3 nieuwe Siemens UMTS telefoons

Ja precies, ik vind de menu's echt irritant, maarja tis idd gewenning. Hopelijk gaan ze nu wel goede foons leveren, want de specs van dat ding zijn super!

› reageer

Drie nieuwe Siemens telefoons met UMTS

AMSTERDAM - Siemens heeft deze week drie nieuwe UMTS-telefoons aangekondigd. De SFG75 is een compacte schuiftelefoon met een 1,3 megapixel camera, de SXG75 heeft twee kleurendisplays en een mp3-speler en de SFG75 tenslotte beschikt over een 2 megapixel camera en navigatiesysteem.

De Siemens SG75, die naar verwachting in november 2005 te koop is, is een UMTS mobiele telefoon die beschikt over 1,3 megapixel camera. Met een tweede camera is het mogelijk om video-calls te maken. Daarnaast heeft de telefoon een mp3-speler, organizer, bluetooth en e-mail.

Het mobieltje dat 9,8 centimeter lang en 5 centimeter breed is, heeft een 2 inch schermpje met 262.000 kleuren. De telefoon is uitgerust met een intern geheugen van 70 megabyte. Dit geheugen kan worden uitgebreid met een RS multimedia kaart. Met bluetooth is het mogelijk om draadloos te printen.

Siemens SXG75

De Siemens SXG75, die 134 gram weegt en 11,1 x 5,3 x 2 centimeter meet, kan video's afspelen, maar valt vooral op door het geïntegreerde GPS navigatiesysteem. Daarnaast heeft deze UMTS-telefoon een 2 megapixel camera, een extra camera voor videoconferentie, een groot kleurendisplay en een organizer.

Maar de telefoon heeft ook uitgebreide muziekmogelijkheden. Zo heeft hij een radio met RDS, een aansluiting voor een luidsprekers. Tenslotte heeft het mobieltje een Push-to-Talk-functie, Instant Messaging, Bluetooth, en een geheugencapaciteit van 128 megabyte. Ook bij deze telefoon valt het geheugen uit te breiden met een multimedia geheugenkaart. Het mobieltje is vanaf de herfst te koop.

Siemens SFG75

De SFG75 kan muziek downloaden en afspelen en beschikt over twee kleurendisplays. De 1,3 megapixel camera heeft een flitser waardoor het ook mogelijk is om in het donker foto's te maken. Een tweede camera is bedoeld voor video-chat. Net als de SXG75 en de SG75 heeft de SFG75 bluetooth en UMTS. Het interne geheugen van 32 megabyte kan worden uitgebreid met een SD-kaart.

De zilveren versie van het toestel, die 9 x 4,5 x 2,4 centimeter meet en 110 gram weegt, ligt in november in de winkels en wordt geleverd met een datakabel.

bron: www.nu.nl


› reageer

Dat zullen dan wel de laatste paar echte Siemens telefoons zijn, het lijkt me dat de eerstvolgende lichting van BenQ zijn..

› reageer

BenQ blijft nog 5 jaar doorgaan met de naam Siemens.

› reageer

Alleen de productie is naar mijn weten uitbesteed. Dat betekent niet dat Siemens als mobiel merk verdwijnt.

› reageer

Wie zit er op siemens telefoons te wachten? Ken weinig goede toestellen van hun, ziet er wel veel belovend uit, maar dat was de SX1 ook en die was niks...

› reageer

Siemens en geavanceerde toestellen is vastlopers en ellende... Siemens en schuifjes ook trouwens...

› reageer

ben tevreden met mijn sx1...

› reageer

zelf ook zeer tevreden over alle siemens mobieltjes die ik heb (gehad). (c35, m35,m50, m55, s55, a52 en a57)
Ben met name altijd te spreken geweest over de menuindeling bij Siemens, maar goed, dat kan ook een stukje gewenning zijn

› reageer

Ja precies, ik vind de menu's echt irritant, maarja tis idd gewenning. Hopelijk gaan ze nu wel goede foons leveren, want de specs van dat ding zijn super!

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.