KPN en Debitel verlengen samenwerking

Ja en ze hebben maar 1.3 milj klanten. Geeft toch aan dat ze niet alles even goed aanpakken, zegmaar

› reageer


debitel en KPN sluiten vierjarig contract

Hoofddorp, 26 januari 2006. debitel Nederland BV, de grootste onafhankelijke aanbieder van mobiele telefonie, en KPN Wholesale Mobiel, onderdeel van KPN Mobile The Netherlands BV hebben de bestaande samenwerking verlengd. Door de ondertekening van een nieuw contract eind vorige week hebben deze partijen zich ook voor de komende 4 jaar met elkaar verbonden. Het contract is gebaseerd op het groeiscenario van debitel en biedt wederom ruimte voor innovaties op het gebied van mobiele netwerkdiensten en klantloyaliteit.

debitel, als service provider al 12 jaar gericht op kostenefficiency, biedt onder eigen naam producten en diensten aan op de netwerken KPN, Vodafone en Telfort. Klanten van debitel kunnen rekenen op prijsvoordeel vanwege de inkoopkracht van debitel. “Deze overeenkomst zal tot en met 2009 lopen en bevestigt onze krachtige positie in de telecommarkt en biedt onze klanten garantie voor de toekomst. De hernieuwde samenwerking met KPN staat borg voor gunstige tarieven voor kwaliteitsproducten, die bovendien breed verkrijgbaar zijn, ongeacht of de klant zijn aankoop liever op internet doet, bij de telecom vakhandel of een retailketen”. Aldus Huib Kloosterhuis, CEO van debitel.

‘debitel is een partner van het eerste uur en daarnaast nu ook de eerste die na de samenvoeging van Telfort Wholesale en KPN Wholesale Mobiel het contract verlengt. Daar zijn we meer dan trots op. We kunnen door de bundeling van expertise onze partners zoals debitel nog beter ondersteunen. debitel heeft zich in het verleden al meer dan bewezen. Wij kijken dan ook uit naar de succesvolle voortzetting van deze samenwerking, ’, aldus Taco Morelisse, directeur KPN Wholesale Mobiel.

Prettige samenwerking
debitel Nederland B.V. is de grootste onafhankelijke aanbieder van mobiele telefonie in Nederland met 1,3 miljoen klanten. Naast het mobiele netwerk van KPN maakt debitel gebruik van de netwerken van Vodafone en Telfort. debitel sluit al sinds 14 februari 1994 klanten aan op het netwerk van KPN. Het onlangs getekende contract is een verlenging van het bestaande contract dat in 2002 werd gesloten. De jarenlange samenwerking en de gemeenschappelijke visie op de toekomst van de mobiele telefonie zijn basis voor de vernieuwde overeenkomst.

Bron: persbericht ontvangen

› reageer

Vreemd..
Ongeveer 2 jaar terug was KPN bezig klanten van debitel KPN terug te halen naar KPN.

› reageer

Ja en ze hebben maar 1.3 milj klanten. Geeft toch aan dat ze niet alles even goed aanpakken, zegmaar

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.