Internetbellen goedkoper dan mobiel bellen?

Spam. Closed.

› reageer

Volgens persberichten gaan veel mensen overstappen op Internet bellen. In die berichten lees je niet over het alternatief om niet meer via de vaste lijn of via Internet te bellen maar alleen nog mobiel te bellen. Als je nauwelijks naar het buitenland belt kan dit een heel voordelige oplossing zijn. Zeker als je juist veel naar mobiele nummers belt want dat is via Internetbellen bepaald niet goedkoop.
Alleen nog bellen via je mobiel kan zelfs in combinatie met een ADSL verbinding voor Internet erg goedkoop uitpakken. Als je namelijk goedkope aanbieders uitzoekt dan hoef je voor bellen, internetten EN TV kijken niet meer dan 30 Euro totaal per maand uit te geven. Kijk maar eens op www.kostenkraker.nl onder Volg de kostenkraker.
Als je dat zo doet dan blijf je bereikbaar op je vaste nummer en jaag je je vrienden niet op kosten. Die hoeven dan namelijk niet naar een mobiel nummer te bellen als ze je thuis willen bereiken. Bellen naar een mobiel nummer via normale vaste telefonie of via Internetbellen is zoals gezegd erg duur (al gauw tussen de 14 en 20 cent per minuut)

› reageer

Spam. Closed.

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Dit onderwerp is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.