Motorola komt met Google en pakt fotokwaliteit aan.

En die googlefunctie? Wat heb je daar dan aan? Die fotokwaliteit zie ik wel zitten...

› reageer

Motorola pakt zoekfunctie en fotokwaliteit aan

Vrijdag 6 januari 2006, 15:43 - Motorola gaat van zijn mobiele telefoons de zoekfunctie en de fotokwaliteit onder handen nemen door zijn krachten te bundelen met Google en Kodak.

Motorola integreert een Google-icoontje in een aantal telefoontoestellen. Via dit icoontje kunnen gebruikers makkelijker mobiel zoekfuncties uitvoeren via Google. Welke mobieltjes Motorola gaat voorzien van Google-functies, is nog niet bekend. De eerste mobieltjes waar het Google-icoon terugkomt, worden in het eerste kwartaal van dit jaar verwacht.

Los daarvan heeft Motorola een tienjarig samenwerkingscontract gesloten met Kodak Eastman. Kodak gaat de digitale fotokwaliteit van Motorola-mobieltjes verbeteren. Dit gebeurt onder meer door het gebruik van Kodak cmos-sensors (complementary Metal oxide semiconductor) in de toestellen.

Motorola betaalt Kodak hiervoor het gebruik van licenties. Hoeveel geld er met het contact is gemoeid, is niet bekend.


Bron:Webwereld

› reageer

mooi, mooi! Gelukkig geen windows meer voor Motorola, zo het lijkt _/-\o_

› reageer

Motorola heeft zeker geen ervaringen met het maken van digitale camera's waardoor ze niet kunnen concurreren met o.a. SE en Samsung. Daarom is dat kodak-gedoe wellicht een goeie optie voor Motorola

› reageer

En die googlefunctie? Wat heb je daar dan aan? Die fotokwaliteit zie ik wel zitten...

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.