Meer mobieltjes dan Nederlanders

hier vast veel simmetjes aanwezig

› reageer

UTRECHT - Eind maart waren er in Nederland meer mobieltjes dan inwoners. De mobiele operators telden toen 16,4 miljoen klanten, 0,4 procent meer dan het aantal Nederlanders. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau Telecompaper, die dinsdag zijn gepubliceerd.

De groei van het klantenbestand neemt af. Het lijkt er vooral op dat de aanbieders steeds minder bereid zijn nieuwe prepaidklanten binnen te halen via goedkope pakketten. Volgens Telecompaper lijkt het er verder op dat de omzetgroei in de sector minder wordt. Mobiele telefonie was vorig jaar in Nederland goed voor 5,7 miljard euro aan inkomsten, 6 procent meer dan in 2003.


De grootste aanbieder is nog steeds KPN met 38,4 procent van het aantal klanten. Het percentage betekende een verder herstel, dat vooral ten koste ging van T-Mobile. KPN zag in het verleden het marktaandeel teruglopen tot een dieptepunt van 37,3 procent in juni 2004.

› reageer

en hoeveel van die mobieltjes bezitten de TV gebruikers bijelkaar?

Zal wel veel meer worden nu er in de consumentengids een heel item stond over goedkoper gebruik van mobiele telefoons. Cash back werd er aardig gepromoot en wel via TV natuurlijk

› reageer

hier vast veel simmetjes aanwezig

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.