Phoneplaza reviews

Gebruikersbeoordelingen Phoneplaza

Gebaseerd op 14 reviews
7,0
Bereikbaarheid
Uitbetaling cashback
Website
Support
Afhandeling bestellingen
Aftersales
Totale indruk
Schrijf een review

Review door anke1

01 maart 2012, 09:57

Erg prettige service. Telefonisch direct geholpen, leveren van telefoon zou tussen de 5 en 10 werkdagen duren, maar was er al na 2 dagen. De lader die er apart bijgeleverd was, werkte niet naar behoren. Na een telefoontje kreeg ik direct de dag erna een nieuwe. Toen deze ook niet werkte, werd het keurig opgelost. Kreeg een goed werkende. Ookal ging het dus niet direct vlekkenloos, het werd perfect opgelost.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,2

Review door Loermans

07 september 2011, 11:40

Vorige week een telefoon besteld bij phoneplaza omdat deze erg goedkoop was. Maar helaas is erg goedkoop niet altijd de beste keuze. De levertijd was wel iets langer dan de andere winkels namelijk binnen 10 dagen terwijl andere winkels binnen een dag konden leveren.

Maar voor die prijs had ik het er wel voor over. Maar toen we bijna tien dagen verder waren kreeg ik een bericht dat het nog een aantal dagen langer kon duren. En een paar dagen later kreeg ik nog een keer te horen dat het iets langer kon gaan duren.

Dus toen besloten we om te bellen dat we de bestelling wilden annuleren en dat we ons geld terug wilden krijgen. Dat kon maar dit zou dertig dagen duren..

We begonnen het allemaal maar erg vaag te vinden dus zeiden we dat we dit niet netjes vonden en we een slechte review over phoneplaza zouden schrijven. En ineens kregen we te horen dat het zou kunnen zijn dat de telefoon misschien vandaag binnen zou komen.

Eerst wordt de levertijd constant verlengd en ineens kan het zijn dat de telefoon vandaag binnenkomt. En het geld kan je terugkrijgen maar wel na 30 dagen.

Dit ruikt erg naar aan het lijntje houden en toch nog een sale proberen te maken. Want als je toch 30 dagen moet wachten kan je net zo goed de bestelling aannemen, dus hoe moeten klanten dan ooit iets kunnen annuleren?

Een tip: Betaal liever een aantal tientjes meer dan dat je lang moet wachten op je bestelling en \"schaakmat\" wordt gezet.

We proberen het geld sneller terug te krijgen, ik ben benieuwd hoe het zal verlopen..

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,4

Review door mjgoosen

10 augustus 2011, 13:38

Ik heb minder dan 2 weken geleden mijn HI abonnement via PhonePlaza.nl verlengd. Ik had mijn iPhone binnen 2 dagen binnen maar al gauw bleek het te gaan om een toestel wat is gerefurbished. Na het synchroniseren via iTunes kwam er gelijk een software update en hierna heb ik mijn muziek e.d. op mijn iPhone gezet. Na het loskoppelen van mijn telefoon werd het beeld zwart. Dit heeft ongeveer 2 uur geduurd en daarna had ik weer gewoon beeld. Ik heb mijn iPhone 3 dagen normaal kunnen gebruiken al viel het beeld zo nu en dan weg. Sinds afgelopen vrijdag heb ik helemaal geen beeld meer en resetten of herstellen via iTunes werkt niet. Nu heb mijn iPhone (op eigen kosten) moeten opsturen en nu blijkt dat deze wordt gerepareerd i.p.v. omgeruild. Ik ben van mening dat ik recht heb op een nieuw toestel maar dit is helaas niet het geval. Houd er dus rekening mee dat de kans groot, als je een iPhone besteld via PhonePlaza.nl, je een telefoon krijgt die reeds door iemand anders is gebruikt en met een defect is opgestuurd, gerepareerd en als nieuw zal worden aangeboden. Dit lijkt mij niet de bedoeling, zeker omdat je dit nergens op de website terugziet!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,6

Review door engen87

08 juli 2011, 16:12

Ik heb een Iphone 4 besteld en ontvangen. Na een maand of 5 wilde deze niet meer opladen. Naar Phoneplaza verstuurd. Naa een week of 3 krijg ik bericht dat er vochtschade en dat het toestel totallos is. Phoneplaza laat je vanaf dat moment aan je lot over. Ze beantwoorden wel snel je mailtjes, maar wat kan ik met die standaard antwoorden. Gelukkig was ik verzekerd bij actua. Deze verzekering is mij via Phoneplaza aangeraden. Nou ik raad iedereen aan een alternatief te gaan zoeken want de afhandeling neemt weken in beslag. Ik wacht nog op mijn geld! Phoneplaza laat je ook hier in de steek, ze doen echt niks voor je. Na ongeveer 5 weken sturen zij mij telefoon, welke door Iphone is vervangen, terug. Maar ze sturen hem naar een ander andres als de orderbevestiging die ze mij sturen. En je raadt het al, weer moet ik het oplossen en sturen ze een beetje standaard mailtjes dat ze er niks aan kunnen doen. Kijk iedereen verdiend een tweede kans, maar dit was al mijn 3e ervaring met Phoneplaza. Ik zou maar goed bedenken of je hier je telefoon aanschaft, want de aftersale is niet best!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,0

Review door engen87

08 juli 2011, 16:12

Ik heb een Iphone 4 besteld en ontvangen. Na een maand of 5 wilde deze niet meer opladen. Naar Phoneplaza verstuurd. Naa een week of 3 krijg ik bericht dat er vochtschade en dat het toestel totallos is. Phoneplaza laat je vanaf dat moment aan je lot over. Ze beantwoorden wel snel je mailtjes, maar wat kan ik met die standaard antwoorden. Gelukkig was ik verzekerd bij actua. Deze verzekering is mij via Phoneplaza aangeraden. Nou ik raad iedereen aan een alternatief te gaan zoeken want de afhandeling neemt weken in beslag. Ik wacht nog op mijn geld! Phoneplaza laat je ook hier in de steek, ze doen echt niks voor je. Na ongeveer 5 weken sturen zij mij telefoon, welke door Iphone is vervangen, terug. Maar ze sturen hem naar een ander andres als de orderbevestiging die ze mij sturen. En je raadt het al, weer moet ik het oplossen en sturen ze een beetje standaard mailtjes dat ze er niks aan kunnen doen. Kijk iedereen verdiend een tweede kans, maar dit was al mijn 3e ervaring met Phoneplaza. Ik zou maar goed bedenken of je hier je telefoon aanschaft, want de aftersale is niet best!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,0

Review door h_a_g_a_r

07 april 2011, 13:05

Heb hier mijn iPhone 4 32GB besteld omdat het veraf de goedkoopste winkel was. Levertijdwas 6-10 weken maar na 4 weken kreeg ik hem binnen. Geen aftaans of exotisch Oostblok-model maar gewoon één met Nederlandse handleiding. Werd keurig op de hoogte gehouden betreffende de wijziging van de status via de e-mail en werd uiteindelijk via TNT afgeleverd. Echte aanrader!

Aldus een zeer tevreden klant.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Ger de Kilo

25 januari 2011, 18:00

tot tweemaal toe een defecte iphone geleverd gekregen. De eerste keer moest de telefoon ter beoordeling aan de reparatieafdeling gestuurd worden. Dit duurde 6 weken. Ik kreeg toe een nieuw maar defect toestel toegestuurd. Ligt nu weer ter beoordeling bij reparatieafdeling. Ondertussen is mijn abonnement al 2 maanden actief...
zeer ontevreden over service desk. Ze doen niets voor je. Ze hebben geen zicht op een logistieke proces van afhandeling van reparatie.
Koop hier geen telefoon!....
betaal liever 3 tientjes meer bij de Tmobile shop

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door Mabel1301

04 oktober 2010, 10:36

Phoneplaza is inmiddels al 6 weken bezig om zogenaamd mijn bestelde (en dus ook reeds betaalde) iphone 3gs 32GB te leveren. Elke keer word ik van het kastje naar de muur gestuurd en moet ik nog langer wachten. En dit terwijl de levertijd op het moment van bestellen 24 uur was!!! Ik hoop dat het nog goed komt maar ik begin het vermoeden te krijgen dat het oplichters zijn. Zo lang laat je een klant nl. echt niet wachten.
Mijn advies is dus: niet bestellen bij Phoneplaza!!! Ze zijn niet betrouwbaar.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,6

Review door wessel12

08 maart 2010, 00:31

Onlangs een verlenging van mijn Vodafone abo icm een iPhone 3GS besteld. Site is zeer duidelijk. Alles ingevuld, contract uitgeprint en gefaxt. Nog even gebeld of de fax was aangekomen, na 2 minuten in de wacht een medewerker gesproken die dit bevestigde. 2 dagen later iPhone in huis :-) Zeer snelle levering dus. iPhone is een belgische denk ik aangezien er een nederlandse en een franse handleiding bij zat.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Kroet

30 december 2009, 17:40

Ik heb een Nokia 5800 gekocht. Er werd een model geleverd die in de Benelux niet verkocht wordt.Een software update resulteert dan in een toestel waar de taal Nederlands niet meer gekozen kan worden.Ik moest terug naar Phoneplaze in Den Haag (vanuit Zoetermeer) om dit te laten herstellen. Nokia support liet me via e-mail weten dat ik een buitenlands model had en dat bij een volgende software update hetzelfde probleem zou ontstaan. Phoneplaza heeft mij uiteindelijk ?? een NL toestel geleverd tegen een meerprijs van €40,00.En nogmaals naar Den Haag. Zowel Phoneplaza als de winkel aan de Korte Poten waren niet open over hun business. Heb alles moeten uitvinden via Nokia support en eigen ervaring.Gezien de uiteindelijke prijs en het gezeur had ik beter het toestel veel beter bij T-Mobile kunnen bestellen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,4

Review door kukel

06 december 2009, 06:14

Goed op de hoogte gehouden van bestellingsstatus. De E55 was binnen twee dagen in huis!. Goed zo 2call.. Pardon Phoneplaza.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door kwakbol

03 augustus 2009, 08:45

HTC Magic Vodafone besteld. Via inloggen op site duidelijk op de hoogte gehouden van aanvraag en verwerking. Na 1 week alles binnen alleen witte ipv zwarte telefoon gekregen. Gebeld en alles retour gestuurd (via site weer te volgen) en binnen 1 dag omgeruild. Prima te woord gestaan en netjes afgewerkt.
NB: website geeft bij bestelling niet aan welke kleur telefoon je kunt bestellen, vandaar minder gescoord dan andere onderdelen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Review door fabiola

14 juni 2009, 11:21

Ik heb via phoneplaza een T-mobile abonnement met Nokia besteld. Na het insturen van mijn contract e.d. kreeg ik na twee dagen een mail dat het was ontvangen.
Een paar uur later een mail met alle gegevens voor mijn nieuwe abonnement en uitleg hoe ik 'aan de start' kon gaan en dat mijn bestelling aan TNT overgedragen was.
De volgende dag werd het pakketje afgeleverd.
Alles ziet er netjes uit!
Ben dus tevreden over deze on-line shop.
Was wat huiverig omdat er geen review voor deze shop op deze site stond.

Mijn e71 was hier echt goedkoop!

Tevreden dus!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door vanax

15 mei 2009, 12:32

Onlangs hier wat besteld. Dit ging meteen goed. betaald via Ideal en even na gebeld of het goed aangekomen was. Me bestelling was 2 dagen later bij mij thuis al aangekomen. En een klein vraagje over het toestel werdt met een telefoontje meteen uitgelegd.

Erg tevreden dus.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Schrijf een review en win een Dr. Dre hoofdtelefoon!

Hoe beoordeel jij Phoneplaza? Laat het ons weten door een review in te vullen, en maak automatisch kans op een Beats by Dr. Dre Solo HD hoofdtelefoon ter waarde van €199!
› bekijk de spelregels.

Beoordeling (*verplicht)
  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Bestelgegevens (*optioneel. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor de winkel.)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
6 - nul
=