Nokia smartphone slim met draadloos internet

Daar merk je in je koffer toch niets van

› reageer

Nokia smartphone slim met draadloos internet

Uitgegeven: 2 december 2005 17:09
Laatst gewijzigd: 2 december 2005 17:12

HELSINKI - Het Finse Nokia heeft deze week zijn assortiment uitgebreid met een nieuwe geavanceerde smartphone, de Nokia 9300i. Deze telefoon heeft een volwaardig toetsenbord en heeft WLAN-connectiviteit.De telefoon heeft een 65.536-kleurenscherm, e-mail en een Viewer voor bijlagen. Volgens Nokia is de telefoon "perfecte combinatie van design en functionaliteit en komt perfect tegemoet aan de veeleisende behoeften van mobiele professionals", aldus het bedrijf in een persbericht.

De geheugencapaciteit van 80 MB (uitbreidbaar tot 2 GB met een optionele MMC-kaart) biedt voldoende ruimte voor de opslag van bestanden, en op het grote kleurenscherm kan de gebruiker gemakkelijk verschillende types van documenten, rekenbladen, presentaties en websites bekijken.

De Nokia 9300i smartphone ondersteunt E-GPRS (EDGE) en WLAN 802.11g, conferentiegesprekken met vijf partijen via een geïntegreerde luidsprekertelefoon en tal van e-mail-clients (met bijlagen), zoals BlackBerry Connect, IBM WebSphere, Or acle Collaboration Suite, Seven Always-On Mail en Visto Mobile.De Nokia 9300i smartphone beschikt ook infrarood- en Bluetooth, waardoor de gebruikers hun toestel op twee verschillende manieren draadloos kunnen synchroniseren met een desktop PC of een laptop, en ook gegevens kunnen uitwisselen met andere mobiele toestellen.

De Nokia 9300i smartphone is vanaf begin 2006 te koop. Nokia zal een tri-band versie van de Nokia 9300i lanceren die geoptimaliseerd is voor mobiele netwerken in Europa en Azi├ź (900/1800/1900 MHz) en die werkt binnen compatibele GSM-netwerken in Amerika. De prijs is nog niet bekend.Bron

› reageer

Goeie mix tussen de 9300 en de 9500...

› reageer

Zal er deze keer dan wel een trilfunctie op zitten?

› reageer

Gepost door zugzug op 04/12/2005 17:56
Zal er deze keer dan wel een trilfunctie op zitten?

Deze zit er dit keer weer niet op helaas...

› reageer

Daar merk je in je koffer toch niets van

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.