Orange introduceert Prepaid Talk en Text

Is hier reeds uitgebreid besproken.
Topic closed.

› reageer

Bron: Telecomwereld

Orange (http://www.orange.nl) breidt haar prepaid-aanbod uit, met Prepaid Talk en Prepaid Text. Prepaid Talk is voordelig voor de beller. Gesprekken kosten €0,25 per minuut, en sms\'en €0,17 per bericht. Wie veel sms-berichten verstuurt, is met Prepaid Text voordeliger uit. Een sms-berichtje versturen kost dan maar €0,09, maar bellen is duurder, €0,35 per minuut. Orange rekent per seconde af. Zo\'n 88% van de mobiele gesprekken duurt minder dan een minuut, waardoor dat niet ongunstig uitpakt.
Opwaarderen van Prepaid Talk en Prepaid Text is extra eenvoudig. Er zijn opwaardeerkaarten van €10, €20 en €30. U kunt elektronisch opwaarderen via het mobieltje, en nu zelfs automatisch. U geeft dan vooraf aan wat de hoogte van uw beltegoed moet zijn, en Orange zorgt automatisch voor de opwaardering. Iedere Orange prepaid-klant kan daarvan gebruik gaan maken. Iedere vorm van opwaarderen van Prepaid Talk en Prepaid Text wordt met 30% extra beltegoed beloond, wat u als tariefsverlaging kunt zien.

Bestaande klanten
Klanten met Orange Ready kunnen, als ze daarvoor kiezen, op ieder moment overstappen naar een nieuw tariefplan. Klanten van Orange Smart, zijn in samenspraak overgezet naar één van de twee nieuwe tarieven. Klanten van Orange Smart kregen al maandelijks automatisch hun beltegoed gestort. Die mogelijkheid is er met de nieuwe tariefplannen nu voor iedere klant.

› reageer

Is hier reeds uitgebreid besproken.
Topic closed.

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Dit onderwerp is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.