Samsung Galaxy Ace S5830 reviews

Gebruikersbeoordelingen Samsung Galaxy Ace S5830

Gebaseerd op 5 reviews
8,2
Algemene indruk
Gebruiksvriendelijkheid
Batterij levensduur
Robuustheid
Uiterlijk
Totale indruk
Schrijf een review

Review door Menno Brouwer

29 mei 2013, 11:58

Om te beginnen is dit een super smartphone.
Je kan er mooie foto's mee maken, muziek mee luisteren, internetten. Kortom alles wat er tegenwoordig in een smartphone zit. Met een prijs van rond de 100 euro krijg je een hele kwalitatieve telefoon.
Ik heb hem nu 2 jaar en het enige wat me tegenvalt is dat als ik hem veel gebruik met muziek luisteren en spelletjes spelen dat mijn batterij héél snel leeg loopt.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
7,8

Review door Loretta

19 mei 2013, 18:29

Ik heb de galaxy ace nu enige maanden in gebruik. Het is natuurlijk een mis-range telefoon, maar deze voldoet aan alles wat de gemiddelde gebruiker nodig heeft. De telefoon reageert vlot en goed, maakt goede foto's en heeft met de uitbreidingsmogelijkheid via micro sd voldoende ruimte voor muziek, apps en spelletjes en heel veel foto's !
Het blijft een plastic achterkanten, maar met een hoekje van bijvoorbeeld de markt voelt de telefoon stevig aan.
Kortom voor de te vereisende gebruiker, maar voor die mensen die gewoon een beetje willen internetten, facebook bekijken, twitteren en af en toe een filmpje willen kijken op hun mobiel een uitstekende telefoon. En bovendien gaat bellen en sms-en ook zonder problemen :-)

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,0

Review door wahe

03 mei 2013, 15:55

ik vind dit een hele leuke mobiel, hij is heel handig en gaat lang mee. hij is ook niet te groot en niet te klein.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,6

Review door Rob Coenen

28 februari 2013, 15:42

De Samsung Galaxy Ace is een gebruiksvriendelijk toestel die beschikt over vele mogelijkheden. Toestel al twee jaar in gebruik, en voldoet nog ruimschoots aan de gestelde eisen en verwachtingen. Door de goede kwaliteit van het toestel is het toestel nog zo goed als nieuw, op enkele gebruikerssporen na.

Camera:
Een goede camera met diverse mogelijkheden die makkelijk te bedienen zijn en makkelijk te vinden zijn in het scherm. Stelt goed scherp als je even de ''foto'' knop indrukt. Dit komt door de goede 5MP camera aan de achterkant van het toestel, en dankzij de flits kun je ook leuke en goede foto's nemen als het wat donkerder is.

Gebruiksgemak:
Duidelijk en een overzichtelijk scherm waarin de diverse mogelijkheden goed opgesteld staan. Tekstbericht is makkelijk op te stellen door de drie soorten toetsenbord die je zelf kunt instellen na smaak. Ook kun je bij je contacten makkelijk mensen vinden door de zoekfunctie om op letter en/of volledige naam te zoeken.

Batterijduur:
Het nadeel aan dit toestel is dat de batterij niet zo heel lang mee gaat. Deze is meestal na intensief in de loop van de avond leeg, bij matig intensief gebruik tot later in de avond. Dit zou eventueel verbetert kunnen worden, maar met een mobiele oplader of extra batterij zou dit probleem prima te handhaven zijn.

Opslagcapaciteit:
Het nadeel van dit toestel is de lage opslagcapaciteit waardoor je niet heel erg veel app's kunt opslaan op de telefoon. Het toestel zelf bevat slechts 181mb opslag geheugen waardoor je na enkele app's al snel de melding krijgt dat er onvoldoende opslagcapaciteit is waardoor je ook geen update's meer kunt binnenhalen. Met een MicroSD kaart is dit probleem maar deels verholpen, omdat je niet elke applicatie over kunt zetten naar de externe MicroSD kaart.

3G en WiFi:
Dit toestel heeft een snelle verbinding met 3G en WiFi waardoor het gebruik van internet en applicaties die internet gebruiken vrijwel vlekkeloos gebruikt kunnen worden.

Design en kwaliteit van het toestel:
Het toestel heeft een goed formaat waardoor deze handig is in gebruik. Valt goed te bedienen met een hand en is mooi afgerond aan de zijkanten. Het toestel heeft een goede kwaliteit, want na een of meerdere ''vallen'' heeft mijn toestel vrijwel geen schade opgelopen. In de loop van de tijd begint natuurlijk de lak wat los te laten, maar dat is natuurlijk logisch bij intens gebruik.

Een prima toestel voor een leuke prijs, met diverse mogelijkheden! :)

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,2

Review door Leopold

07 april 2012, 11:07

Dit toestel kreeg ik bij een nieuw voordeelabonnement van Vodafone
Pluspunt: het formaat: hij is niet zo belachelijk groot als een Galaxy S en past daardoor gewoon in je broekzak
Dat is natuurlijk ook meteen het minpunt, het scherm is kleiner namelijk 3.5 inch.
Ook is het Android besturingssysteem niet de allernieuwste versie namelijk 2.3.6
Maar het is een echte Smartphone waarmee je (bijna) alles kunt wat je verwacht van een smartphone.
Omdat dit toestel al wat langer op de markt is, zijn er ook heel makkelijk accessoires zoals een reserve batterij te verkrijgen via ebay.

  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
8,4

Schrijf een review en win een Dr. Dre hoofdtelefoon!

Hoe beoordeel jij de Samsung Galaxy Ace S5830? Laat het ons weten door een review in te vullen, en maak automatisch kans op een Beats by Dr. Dre Solo HD hoofdtelefoon ter waarde van €199!
› bekijk de spelregels.

Beoordeling (*verplicht)
  Algemene indruk
  Gebruiksvriendelijkheid
  Batterij levensduur
  Robuustheid
  Uiterlijk
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
7 min een
=