GSM Warenhuis reviews

Gebruikersbeoordelingen GSM Warenhuis

Gebaseerd op 11 reviews
7,6
Bereikbaarheid
Uitbetaling cashback
Website
Support
Afhandeling bestellingen
Aftersales
Totale indruk
Schrijf een review

Review door Rudolfus

09 december 2009, 07:38

Site werkt zeer slecht met IE 6.0.
Je moet in de drop-down menu's meerdere keren klikken voordat er iets geselecteerd wordt.

En als je dan iets hebt kunnen selecteren wordt het gewoon niet verstuurd. Dag na de bestelling een bevestiging dat de GSM niet op voorraad is maar verstuurd wordt zodra die er wel is. Op dat moment staat de GSM op de site gewoon als voorradig. Vijf dagen later mail naar ze gestuurd maar totaal geen reactie. Week later weer een mail gestuurd. Reactie dat er iets fout is gegaan in de bestelling en dat ze de GSM voor deze prijs (0 euro) niet kunnen leveren. Dit terwijl ze zelf een bevestiging hebben gestuurd dat ze de GSM voor 0 euro leveren i.c.m. contractverlenging.

Volgens hun eigen voorwaarden kunnen ze een bevestigde bestelling zelf herroepen binnen 5 dagen. Dat hebben ze bij mij echter pas na 2 weken gedaan. Hier heb ik tegen gereageerd maar daarna niets meer van ze gehoord.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,6

Review door Ron Teers

07 januari 2009, 09:00

Zeer snelle levering en mooie site. Veel duidelijke info over alle toestellen. GSMWarenhuis is tenminste niet zo schreeuwige site met allemaal van die onduidelijk banners. En de prijs is echt niet hoger volgens mij. Als ik het vergelijk met andere sites dan is GSM Warenhuis een stuk duidelijker en ik heb nog geen problemen gehad met de levering. Het leek even of ze niet zo goed bereikbaar waren maar dat viel achteraf gezien mee.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Aragorn159

06 december 2006, 13:01

Ik heb meerdere malen bij GSM Warenhuis.nl besteld. Alle keren werd er erg snel gehandeld.
Gisteren nog een bestelling gedaan. Ik kreeg vanmorgen te horen dat 1 formulier er niet bijzat. Gelijk per mail achteraan gezonden. Nog geen half uur later krijg ik weer bericht terug dat alles is ontvangen en dat mijn order verder in behandeling is genomen.
Ze zijn dus zeker snel en alert.
Website is overzichtelijk. Bestellen gaat ook erg gemakkelijk. Je krijgt een formulier erbij met puntsgewijs overzicht wat je moet doen. Erg duidelijk allemaal.
Ik heb nog geen ervaring met aftersales.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door daakhaos

11 augustus 2006, 16:36

11-aug-2006
N.a.v. goede beoordeling besloot ik bij deze shop een sim-only abonnement (Vodafone af te sluiten, inclusief nummerbehoud. Het nummerbehoud-contract had ik voor de zekerheid vastgeniet aan de abonnementsaanvraag. Dat laatste had ik dus beter niet kunnen doen...

Binnen drie dagen kreeg ik al een envelop thuis met daarin het nieuwe abonnement, helaas ging dat per direct in en onder een nieuw nummer. Toen ik na terugkomst van vakantie hierover reclemeerde, kreeg ik te horen dat ik "on-line heeft aangegeven dat u nummerbehoud wenst.
Echter, u heeft vervolgens GEEN ondertekend nummerbehoud verzoek ingestuurd". Dat is dus gewoon niet waar, zij hebben ergens een fout gemaakt.
Om het nog iets erger te maken doen ze vervolgens net alsof het allemaal mijn fout is omdat ik het niet goed ingedient heb: "<I>Omdat het zeer vaak gebeurt dat men afziet van nummerbehoud en daarom geen nummerbehoudformulier meer mee stuurt wordt hier verder bij binnen komen van de papieren niet meer naar gekeken.
Dit is een verantwoording voor de aanvrager.
U dient als aanvrager alles goed in te dienen.
U dient KPN zelf op te zeggen aangezien er dus geen nummerbehoud formulier is opgestuurd.</i>"

Ja ja, zo lust ik er nog wel meer: omdat klanten het altijd fout doen kijken wij er vervolgens niet meer naar als er volgens ons iets niet klopt, en dat is de schuld van de klant. Zo werkt het natuurlijk niet.

Kortom: de reactietijd op een email is inderdaad zeer kort, en dat is een zeer positief punt van dit bedrijf (moet je bij KPN eens proberen, een email sturen). Maar fouten toegeven (laat staan herstellen) is blijkbaar niet hun sterkste punt. Misschien zijn ze gewoon iets *te* snel, en gaat dat ten koste van de zorgvuldigheid? Wel jammer, want anders zou ik ze zeker aangeraden hebben.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door gijsvandeheuvel

15 juli 2006, 12:15

Ik doe nooit meer zaken met dit bedrijf! Meerdere punten staan onjuist vermeld op de website. slecht bereikbaar en mensen achter de telefoon (en mail) zonder kennis van zaken.

Alles bij elkaar heb ik ruim anderhalve maand op mijn vodafone abbo moeten wachten.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,0

Review door koploper

15 mei 2006, 23:36

Via website een bestel formulier gedeeltelijk ingevuld, omdat rijbewijs niet bij de hand is een fantisienummer ingevuld. Natuurlijk het formulier niet verstuurd. Valse gegevens en zo.

Binnen 5 minuten krijg ik een mail en bedankt men mij voor mijn order. Welke order? Zeer kwalijke zaak.

Gelijk maar een mail retour met de strekking je zoekt het maar uit!

De winkel verkoopt mij NOOIT meer iets

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door flim

13 december 2005, 19:18

13 december 2005
Vandaag heb ik een bestelling geplaatst bij GSMWarenhuis.nl voor het T-Mobile Relax 200 abbonement voor €5,59 per maand.
Ik zal hier bij houden hoe snel de afhandeling is gegaan en wat ik er van vind. Tot nu toe heb ik alleen de website beoordeeld. Deze vond ik goed. De informatie was handig geordend en snel te vinden.

15 december
Vandaag kreeg ik het contract in de brievenbus (erg snelle respons dus! dus afhandeling tot nu toe op voldoende) en zal binnenkort terug sturen en dan weer even afwachten.

21 december
Zojuist heb ik het contract met kopieen van mijn legitimatie en bankafschrift op de bus gedaan.

27 december
Heb net het mailtje van ze ontvangen dat ze alles goed en wel van mij hadden ontvangen. "Wij hebben uw contract plus alle bijlagen in goede orde ontvangen.
Uw bestelling wordt nu verder in behandeling genomen."

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door mimisho

05 december 2005, 15:40

Ik heb een sim-only abonnement van T-mobile hier besteld. Met name het mailverkeer met GSMwarenhuis was zeer plezierig. Binnen 10 minuten een antwoord! En ook echt op al mijn vragen.
Ik kreeg de simkaart vlotjes toegestuurd met de juiste formulieren erbij.
Ook goede service, ze doen niet moeilijk over het opsturen per post van formulieren.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Sander

28 november 2005, 07:51

Prima winkel dit. Het (niet zo standaard) toestel was niet op voorraad, maar dessalniettemin heeft complete bestelling heeft maar 3 dagen in beslag genomen en dat inclusief nummerbehoud. Een pluim is op zijn plaats. :-)

Ik had wat vragen omtrent het toestel. De betreffende persoon nam uitgebreid de tijd om deze vragen door te nemen. Zeer hulpvaardig. Daarbij werd de telefoon vrijwel direct opgenomen. Dat heb ik wel eens anders gezien. ;-( De shop hield me ook uitermate goed op de hoogte wat de status van de bstelling was.

Kortom een echte aanrader deze shop.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door roeljansen

31 augustus 2005, 16:32

Ik heb hier een vodafone sim-only (€35,= voor €8,95) abonnement besteld, op een maandag avond alles gemaild, de volgende dag kreeg ik keurig een mailtje dat alles in goede staat ontvangen was. Een paar uur later kreeg ik een mailtje dat de simkaart op de post was gedaan en een apart mailtje met de pincode voor de simkaart. En jawel de simkaart lag de woensdagmiddag al in de bus. Prima service dus ! Een echte aanrader!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door maantje

09 augustus 2005, 15:16

Voor het eerst bij deze winkel een bestelling geplaatst, een Telfort sim-only 200 + 100 (voor € 2,50 per maand met factuurkorting). Bestelling op 2 augustus geplaatst. Kreeg keurig een mailtje toen contract en andere papieren in orde ontvangen waren. Na een vraag van mijn kant (op zaterdag) hoe het met de bestelling stond kreeg ik maandag een mailtje dat het nogal druk was en dat ik die week m'n simkaart kon verwachten. Zelfde middag nog ontving ik bericht dat mijn simkaart verzonden was. In een aparte mail kreeg ik de pin/pukcode. Andere dag, vandaag, ontving ik mijn pakketje. Enige minpuntje vind ik dat het pakketje niet aangetekend verzonden is, verder allemaal prima!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Schrijf een review en win een Dr. Dre hoofdtelefoon!

Hoe beoordeel jij GSM Warenhuis? Laat het ons weten door een review in te vullen, en maak automatisch kans op een Beats by Dr. Dre Solo HD hoofdtelefoon ter waarde van €199!
› bekijk de spelregels.

Beoordeling (*verplicht)
  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Bestelgegevens (*optioneel. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor de winkel.)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
zes plus 0
=