GSMWijzer reviews

Gebruikersbeoordelingen GSMWijzer

Gebaseerd op 30 reviews
8,0
Bereikbaarheid
Uitbetaling cashback
Website
Support
Afhandeling bestellingen
Aftersales
Totale indruk
Schrijf een review

Review door Anonieme gebruiker

24 november 2014, 22:22

Vlotte en correcte afhandeling, ben erg tevreden

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Xandra

17 november 2014, 20:58

Niet allen goedkoper dan mijn aanbieder, ook nog eens een superservices. Afspraken worden snel en correct nagekomen en je wordt overal van op de hoogte gehouden. Top!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door Anonieme gebruiker

14 november 2014, 18:37

Ik vond de service van GSM wijzer goed, er was veel duidelijkheid, naar mijn idee ook geen addertjes onder het gras en geen vuile trucjes met het bestellen. zoals het hoort dus!
de telefoon was in goede staat geleverd. en het abbonnement ging op tijd in.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,8

Review door M. Leurink

14 november 2014, 07:24

Goede website.
Bestelling ging vlot.
Pakketje was op een later tijdstip gebracht dan was aangegeven.
Pakketje zag er goed uit. Goed verpakt.
Cijfer die ik geef is een 9.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Ton

27 oktober 2014, 09:13

Nadat ik 3 weken heb geprobeerd bij T-mobile mijn contract te verlengen en er daar van alles mis ging had ik besloten alles daar maar te annuleren. Ze hadden de order totaal in de soep laten draaien en wisten niet hoe ze het moesten oplossen. Dus op woensdag avond maar voor de zoveelste keer contact opgenomen en alles geannuleerd.
Donderdag om 3 minuten voor 2 middags heb ik een nieuwe Iphone 6 bij gsm wijzer besteld met een telfort abonnement.
Vrijdags 2 minuten voor 1 dus 23 uur later werd de nieuwe iphone bezorgd 23 uur en 1 minuut nadat ik had besteld. direct gereageerd op het insturen van contract en bank en paspoort. Perfecte afhandeling.
EN omdat ik een maand geleden ook al voor mijn vrouw een nieuwe iphone had besteld krijg ik binnenkort ook nog eens 30 euro teruggestort.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door Anonieme gebruiker

25 oktober 2014, 09:38

Snelle levering van mobiel. Prima verpakt. Goede prijs.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Dennis Friskes

20 oktober 2014, 17:49

Prima bedrijf waar je gerust je nieuwe telefoon met abonnement kunt bestellen. In de periode dat ik mijn toestel bestelde had ik een vraag over mijn abonnement. Toen heb ik lang in de wacht gehangen (rond de 20 minuten). Het is jammer dat ze dan geen keuze optie geven om terug gebeld te worden. Bij extreme drukte is dat wat vriendelijker.

Qua afwikkeling was het helemaal prima. Telefoon vrijdag opgehaald en super geholpen op de locatie in Leidschendam.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door Anonieme gebruiker

20 oktober 2014, 11:38

Duidelijk rekenvoorbeeld. Na akkoord contract telefoon en nwe simkaart de volgende dag al thuis.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Vendelien Drees

29 september 2014, 09:14

Alles is echt super verlopen. Bestellen via de website is heel erg overzichtelijk en duidelijk, maar ook als je belt wordt je vriendelijk te woord gestaan en wordt alles ook heel snel geregeld. Ik had dinsdag ochtend mijn bestelling gedaan, woensdagmiddag kreeg ik al een mail dat mijn pakket werd verstuurd. Donderdag geleverd, maar omdat ik niet thuis was werd het vrijdag nog een keer aangeleverd. Dit is de 2e keer dat ik bestel via GSM wijzer en beide keren zijn erg positief verlopen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door ben vermeulen.

14 september 2014, 17:25

zeer snelle correcte afhandeling,duidelijk contract zonder kleine lettertjes,gsm wijzer doet wat ze beloven en verder geen gezeur,ik zal gsmwijzer zeker aanbevelen bij familie en vrienden.ben vermeulen,groningen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Anonieme gebruiker

13 september 2014, 17:55

Goede uitleg over de abonnementsvormen, vriendelijke en deskundige bediening bij het afhaalpunt en prima service.
Ook telefonisch uitstekende support.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Grieto de Haan

13 september 2014, 14:23

Geen toelichting

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Anonieme gebruiker

02 september 2014, 22:28

Ik heb nog nooit zo snel een bestelling binnen gehad.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,8

Review door Gerard

22 augustus 2014, 15:00

Binnen 1 dag de bestelling in huis, ongelooflijk dat het mogelijk is.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door H Nieuwenhuizen

18 augustus 2014, 09:32

Simkaart besteld!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Anonieme gebruiker

17 augustus 2014, 18:21

Zeer snelle levering ,goedkoop, duidelijke handleiding.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Anonieme gebruiker

05 augustus 2014, 21:32

Zeer snelle levering , vrijdagmiddag besteld en zaterdag rond de middag met de post al bezorgd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Anonieme gebruiker

31 juli 2014, 17:10

Mijn zoon zocht een nieuwe mobil de site is erg overzichtelijk en duidelijk. De afhandeling prima. Snelle correcte service.
Na betaling werden we goed op de hoogte gehouden wanneer we het pakket ontvangen konden. Vlot, duidelijk en handig.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Willem

03 mei 2013, 14:55

Op GSMwijzer.nl een Sony Xperia T gekocht voor een heel fijne prijs. Deze telefoon had ik er snel binnen. De doos waarin de telefoon zat was niet verzegeld, maar de telefoon zag er gloednieuw uit, geen krasje te bekennen en doet het hartstikke goed.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door Anonieme gebruiker

23 april 2013, 13:26

Gistermiddag besteld, vanochtend bezorgd. Voor Samsung Galaxy S3 verreweg de goedkoopste webshop.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door huferry

12 juli 2012, 13:48

** 09 juli 2012 **
- Product is besteld met verlenging met Vodafone abonnement
- Contract verstuurd en ontvangen bevestigd
- Verschuldig bedrag voldaan via iDeal, betaald bevestigd door de winkel

** 10 juli 2012 **
- Gebeurt niets

** 11 juli 2012 **
- Een status gevraagd via e-mail, geen antwoord
- Vodafone bevestigd de verlenging
- Status op gsmwijzer niet gewijzigd

** 12 juli 2012 **
- Status gevraagd via e-mail, geen antwoord
- Telefonisch contact met gsmwijzer genomen, ze wachten nog op antwoord op Vodafone.
Gsmwijzer wil mijn status niet aan Vodafone vragen, ze gaan blijven wachten.

Ik vind dat dit veel te lang duren. Meestal is authorisatie en authenticatie binnen enkele uur afgehandeld. Ik verloor al een dag door niets te hebben gehoord. Ze hebben de mail nooit beantwoord, ik vind dit geen goede service.

** wordt vervolgd **

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,0

Review door tbakker1986

18 mei 2011, 20:04

Vorige week een Blackberry 9780 Bold met Vodafone besteld op GSMwijzer.nl. Makkelijk te bestellen op de site. Ik heb dezelfde dag het contract gemaild en kreeg diezelfde dag een e-mail dat het contract ontvangen was. Dacht alleen dat ik mn blackberry de volgende dag zou hebben, maar nummeberhoud schijnt een extra dag te duren. Toen ik de BlackBerry binnen kreeg was het de witte versie, maar wilde liever de zwarte. Direct gebeld met GSMwijzer, kon de witte opsturen en kreeg dan de zwarte opgestuurd (geef de versie dus aan op het bestelformulier). Binnen 3 dagen had ik welmijn juiste blackberry, dus goede service.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Polfliet

28 maart 2011, 13:54

Levering Nokia N8 werd voor een zeer concurerende prijs geleverd. Werd erg zorgvuldig gedaan met copieen via internet. duurde even voor zij een versie kregen die duidelijk genoeg was. Daarna zeer snel correct geleverd. Fout in de bestelling van mijn kant, werd keurig door ze gecorrigeerd

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door furkan

13 december 2010, 16:04

plaatsing van een tweetal bestellingen op 03 december 2010 nog steeds geen bestelling ontvangen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door spambam

15 november 2010, 21:05

Website: geeft alle kosten (aansluiten, verzenden, tarieven) goed weer. Beschikbaarheid toestel, specs, en bestellen gaat prima. Vaak en duidelijke updates, erg snel binnen uur al mail dat het pakje naar koerier zal gaan.

Echter... Blijkt dat op toetsenbordje Sony X10 mini pro een toets hangt (blauwe). Zodat cijfers tikken nauwelijks gaat, of dat wisselen niet goed gaat. En dat 1e gebruik laat zien dat in juni er iemand een foto van z\'n beeldscherm op heeft gemaakt. Kortom: moet haast retourtoestel zijn?! Jammer, want tot die ervaring helemaal 100% tevreden.

Zou dinsdag 15.50-18.00 worden bezorgd op het werk; kreeg belletje na 18u dat het anderhalf uur later zou worden. Toen nieuwe afspraak dag erna gemaakt, en netjes binnen tijdvak afgeleverd. Goed verpakt, nette updates per mail en sms.

Aftersales: 13/11 Mail gestuurd dat ik vervanging wil van het toestel, zal hier updates en serviceafhandeling zeker bijhouden.
15/11 Gebeld (geen mailreactie gehad, zo snel als verkopen reageren ze niet), maar moest het toestel opsturen, omruilen in Leidschendam \'kon niet\' omdat het een internetwinkel was. Over kosten die ik moet maken terugkrijgen wist men niks. Toestel is dag later geleverd, 12,95 extra koerierkosten gemaakt - en inmiddels is het toestel 18 euro goedkoper geworden. Als het later stuk gaat of iets blijkt, okee. Maar zo corrigeer je je eigen fout niet. Ga morgen wederom over vandaag opnieuw gestuurde mail bellen, en kijken hoe ik anders de koop kan ontbinden, mogen ze het met Telfort allemaal terug gaan draaien.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,0

Review door TomLemon

28 oktober 2010, 16:02

Heb in september van dit jaar iPhone met TMobile abo gekocht en ben heel tevereden met t hele proces: je wordt steeds per e-mail op de hoogte gehouden van de staus van je bestelling. Uitzonderlijk is dat deze shop een telefoonnummer op de site zet, zodat je ook kunt bellen. Ze blijken ook nog prima bereikbaar te zijn, en de medewerkers zijn beleefd en oplossinggericht. Top winkel en echt aan te raden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door daanbanaan

23 juni 2010, 13:06

Algemeen

De webshop van de winkel ziet er goed uit.

Na het plaatsen van een bestelling worden alle mutaties op de besteling per e-mail verzonden en kun je via een username en wachtwoord online de status van je bestelling inzien.

GSMwijzer is beter bereikbaar per telefoon dan per e-mail, telefonisch werd ik de keren dat ik heb gebeld binnen een minuut te woord gestaan.
Er werd mij belooft dat ik teruggebeld zou worden binnen 2 uur n.a.v. de mogelijkheid om een alternatief toestel te leveren, het toestel waarvan werd gezegd dat dit op voorraad was was namelijk niet op voorraad. Na 2 en een half uur gewacht te hebben zelf maar even gebeld.. er werd mij verteld dat ik niet binnen 2 uur teruggebeld zou worden maar voor 5 uur, erg jammer van gsmwijzer.


Minpuntje:
Het informatienummer voor het indienen van een RMA kost circa 0.35 cent per minuut plus de eventuele kosten voor het gebruik van een mobiele telefoon tot een max van ongeveer 17 euro.
Volgens mij worden de reparaties rechtstreeks via een externe partij gedaan, gelukkig heb ik geen ervaring gehad met de RMA service van GSMWijzer.

Verzending

Na het opsturen van de benodigde papieren en een getekend contract kreeg ik de volgende dag een e-mail, Uw orderstatus is gewijzigd naar Contract ontvangen. een kwartier later kreeg ik een 2e e-mail: Uw orderstatus is gewijzigd naar Onvolledig contract, drie uur later heb ik contact opgenomen met GSMwijzer om opheldering te vragen over de status van de bestelling, het bleek dat een collega een fout had gemaakt en dat alle benodigde stukken toch waren ontvangen. de orderstatus werd weer gewijzigd naar Contract ontvangen.


Op vrijdag 4 juni 2010 kreeg ik het heugelijke bericht dat mijn telefoon was verzonden en ik de barcode t.b.v. track and trace later op de dag zou kunnen verwachten:

Uw order (Ordernummer: xxxxxx) is per TNT Post aan u verzonden. U ontvangt later vandaag de barcode van uw zending per e-mail.

Helaas kwam er geen barcode en wist ik dus niet of ik de telefoon de volgende dag zou kunnen verwachten.
De code werd uiteindelijk maandag per e-mail verzonden.

Aftersales

GSMwijzer had helaas de verkeerde telefoon geleverd, ik had expliciet gevraagd om de Motorola Milestone UK versie vanwege de laatste versie van het Android OS dat op dit moment alleen voor de UK versie beschikbaar is (dit was een optie bij het plaatsen van de bestelling ), helaas kreeg ik de duitse versie met een QWERTZ keyboard en het bijbehorende duitse OS.

GSMwijzer was niet bereid om een nieuwe telefoon af te leveren zodat ik de oude direct weer zou kunnen inleveren wat ik erg jammer vind aangezien GSMwijzer de verkeerde telefoon had geleverd en ik nu nog langer op mijn telefoon moet wachten.
Wel vergoeden ze de kosten voor het retour zenden van de mobiele telefoon.

Update:
Blijkbaar hebben ze de telefoon helemaal niet op voorraad, ze hebben een duitse versie op voorraad en vertellen nu dat het gaat om overmacht, ik zeg als je zelf al niet controleert wat je binnen krijgt is dit geen overmacht.

Update 23-6-2010:
Inmiddels heb ik gekozen voor de Samsung Galaxy i9000 omdat ik er geen vertrouwen meer in had dat de Milestone nog op tijd zou worden geleverd, ook dit blijkt een drama te zijn.
Gisteren werd het betreffende pakket aangeboden door TNT maar ik was helaas niet thuis, dus heb ik vandaag vrijgenomen om het pakket in ontvangst te nemen. Tot mijn grote verbazing las ik vanmorgen op de site van TNT dat het adres van de geadresseerde niet juist was en het pakket retour afzender was gegaan. Gelukkig woon ik dicht bij het sorteercentrum van TNT en ben ik even langsgegaan, ze vertelden mij dat GSMwijzer het verkeerde remboursbedrag had genoteerd en dat de telefoon daarom werd teruggezonden.
Vanmorgen om 10 uur gebeld en afgesproken met de eigenaar van GSMwijzer dat de beste oplossing zou worden geboden, ik zou om 13:00 teruggebeld worden en om 12:50 werd ik teruggebeld.
De beste oplossing (voor gsmwijzer) is dus het opnieuw zenden van het pakket, met veel pijn en moeite kan dat nu gedaan worden voordat het pakket retour is gezonden.
Dat betekend dat ik de telefoon nu zaterdag lekker zelf kan ophalen bij het postkantoor

Ik ben dus uiteindelijk 2 vrije dagen, 2 retourzendingen en 2 uur bellen verder.

Uitstekende service GSMwijzer!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door Pinokkio

16 november 2009, 11:30

Vrijdag 13/11 een KPN abonnement afgesloten met een Nokia N97 mini. Contract gemaild met het verzoek of ik het kon afhalen. Na een kein uurtje bevestiging dat alles binnen was, kort hierop status gewijzigd naar "verzonden". Na telefonisch contact (paar keer geprobeerd, telefoon wordt laat opgenomen) gaf de medewerker aan dat mijn verzoek om af te halen, niet was overgekomen. Dit klopt eigenlijk wel, op de website staat dat je dan moet bellen :) Pakket was al verzonden, niks meer aan te doen.
Vanmorgen maandag 16/11 stond de postbode al aan de deur met het pakketje.

Zeer snelle levering, prima webshop.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door Pinokkio

22 januari 2009, 17:28

Besteld: Nokia 5800 XpressMusic i.c.m. TM Relax 150 voor 2 jaar bij deze shop zonder reviews. Deze shop is kennelijk verbonden aan Studentmobiel (zelfde fysieke adres) en hanteert ook dezelfde prijzen. Ik had al eerder een goede ervaring met Studentmobiel.

Shop heeft een keurige overzichtelijke website. Bestellen gaat prima. De shop biedt verschillende mogelijkheden om contract en bescheiden in te dienen: post, fax en email. Ik heb gekozen voor de email-variant.
Eerste werkdag na het insturen status-update via de mail: contract ontvangen. Tussendoor mailcontact gehad omtrent een kwestie: dezelfde dag antwoord. Nu is het wachten op aansluiten en levering. Wordt vervolgd.

Update 28/1
Gisteren gemaild met de shop, gewenste kleur bleek niet op voorraad. Gekozen voor de rode variant, binnen 2 uur mail terug dat het abonnement was aangesloten en dat het pakketje aangeboden zou worden aan TNT. Gebeld met de shop en gevraagd of ik het pakketje kon afhalen, dat was geen probleem. Afgehaald in een keurig pand.

Kortom: prima shop, goeie communicatie en nette afhandeling tegen scherpe prijzen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Sander van Doorne

19 mei 2008, 16:44

Een onbekende shop, ik heb een simpel simonly abonnement besteld, en dat had ik compleet binnen 4 dagen in huis.
Niks mis mee dus. Een dikke voldoende en de volgende keer ga ik daar zeker nogmaals een keer gaan bestellen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,6

Schrijf een review en win een Dr. Dre hoofdtelefoon!

Hoe beoordeel jij GSMWijzer? Laat het ons weten door een review in te vullen, en maak automatisch kans op een Beats by Dr. Dre Solo HD hoofdtelefoon ter waarde van €199!
› bekijk de spelregels.

Beoordeling (*verplicht)
  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Bestelgegevens (*optioneel. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor de winkel.)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
zeven + 4
=