Voordeelmobiel reviews

Gebruikersbeoordelingen Voordeelmobiel

Gebaseerd op 17 reviews
9,0
Bereikbaarheid
Uitbetaling cashback
Website
Support
Afhandeling bestellingen
Aftersales
Totale indruk
Schrijf een review

Review door Jos Linssen

27 februari 2014, 22:37

Prima voorlichting door Lianne. Een goede deal incl. cashback.
Winkel en Lianne zeer aan te bevelen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,8

Review door Albert

14 augustus 2013, 22:36

Naar aanleiding van diverse topics op TV over de mogelijkheden bij Voordeelmobiel, besloten om contact te zoeken. Hoewel het een klein simonly abonnementje betrof, toch een leuke deal kunnen maken met Lianne.

De bestelprocedure op de website is naar mijn mening niet geheel in orde, bij (in ieder geval) BEN schijnen er 2 bestelprocedures te zijn: ééntje via Voordeelmobiel en ééntje rechtstreeks via de provider. Hoewel het eindresultaat hetzelfde is, is de afhandeling verschillend. Bij de een dienen alle stukken ingestuurd of ingescand te worden en wordt alles per post afgehandeld, bij de ander wordt alles uitbesteed aan een koeriersdienst (AMP Logistics in mijn geval, keurige koeriersdienst trouwens!). De website is hierin niet duidelijk, maar het contact met de servicedesk (Lianne) is voortreffelijk en alle mogelijke problemen worden dus snel en goed ondervangen.

Uitbetaling van de cashback (taak Voordeelmobiel) en nummerbehoud (taak BEN) zal ongetwijfeld wel goed komen ... aftersales vanzelfsprekend nog niet aan de orde geweest, dus niet beoordeeld. Kortom, aanrader!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,0

Review door H-W

19 juni 2013, 12:48

N.a.v. een topic op TV over cadeautjes bij een simonly abonnement heb ik contact gehad met Voordeelmobiel over de aanschaf van een telefoon i.c.m. een simonly abonnement. Ik kreeg een mooi aanbod terug en heb er direct gebruik van gemaakt. Verder ging de mailcorrespondentie supersnel en het toestel is keurig op tijd afgeleverd. Erg prettig zaken gedaan te hebben, als ex-telefoonverkoper weet ik ook helaas dat het anders kan gaan, maar Voordeelmobiel heeft de verwachtingen zeker waar gemaakt. Voor mij was dit de eerste keer dat ik hier iets gekocht heb,maar dat zal ik zeker vaker gaan doen!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Jeroen

13 maart 2013, 15:25

hollandsnieuwe simonly besteld via voordeelmobiel. Alle nodige informatie over abo, nummerbehoud e.d. stond er duidelijk bij vermeld.

Als extra'tje een cashback, waar ik de administratiekosten van de provider tegen weg kon strepen. Uitbetaling van de cashback volgde zeer snel, net als reacties op een vraag per email. Keurig!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,2

Review door Journal

27 juli 2012, 23:43

Heel blij dat ik via Voordeelmobiel een nieuw abonnement bij Hollandsnieuwe heb afgesloten. Naast de leuke cashback, die ik binnen 2 dagen op mijn rekening had, ben ik zeer tevreden over de geboden oplossing bij het probleem dat ontstond bij het betalen van de bestelling. ABN lag er weer eens uit bij de betaling, dus de bestelling bleef hangen bij Hollandsnieuwe. Door Lianne prima en snel opgelost, zodat simkaart nu al in huis is. Kortom zeer tevreden, kan Voordeelmobiel aan iedereen aanbevelen.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door bww

25 juli 2012, 16:51

Bijzonder snelle reactie. Goed voorgelicht. Goed alternatief voor een cadeaubon die voor mij overbodig is.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door newB

25 juli 2012, 13:52

Perfect aanbod van Lianne en snelle afhandeling van gemaakte afspraak. Aanrader dus! Over aftersales en support heb ik (nog) geen mening aangezien ik daar geen gebruik van heb hoeven te maken, hoop dat dit ook zo blijft.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door Bruynes

25 juli 2012, 11:37

Geeft n.a.v. je wensen duidelijke informatie en een opsomming van de aanbiedingen die ze kunnen doen. Heb een mooie deal gemaakt met een telfortabon., alles netjes uitgelegd en geregeld. Kleine \" hik \" m.b.t. Cashback storting, maar hierover direct informatie over ontvangen met excuses en garantie wanneer het bedrag zou zijn bijgeschreven. Bedrag is idd keurig op tijd ontvangen! Kan voordeelmobiel.nl zeker aanraden!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door dreumes

22 juli 2012, 12:24

Na 6 jaar een abonnement te hebben gehad bij dezelfde provider en geregeld gebruikskosten voor bellen buiten de bundel werd het tijd om voor een vriendin een ander voordeliger abonnement met nummerbehoud af te sluiten.
Via telecomvergelijker kwam ik terecht bij voordeelmobiel. Na eerst via de mail te hebben geinformeerd of er een korting mogelijk was op het abonnement en dit mogelijk bleek heb ik de bestelling geplaatst. De volgende dag -nog voordat de simkaart was ontvangen!- was het kortingsbedrag al bijgeschreven op de rekening.
Omdat ik van de nieuwe provider hollandsnieuwe maar geen bericht kreeg of nummerbehoud was goedgekeurd werd dit door tussenkomst van voordeelmobiel snel afgehandeld.
Portering vindt eind augustus plaats en mocht er zich dan een probleem voordoen weet ik dat ik bij voordeelmobiel kan aankloppen.
Al met al een prima ervaring met deze winkel.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,4

Review door jeeroen

18 juli 2012, 23:49

Door een topic op het forum kwam ik bij voordeelmobiel terecht.
Via de mail contact gehad met Lianne van voordeelmobiel en een
leuke deal, in de vorm van een cashback, kunnen maken voor een hollands nieuwe abonnement.
De cashback stond binnen een dag na het afsluiten van het abonnement op mijn rekening.
Op email wordt snel en duidelijk gereageerd. Kortom snel, duidelijk en erg goede service.
Een voorbeeld voor de andere aanbieders.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door blabla

13 juli 2012, 20:07

Voor zowel mijn vrouw als voor mijzelf een Simyo sim only abonnement aangesloten via Voordeelmobiel. Nav een topic op TelecomVergelijker via e-mail contact gehad, waarbij wij een erg leuk cadeautje hebben mogen ontvangen, ondanks dat het een maandelijks opzegbaar sim only abonnement is. Op e-mail werd erg snel gereageerd. Superaanbieding en super geregeld!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
10

Review door YvonneteSlaa

14 februari 2012, 10:42

Na jarenlang een abonnement via mijn werk moest ik het privé gaan regelen. Terecht gekomen bij Voordeelmobiel. Snel en accuraat kwam ik bij een provider terecht die echter in de praktijk slecht bereik had in mijn woonplaats. Via Voordeelmobiel een andere gezocht en door Voordeelmobiel werd ook het omzetten naar de nieuwe provider geregeld. Wederom snel en accuraat. Toen ging er echter een en ander mis tussen de twee providers in verband met het omzetten van mijn nummer. Het werk dat Voordeelmobiel toen had om de zaken te regelen is niet te beschrijven. Ik ben blij dat ik deze tussenpersoon had anders was ik als particulier aan de heidenen overgeleverd. Er werd zelfs in de vrije uren doorgewerkt om eea te regelen. Lianne Groen bij Voordeelmobiel is een kanjer! Ik heb zelden zo\'n goede dienstverlening meegemaakt.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,6

Review door Hans_Klr

26 augustus 2010, 12:58

Na plaatsing van een eerdere revieuw (zie Gepost door Hans_Klr op 15/06/2010 15:51) bleek dat Voordeelmobiel onder de oude eigenaren failliet was gegaan. De nieuwe eigenaren bleken echter welwillend en hebben alsnog de levering van de MP3 speler overgenomen. Inmiddels is die ook ontvangen.
Een groot deel van de eerder omschreven problemen was dus te wijten aan het failissement. Een ander deel aan slechte comminicatie/inkoop van de vorige eigenaren.
Nu is alles naar wens verlopen, onder coulance van de nieuwe eigenaren.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
7,4

Review door Hans_Klr

15 juni 2010, 15:51

Op 23 februari 2010 via voordeelmobiel een SIM-only abonnement besteld. Tijdelijke actie was dat er een MP3 gratig bij was. De bestelling duurde al erg lang, omdat gegevens eerst niet doorgestuurd waren. Nadat met Simpel alles verder naar tevredenheidwas verlopen en aan alle voorwarden voor levering van de MP3-speler was voldaan werd er van voordeelmobiel niets meer vernomen.
Na diverse malen geageerd te hebben op het uitblijven van de levering van de MP3-speler, er werd trouwens wel iedere keer direct excuus aangeboden, is dat ding nog steeds niet binnen. Vandaag (15 juni) bleek het telefoonnummer en ook de website niet meer te werken.
Kennelijk een MP3 speler zonder muziek maar waar je wel naar kunt fluiten.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
4,0

Review door kreeftje20

26 november 2009, 09:41

Had via de duidelijke website op Voordeelmobiel.nl een abonnement besteld. Kreeg dezelfde dag nog een mailtje dat de bestelling was binnengekomen. Nadat ik alle informatie (die nodig is voor een aansluiting) had opgestuurd, kreeg ik een dag later mijn simkaart. Helaas werkte de simkaart niet, maar na een telefoontje hebben ze keurig het probleem opgelost. Je wordt ook altijd vrolijk/vriendelijk te woord gestaan. Ik ben erg tevreden.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
-

Review door Adina

20 november 2009, 16:53

Duidelijke website, goede persoonlijke service! Had meteen contact met een medewerker via de online chat. En een week later belde ik ze en kreeg ook meteen iemand aan de lijn. Persoonlijke service dus, geen gezeik met dure servicelijnen waar je uren in de wacht moet staan. Een verademing!

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
8,6

Review door gadgetfreak

17 november 2009, 10:06

Pasgeleden heb ik bij voordeelmobiel.nl een blackberry met een hi abo besteld. Ik ben uitermate tevreden over de snelle telefonische service. Ik had nog een vraag over het toestel waarop ik niet zo snel een antwoord kon vinden. Toen heb ik gebeld naar voordeelmobiel. Ik werd direct heel vriendelijk te woord gestaan en de dame nam uitgebreid de tijd om mijn vraag te beantwoorden. En dat is niet op 0900 nummer waar je een dag in de wacht staat, maar op een lokaal (023) nummer! Vervolgens werd m'n toestel ook nog eens zeer vlot bezorgd.
Hun prijzen zijn erg goed, en bovendien vond ik hun site erg prettig werken.
Als ik weer een tel. zoek ga ik zeker voordeelmobiel.nl bekijken.

  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
9,0

Schrijf een review en win een Dr. Dre hoofdtelefoon!

Hoe beoordeel jij Voordeelmobiel? Laat het ons weten door een review in te vullen, en maak automatisch kans op een Beats by Dr. Dre Solo HD hoofdtelefoon ter waarde van €199!
› bekijk de spelregels.

Beoordeling (*verplicht)
  Bereikbaarheid
  Uitbetaling cashback
  Website
  Support
  Afhandeling bestellingen
  Aftersales
Toelichting (*verplicht)
Je naam (*optioneel)
Je e-mailadres (*verplicht voor deelname aan de winactie)
Bestelgegevens (*optioneel. Deze gegevens zijn alleen zichtbaar voor de winkel.)
Vul ter controle de uitkomst van de volgende rekensom in (*verplicht)
8 - 4
=