HTC Sensation XE reviews

Gebruikersbeoordelingen HTC Sensation XE

Gebaseerd op 3 reviews
-
Algemene indruk
Gebruiksvriendelijkheid
Batterij levensduur
Robuustheid
Uiterlijk
Totale indruk
Schrijf een review

Review door Anonieme gebruiker

09 mei 2013, 20:07

Ik heb het toestel nu iets langer dan een jaar. Ziet er mooi uit en werkt snel , zonder haperingen. De batterij gaat even kort mee als elke smartphone tegenwoordeig (1 dag)
Echter zijn er wel een paar gebreken ontstaan na een paar druppeltjes water door de regen( kapotte volume toets)

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
6,8

Review door Christiaan

11 april 2013, 13:09

Ik heb het toestel nu een jaar in bezit, en heb een haat/liefde verhouding met dit toestel. Maar aangezien ik hem al 1,5 jaar heb, betekent dit wel dat het een best aardig toestel is.
Kijkend naar de levensduur v/d batterij, eerst kon ik er prima een dag mee doen, maar nu moet ik hem toch echt wel bijladen wil ik het een hele dag volhouden. Maargoed, 1,5 jaar minimaal elke dag opladen, vaak de hele nacht de stekker erin, daar kan ik mee leven (zojuist nieuwe batterijen besteld).
Het uiterlijk v/h toestel vind ik erg goed. Ookal is hij in verhouding redelijk zwaar, ik heb wel het gevoel dat ik een degelijk toestel in handen heb. Qua grootte en beeldscherm is het prima kwaliteit, en wat mij betreft echt de maximum. Grotere schermen/afmetingen zou betekenen dat ik hem niet meer in mijn broekzak kan stoppen.
Om verder op de degelijkheid v/h toestel in te gaan, TOP! Dit toestel is al zo vaak gevallen, gaat overal mee naartoe (foto's maken tijdens het snowboarden ed), iets waar ik anders minimaal 10 iphones voor nodig had gehad.
De gebruiksvriendelijkheid van android, en met name HTC Sense bevalt mij ook prima. Er is een overvloed aan apps beschikbaar, zodat de telefoon naast bellen veel meer is voor mij: navigatie, tracker voor wielrennen/hardlopen, social media, mail, spelletjes, goede camera. Een minpuntje is dat de software na 1,5 jaar wel wat trager is geworden. Misschien tijd voor een grote fabrieksreset, maar ik heb geen ervaring met backups e.d. dus ben bang dat ik dan veel gegevens kwijtraak.
Kortom, een prima telefoon die me al veel plezier heeft gebracht, maar dankzij de batterij en soms haperende/trage software ook flink wat stress en gezeur. Heb nu een nieuwe batterij besteld, als ik hierdoor weer ruim een dag met mn accu kan dan gaat deze Sensation XE nog prima een jaar mee.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
7,6

Review door reptiles

24 mei 2012, 22:29

Batterij gaat hooguit 8 uur mee dus 310 uur is echt zeer zwaar overdreven.
Bij navraag bij HTC zeggen ze dat o.a. door de grote display de batterij gemiddeld 6 tot 8 uur meegaat.
310 uur haal je (nog niet eens) als je het toestel volledig uitgeschakeld en 310 uur laat liggen.
550 minuten bellen op een batterij lukt dus ook voor geen meter.
Verder is de ondersteuning van HTC ronduit slecht te noemen, mijn leverancier heeft mij een toestel voor de Duitse markt geleverd zonder dit te melden, HTC ondersteunt dit toestel niet als je vragen of problemen hebt, HTC verleent service tot aan de landsgrenzen blijkbaar.

Wat is er wel goed: back-ups van alles maar dan ook echt alles via internetverbinding met HTC server en ook nog gratis.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
5,0

Schrijf een review en win een Dr. Dre hoofdtelefoon!

Hoe beoordeel jij de HTC Sensation XE? Laat het ons weten door een review in te vullen, en maak automatisch kans op een Beats by Dr. Dre Solo HD hoofdtelefoon ter waarde van €199!
› bekijk de spelregels.

Beoordeling (*verplicht)
  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
10 plus vier
=