KPN komt met kindermobieltje

Ik heb hem vandaag gezien.
Ziet er veel belovend uit, alleen als je hoort dat kpn er 100 000 stuks van wil verkopen
Ben benieuwd...

› reageer

KPN komt met kindermobieltje

DEN HAAG - Telecombedrijf KPN komt met een mobiele telefoon speciaal voor kinderen. Dit mobieltje heeft ingebouwd GPS, waardoor het voor ouders eenvoudiger is om hun kind te volgen via het (mobiele) internet. De doelgroep voor de telefoon is kinderen tussen de 5 en 10 jaar.


KPN volgt met het initiatief Scarlet, dat een week eerder ook al een 'kleutermobieltje' op de markt bracht. Ook bij het toestel van KPN moet een aantal nummers vooraf worden ingesteld, zodat het kind niet onbeperkt naar ieder telefoonnummer kan bellen. Het mobieltje kan zowel met abonnement als met een prepaidkaart. Met dat laatste is het echter niet mogelijk om het kind te volgen via GPS.

KPN geeft woensdag 26 oktober meer details over de nieuwe dienst.

› reageer

Bron

› reageer

Ik had de telegraaf als bron en nu.nl heeft het ook van de telegraaf.
Ik zie dit toevallig staan:

BCC staakt verkoop kindermobieltje

SCHIPHOL - De keten van elektronicazaken BCC heeft de verkoop van Foony , een mobieltje voor 4- tot 8-jarigen, in Nederland gestaakt na commotie over gezondheidsrisico's. "Het is nog helemaal niet aangetoond dat mobieltjes schadelijk zijn, maar wij willen toch onze verantwoordelijkheid nemen", zei BCC-directeur Brussel donderdag.

In Groot-Brittanniƫ stelde het hoofd van de Nationale Radiologische Beschermingsraad, Sir William Stewart, eerder deze week dat jonge kinderen uit voorzorg geen mobiele telefoon zouden mogen gebruiken. Volgens onderzoekers hebben kinderen een veel dunnere schedel die de warmtestraling niet weert.

Foony is exclusief te koop bij BCC en de aanbieder van mobiele telefonie Debitel. "We staken de verkoop tijdelijk totdat er meer duidelijkheid is", stelde Brussel namens BCC.

› reageer

@MTT: weleens van de zoekfunctie gehoord

Zie ook hier, onder andere dat jouw bericht over de Foony alweer achterhaald is

› reageer

Natuurlijk is dat bericht achterhaald, anders zou KPN die toestellen binnenkort niet op de markt zetten.

› reageer

Ik heb hem vandaag gezien.
Ziet er veel belovend uit, alleen als je hoort dat kpn er 100 000 stuks van wil verkopen
Ben benieuwd...

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.