Phoneshop reviews

Gebruikersbeoordelingen Phoneshop

Gebaseerd op 65 reviews
8,4
Bereikbaarheid
Uitbetaling cashback
Website
Support
Afhandeling bestellingen
Aftersales
Totale indruk
Schrijf een review

Review door Anonieme gebruiker

25 november 2014, 16:33

Bestelling sim-only gedaan met nummerbehoud, prima geregeld.
Alles via de mail geregeld, snel antwoord van de kant van Phonehouse.
Als ik zelf iets sneller gereageerd had, had de overgang naar andere provider waarschijnlijk op tijd kunnen gebeuren. Nu helaas een paar dagen later.
Gaat in december gebeuren, ga ervanuit dat het goed gaat.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,2

Review door seher yimaz

22 oktober 2014, 21:53

het is en Goei winkel snel bezorgt

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Sanja

17 oktober 2014, 07:25

Bestelling en levering verliep soepel en snel. Ik had van te voren extra informatie nodig over het product. medewerkers zijn goed bereikbaar voor vragen . Al met al prima tevreden over het product en de levering

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Anonieme gebruiker

13 oktober 2014, 16:30

had een lumia 930 gekocht mooi prijs

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door René

10 oktober 2014, 14:07

Ik heb hier zakelijk een toestel besteld en deze was de volgende ochtend (zaterdag) al binnen. Ook houden ze je prima op de hoogte m.b.t. de status, kortom een prima webwinkel om je nieuwe telefoon te kopen !

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

09 oktober 2014, 18:29

Nieuwe 2nd gen Moto G besteld. Volgende dag af te halen. Bij afhalen een flip cover gevraagd. Via mail met afbeelding werd door Phoneshop afgestemd dat de juiste versie werd besteld. De dag erop binnen. Uitstekende service en uitstekende communicatie. Overigens bij eerdere aankopen zelfde ervaring.
Wel toeslag voor credit card maar gezien scherpe prijzen is dit logisch. Aanrader!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,2

Review door Marcus C

14 augustus 2014, 10:23

Goede en ook vooral vriendelijke service. Telefonisch een toestel laten reserveren. Bij afhalen kundige uitleg. Ook heel fijn dat benodigde micro-sim kaart meteen geregeld werd! Kortom ik ging opgewekt weer op pad met een prima nieuw toestel. Oh ja. De prijs van het toestel was ook buitengewoon aantrekkelijk.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door E. Stalman

27 juni 2014, 14:30

Vriendelijk geholpen en men neemt de tijd, ondanks dat het op een vrijdag is en tegen sluitingstijd. Netjes ook de factuur alsnog naar mijn mailadres. En goede kennis van zaken.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Amber

13 juni 2014, 14:08

Een paar weken geleden heb ik een samsung S4 gekocht nadat er waterschade was aangetoond bij mijn S3. De verkoper heeft mij uitstekend geholpen en was erg vriendelijk! Ik ben ook geholpen bij het vergelijken van mobieltjes en de verkoper had goede kennis van de hardware en software van de mobieltjes! Ook hielp hij mij met een nieuwe verzekering. Ik ben erg tevreden met Phoneshop!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door samuel gros

13 mei 2014, 13:54

Ik had twee weken geleden bij hun een samsung galaxy core bestelt zoals gezegd was het de volgende dag bij mij thuis aangekomen. Ik had voor weken naar zo'n website gezocht met zon prijs(overal was het minstens 200euro op phoneshop 190 met post voor belgie!!) en zo'n service! Proficiat!!

Bedankt
samuel

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Tonny Karssen

01 april 2014, 13:58

Een woord super
Ik heb een Huawei ascend p6 pink gekocht via phoneshop
Via de zeer fijne overzichtelijke website kon ik het snel bestellen niet iedereen kon de pink versie leveren
En het was ook nog eens de goedkopste
En smiddags betaald de volgende ochtend in huis. Echt super

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Sharonneke

29 maart 2014, 14:39

Ik heb online een Samsung Galaxy Mini besteld. Deze bevalt me prima! De afhandeling van de aankoop ging goed en de telefoon werd ook snel bezorgd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,8

Review door Renger Foppen

27 maart 2014, 13:29

Als bedrijf hadden we nog 10 extra smartphones nodig; de ene dag
besteld en een dag later reeds geleverd! en dat zonder enig probleem!

zeer oplossingsgericht met veel medewerking van de salesmensen!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Anonieme gebruiker

26 februari 2014, 15:31

Zeer snel. En zeer te vreden met mijn nieuwe foon

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door LEO SCHOUTEN

13 februari 2014, 16:57

Een Samsung Galaxy Note 2 N7100 besteld. Hoewel op de pakbon werd vermeld dat de bestelde Prepaid startkaart was ingesloten, was dat echter niet het geval .Echter na telefonisch contact werd een en ander prima afgehandeld...Een uitstekende service.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Nico

10 februari 2014, 13:46

Mijn telefoon, een Apple iPhone 5S, kon ik twee dagen na bestelling al ophalen. Snelle levering, goed bereikbaar. Medewerker gaf nog wat korte uitleg en tips, vriendelijk en servicegericht. Aanrader!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door Mohamed

06 januari 2014, 22:16

Bereikbaarheid: Voordat ik telefoon nokia lumia 1020 wilde bestellen, had ik Support gebeeld voor informatie over deze telefoon. Na 2 of 3 ringen had ik iemand aan de lijn die mij vragen heeft duidelijk beantwoorden. Daarom had ik geen twijfel om de telefoon te bstellen en gelijk besteld.

Website: Bevat helder en meer informatie dat ik nodig heb om een telefoon te kunnen bestellen.

Afhandeling bestellingen: Bezorgt conform afspraken zoals in de site is aangegeven. Binnen een werkdag is opgeleveerd terwijl had ik niet verwacht. Want 23 en 24 december zijn de druk dagen voor de kerst maar toch is op de afgesproken termijn is opgeleverd.

Uitbetaling cashback: Ik heb via iDEAL betaald maar binnen een paar dagen was de factuur naar mijn bedrijf toegestuurd en verwerkt. Hiervoor was ik verast toen ik het bedrag in mijn salaris zag bijgewerkt.

Support: Zie bereikbaarheid.

Aftersale: n.v.t

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Henk

25 december 2013, 14:44

Prima Webshop.
Phoneshop geeft duidelijke info, zowel op de site als per telefoon.
Snelle afhandeling, binnen 24h had ik de bestelling binnen. Ook service is prima, door een probleem in mijn internetverbinding waren per ongeluk twee orders geplaatst. dit was per telefoon binnen een minuut rechtgezet.

Een aanrader!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,8

Review door Paul Maat

25 december 2013, 13:43

Van orienteren tot levering, duidelijk en vertrouwd. Prima produkten tegen een scherpe prijs

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door lots

25 november 2013, 13:18

Ik ben erg tevreden over de levering.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,4

Review door linda

22 november 2013, 22:57

Wij zijn naar de winkel gegaan en konden daar goed terecht, openingstijden en pinnen zoals ineen normale winkel.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

12 november 2013, 19:44

Snelle levering en scherpste prijs van toch wel heel veel aanbieders op Internet!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door DannyDS

20 oktober 2013, 19:33

echt een prachtige site en vlugge opvolging en levering van het gevraagde.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door M-Dizzle

07 oktober 2013, 14:26

goed gedaan jongens.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,8

Review door Suzanne

04 oktober 2013, 10:47

Ik had mijn telefoon (Sony Xperia Z) na bestelling de volgende dag binnen. In combinatie met de lage prijs vergeleken met andere aanbieders ben ik dik tevreden!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Thei

03 oktober 2013, 01:17

Woensdagavond laat mijn Samsung Galaxy Mega besteld, vrijdagochtend in huis. Wat wil een mens nog meer. En dat voor de op dat moment de goedkoopste prijs van Nederland. De reden dat ik hem bij Phone House bestelde was echter dat ik getipt werd door iemand die er mij op wees dat het een betrouwbaar en goed adres was. Ik ben er gelukkig mee en kan alleen maar tevreden zijn. Slechts een probleempje, deze beoordeling gaat maar tot 10...!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

15 augustus 2013, 23:18

Vrijdagmiddag mijn Lumia 820 besteld en zaterdagmiddag al in huis! Makkelijk en helder bestelproces, snel en goed verpakt verstuurd met TNT Pakket Post. De keuze viel in eerste instantie op Phoneshop omdat de telefoon hier het goedkoopste was. Goedkoop en toch kwaliteitsservice, het kan!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door LS

27 juni 2013, 10:41

Scherpe prijs en een snelle levering. Hiervoor krijg je wel een toestel welke niet uit de Benelux komt (althans in mijn geval Bulgarije of Roemenie) en zolang er geen problemen zijn, prima. Mankeert er echter wel wat dan krijg je met \'de klantenservice\' te maken. Oftewel wij verkopen alleen, ga maar naar een servicepunt.
Retourbeleid deugt absoluut niet, in nieuwstaat retourneren wordt niet geaccepteerd (in mijn geval) omdat de zegel van de doos verbroken is. Ken je rechten bij dit bedrijf en overweeg of je het risico neemt ofdat je toch liever 5 of 10 euro meer elders uitgeeft. Bij mij is het toestel gedwongen ter reparatie aangeboden en het probleem is nog niet verholpen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,8

Review door Laura Otto

21 juni 2013, 00:59

Op 30 mei 2013 heb ik mijn nieuwe telefoon binnen gekregen, de Samsung Galaxy S3. Al vanaf dag één heb ik geen/slecht internet en bereik. Phoneshop schoof de schuld direct af op Samsung en er werd gezegd dat ze er daar niks aan konden doen. Na tientallen telefoontjes gepleegd te hebben, kon ik het product opsturen voor reparatie. De klachten zijn echter niet verholpen. Ik hoorde later pas van betrouwbare bronnen dat, als ik het toestel als DOA (Defect On Arrivel) had opgegeven, ik dan meteen een nieuwe had ontvangen. Als onwetende consument word je hier niet over ingelicht door Phoneshop. Ik ben inmiddels al weken zeer slecht bereikbaar en vind de situatie ontzettend vervelend. Dit omdat je bij de aankoop een goed werkend toestel verwacht en ik wettelijk recht heb op een deugdelijk product, zelfs nog na de garantieperiode. Ik heb een aangetekende brief geschreven en hoop dat Phoneshop het probleem dit keer goed zal oplossen en mij zo spoedig mogelijk een nieuw toestel toestuurt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,6

Review door its me

14 juni 2013, 21:17

Webshop is overzichtelijk, bestellen makkelijk en contracten kunnen gemaild worden. Tot zover lof. Tot je het toestel in huis krijgt:

Ik heb een HTC OneX 32GB besteld die volgens de site op voorraad zou zijn. Binnen enkele dagen een HTC One X 16GB ontvangen. Gebeld dat dit niet goed is. Gesprek: Phoneshop: "O, prima u heeft toch een HTC One X ontvangen?" Ik: "Ja maar met te weinig geheugen." PS: "O dat is vervelend, ik kan u een geheugenkaart sturen maar deze kan niet in het toestel." Ik "Dat is geen oplossing natuurlijk, ik wil graag de bestelde 32GB variant ontvangen." PS: "Deze kunnen wij niet leveren, u mag de huidige telefoon houden." Ik: "sorry, maar die heeft te weinig geheugen, mijn huidige telefoon heeft al meer dan 16GB in gebruik. Dus hier heb ik niets aan." PS: "O, dan mag u de telefoon retour sturen en zien we wel wat we voor u gaan doen." Telefoon retour gestuurd. Paar dagen later belt PS of ik de telefoon terug wil want de 32GB is er niet en komt ook niet meer. Ik mag ook de 64GB versie kopen voor 110 euro extra. Elders koste deze bij hetzelfde abonnement 99 euro! En of dit nog niet slecht genoeg is, de 64GB is wel een engels toestel. Wat ik ook probeer, geen oplossing. Uiteindelijk heb ik via de koop via de wet koop op afstand ontbonden. Al met al een erg slechte ervaring en het blijkt dat ik niet de enige ben. Phoneshop doet er via hun webshop alles aan om klanten te trekken, vervolgens leveren ze voor hetzelfde geld een goedkopere telefoon en doen ze er alles aan om je deze te laten accepteren. Voor mij geen Phoneshop meer.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,8

Review door Bob

11 juni 2013, 20:48

Toestel gekocht in de fysieke winkel omdat deze shop voorraad had en eenvoudig te bereiken is voor mij. Ik had snel een toestel nodig dus dat was voor mij de overweging om deze winkel te kiezen. Toestel bleek niet te werken, omruilen is niet mogelijk ondanks wat op de website staat. Ik kan deze alleen laten repareren bij een externe partij. Een slechte klantbeleving in mijn geval en kan daarom deze winkel niet aanbevelen omdat je het risico loopt alsnog een paar weken zonder telefoon komt te zitten.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,2

Review door Anonieme gebruiker

04 juni 2013, 11:09

Het toestel werkt niet, op eigen kosten ter reparatie moeten opsturen. De reparatie zal ca 1 maand duren.

Er wordt geen service verleend, ik krijg geen vervangend toestel of mijn geld terug

Ik was af gegaan op de goede revieuws van deze winkel maar dit blijkt toch niet te kloppen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,6

Review door Petra

26 mei 2013, 14:10

Via vergelijk.nl besteld, kreeg keurige mails en de telefoon was er snel en netjes. Helemaal top.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Pepe

20 mei 2013, 12:20

Concurrende prijzen en makkelijk zelf op te halen bij hun magazijn. Van de aftersales en support heb ik nog geen gebruik kunnen maken en hoop dat zo te houden. Vlotte afhandeling. Zeker een aanrader.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door barretje

09 mei 2013, 13:53

de website is keurig en je kan je product goed vinden.
de bestelling ging snel en de volgende dag al binnen.
de telefoon netjes en goed verpakt en snel kon hem snel gebruiken mede dankzij de gebruiksaanwijzing die je bij de bevestiging kan downloaden.

ik vind het super gegaan en geen problemen :)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

22 januari 2013, 12:52

product was tijdelijk uitverkocht, maar werd toch binnen twee dagen afgeleverd.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Anonieme gebruiker

19 januari 2013, 14:23

op zich prima en tevreden.
beetje jammer dat men de mensen niet ff via een mailtje op de hoogte brengt als iets tijdelijk toch niet leverbaar is.dan moet je er zelf achteraan bellen. verder zeer tevreden met de rest
volgende aankoop ga ik daar toch weer doen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,6

Review door Anonieme gebruiker

14 januari 2013, 13:58

oudjaarsdag besteld en 2 januari in huis.
dus ook in die dagen een goede leverservice.
en ook de goedkoopste voor een galaxy ace duosim yellow.
Toppertje...............

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

23 december 2012, 17:10

een bestelling gedaan en ze hebben zich aan hun woord gehouden, de volgende dag was hij binnen, dus geen reden om iets negatiefs te plaatsen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Anonieme gebruiker

13 december 2012, 13:52

Heel professioneel, top!!!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

29 november 2012, 22:04

Niks op aan te merken, alles goed verlopen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Anonieme gebruiker

29 november 2012, 13:45

Zeer tevreden: Telefoon snel geleverd. Goedkoper dan bij andere aanbieders. Ingestelde taal stond op Roemeens, maar was simpel veranderd. Fijne telefoon: super handig 2 simkaarten in één smartphone.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,4

Review door Anonieme gebruiker

23 november 2012, 14:11

Phoneshop is een prima winkel wat mij betreft: een keer bestelling gedaan en alles keurig volgens afspraak verlopen: levertijd (snel) en een keurige nederlandse versie dus niet zoals hier en daar staat een toestel met alleen maar poolse handleidingen.
Enige verbeterpuntje vind ik dat ze in het weekend niet telefonisch bereikbaar zijn. Verder echt een betrouwbare en zeer voordelige winkel. Mijn toestel was lang niet overal op voorraad omdat het zo nieuw was maar zij hadden wel en voor de, op minder dan een euro na, laagste prijs op het web.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Anonieme gebruiker

11 november 2012, 05:30

Tot nu toe alleen ervaring met online aankoop en afhandeling en levering. Zeer tevreden hierover

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Anonieme gebruiker

19 oktober 2012, 19:00

I did not order on-line but drove to the shop very close to the A4.
Got immediately a Samsung S2 for the (low) on-line price.
Very helpful staff.
for me 100% good.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

10 oktober 2012, 14:51

Goed:
- Toestel op voorraad.
- Afhalen mogelijk, locatie goed bereikbaar.
- Betalen met pin.
- Nette orderbevestiging per e-mail.

Slecht:
- Extra kosten voor betalen met creditcard.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door Anonieme gebruiker

09 oktober 2012, 14:09

Duidelijke site, deskundig en correct handelend personeel, goede service (op initiatief medewerker werden telefoons gereserveerd i.v.m. afhalen).

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door Anonieme gebruiker

08 oktober 2012, 13:52

Maandag middag besteld en pas op vrijdag namiddag ontvangen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
5,0

Review door Anonieme gebruiker

06 oktober 2012, 18:46

Ik ben tevreden met de Samsung Galaxy Ace 2 i8160 Black want het is een heel mooie telefoon voor een heel goede prijs maar het enige dat ik niet goed vond was dat op de website gezegd wordt dat binnen één werkdag je bestelling afgeleverd

wordt, en dat was helemaal niet zo. Ik moest 8 dagen wachten!

Dus als je de belofte op de website niet kunt nakomen moet je er ook niet mee \"adverteren\".

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,2

Review door Anonieme gebruiker

05 oktober 2012, 03:47

mijn ervaring met phoneshop.nl was zeer goed. Ik heb online gezocht naar de samsung gs3 en de phoneshop was verreweg de goedkoopste. Ik had ook nog het geluk dat ze in de buurt zaten bij mij dus heb ik besloten om hem daar gewoon op te halen. Geen gedoe met online bestellen en betalen, gewoon langsgaan en cash betalen perfect dus. wat mij betreft een aanrader

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Marly

02 oktober 2012, 02:27

Bij deze shop tweemaal binnen een tijdsbestek van 2 maanden een Nokia N9 besteld, voor een vriend, die ivm werk tijdelijk in \'t buitenland verbleef en voor mezelf.
Phoneshop.nl was bij de eerste aanschaf niet de allergoedkoopste, maar wel de goedkoopste shop met een goede naam en in deze prijsklasse ga ik geen risico\'s lopen. De tweede keer waren ze wel \'t goedkoopst.
Bestelproces verliep snel en probleemloos, website is eenvoudig, maar duidelijk (heb ik liever, dan die \"flashy\" sites), toestel werd aangetekend verstuurd en was prima verpakt.
Met cashback en aftersales geen ervaring.
Zal zeker op de site van deze shop kijken, wanneer we weer eens een telefoon nodig hebben.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

26 september 2012, 19:34

afhalen was mogelijk volgende dag

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Anonieme gebruiker

23 september 2012, 06:54

met cashback en aftersales heb ik nog niet van doen gehad. Wel een zeer snelle correcte levering tegen een goede prijs.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Anonieme gebruiker

22 september 2012, 17:17

Vorige week dinsdag 11 september heb ik bij deze winkel een HTC One V gekocht. Het toestel had ik de volgende dag gelijk binnen. Helaas werkte de simkaart niet. Het bleek dat de simkaart gleuf niet in orde was. Ik heb een email gestuurd en had dezelfde dag een antwoord. Ik heb de telefoon retour gezonden en na een week kreeg ik een mail dat hij gratis gerepareerd was. De volgende dag kreeg ik mijn telefoon binnen en deed hij het perfect. Ik ben erg tevreden over deze winkel. (Ik ben gevraagd door de winkel om een recentie te schrijven, ondanks dat is dit wel de waarheid.)

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door Anonieme gebruiker

20 september 2012, 13:54

snelle en accurate levering; geen poespas.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Anonieme gebruiker

19 september 2012, 17:23

Voor de 2e keer een telefoon besteld bij de Phoneshop.Omdat ik de 1e keer goed en snel geholpen ben. Uiteraard speelde de prijs van de aan te schaffen telefoon ook mee. Deze keer de telefoon afgehaald omdat ik toch in buurt moest zijn en om ook een telefoon ter reparatie in te leveren. Na de reparatie eerst aan te melden via hun website is de status via de website te volgen. Of het probleem naar tevredenheid wordt opgelost kan ik nog niet over oordelen, omdat toestel nog niet terug is. Ben iedergeval correct te woord gestaan en er is mij verteld wat ik kon verwachten

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door Anonieme gebruiker

14 september 2012, 15:48

Ik wou een i-phone kopen voor mijn man en ben via de site Kieskeurig.be bij de phoneshop terechtgekomen omdat deze het goedkoopst was van alle winkels. Op hun site heb ik de verschillende i-phones bekeken en vergeleken. Alle gegevens waren duidelijk en wist meteen welke ik ging kiezen. Er was een probleempje met de betaling, maar dat kwam, denk ik door mijn bank. Met een overschrijving naar het buitenland kan het enkele dagen duren eer het bedrag op de rekening staat van de winkel, veronderstel ik. Doordat dit enkele dagen duurde was de i-phone niet meer voorradig, maar ze hebben mij dan in plaats van 8GB een i-phone opgestuurd van 32 GB zonder extra kosten. Ik had ook nog een vraagje dat ik via mail verstuurd heb en 1 minuut later had ik al antwoord. Het pakketje had ik 6 dagen later. De postnl heeft wel een andere werkwijze dan hier in België, maar ze hebben toch een goede service verleend. Doordat ik een mail had gestuurd naar de Phoneshop, hebben zij contact opgenomen met postnl (zodat ze wisten welke uren ik aanwezig was op mijn werk) en twee dagen later kon ik het pakketje in ontvangst nemen. Ze hadden het al 2 maal aangeboden, maar dat was buiten de kantooruren.
Ik ben dus zeer tevreden over de goede service en mijn man kan volop genieten van zijn verjaardagscadeautje.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door bert

20 juni 2012, 14:16

Telefoon gekocht, zonder abonnement. Snelle levering.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door ionstar1

31 mei 2011, 14:54

Snel, compact,
Mobiel van nokia geen minpunten. zelfs met 16 gb micro sd heb ik meer dan voldoene als zakelijk en thuisgebruik.
De nokia C5 kan wel een week op standby zonder opladen!.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door rck84

25 oktober 2010, 15:29

Doe jezelf een lol en bestel niet hier! Prijs is wel ok, maar heb een levertijd genoten van 8 weken. IN deze tijd is mij een leentoestel beloofd, dat nooit verzonden is. GPS blijkt nu (na maand in bezit) defect, krijg geen gelijkwaardige vervanging, terwijl ook dit telefonisch beloofd werd. Al met al een toestel van honderden euro's gekocht en heb er sindsdien (juli) al wel 1 maand lol van gehad (zonder GPS). In de shop werd ik zelfs ronduit onbeleefd behandeld. ECHT NIET DOEN!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,2

Review door yusufates

05 juli 2010, 15:37

Hallo

Ik heb geen slechte punten.Jullie hebben duidelijke en hele corrrecte internetsite.
Snelle reactie.
Ik ben zeer tevrede tot nu.

grt

Yusef Ates

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Vriesniet

26 juni 2010, 21:54

Ik vul deze review op verzoek van de phoneshop in,
Ik heb een apple Iphone telefonisch besteld op 12-6-2010 bij Vodafone en geleverd gekregen via de Koerier van de phoneshop.
De bestelling leek heel goed te gaan ik heb aangegeven dat ik een witte iphone wilde.
De levering op 16-6-2010 verliep zeer snel en soepel, bij uitpakken zag ik echter dat het toch een zwarte was, ik heb deze toch gehouden omdat deze toch ook heel mooi was,wellicht mooier.
Maar toch was er iets misgegaan, ik heb er zelf voor gekozen om hieraan niets te doen, maar levering was snel, profesioneel en flexibel qua leverlocatie.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door rienenbien

22 juni 2010, 21:58

Iphone besteld met verlenging vodaphone abonnement. Ging erg vlot en binnen 4 dagen de iphone binnen. Ze kwamen hem zelfs brengen naar Arnhem waar ik moest werken. Ik woon in Breda.
Geen klachten een aanrader!!!
Phone shop bedankt voor de service!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door bengt

13 juli 2009, 18:29

Ik heb een iphone besteld. Op de website staat vermeld dat deze direct leverbaar is. Dat blijkt niet zo te zijn. Ook nadat ik hierover contact gehad heb blijft de website deze onjuiste informatie vermelden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
3,6

Review door delan0

27 augustus 2006, 13:02

Klantvriendelijke winkel. Door de drukte in de winkel, als je kiest om de bestelling te halen, moet je soms wat lang wachten. Goede service en kennis. Aftersale bij een klein probleempje werd direct verholpen, net als software update van het toestel. Kan eigenlijk niet direct een minpunt ontdekken. Tip, ga ivm drukte niet tijdens de lunchpauze.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,8

Schrijf een review en win een Dr. Dre hoofdtelefoon!

Hoe beoordeel jij Phoneshop? Laat het ons weten door een review in te vullen, en maak automatisch kans op een Beats by Dr. Dre Solo HD hoofdtelefoon ter waarde van €199!
› bekijk de spelregels.

Beoordeling (*verplicht)
  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Bestelgegevens (*optioneel. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor de winkel.)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
10 plus 2
=