Belcompany reviews

Gebruikersbeoordelingen Belcompany

Gebaseerd op 35 reviews
6,4
Bereikbaarheid
Uitbetaling cashback
Website
Support
Afhandeling bestellingen
Aftersales
Totale indruk
Schrijf een review

Review door Anonieme gebruiker

05 juni 2014, 20:15

Waanzinnig goed geholpen door de Belcompany in Oud-Beijerland. Zeer behulpzaam met een probleem wat ik had met Vodafone. Zonder dat ik bij hun iets afnam, hebben ze toch contact opgenomen met Vodafone en het probleem opgelost.
Toppie!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Sanne

25 juli 2013, 11:52

Koop echt nooit iets via de website van BelCompany! Dat bespaart je veel frustratie en uurtjes aan de telefoon met de klantenservice! Ik had een toestel met abonnement gekocht via de website van BelCompany op 15 juli. Op 19 juli word ik gebeld voor een leveringsafspraak. So far so good. Voor de levering moest ik een ochtend thuis blijven, want het pakketje moet je persoonlijk aannemen. Prima. De hele ochtend gewacht, maar geen pakketje. Contact opgenomen met de klantenservice, het pakketje bleek nog gewoon in depot te liggen en zou die dag niet meer geleverd worden. Bleek een probleem te zijn met het leveringssysteem. De medewerkster zou overleggen met haar manager voor een oplossing en zou mij diezelfde middag nog terugbellen. Maar niets! De volgende dag zelf maar weer gebeld voor een nieuwe leveringsafspraak. Krijg ik weer een dag later een mail met de bevestiging voor de levering van het pakketje met een heel andere datum en een heel ander tijdstip dan afgesproken. Dus dan maar wéér contact opnemen met de klantenservice. Bleek weer een IT probleem te zijn. Afspraak telefonisch verzet. Pakketje wordt als het goed is morgen geleverd (10 dagen verder), maar ik heb er geen vertrouwen meer in. Overigens bleek ook bij het laatste contact met de klantenservice dat van mijn klachten over de eerste leveringsafspraken niets meer bij hen bekend was. Zo serieus gaan ze dus om met leveringsproblemen en klachten. Hoe moeilijk kan het zijn om gewoon een pakketje op de afgesproken dag en tijd bij iemand af te leveren???? Op de website van Belcompany staat dat ze flexibel zijn met bezorgen. Maar ze zijn vooral flexibel voor zichzelf en niet voor de klant.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,6

Review door grunny

01 februari 2011, 17:42

Na goede ervaringen met de Nokia 6600 en de N95 (beide bij Belcompany gekocht) heb ik in December 2009 - wederom bij Belcompany - op de dag van de release een Nokia N900 aangeschaft.

Helaas heeft Nokia een productiefout in deze telefoon gemaakt, waardoor de micro-USB connector (waarmee de telefoon ook opgeladen wordt) bij normaal gebruik eenvoudig los raakt. (Bron: Endgadget). In november 2010 liet ook bij mij de connector spontaan los nadat ik de telefoon opgeladen had.

Aangezien de telefoon nog geen jaar oud was en het een bij Nokia bekend probleem betrof was ik in de veronderstelling dat dit overduideijke garantiegeval snel en klantvriendelijk opgelost zou worden. Niets bleek echter minder waar.

Op 22 november 2010 ben ik met mijn defecte telefoon langs gegaan bij de Belcompany winkel in Haarlem. Ik heb daarbij verwezen naar het topic op Endgadget, en heb gevraagd of ze op het reparatieformulier duidelijk aan konden geven dat het om een bij Nokia bekend probleem ging. Op 19 december was ik dan ook zeer verbaasd om te horen dat mijn telefoon ongerepareerd terug was gekomen onder de noemer \"val-druk-stoot-schade\". Of ik het verder zelf even met Nokia op wou lossen.

Ik ben hier erg boos over geworden en heb veel moeite moeten doen (waaronder verwijzen naar dit topic van een lotgenoot met exact het zelfde probleem) om de filiaalmanager zo ver te krijgen om de telefoon alsnog, maar nu goed, op te sturen. Dit zou zo spoedig mogelijk plaats vinden.

Naar later bleek hebben de mensen van Belcompany zo veel vaart achter de zaak gezet hebben dat ze de telefoon 3 weken hebben laten liggen en pas op 5 januari opnieuw opgestuurd hebben. Tevens kan men tot op de dag van vandaag geen duidelijkheid geven of de telefoon nu wel gerepareerd wordt of vervangen wordt -- of dat hij wederom vergeefs terug gaat komen.

Ik zit inmiddels 10 weken zonder telefoon en zowel in de winkel als via de telefonische klantenservice wuift Belcompany iedere verantwoordelijkheid af met termen als \"wij zijn geen garantieverlener, maar een tussenpartij\". Als consument heb ik - naar mijn weten - gewoon recht op snelle vervaning (of restitutie) van een ondeugdelijk product en heb ik Belcompany meer dan lang genoeg in de gelegenheid gesteld om het probleem binnen een acceptabele termijn op te lossen.

Belcompany is in ieder geval aan mij een vaste klant kwijt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,4

Review door Olram

06 september 2010, 02:21

4 augustus online bestelling gedaan (Desire silver, t-mobile relax + internet). 5 augustus kreeg ik een mail waarin stond dat de sim niet op voorraad was.

Tot drie keer toe teruggemaild (want sim leek me een raar excuus), maar na 4 weken nog geen antwoord. Klantenservice is extreem slecht bereikbaar, zelfs met 2 wachtenden voor je duurt het altijd > 20 minuten en dat is als de hoorn er niet gewoon opgegooid wanneer je dan eindelijk aan de beurt bent (meermaals voorgekomen). Hoewel de website zegt dat de klachtenprocedure zou zijn, dat je naar de winkel gaat, waar men je graag helpt, is dit niet mijn ervaring. Die willen je niet helpen, proberen je zsm weg te werken.

De klantenservice, wanneer je ze wel bereikt, is niet behulpzaam, heeft geen kennis van zaken en houdt je aan het lijntje. Na 3 weken werd eindelijk duidelijk dat het niet de sim was maar de desire die slecht leverbaar was (duh!). Kwalijk is alleen dat de webshop nog tot 2 weken na de bestelling vrolijk aangaf dat deze WEL op voorraad was. Misleiding heet dat (zij noemen het klein foutje). Tja met mijn bestelling gebeurde niets en ze moesten hem opnieuw verwerken, want hij was verkeerd geplaatst, door de foute sim call. Daar moet je uiteraard zelf achterkomen, anders hoor je nooit meer wat van ze.

Toen een paar dagen later de desire bruin wel op voorraad was, heb ik gemaild en gebeld, omdat ik dan graag de bruine zou krijgen ipv de zilveren. Die had slechts mijn voorkeur omdat hij toentertijd leverbaar was. Dit is echter pertinent niet mogelijk. Ik kon wel mijn bestelling annuleren en opnieuw bestellen. Dit wil ik alleen niet want het aanbod is nu veel minder aantrekkelijk. Uiteindelijk kreeg ik een paar dagen geleden weer een mail met daarin nogmaals bevestigd dat ze echt in dit stadium van mijn bestelling (welk stadium?) niet kunnen wisselen. Maar dat dit toch niet zo erg was, want de bruine desire was ook niet meer op voorraad. Om maar aan te geven wat voor oplichters het zijn: hij staat op de site sinds die mail drie dagen geleden toch nog steeds gewoon op WEL op voorraad.

Kortom ze houden me al een maand aan het lijntje zonder enige info, zelfs niet als je er naar vraagt, want in het begin hield men stug vol dat het om de sim ging, ook bij nader informeren. Want natuurlijk wist ik van de leverproblemen met de desire. Ik had alleen gezocht naar een webshop die ze nog wel op voorraad had.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door Me Mark

06 augustus 2010, 20:19

Bestelling van iPhone werd zonder opgaaf van redenen geannuleerd. Tegenstrijdige berichtgeving vanuit BelCompany. BelCompany is slecht bereikbaar en reageert soms helemaal niet op e-mail. Geld is voorlopig wel afgeschreven. Een uitdaging voor BelCompany om dit alsnog netjes op te lossen.
BC Geeft aan dat er een fout in het systeem is geweest en dat het wordt opgelost met een vervangende order. Ik wacht met verdere beoordeling het resultaat de komende tijd af.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,0

Review door matthijsmoerland

24 januari 2009, 14:11

Ik heb mijn defecte telefoon in november ingeleverd bij BelCompany Lijnbaar Rotterdam. Pas deze week (eind januari), na een oneindig aantal bezoekje en telefoontjes, kan ik hem weer ophalen. Hier is dus 4 maanden overheen gegaan. Bediening ter plekke onbehulpzaam en geen kennis van zaken. Brieven aan de directie worden niet of onjuist beantwoord.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door nvandenberg

26 augustus 2008, 17:27

De verzekeringsmaatschappijen waar BelCompany meewerkt, blinken uit in:
1) vooral niet bereikbaar zijn
2) vooral niet uitkeren
3) vooral slecht leesbare voorwaarden

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,4

Review door Piet48

03 december 2005, 16:48

Op 1 december een Motorola A780 aangeschaft bij Belcompany Vlissingen. Een vriendelijke verkoper en prima voorlichting en uitleg over het toestel door de verkoper die duidelijk een goede kennis van zaken had! Mijn vorige toestel had ik ook aangeschaft bij Belcompany en ik ben zeer tevreden over hun zaak.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Micrent

13 november 2005, 23:05

Belcompany Middelburg.

Ben in deze zaak geweest nadat ik bij Phone House en bij Ritel was ( ondeskundig personeel ). Werd direct aardig maar niet opdringerig begroet door alle 4 de personeelsleden ( uitzonderlijk ). Zeer deskundig personeel. Ze demonstreerden me zelfs de beatbox functie van de Samsung e760. Ben met tevreden gevoel winkel uitgelopen en zal zeker mensen aanraden om daar ook hun mobiel te kopen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Aerea

24 oktober 2005, 22:21

1. Abonnement afgewezen - kwam ik achter doordat ik twee weken na de bestelling belde..

2. Drie weken na dat belletje nóg niet mijn bijna 300 euro teruggestort gekregen.. Dus wéér moeten bellen, bleek dat het geld gestort was op een verkeerde rekening..

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,8

Review door isabas

06 maart 2004, 16:19

Aktie van Orange Free 20 aangevraagd voor ons hele gezin. Helaas ontbrak kopie van bankpas. Hierover gebeld en afgesproken om alsnog toe te zenden en dan zouden we vier abbo's krijgen. Echter tot dag van vandaag maar een ontvangen, en de aktie loopt helaas niet meer....

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,4

Review door ÜberVAU

03 maart 2004, 10:39

De gratis Orange Free 20 actie van belcompany...
De bestellingsafhandeling is ok, ik had 2 simkaarten besteld, en die zijn ook beide afgeleverd, al heeft het wel lang geduurd.
Vreemd vind ik het trouwens dat (als ik bij de orange dealersite kijk) ik geregistreerd sta als fulltime werkend en getrouwd, dit heeft Belcompany er zeker bijbedacht om mensen sneller geaccepteerd te krijgen.
Uitbetaling cashback --> hoewel dit op zich natuurlijk geen cashback actie is is dit wel de meest comfortabele manier, gewoon 0 euro en je hebt er helemaal geen omkijken naar.
De website was gewoon duidelijk, alle voorwaarden stonden er duidelijk op, ik heb daar geen negatieve kritiek op.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door floris

26 februari 2004, 13:45

Zo, vandaag de eerste factuur van Orange gehad. Simkaart is waarschijnlijk aangeboden gisteren, maar ik moest er persoonlijk voor tekenen, dus m'n huisgenoot mocht hem niet aanpakken. Morgen weer een kans :)
De procedure op de website was erg helder, ik had een mailtje gestuurd, en daar direct antwoord op gekregen, nu alleen nog ff die simkaart ontvangen.

{edit}
Simkaart is binnengekomen, goed verpakt, verzekerd en met gescheiden pukcodes/pincodes :) chapeau

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Schwantzi

25 februari 2004, 18:11

Aangezien het er hier niet om gaat of de aanbieding goed was, ben ik niet erg tevreden met de handelswijze van Belcompany. De levering heeft bij mij bijna 4 weken geduurd. In de tussentijd heb ik helemaal niets vernomen, dus ook geen ontvangstbevestiging of zo. De organisatie en support waren matig, ze konden alleen maar zeggen dat je 'waarschijnlijk in de volgende postzak zat'. Ze zijn trouwens wel betrouwbaar en versturen de SIM en de pincode apart en beide aangetekend, wat ik erg netjes vind.
Ze hadden nooit op de site moeten zetten dat je de SIM binnen 2 weken in huis zou hebben.
Maar dit alles in tegenstelling tot de aanbieding; die was super (gratis orange 20).

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,2

Review door beesting

25 februari 2004, 16:28

Ook hier gebruik gemaakt van de gratis Orange Free 20 actie van BC. Bestelling is prima verlopen, levering heeft even geduurd (weet het niet meer precies, maar volgens mij rond de twee weken). Alleen vind ik dat nog steeds een prima levertijd gezien deze mega-actie. Ik denk namelijk dat ik bij een andere winkel bij zo'n groot opgezette actie misschien nog steeds op mijn simkaart zat te wachten.
Vandaar dat ik toch zeer goed te spreken ben over het afhandelen van de bestelling.

Verder heb ik ze niet hoeven bellen, e.d. dus daar kan ik geen oordeel over geven. De website was verder op zich duidelijk genoeg (goed dus).

Overig:
In tegenstelling tot vele anderen kreeg ik mijn simkaart en codes niet tegelijk binnen, wat op zich dus wel veilig is. Voordat ik meedeed aan deze actie had ik ook al een Orange Free 30 abo (heb ik ook nog steeds). Op de een of andere manier (waarschijnlijk door het anders noteren van de straatnaam en toevoeging) heb ik twee verschillende klantnummers. Da's op zich juist wel positief vind ik, want nu kan ik dus evt. nog een derde abo aanvragen. (Neem aan dat ik nu dus als twee losse klanten bekend sta bij Orange.)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door jurjen_g

23 februari 2004, 14:54

Mijn ervaring met Belcompany.nl is een beetje dubbel. Qua actie hadden ze namelijk een superactie, maar daar kan ik in bovenstaande criteria geen beoordeling voor geven helaas. Het betrof de 100% gratis Orange Free 20. Qua afhandeling van de bestelling was het allemaal wat minder: mijn eerste bestelling deed ik op 5 januari. Op 14 januari heb ik voor de zekerheid de spullen nogmaals opgestuurd, omdat ik bang was dat mijn afschrift te oud was. Toen ik de eerste bestelling uiteindelijk op 20 januari alsnog ontving, bleek de verkeerde Simkaart van een naamgenoot in het pakket te zitten. Ook had Belcompany een kleine fout in mijn adres gemaakt.

Die naamgenoot had uiteraard de mijne gekregen. Dit was voor Orange vrij moeilijk recht te breien, pas sinds 9 februari hebben wij beide het juiste nummer. Van Orange vernam ik ondertussen dat ik inderdaad 2 aansluitingen had, de 2e kreeg ik 21 februari in de bus. Dat terwijl op de site vermeld stond dat het binnen 10 werkdagen binnen zou zijn (de eerste zou zelfs binnen een week hebben moeten arriveren). Ik zou Belcompany adviseren om een soort online volgsysteempje te maken voor de klant.

Vanwege bovenstaande geef ik afhandeling bestelling "Matig". Afhandeling problemen heb ik "voldoende", Belcompany heeft zich telefonsich geexcuseerd en Orange heeft de fout uiteindelijk hersteld. Bereikbaarheid was voor mij toevallig goed, de 2 keer dat ik belde kreeg ik vrij snel iemand aan de lijn. De Website zou iets duidelijker mogen, maar voor mij was de gegeven info vooraf wel voldoende. Totaalconclusie: Superactie, maar de volgende keer graag iets meer rekening houden met de storm van aanvragen die zo'n superactie met zich meebrengt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,0

Review door MarcoH

16 februari 2004, 18:05

Zo, eind januari nog net even een gratis orange 20 aangevraagd, het zou een dag of 10 duren en dan zou ik hem hebben. Maar na 14 dagen nog niks, geen emailtje, geen post, niks.
Toen een emailtje gestuurd over hoe het zat, kreeg wel redelijk snel reaktie, maar wat voor reaktie... Door de grote drukte was het niet mogelijk die aanvraag van mij er tussenuit te vissen...
Nog maar een weekje gewacht dus. Vandaag een emailtje dat mijn aanvraag is afgewezen. Zonder duidelijke reden.
Het grootste minpunt is de onzekerheid en het ontbreken van een telefonische helpdesk. Na afloop van de aktie kun je op de site van belcompany ook helemaal niks meer daarover vinden.
Nou zit je gewoon 3 weken te wachten voor niks en laat je andere aanbiedingen aan je neus voorbij gaan...

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,4

Review door spambam

12 februari 2004, 12:42

Twee maal van die goeie gratis Orange 20 gebruik gemaakt.
Levering duurde langer door het succes van de actie, maar dat kan ze niet aangerekend worden.

Kreeg na een week een mailtje dat Orange mijn aanvraag had afgekeurd, en daar kon ik het navragen. Jammer dacht ik ongeacht m'n goeie BKR, laat maar gaan dan.

Tot m'n verbazing een week later 1 sim (van de 2 aangevraagde) ontvangen. Blijkt dat Orange maximaal 2 sims op 1 naam toestaat. Had Belcompany iets duidelijke mogen terugkoppelen!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,0

Review door Mark2002

10 februari 2004, 01:58

Had begin januari 2004 hier het gratis Orange free 20 abo aangevraagd. Formulieren opgestuurd en na ruim 2,5 week pincode ontvangen en apart de simkaart. Had vantevoren niet verwacht dat alles snel geleverd zou worden, maar dit duurde toch wel langer dan ik in eerste instantie gedacht had.
Na zo'n 2 weken heb ik een mail gestuurd naar zowel belcompany en orange om de status van mij abo aanvraag. Beide konden mij hier niets (!) over vertellen, dit verbaasde mij enigszins.
Een aantal dagen later ontving ik echter gelukkig toch mijn simkaart.
Kan me voorstellen dat het druk is (geweest), maar ze zouden misschien wel iets aan de support kunnen doen, aangezien ze mij na 2 weken nog niets konden vertellen.
Verder geen problemen gehad en ook geen cashback bij dit abo. Achteraf een prima actie en zou er zo nog een keer een aanvraag voor doen, als extra abo.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,6

Review door appie1405

06 februari 2004, 15:10

Heb op 22-1 alle gegevens opgestuurd, bankafschrift zou verlopen op 31-1
Krijg vandaag een mailtje dat mijn bestelling niet in behandeling wordt genomen omdat het bankafschrift ouder is als een maand.

Dit is gewoon ronduit slecht.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door HarryB

06 februari 2004, 10:49

21/01: Bestelling gratis Orange Free €20 opgestuurd
06/02: Welkomstbrief van Orange/BC met pincode
07/02: Simkaart ontvangen

Voor een volledig gratis actie dus een snelle en correcte afhandeling (13 werkdagen ipv de van tevoren aangegeven 10).

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Velthuis

06 februari 2004, 10:42

Orange Free 20 (zonder cashback, toch €0,- p/m)

21/01: Bestelling opgestuurd met te oud bankafschrift (18/12). Uitleg op kopie geschreven: "indien probleem graag contact opnemen".
06/02: Brief van BC met alvast de PIN en PUK.
07/02: Enveloppe van BC met SIM en overig info materiaal van Orange.

Al met al erg tevreden over deze actie! Ik noem de afhandeling "goed" omdat het natuurlijk toch een flinke tijd duurde (zonder feedback). Er was aangekondigd dat de afhandeling ongeveer 14 dagen ging duren en dat werd ietsje langer. Prima allemaal, maar daarom dus niet "perfect". :)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door floris

02 februari 2004, 00:17

Zo, op de valreep nog een Orange Free 20 euro besteld. Site is erg duidelijk en de bestelprocedure is simpel. Heb ze een mailtje gestuurd en had daar vrij snel antwoord op. Nu wachten op de bestelling :)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door marteltor

30 januari 2004, 20:20

rond 5 januari het gratis orange 20 abo aangevraagd. Ongeveer 10 dagene kwamen er 2 enveloppen binnen. Een met de pin code e.d., de andere met de sim. Alle boekjes e.d. zaten erbij, dus alles is gewoon goed. Geen zeer goed omdat het ongeveer 10 dagen duurde voordat de sim er was (maar dit was enigszins te verwachten vanwege de drukte rondom deze actie)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door MDtje

30 januari 2004, 10:18

Ik heb op 6 januari en voor de zekerheid op 18 januari het abonnement aangevraagd.
Gisteren heb ik de sim binnen gekregen en naar aanleiding van het contract zag ik dat het om degene gaat van 18 januari.
In dit geval is het binnen 10 werkdagen en das snel aangezien ze het erg druk hebben (gehad).
Verder nog geen enkel bericht (goed of slecht) over de aanvraag van 6 januari.
Daarom geef ik een voldoende.

Ik heb geen contact gehad met Belcompany over de levering ed. Ik heb het forum gelezen en de info die Panter gaf. Daarom besloot ik gewoon maar rustig af te wachten.
Hierdoor geen mening over bereikbaarheid, support ed.

De actie is niet heel erg makkelijk te vinden op de site. Het had wel wat groter gemogen. Maar als je 't gevonden hebt, staat alles goed en duidelijk aangegeven. Vandaar de "goed".

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door druplit

29 januari 2004, 22:52

Zoals al eerder aangekaart ben ik een groot fan van wie het eerst komt, wie het eerst maalt (=FIFO... ;) ). Daar heeft Belcompany met de gratis Orange 20 actie alleen helaas niks mee gedaan: ik ben links en rechts door iedereen ingehaald die (veel) later een aanvraag had ingediend. De verzending was wel erg netjes: twee traceerbare enveloppen. Totaal afhandeling bestelling: tussen voldoende en goed. Maar ik moet kiezen hè... ;)

Ik heb ze twee emailtjes gestuurd; op de eerste had ik na een dag of drie antwoord, op de tweede de volgende morgen al. Gezien de drukte niet slecht. En je kan ze ook nog bellen. Bereikbaarheid is dus goed.

Maar hoewel de antwoorden netjes geformuleerd waren, stelden ze inhoudelijk niet zoveel voor: eigenlijk kunnen ze niks vertellen over je order (daar ging mijn tweede mail over). Uiteindelijk ben ik via Orange te weten gekomen dat er al op de 17e een abonnement was afgesloten. De support van Orange is dus wel oké, maar de support van Belcompany zou ik willen waarderen met een voldoende. Waarbij wel opgemerkt moet worden dat de informatie die panter1976 hier gepost heeft zeer waardevol was, maar dat was natuurlijk niet officieel via Belcompany.

Website: je las snel over de link van de actie heen, maar als je er op klikte kreeg je wel overzichtelijk alle informatie. Aan de vormgeving zou dus wel iets gedaan kunnen worden, maar voor mij is het belangrijkste dat hij duidelijk is. De website is in mijn ogen dus 'goed'.


BTW en in reactie op onderstaande 'review' het was idd een op=op actie, er is nooit gezegd dat deze tot het eind van de maand zou duren... Zie het "100% gratis Orange Free" topic.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door joske_73

29 januari 2004, 20:06

Ik wilde vandaag dus een Orange 20 abonnementje bestellen (actie, hele jaar gratis), is de actie in 1x afgelopen!?!?!

Ik heb belcompany dus gemaild dat ik het geen stijl vond, want de actie duurde volgens mij tot het einde van de maand. En of ze me alsnog die actie konden leveren.

Kreeg spoedig een reactie met de melding dat het een op=op actie was! Nu weet ik bijna zeker dat dit niet zo was en ik vind het dus geen stijl van ze!!! Ze waren waarschijnlijk bang voor een laatste run ofzo... (de server was sinds gisteren ook continue overbelast).

Zijn er nog meer mensen die dit gezien hebben?!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,6

Review door egidius

21 januari 2004, 17:12

Vandaag heb ik na 15 dagen mijn pin en pukcode in bezit gekregen. Gisteren had ik al de simkaart ontvangen. Ik had het liever iets eerder gehad, ze hadden beter van de opgegeven termijn 3 weken kunnen maken (alhoewel er wel bijstond +- 14 dagen, dus niet zo zeuren :))

Je moet weten waar de link voor de actie staat, als je vluchtig kijkt valt ie niet op. Bovendien is de site een paar keer overbelast geweest (wel begrijpelijk overigens, gezien de actie :p).

Uitbetaling cashback heb ik ook aangezet, misschien een beetje raar, omdat er geen sprake is van cashback. Je krijgt gewoon 0-euro facturen. Ik heb het gedaan omdat je nu geen zorgen hoeft te maken over de cashback en dus in feite al betaald is. Kwestie van interpretatie :).

Conclusie: een aanrader. Hierboven heb ik vooral de zakelijke elementen belicht, het blijft natuurlijk een ongeziene, fantastische actie!



  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door LisanneS

21 januari 2004, 14:49

Ik vind het een goede actie, en het is wel knap dat ze al die reacties binnen 2 weken kunnen doorvoeren. Ik kreeg m'n simkaart enzo na 10 dagen. Het is wel goed om te weten dat zo'n abonnement met stilzijging is en dat je hem dus minstens 2 maanden van te voren moet opzeggen, anders moet je daarna gewoon 20 euro per maand betalen, maar dat zal wel met elk abonnement zo zijn.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Remoc

19 januari 2004, 10:35

Na 9 werkdagen had ik mijn pin en puk binnen en de volgdende dag m'n SIM.
Heb een keer een vraag via de e-mail gesteld maar daar heb ik nog steeds geen antwoord op, deze vraag was voor ik mijn aanvraag verstuurde.
De website ziet er gewoon overzichtelijk uit.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,4

Review door anakha

15 januari 2004, 22:18

Gratis Orange actie: prima afgehandeld, 7 werkdagen tot ik m'n sim binnenhad, hetgeen ik voor een enorm populaire actie als deze heel netjes vind.
Formulieren opsturen naar een antwoordnummer, en geen verzendkosten, dus het kostte echt geen enkele cent! (nou, okee, 10 cent voor de kopietjes van id-bewijs en bankafschrift dan...)
Netjes opgestuurd inclusief formulieren van Orange enzo, echt een klasse actie!

Ik heb geen contact opgenomen, er is geen cashback etc., dus verder geen cijfers voor andere zaken behalve de website.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door barzz

12 januari 2004, 19:34

prima actie, beetje onduidelijkheid bij BC webwinkel, is niet geheel duidelijk hoeveel je er mag bestellen & je bestelstatus is niet te achterhalen, maar dat is niet zo vreemd met enkele duizenden reacties:),
Hoewel ik niet bij Bc werk zoals DeSteef hieronder ben ik uiterst content met BC:) & genoemde actie, Hulde en dat er maar velen mogen volgen8-) ook van andere providers & belstores

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door DeSteef

12 januari 2004, 17:24

Voor sommige mensen is zelfs een gegeven paard onvoldoende (zie hierboven), heel vervelend dat soort types. Free 20 abo = uistekende actie. Ik hoop dit soort aanbiedingen vaker tegen te zullen komen.

Telefonisch zijn ze uitstekend te bereiken (in tegenstelling tot de meeste webshopt) en bij een dergelijke actie vind ik het niet meer dan logisch dat ze max. 2 weken uittrekken voor het verwerken van die berg aanvragen !

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Forgeron

07 januari 2004, 12:15

De mensen in de winkel lijken allemaal wel stagiair of onwetend. En er lopen vrij veel "gladde" jongens rond. Maar als je daar door heen prikt...

...is via internet bestellen nog steeds goedkoper. :)

Die orange free 20 actie heb ik ook besteld. Dat het 10 dagen duurt voordat uperhaupt je brief verwerkt wordt vind ik vreemd. Dat kan veel sneller.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,0

Review door rubenrtv

06 januari 2004, 20:06

Ik vind t een goede website, heel duidelijk. Heb net de orange free €20 actie besteld. Hopen dat t goed gaat. Post dan de rest wel.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,4

Schrijf een review en win een Dr. Dre hoofdtelefoon!

Hoe beoordeel jij Belcompany? Laat het ons weten door een review in te vullen, en maak automatisch kans op een Beats by Dr. Dre Solo HD hoofdtelefoon ter waarde van €199!
› bekijk de spelregels.

Beoordeling (*verplicht)
  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Bestelgegevens (*optioneel. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor de winkel.)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
10 - nul
=