere providers.
Ik vind het wel jammer want ik ben al sinds 1996 bij vodafoon aangesloten(toen nog libertel).

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door mobileboy

07 september 2007, 11:13

Vodafone besteld via de de klantenservice op 1 jaar abonnement. Alles zou binnen 48 uur verstuurd worden. Heb uiteindelijk 4 weken kunnen wachten ondanks diverse belletjes met de klantenservice. Toestellen waren niet op voorraad en moeten uit de winkel komen. Dekking is redelijk alleen merk je dat er heel veel ruis en echo op de lijn zitten en dat is iets wat ik bij Orange nooit heb gehad. Ook vaak netwerk bezet. Al met al over de dekking niet echt te spreken.

Tevens gaat niet alles uit je bundel wat jammer is en je bundel is max 2 mnd geldig. Diensten zijn prima te noemen en met de administratie nooit een probleem gehad. Facturen klopte altijd.

Maar voor mij toch geen vodafone meer. Ga weer terug naar Orange beviel me veel beter.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,6

Review door Chris17

26 juli 2007, 00:04

Ik heb al een aantal jaren Vodafone (eerst prepaid, nu abo). Bereik is altijd super! En de aantal keren dat ik de klantenservice nodig heb gehad werd ik altijd goed geholpen. Is geen goedkope provider, maar je krijgt wel waar voor je geld. Ga zo door Vodafone, dan zal ik nog lang gebruiken blijven maken van jullie diensten!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door mobileboy

12 juli 2007, 10:26

Dekking is ok al meerk ik dat ik met 1800 mhz beter kwaliteit heb. Bij vodafone kraakt het nog wel eens in de gesprekken. jammer dat 0900 en alles behalve bellen en sms buiten de bundel valt. Klantenservice is ok en admin is ook goed te noemen.

Al met al ok alleen zou wat goedkoper mogen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,6

Review door mobileboy

12 juli 2007, 10:26

Dekking is ok al meerk ik dat ik met 1800 mhz beter kwaliteit heb. Bij vodafone kraakt het nog wel eens in de gesprekken. jammer dat 0900 en alles behalve bellen en sms buiten de bundel valt. Klantenservice is ok en admin is ook goed te noemen.

Al met al ok alleen zou wat goedkoper mogen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,6

Review door montoyaruler

09 juli 2007, 22:59

Het is een geweldig bedrijf. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. En het zorgt voor goede werkgelegenheid in het toch al duffe Limburg. Daar zit ook de klantenservice, waar ik niets over te klagen heb. De dekking is goed, al is UMTS nog niet overal 100% te ontvangen. Komt nog wel, vooral als het standaard door iedereen wordt gebruikt.

De diensten zijn goed (3=60, Passport, Blox, TV op je mobiel). Soms is het wel moeilijk om te kijken hoeveel alles nu kost. Daarom bij administratie een voldoende! Maar het is niet overdreven duur, dus eigenlijk een ruim voldoende ;)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,4

Review door maria breedspleet

08 juli 2007, 18:04


Half juni ben ik via de website van Vodafone ingegaan op een personeelsaanbieding van de xxx met ordernummer xxx. Deze order was aangevraagd met nummerbehoud.

Op 23 juni 2007 kreeg ik keurig via de telefoon te horen dat alles geregeld was en dat nummerbehoud was goedgekeurd voor donderdag 28 juni 2007.
Het enige wat ik nog moest ontvangen was mijn telefoon en simkaart.
Op 27 juni 2007 had ik echter nog niks ontvangen. Ik heb hierop contact gezocht met de klantenservice via het telefoonnummer vermeld via de (speciale) website, namelijk 0800-0200580. De mevrouw aan de andere kant meldde mij dat mijn order net was afgewezen, omdat ik een negatieve creditcheck zou hebben. Op zijn zachtst gezegd zeer boos vroeg ik aan haar waarom en vooral hoe dit kon, omdat ik op 23 juni 2007 in kennis was gesteld, dat alles goedgekeurd was en dus akkoord was.
Hierop kreeg ik geen (duidelijk) antwoord. Om een hoop agressie niet te spuien, heb ik het gesprek toen heel gauw afgekapt met de mededeling dat men niet zo met klanten kan omgaan en ik me ronduit besodemieterd voel door Vodafone.

Het probleem was hier echter nog lang niet mee opgelost.
Het nummerbehoud verzoek moest worden geannuleerd. Hierover heb ik in allerijl contact gezocht met Telfort, a 20 ct/minuut.
In eerste instantie kon alleen Vodafone het nummerbehoud annuleren, omdat Telfort dit technisch niet kon. De bal werd dus heen en weer geschoven, maar als het nu niet geregeld zou worden, zou ik mijn nummer in 24 uur kwijt zijn.
Al met al heb ik het met een behulpzame klantenservice medewerker van Telfort kunnen regelen, dat alles werd stopgezet en mijn abonnement bij Telfort zou worden gecontinueerd.

Kortom Vodafone houdt zijn (aspirant)klanten een worst voor, die op het laatste moment wordt weggetrokken, omdat men schijnbaar nog iets vindt in het systeem van Vodafone over een (aspirant)klant en zegt dan doodleuk “Meneer, het spijt me, U krijgt geen abonnement, zoek het maar uit”.

Ik verlang van U van dan ook dat U mij compenseert voor de kosten die ik heb gemaakt om alles weer terug te kunnen zetten, voordat ik alles aan Vodafone toevertrouwde en de laakbare handelswijze waarop Vodafone omgaat met nieuwe klanten.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,0

Review door oxellaar

20 juni 2007, 23:52

Vodafone is eigelijk van voor tot achter goed geregeld.
Van de winkels tot netwerkdekking.
Bevalt mij prima! Alleen is het beltegoed niet echt lang houdbaar, voor zowel prepaid als abonnement.
Maar toch een aanrader!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door Tringgg

20 juni 2007, 15:43

Beltegoed is plotseling verdwenen.
Geen brief ontvangen dat je moet opwaarderen.
En de aangevraagde gratis unlock code ook nog steeds niet ontvangen.
Emailen is omslachtig omdat je het online formulier zeer precies moet invullen anders krijg je geen sms (nodig om de vraag te verzenden) en kan je niet verder om de vraag te versturen.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door chuck

08 juni 2007, 00:02

Nog steeds zeer tevreden met Vodafone.

Afgelopen week de zorgeloos mobiel internet blox aangezet. En ben er echt te spreken over. Het werkt allemaal zeer makkelijk en is supersnel! Heb er nu twee abonnementen lopen en administratie en serviceverlening werken altijd perfect. Ben supertevreden.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door Tazmania Devil

20 mei 2007, 09:04

Het is opzich een goede provider, alleen wat prijzig. Ik heb bijna overal wel ontvangst. Dat is een groot voordeel.

Pluspunten
- Goede dekking

Minpunten
- Prijzig

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,0

Review door dutchcheese

10 mei 2007, 20:50

2 abbo simonly opgezegd.Wou naar Hi .Werd gebeld door Vodafoon, kon de simonly met nummerbehoud nog een jaar doorzetten voor de simonly tarieven. Moet je eens met TELFORT proberen !

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,2

Review door plaankameo

24 april 2007, 11:24

Abonnement is tegen mijn wil in omgezet naar een andere (duurdere) vorm. Klantenservice geeft de schuld aan de leverancier (2call), die achteraf alles keurig op orde heeft en geen enkele blaam treft.

De klantenservice blijkt te bestaan uit een set ongestelde chagerijnen, die zomaar de verbinding verbreken als je ze een vraag stelt.

Vodafone = oplichters!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,2

Review door Gert-Jan

16 april 2007, 06:32

Over Vodafone eigenlijk niets slechts te melden. Maak al ruim 8 jaar gebruik van hun netwerk met uitzondering van 1 jaar, dat was een uitstapje naar KPN. Ben erg blij dat ik weer terug ben.
Algemene indruk is gewoon goed, Vodafone is een complete provider met een zeer professionele uitstraling naar buiten toe.

Klantenservice is helemaal top, ik heb ze niet vaak nodig maar als ik er gebruik van maak wordt ik zeer netjes en goed geholpen. 2 keer moest men terugbellen, wat ook gebeurde.

Dekking is prima, t.o.v. KPN niets te klagen. Ze hebben ieder hun eigen zwarte gaten. Weleens last van bezet netwerk.

Diensten zijn er in overvloed, de BloX zijn ideaal en zeer scherp geprijst. PassPort is ook een goede dienst en ook scherp geprijst. UMTS werkt super en de klantenservice heeft een prima afdeling betreffende vragen over deze dienst.

Administratie, men kan eigenlijk wel de overgebleven minuten/SMS erop vermelden en de rest van de factuur overzichtelijker maken.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,0

Review door aaron

01 april 2007, 11:42

Ben overgestapt van Orange abonnement naar Vodafone prepaid.
Bij Orange betaalde ik 18 euro voor 300 smsjes en nu betaal ik bij Vodafone 10 euro voor onbeperkt smssen! Aangezien ik bijna nooit bel is dit voor mij veel voordeliger! Bovendien ben ik nu ook van de maandlasten af. Perfecte oplossing.
60 halen 3 betalen is ook perfect. Zo kan ik dus een uur bellen voor nog geen euro!

Ben tot nu toe altijd vriendelijk te woord gestaan in de shop. Heb overal dekking. Thuis 100%.

VF heeft enorm veel diensten: passport, blox, mogelijkheid tot opwaarderen in het buitenland met een buitenlandse voucher, *#101# om beltegoed op te vragen, smsje van kosten laatste gesprek. Ook Blox aan en uit zetten gaat gewoon zoals het hoort.
Qua administratie zijn ze ook goed. Mijn annulering van nummerportering is perfect afgehandeld.

Heerlijk Vodafone: Ik ben veel voordeliger uit. Voor minder dan een euro een uur lang bellen naar vast en Vodafone en voor een tientje onbeperkt smssen! Wie had dat ooit gedacht: dat prepaid goedkoper is dan abo;)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door E. Jansen

06 maart 2007, 22:24

slechte voorlichting mbt buitenland=binnenland.
Was als Nederlandse inwoner van Belgie (3km over de grens) enige reden om bij Vodafone abonnement af te sluiten.
In bijgevoegd boekje is nergens zichtbaar dat een gesprek a €1,- buiten de belbundel valt. Na lang zoeken op website van Vodafone dan eindelijk die kleine lettertjes gevonden..
VInd dit dus valse voorwendselen.
Vond dit reden om contract op te zeggen met inlevering van nieuwe ongebruikte GSM, maar hieraan werd niet meegewerkt, dus m.i. ook slechte klantenservice. Zit dus 2 jaar vast aan voor mij waardeloos duur abonnement.

De dekking vind ik ook slecht. Woon nl 3 km over de grens waar al geen Vodafonenetwork te ontvangen is. Als ik echter in Nederland ben en al 10 km van de Belgische grens ben, heb ik nog wel een Belgische provider op mijn beeldscherm.. Kunnen ze weer meer incasseren...

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,2

Review door jurriaan64

05 maart 2007, 12:30

sinds dec05 heb ik een vodafone abbo ivm goede dekking ik woon net over de grens in duitsland maar kan nu met vodafone gewoon thuis bellen gevolg ik ben van een maand bedrag van gemiddeld 120 euro terug naar 20 euro(simonly ).Voorheen had ik telfort abbo en die viel dus steeds van het netwerk af en schakelde over op een duits provider van daar de hoge kosten.Verder kan ik alleen maar lof geven over de klanten service altijd vriendelijk en mee denkend.zo was ik in dec van simonly veranderd had 450 min bel/sms en was terug gegaan naar 275min bel/sms.
Omdat ik hier toch niet mee uitkwam wilde terug naar mijn oude belbundel.Dit kon maar niet meer voor het zelfde gunstige tarief als voorheen.Toen kwam klantenservice met het idee om een sms blox voor 10 euro permaand aan te sluiten zodat ik de 275 min volldig kan benutten om te bellen en ook nog vol op kan sms.In prijs ben ik nu 1 euro per maand duurder uit dan dat ik met mijn oude belbundelwas en 10 euro goedkoper dan als ik over was gestapt naar mijn oude bundel voor de nieuwe prijs.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,6

Review door GoTyce

20 februari 2007, 11:16

Vodafone is innovatief: als eerste UMTS en de nieuws toestellen. Hier zit ook een keerzijde aan, als één van de eerste had ik een UMTS toestel waar veel problemen mee waren. Mensen kregen vaak mijn voicemail als ze mij belde; ik mocht gratis surfen op Live!, maar toch werden er elke maand extra kosten voor in rekening gebracht.
De klantenservice stortte dat geld wel telkens terug, maar ik moest elke maand er voor bellen. Op het laatst liet een medewerker doorschemeren dat ik misschien de boel aan het flessen was. Dit was echter niet zo, elke maand had ik onterecht 1 tot 3 euro datakosten.
Bereik is erg goed, sommige gebieden waar KPN matig bereik had, had ik wel Vodafone bereik. Dit zal vice versa ook wel het geval zijn.
Nadeel vond ik de hoge kosten buiten de bundel.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,4

Review door chuck

31 januari 2007, 22:16

Zeer goede provider, met een zeer vriendelijker en behulpzame klantenservice. Ik begrijp eerlijk gezegd niet waar de kritiek van deze meneer/mevrouw hieronder op slaat.

Ten eerste is de helft van wat er gezegd wordt totaal niet waar:
- Ook bij Telfort betaal je de eerste hele minuut VOLLEDIG, daarna ga je pas per seconde betalen. Hetzelfde geldt bij Vodafone (als bij iedere andere provider).
- Ook bij Vodafone bel je binnen de bundel goedkoper dan buiten de bundel. Maar ditzelfde geldt OOK bij Telfort. Ook bij Telfort betaal je BUITEN de bundel 22 cent per minuut. Dus ook bij Telfort betaald men MEER buiten de bundel dan binnen de bundel.

Bij Telfort betaald men 22 cent per SMS. Of men moet een aparte SMS-bundel nemen, wat in verhouding hartstikke duur is.
Ter vergelijking:
- Telfort 300 SMS'jes - 15 euro per maand (!!)
- Vodafone 1000 SMS'jes - 10 euro per maand
Verschil 5 euro MINDER betalen en 700 SMS'jes MEER krijgen (!!)
Tel uit je winst.

Verder niks tegen Telfort. Maar ik irriteer me aan mensen die providers de schuld geven, terwijl ze nota bene zelf MEER bellen dan het aantal belminuten dat er in de bundel zit.

Ik adviseer deze gefrusteerde meneer/mevrouw dan ook even de klantenservice van Vodafone te bellen (1200), zodat deze jou een beladvies kan geven. Of gewoon MINDER bellen is ook een optie...
En wil je dan toch je belgedrag inzien? Meld je dan aan voor My Vodafone, dan kun je precies nakijken hoeveel minuten je naar welk nummer hebt gebeld.

Daarbij nog iets, klantenservice bellen is GRATIS! Heb je überhaupt wel een abonnement bij Vodafone? :-S

Nou over de provider zelf:
Ik heb jaren gebruik gemaakt van zowel KPN als T-Mobile. Maar sinds dat ik overgestapt ben naar Vodafone wil ik niks anders meer. Bij KPN moest ik voor ALLES betalen, zelfs voor het aanvragen van een nieuwe sim-kaart :-S Bij Vodafone hoefde ik dat NOOIT. Ditzelfde geldt voor het aanvragen van een duo-kaart. Veel providers lijken goedkoop, maar dit is in veel gevallen niet zo. Vaak moet je dan betalen voor andere services. En ik kan uit ervaring vertellen dat dit niet een paar euries zijn, maar meestal gaat het echt om een paar tientjes. Erg zonde van het geld, aangezien zo'n SIM-kaartje de providers maar een paar centen kosten.
Ik heb liever DUIDELIJKHEID dan rekeningen achteraf. Bij KPN moest ik nota bene betalen voor het blokkeren van m'n toestel na diefstal. Dit hoeft gelukkig bij Vodafone niet. Daarom adviseer ik iedereen eens goed na te vragen wat WEL en GEEN geld kost bij een provider voordat je een contract met ze aangaat.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door R21

28 januari 2007, 19:49

Om te beginnen kom ik van Telfort af en dat was
A) 10x goedkoper!
B) GPRS gebruik (dataverkeer) kost je dr geen kont als je de plaatjes uitzet. Alle sites zijn GRATIS toegankelijk en je betaalt per MB/GB die je download. Zonder pic`s is dat dus nauwelijks iets

Bij Vodafone heb ik een abonnement wat met STANDAARD al 9,50 meer kost per maand. Daar ga ik bij Vodafone dik overeen! Facturen van 25 euro bij Telfort worden er van VEERTIG tot VIJFTIG euro bij vodafone!
Bel ik veel? Nee, absoluut niet! Bij Telfort hield ik soms zelfs wat minuten over. GPRS/ G3/internet gebruik ik niet meer bij vodafone

Wat doet Vodafone?

- NIet betalen per seconde! Je betaalt 21 cent buiten je bundel en de 1e minuut maakt het niet uit of je 3 seconden verbinding hebt of 60. Je betaalt 21 cent! Dus ook als iemand niet opneemt maar je de voicemail krijgt!

- Voicemail is niet gratis
- Klantenservice is niet gratis
- Rekeningen zijn onoverzichtelijk, zelfs specificaties zijn niet opgesomt in minuten die je gebeld hebt


Vergelijking:

- Telfort 100: 15 euro per maand, 15 cent per minuut, 100 belminuten.
- Telfort SMS: 3,50 per maand, 9 cent per bericht

-Vodafone 150: 22,50 + 2 euro om sms de helft van het geld te laten kosten
-SMS/Minuten buiten bundel 21 CENT per sms/minuut

-Telfort rekent daadwerkelijk PER SECONDE, Vodafone niet!

Dan over de service?

-Beide netwerken kon ik overal bellen
-Telfort werkt nu samen met KPN en heeft nu ook 99,99999% landelijke dekking

Moraal van het verhaal: Neem geen Vodafone, want het is zoveel duurder en je wordt genaaid waar je bij staat!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,4

Review door aaron

30 december 2006, 18:29

Altijd vriendelijk te woord gestaan door klantenservice.
Gunstige tarieven: heb 60 halen 3 betalen en gratis bellen en smssen tijdens het weekend bij 5 pond beltegoed gebruiken door de weeks.

Opwaarderen met een buitenlandse VF voucher mogelijk. Kan bij geen 1 andere provider.

Ik ben heel tevreden over Vodafone UK.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
9,6

Review door chuck

28 december 2006, 18:39

Zeer goed bereik, tegen een goede prijs-/kwaliteitverhouding.
Heb nu een 'Onbeperkt SMS-BloX', waarmee ik onbeperkt kan smsen voor slechts 10 euro per maand! Dat wil zeggen, dat als ik 1000 smsjes stuur, een SMS'je mij maar 1 cent kost! Ongekend laag natuurlijk. Ik ben zéér tevreden. Ik kan iedereen dan ook aanraden een Vodafone abonnement te nemen met bijvoorbeeld een BloX erbij.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door darkangeal

14 december 2006, 18:45

zeer goede provider

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
10

Review door janbettink

07 december 2006, 20:23

Goede dekking, scherpe prijzen (simonly). Gratis gespecificeerde nota via internet, gratis duocard. Nieuwe systeem met Blox voor mij ook perfect. Kortom, ik heb weer voor een jaar bijgetekend.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door 204_12

31 oktober 2006, 19:53

Algemene indruk
Algemene indruk van Vodafone is goed. Goede provider die weliswaar iets duurder is dan enkele andere providers, maar zeker gezien de onderstaande diensten het geld waard zijn.

Klantenservice
Klantenservice is prima, hele aardige mensen elke keer weer dat ik ze heb gesproken (zo'n vier á vijf keer). Een keer wist een medewerker niet dat het bedrag van Vodafone Live! verlaagd was, daar moest ik haar zelf op wijzen, maar dat maakte ze goed omdat ze erg aardig was:p

Dekking
De dekking is uitstekend in de Randstad, nooit ergens last van gehad. Buiten de Randstad is het ook goed te noemen.

Diensten
Ik kon in 2005 al gebruik maken van UMTS, heerlijk snel internet en VOdafone Live! via mijn Nokia 6630. Tevens kan ik de belstatus bekijken op de Vodafone site. Jammer dat hij dan weer per dag vier keer lijkt te updaten en soms weer drie dagen achter elkaar niets doet.

Administratie
Factuur is erg goed, simpel en duidelijk van opzet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,6

Review door V800gebruiker/helaas

22 oktober 2006, 17:23

Zeer slechte ervaring met Vodafone. Klantenservice is niet oplossingsgericht. Toezeggingen worden niet nagekomen. Garantie wordt niet nageleefd.
Maar 1 advies: nooit doen, Vodafone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
3,6

Review door maria breedspleet

19 oktober 2006, 01:10

De diensten zijn wel goed, maar de prijs ,he?

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door dedaan

19 september 2006, 22:25

Ik heb eigenlijk van Vodafone niet eens een fatsoenlijk contract gehad, ik heb dit aangevraagd en per email ontvangen. Dat was dus een scan van mijn ondertekende contract. Ik wil natuurlijk weten wat ik betaal buiten mijn bundel enzovoort. Maar dat staat gewoon nergens, ook niet op de website. Ik weet nog steeds niet wat ik buiten mijn bundel betaal. De rekening is dan ook totaal onoverzichtelijk. Volgens mijn contract krijg ik 60 procent korting op mijn 50 euro contract. Waarom ik dan 25,21 en dan ook nog eens EXCLUSIEF BTW betaal weet ik gewoon niet. Ik kan absoluut niet zien wat mijn belminuten zijn op de rekening. Ik krijg hele hoge rekeningen, maar waarom weet ik niet, ik bel niet meer dan eerst. Ze spelen een lekker spelletje bij vodafone: zorg dat ie niks weet.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,2

Review door jeuschlijper

14 september 2006, 15:58

Heb met vodafone prepaid naar de klantenservice van het home gebeld 17 min en 55 sec eerst in de wacht met muziek kosten over 23 euro (schandalig)

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
6,4

Review door Mooneater

11 juli 2006, 13:46

tot nu toe prima bereik overal gehad, ik heb vaak dat andere mensen ergens geen bereik hebben (kelders etc.) en dat mijn tefoon dan wel bereik heeft.
De klantenservice geeft even gedoe om er te komen (zo'n irritant computer keuzemenu) maar de mensen van de klantenservice zijn aardig en behulpzaam.
Minpuntje is wel dat een gespecialiseerde factuur opgestuurd krijgen geld kost. Het is wel mogelijk om een gespecialiseerde factuur online, gratis te bekijken, maar dit kan helaas niet met terugwerkende kracht.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
8,0

Review door wouter2002

08 januari 2006, 20:10

Grootste nadeel van vodafone is dat het zo duur is, als je naast je bundel belt. Dat was mijn grote reden om abo stop te zetten. (ook dat vodafone stopt met Ferrari te sponsoren maar dat is een bijzaak :P) De diensten heb je 9 van de 10 keer niks aan en zijn vaak te duur. Smsje (had nog een oude bundel) kost 22 cent :(
Op de dekking kan ik niet afdingen, dat is gwn goed! Klantenservice weinig contact mee gehad, maar ze belden me in het begin vaak of ik tevreden was. Dit irriteerde me bijna.... verder weinig te melden over Vodafone.

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
7,4

Review door alr

03 juli 2005, 18:50

klantenservice. Geen duidelijke informatie. Bij mijn nieuwe abonnement zou ik een brief ontvangen, die ik aangetekend retour moest zenden.Vodafoon had zelf mijn abonnement al geregeld.Brief
nooit gehad.Bij bellen met de klantenservice werd gezegd dat mijn abonnement al was ingegaan bij mijn tel aanvraag.Toen ik hierover klaagde werd zelfs beweerd, dat mijn gesprekken waren opgenomen en dat ik maar een verhaaltje zat te vertellen.Na een gesprek met een manager van Vodafoon (had ik om gevraagd) zei deze dat het opnemen van gesprekken normaal niet gebeurde. Waarom dan hiermee dreigen? Ik begrijp echt niets van deze reactie.Heb bij een vodafoonwinkel geklaagd. (deze blijken niet samen te werken).Zonder info en toestemming hebben ze een "buitenland paspoort" aangemeld.Toen ik hier een opmerking overmaakte kreeg ik als antwoord, dat dit standaard was.Kan de klant hier niet zelf over beslissen en moet er dan geen info staan op het contract? Had me weer een telefoontje kunnen besparen.Ook heeft de Vodafoonwinkel zonder mijn toestemming 2x mijn abonnement veranderd.Had alleen om info gevraagd. Gevolg :extra maand abonnementskosten plus tijdverlies en veel ergenis!!!!!!

  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
5,8

Review door Furieus

19 januari 2005, 02:36

Hallo mijn ervaring is de volgende, eerste indruk als prepaid gebruikster niets dan goed. Maar als ik vanaf 9 nov 04 een abbo neem dan begint het gedonder in de glazen kast pas goed ik heb namelijk de nota van nov en dec 2004 al gratis en voor niets vanvodafone toegestuurd gekregen kost normaal 5 euro dus iets klopt er niet maar wat,,I DONT NOW....Ikmoest alles wat mij absoluut niet bekend en er verdacht uit zag aanstrepen en een verslag ervan bij doen , dat heb k teruggestuurd en heb nu van nov 04 te horen gekregen dat er met mijn simkaartje gebeld moet zijn. Wie en wat ben ik dan nog om hierover in discussie te gaan met vodafone ,, is bij voorbaat al verloren voor je begint. O ja Onlline is helemal shit want ik moet iedere keer dat ik in wil loggn een nieuw w.woord aanvragen is nu al een keer of 15 gebeurd...Dus ik heb absoluut niets anders te zeggen dat het een grote oplichtersbende is en factuur hun weten het beter dan ik. Ik kan amelijk niet onthouden wat een computer schijnbaar wel kan toch beetje hopeloos maar toch met vriendelijke groet Furieus (Anita)


  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
4,0

Schrijf een review en win een Dr. Dre hoofdtelefoon!

Hoe beoordeel jij Vodafone? Laat het ons weten door een review in te vullen, en maak automatisch kans op een Beats by Dr. Dre Solo HD hoofdtelefoon ter waarde van €199!
› bekijk de spelregels.

Beoordeling (*verplicht)
  Dekking
  Klantenservice
  Algemene indruk
  Administratie
  Diensten
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
negen min nul
=