[belcompany.nl] Zijn Telefoonkopen.nl en Telecomadvies.nl van Belcompany?

Gepost op 23/04/06 om 21:27 uur
Ik las net ergens anders dit:
Quote:
Gepost door DeSteef op 02/11/2004 15:30
Waanzin inderdaad Hoewel ze wel weten hoe je in korte tijd veel bezoekers kunt trekken Maar inderdaad, waardeloze deals !

Ik denk dat de site inderdaad van T4T is, net als dat telefoonkopen.nl van belcompany is. Telefoonkopen.nl heeft echter nog wel leuke aanbiedingen gehad. E600 met 1 jarig orange of E800 met 1-jarig orange 30.



Als ik dan op telefoonkopen.nl klik dan kom ik op de site van telecomadvies.nl. Is die site ook van Belcompany? Of ligt het aan mijn pc dat er iets niet goed gaat?
Gepost op 23/04/06 om 21:37 uur
telefoonkopen.nl en telecomadvies zijn beide van Belcompany

zie deze link

Modbreak:
Linkfix. Gebruik voortaan URL-tags om links weer te geven. Zie ook de Tv Forum richtlijnen.
ÜberVAU wijzigde dit bericht op 23/04/06 om 21:37.
Gepost op 24/04/06 om 07:07 uur
Lijkt me vrij duidelijk. Doe maar eens een whois op www.sidn.nl.
 
 
 

Top 3 Sim Only: Op zoek naar een goedkope sim only?

Vergelijk alle aanbiedingen van onderstaande populaire sim only aanbieders.
Ben
Netwerk: T-Mobile
Internet: €6,99 per maand
300 min/sms: €6,99 per maand
vergelijk (4 aanbiedingen)
Simyo
Netwerk: KPN
Internet: €6,99 per maand
300 min/sms: €6,99 per maand
vergelijk (4 aanbiedingen)
hollandsnieuwe
Netwerk: Vodafone
Internet: binnen de bundel
275 min/sms/MB: €9,00 per maand
vergelijk (8 aanbiedingen)