Gsmhuis reviews

Gebruikersbeoordelingen Gsmhuis

Gebaseerd op 25 reviews
7,0
Bereikbaarheid
Uitbetaling cashback
Website
Support
Afhandeling bestellingen
Aftersales
Totale indruk
Schrijf een review

Review door Avento

20 december 2007, 17:05

Ik heb een losse telefoon gekocht bij deze winkel. Ik wilde hem echter op een ander adres dan mijn woonadres laten bezorgen. Na redelijk lang zoeken in het bestel-systeem (ik vond hem niet enorm duidelijk) had ik gevonden hoe je een ander afleveradres in kon vullen. Heb ik dus gedaan.

Krijg ik zo'n 4 dagen later (wel redelijk snel voor internetwinkels, mijn complimenten!) de telefoon netjes afgeleverd. Maar wel op mijn eigen adres.... Oke, voor mij was dit geen enorm probleem, maar het had me wel verrast nadat ik zo veel moeite had gedaan om het afleveradres te wijzigen.

Kortom, naar mijn mening een winkel die alles keurig netjes op tijd aflevert. Alleen aan duidelijkheid mag een klein beetje gewerkt worden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,0

Review door VHware

19 december 2007, 11:06

Ik had een HTC S730 besteld en daarna geld overgemaakt. Na twee dagen echter nog geen bericht betreft ontvangst etc. dus maar even gebeld. Het geld was ontvangen. Gsmhuis zou contact opnemen met de leverancier betreft de status / levering van het toestel en zou mij terugbellen. Gsmhuis heeft mij later teruggebeld dat de laatste al verkocht bleek te zijn en de eerstvolgende pas in week 3 weer binnen zouden gaan komen. Gsmhuis heeft me aangeboden het geld terug te geven als ik elders wilde gaan kijken / bestellen. Ik heb hier voor gekozen gezien ik het toestel graag nog vóór de kerst wilde hebben :)

Update: Geld heb ik ontvangen, ze zijn er dus erg snel mee!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door bliekarchi

09 augustus 2006, 15:05

Verlenging T-Mobile Flex 20 icm. toestel besteld.

Toestel op voorraad, desondanks duurde het meer dan een week voor bestelling geleverd was. Verstuurde mailtjes worden uiterst kort en onvolledig beantwoord. De in te vullen contractstukken zouden mij eerst per post toegezonden worden. Zelf had ik nog een digitaal contract liggen en heb vervolgens alles per mail verstuurd. Toen was alles geregeld, maar moest ik nog steeds bijna een week wachten.

Uiteindelijk is alles geleverd en is er niets fout gegaan, maar de organisatie daar is niet ingericht op een snelle en klantvriendelijke verwerking van de bestelling. Daarentegen hadden ze wel de beste prijs.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,6

Review door henrinijboer

05 september 2005, 14:01

De bestelling was erg snel binnen, maar de reparatie en service vind ik 3x niks. Toestel( nokia 6230I ) is al 3maal opgestuurd ter reparatie, maar problemen doen zich nog steeds voor. Elke maal is het: Tja meneer, wij kunnen er niks aan doen.Onze reparateur beslist daar over. Over service is daar niet te spreken....

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,6

Review door Bluh

27 juli 2005, 14:25

Ik heb vandaag mijn nokia 6681 binnengekregen van Gsmhuis. Alles zat er netjes bij en toestel zag er nieuw uit. Echter tot mijn verbazing stonden er nog allemaal emailtjes in van de VORIGE GEBRUIKER. Oftewel ze proberen mij een "nieuw" toestel te verkopen voor €413, en ik krijg daarvoor een toestel dat al gebruikt is door iemand anders. Ik heb direct naar ze gebeld en kreeg een vrouw aan de lijn. Ik vertelde dat mijn telefoon niet nieuw was en dat ik vond dat dat niet kon. Zij wist niet wat ze moest zeggen (omdat hun handelswijze was ontdekt?) en zei toen snel: "ow dat hoort natuurlijk niet zo, u hoort gewoon een ongebruikt toestel te krijgen." en vertelde ze me dat ik het toestel kon retourneren samen met een kopie van de factuur en de redenen dat ik hem retourneer. Ik zou dan een "nieuw" toestel ontvangen. Ik zei dat ik dat ging doen en hing toen op. Toen besefte ik me opeens dat als ik hem retourneer, dat ik dan hoogstwaarschijnlijk toch weer een al eerder gebruikt toestel zou krijgen (aangezien dit denk ik niet incidenteel was maar structureel). Dus ik belde weer terug en kreeg dezelfde mevrouw aan de lijn. Ik vroeg haar of het mogelijk was om te retourneren en dan mijn geld terug te krijgen omdat ik anders toch weer een "nieuw" gebruikt toestel zou krijgen. Zij zei direct dat dat mogelijk was mits er geen beschadigingen aan het toestel of doos aanwezig zijn. Hieruit concludeer ik dat ze dit altijd zo doen, want ze probeerde zich niet eens te verdedigen door te zeggen dat ze altijd echte nieuwe toestellen verkopen of iets dergelijks. Dus nu ga ik naar het postkantoor om de telefoon te retourneren en koop ik wel een ongebruikte nokia 6681 in de winkel voor zo'n €80 extra.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,6

Review door simon72

27 april 2005, 21:34

verlenging gedaan met cashback,kreeg wel een brief die verwarrend was omdat ik iets op zou moeten halen,maar na een belletje was dit snel duidelijk,cashback na ongeveer 7 weken,reageren snel op email prima bedrijf. zeker betrouwbaar

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door fogeltje

18 februari 2005, 13:37

Heb bij gsmhuis een nokia 3220 besteld. Had ze eerst gemaild of het toestel op voorraad was. Had hier binnen 2 uur een reactie op. Heb hierna de telefoon besteld. Volgende dag kreeg ik een mailtje van ze, dat ze het toestel hadden verstuurd, en vanmorgen lag er een briefje in mijn brievenbus dat ik mijn telefoon vanaf morgen op het postkantoor op kan halen. Dit heb ik nog niet gedaan dus of de telefoon verder in orde is weet ik nog niet. Maar ik ga er vanuit dat dat ook helemaal oke is.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door kokiakova

25 januari 2005, 22:57

prima internetshop, bestellen simpel, binnen 24 reactie op mail. vriendelijk en duidelijk.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Jasper V

06 mei 2004, 13:07

Super snelle levering, 's woensdag besteld, donderdag een mailtje dat de telefoon verzonden was en zoals in het mailtje stond, de volgende dag gelevert.
Een mailtje met een vraag die ik had werd echter wel pas na een dag of 5 beantwoord.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door SpaBlauw

04 mei 2004, 23:34

Afhandeling bestellingen: Zodra mijn telefoon van de leverancier binnen was hebben ze hem meteen gestuurd. Hierover kan ik weinig zeggen, dit is in mijn ogen perfect.

Bereikbaarheid: Ik heb bijna alleen maar contact gehad via de email toen ik op mijn gsm wachtte. Altijd beantwoorden ze je mail binnen 2 uur ofzo. 1 keer had ik zelfs binnen 5 minuten al een reactie.

Website: Deze is duidelijk en overzichtelijk. Je kan makkelijk bij het onderdeel uitkomen waar je wilt zijn en online bestellen is ook makkelijk

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Kroontje82

15 maart 2004, 15:47

Ik heb een Motorola V150 besteld op deze website. Deze heren garanderen een levertijd van 3 dagen tot twee weken. De betaling is 4 weken geleden al gedaan en de telefoon is er nog steeds niet. Als je iemand aan de telefoon hebt hierover probeert ie een technisch verhaal op te hangen om eronder te komen. Dit vind ik geen goede zaak. Maar wel goedkoop.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door Johnny1001

12 maart 2004, 17:20

- Bestelling: motorola v600 besteld eind februari. Was nog niet leverbaar, maar toen hij eenmaal leverbaar was begin maart en ik het geld had overgemaakt, was hij er binnen 1 dag.

Je krijgt in ieder geval een email als je je aanmeldt, een bestelling doet en als je betaald hebt en het uiteindelijk naar je verzonden wordt.

Voordat ik bestelde vroeg ik naar de levertijd, want ik wist dat hij in NL nog niet verkrijgbaar was. Op de website stond hier niets over, dus ik weet niet wat voor informatie ik had gekregen, als ik hem gewoon besteld had zonder dat ik iets wist...

Als ik de bestelling zou plaatsen, zou ik een email krijgen als deze geleverd zou zijn bij hen, en tot die tijd zou ik hem kosteloos mogen annuleren als ik het toch niet wilde.

-Bereikbaarheid: Als je overdag een mailtje stuurt, heb je binnen 1-2 uur een antwoord; 's avonds, dan wordt het antwoord de volgende dag.

-Support: Er wordt goed antwoord gegeven op je vragen.

-Website: Overzichtelijk, zeer goede manier van bestellen. Enige minpuntje is dat nog niet leverbare toestellen gewoon op de site staan, zonder melding hiervan. Het is dat ik ze dit zelf al vroeg, want ik weet niet of ze dit zelf zouden laten weten.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door LisanneS

21 januari 2004, 14:44

Ik kreeg binnen 2 dagen mijn telefoon, dus supersnel geregeld!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Catherine

07 september 2003, 10:51

Ik heb een Nokia 3650 3 weken geleden besteld. Ik heb het nog niet gekregen. De winkel is zeer moelijk per telefoon en per e-mail te bereiken. De telefoon wordt bijna nooit beantwoord en de e-mails wordt nooit beantwoord. Ik weet niet wanneer ik ga mijn produkt ontvangen of wanneer de winkel gaat mijn het geld terugboeken. Misschien moet ik naar de winkel gaan om teruggeboekt te worden!!!!!

Eeen advies, als u iets via internet bij GSMHUIS bestelt, moet u te optie een betaling tegen rembours kiezen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door EPR

16 augustus 2003, 15:45

Ik had een 6100 besteld. De dag daarna belden ze al om te bevestigen dat ze de bestelling hadden ontvangen. Ze beloofden dat ik de foon binnen een week zou ontvangen. Toen ik na een week belde over waarom hij nog niet binnen was bleek de door mij bestelde kleur niet voorradig en daarom duurde het een week langer. Jammer dat ze niet zelf een mailtje stuurden dat het iets langer zou duren. Verder is de shop zeer goed bereikbaar. Mailtjes worden binnen een dag beantwoord en als je belt neemt er 'gewoon' iemand op. De shop zelf is overzichtelijk en duidelijk.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,4

Review door Ha6

11 juli 2003, 12:41

Ik heb op woensdag avond een Nokia 6610 besteld, en kreeg dezelfde avond nog een automatische bevestiging. De volgende dag kreeg ik middels een mailtje het bericht dat het toestel is verstuurd en vrijdag ochtend, om elf uur, nam ik het toestel in ontvangst.

Gelijk bij de koerier betaald, sim-kaart erin en we zijn weer bereikbaar.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,4

Review door wappyb

26 mei 2003, 21:51

Gebeld of het door mij gewenste toestel snel geleverd kon worden. Dit was geen probleem. Meteen de betaling via internet gedaan. Ruim 2 weken later nog steeds niets ontvangen. Na diverse mailtjes kreeg ik eindelijk een reactie. Het toestel kon niet geleverd worden. Excuses erbij voor het niet reageren. Vervolgens is het geld niet teruggestort. 2 mailtjes later werd ik gebeld wat mijn rekeningnummer is. Het zou direct teruggeboekt worden. Een week later is het nog steeds niet op mijn rekening. Ik vind deze werkwijze ronduit onfatsoenlijk.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,6

Review door Frans

21 april 2003, 10:23

Bestelling rondom de kerst gedaan. Bij een bestelling ging het goed, de andere moest ik achteraan bellen. Oude nummer wel afgesloten maar geen nieuwe kaart voor mijn oude nummer. Op mail reageren ze wel maar dit kan enkele dagen duren. Door een fout gironummer? cashback laat uitbetaald na enkele mails hierover.
Wel steeds de problemen correct hersteld.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,6

Review door FlexieLexie

02 april 2003, 13:53

Levering op tijd, cashback ruim op tijd. Gewoon goeie shop dus

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,4

Review door Velthuis

24 maart 2003, 14:17

Levering was redelijk snel en cashback binnen beloofde tijd. Prima dus!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door jobo

24 maart 2003, 12:00

Zeer moeilijk bereikbaar. zowel per telefoon, fax en email . telefoon wordt niet opgenomen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,4

Review door toppelino

23 maart 2003, 22:06

Snel! Snel de simkaart gekregen en de cashback is ruim op tijd betaald. Geen problemen gehad, dus over bereikbaarheid, support en afhandeling problemen kan ik niks zeggen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door Jorick

23 maart 2003, 20:07

Levering snel, Cashback erg snel uitbetaald gekregen, prima shop..

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door slickster

23 maart 2003, 16:09

Geen enkel probleem. Uitbetaling op tijd, nette service

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door Theo

23 maart 2003, 10:24

Uiteindelijk is alles goed voor elkaar gekomen, na meerdere keren bellen en meerdere keren mailen. E-mail wordt soms wel soms niet beantwoord. Telefoonnummer is niet makkelijk achterhaalbaar, maar is er wel (zie forum of google). Telefonisch 50% opgenomen, maar dan altijd correct te woord gestaan.

Cashback werd pas uitbetaald na twee maal bellen omdat gsmhuis in de veronderstelling verkeerde dat er al betaald was. Mijn aanmelding is per e-mail gegaan en lag daardoor op een aparte stapel...

Al met al wordt je niet op de hoogte gehouden van de voortgang en dat is een gemis als iets meer dan 8 weken duurt. Ik heb de indruk dat dit mede komt de grote drukte en geen optimale administratie.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,0

Schrijf een review en win een Dr. Dre hoofdtelefoon!

Hoe beoordeel jij Gsmhuis? Laat het ons weten door een review in te vullen, en maak automatisch kans op een Beats by Dr. Dre Solo HD hoofdtelefoon ter waarde van €199!
› bekijk de spelregels.

Beoordeling (*verplicht)
  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Bestelgegevens (*optioneel. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor de winkel.)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
10 plus 3
=