Telecom Telecom reviews

Gebruikersbeoordelingen Telecom Telecom

Gebaseerd op 13 reviews
8,4
Bereikbaarheid
Uitbetaling cashback
Website
Support
Afhandeling bestellingen
Aftersales
Totale indruk
Schrijf een review

Review door Pinokkio

21 augustus 2008, 13:00

Enige tijd geleden bij deze shop een Nokia HH12 "zuignap" besteld. Tijdens normaal gebruik (tijdens de vakantie) is deze spontaan gebroken. Na thuiskomst een RMA-nummer aangevraagd bij Telecomtelecom en artikel opgestuurd, dat was gisteren. Vandaag al bericht dat het vervangende artikel onderweg is. Erg netjes dus.

Voor accessoires is het niet altijd de goedkoopste shop, maar de service is prima.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door ontevreden klant

17 februari 2008, 13:42

alvast SLECHTE ERVARING bij PHONE PARTNERS (TelecomTelecom.nl)

Ik bestelde onlangs een product bij PHONE PARTNERS (TelecomTelecom.nl) dat bij ontvangst niet in overeenstemming bleek met het afgebeelde artikel op hun site en volstrekt niet voldeed.
Dan volgde een hele hoop tijdverlies met de aanvraag van een RMA-nummer (1966) als noodwendige toelating om het product terug te sturen en een omschrijving van de reden. Daarna het opnieuw verpakken van het produkt en het naar de post brengen en 6,00 eur portkosten betalen voor retour.
PHONE PARTNERS betaalde wel het product terug maar negeerde volkomen mijn 2 mails om ook de 6,00 portkosten te vergoeden, ondanks dat de incorrecte levering volkomen bij henzelf zijn oorsprong vond.
BESLUIT: Een hoop tijd- en energieverlies op niets en bovenop een kost van 6,00 eur.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
2,0

Review door Emma1976

20 augustus 2007, 09:44

De goedkoopste en levering de volgende dag!
Top!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door oscarpaulsen

04 januari 2007, 19:15

Door de uitstekende beoordelingen hier op telecomvergelijker.nl heb ik een bestelling geplaatst bij TelecomTelecom
Ik heb daar besteld een nieuw display voor mijn Nokia N73 omdat deze gebarsten was. Ik was eigelijk verbaast dat deze op voorraad was.
Bestelling online betaald en binnen 3 dagen thuisbezorgd. Fijn is ook dat je online je status van de bestelling kan volgen.
Display was zeer goed verpakt middels luchtkussens tegen beschadigingen.
Een prettige aanvulling op de bestelling zou ik een montagehandleiding van het bestelde artikel aanraden om de klant nog beter van dienst te zijn.
Kortom, een betrouwbare leverancier van een zeer uitgebreid assortiment!
Oscar Paulsen

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,6

Review door onzamliu

23 september 2006, 22:24

bezorgkosten €3.00 voor twee frontjes in een envelop is niet klantvriendelijk. bovendien kost betalen aan de postbode €3.00 eur extra, je kan ook vooruit betalen doormiddel van overboeken, maar dan kom je bestelling na 6 dagen pas aan.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
6,6

Review door _RaZoR_

07 mei 2006, 11:43

Uiterst betrouwbare webshop. Ik heb regelmatig besteld bij deze winkel. Je kan een gratis account aanmaken en zo van elke bestelling je bestelstatus zien.

Ik heb laatst nog wat onderdelen voor een telefoon besteld, je krijgt meteen een bevestiging als de goederen zijn verzonden. Vragen beantwoorden gaat goed, je hoeft niet lang te wachten.

Als laatste wil ik nog even wijzen op de website, deze ziet er mooi en duidelijk uit. Producten per telefoon zijn makkelijk te vinden.

Kortom een goede webshop voor de gsm producten, goede service.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door peterjanbroomans

26 januari 2006, 20:32

Na aanmelden via de website kun je je bestelling plaatsen. Je kan de status van je bestelling volgen op de website. Als de status verandert, wordt je hiervan ook via email van op de hoogte gesteld.

Bij de aanvraag voor een nieuw SIM only abonnement, heb ik direct een kopie van de bevestigingsbrief van mijn vorige provider m.b.t. het opzeggen van het abonnement met nummerbehoud meegestuurd. Zodoende heeft Telecomtelecom.nl op dezelfde dag dat zij mijn contract hebben ontvangen, de SIM de deur uitgedaan.

Binnen 8 dagen na bestelling op de website had ik mijn nieuwe SIM binnen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Review door joukecampen

22 december 2005, 22:30

Oplader besteld voor Siemens C60. Prima binnen 3 dagen in huis.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,0

Review door Jojelt

02 november 2005, 12:32

Telefoon + abonnement besteld bij deze webshop. Vragen via email werden bijna onmiddellijk duidelijk en helder beantwoord. Eén keer gebeld, werd direct opgenomen, vriendelijke mensen. Contract voor abonnement binnen een dag in huis. Na het terugsturen van de bevestigingsbrief van provider toestel volgende dag in huis. Klasse!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door kosmovokic

23 september 2005, 18:41

Alles werd netjes en zorgvuldig geregeld

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door myoky

07 september 2005, 09:20

Onlangs heb ik een Samsung E730 gekocht via deze pagina en moet zeggen dat de hele afhandeling boven mijn verwaching was. Ik had per ongeluk de verkeerder kleur besteld maar kon dat na een telefoontje met een vriendelijke medewerker herstellen. De bestelling was zonder extra verzendkostenkosten binnen een week bij mij thuis. Daarnaast vind ik het een fijne gedachte dat als er wat met mijn toestel mis is, ik in iedergeval over in nederland bij de BelCompany terecht kan.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door RaMXiN

06 augustus 2005, 13:25

Ik had een datakabel voor mijn Siemens M65 besteld binnen 10 minuten een mailtje. Me vader heeft het bedrag dezelfde avond overgemaakt en binnen 3 dagen lag het al op de mat! Lekker snel dus! Ik zal hier nog wel vaker wat gaan kopen.

Een ander grappig iets is dat m'n vader voor m'n moeders telefoon een accu had besteld een paar weken terug voor €22,95 (incl verzendkosten) en bij TelecomTelecom was dezelfde accu slechts €15,95 (incl verzendkosten!), dat vond me vader best wel raar, maarja.

Als laatste: Als je wat koopt voor je mobiele telefoon koop het dan bij TelecomTelecom.nl!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door simon72

20 juli 2005, 20:36

bestelde 2 accesoires.vrij snel een email als reactie,1 artikel was niet voorradig,maar de andere wel,extra artikel besteld,allemaal geen probleem,snel geleverd,voor mij een betrouwbare zaak.!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,2

Schrijf een review en win een Dr. Dre hoofdtelefoon!

Hoe beoordeel jij Telecom Telecom? Laat het ons weten door een review in te vullen, en maak automatisch kans op een Beats by Dr. Dre Solo HD hoofdtelefoon ter waarde van €199!
› bekijk de spelregels.

Beoordeling (*verplicht)
  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Bestelgegevens (*optioneel. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor de winkel.)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
zes min vier
=