KPN[KPN] Hi verlaagt MMS prijzen. SMS=MMS

Check www.hilove.nl

› reageer

Net gezien op kpn.com:
http://www.kpn.com/kpn/show/id=901900/contentid=18474

MMS voor de prijs van een SMS met Hi

Met onmiddellijke ingang heeft Hi de tarieven voor het versturen van MMS-berichten radicaal verlaagd: tot het einde van het jaar is een MMSje net zo voordelig als een SMSje. Hi abonnees sturen multimediaberichten met foto, video, tekst en geluid naar keuze al vanaf 5 cent; Hi prepay klanten betalen 9 cent. Voorheen was dat 49 cent per bericht. Hiermee bevestigt Hi zich als hét merk voor mobiele messaging in Nederland, of het nou gaat om MMS, SMS, e-mail of chatten.

Moderne mobieltjes bieden veel meer mogelijkheden dan alleen bellen en tekstberichten versturen. Uit onderzoek van TNS/Nipo blijkt dat 34% van alle mobiele telefoons in Nederland voorzien is van een flink kleurenscherm en een ingebouwde camera, een percentage dat alsmaar toeneemt. Als we zo’n ‘camphone’ op zak hebben, maken we daar ook graag gebruik van; 86% maakt regelmatig kiekjes met hun mobiele telefoon. Maar de foto’s blijven vaak op het mobieltje zitten, terwijl het juist leuk is om deze momenten te delen; één beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Nog maar één op de vier mensen met een mobieltje met camera verstuurt wel eens een foto per MMS – dit komt neer op 8% van de totale bevolking. Ter vergelijking: bijna driekwart van de Nederlanders gebruikt de mobiele telefoon om SMSjes te versturen.

Marco Visser, COO van KPN Mobiel in Nederland: “Vooral jongeren vertellen ons dat ze graag foto’s willen versturen en ontvangen, maar zien MMS veelal als te duur. Met Hi maken we daar een einde aan; een MMS is nu net zo voordelig als een SMS, alleen veel leuker. Twee jaar geleden hebben we het voortouw genomen om de SMS-prijzen in Nederland flink te verlagen, met als gevolg dat er nu meer SMSjes worden verstuurd dan ooit. We verwachten dat deze stap een soortgelijke stimulans zal zijn voor MMS.”

De komende maanden gaat Hi een omvangrijke reclamecampagne inzetten om zijn voordelige MMS-tarieven te ondersteunen. Onder de noemer ‘Hi Love’ zal Hi overal hoor- en zichtbaar zijn via tv, radio, dagbladen, abri’s, billboards en online. De website www.hilove.nl staat centraal bij de campagne, met algemene informatie over MMS, instellingen per type toestel en daarnaast leuke content om je MMS-berichten mee op te fleuren, zoals plaatjes, animaties en geluidsclips. Hilove.nl gaat 8 juli live; de tv-spots zullen maandag 10 juli voor het eerst te zien zijn.

Ook na de actieperiode blijft MMSen met Hi voordelig: vanaf begin volgend jaar kost een MMS-bericht hetzelfde als twee SMSjes, ongeacht het abonnement.

› reageer

Leuke actie! Dit is inderdaad een goede stimulans voor MMS.

Ook na de actieperiode blijft MMSen met Hi voordelig: vanaf begin volgend jaar kost een MMS-bericht hetzelfde als twee SMSjes, ongeacht het abonnement.

Dit principe kennen we toch al van T-mobile flex (met verdubbelaar)?

› reageer

Verplaatst naar het subforum van KPN.

› reageer

jeej dit is een vette actie dat word veel mms'en deze vakantie

› reageer

Mensen met i-mode prepaid hebben pech. Volgens deze pagina blijft het tarief 49 cent per MMS bericht.

Gaat de kosten voor MMS versturen vanuit het buitenland nu ook omlaag? (Voor klanten met een abo, want het lijkt er op dat je met Hi prepaid geen gebruik kunt maken van MMS/GPRS in het buitenland).

› reageer

Volgens mij gelden dit alleen in Nederland. (weet ik niet zeker!)
Maar wel Relaxst!
Ik zag het afgelopen week in de Primafoon!

› reageer

Ook met Imode prepay betaal je gewoon 9 cent. Kennelijk nog niet aangepast op de betreffende pagina...

› reageer

Interessant, zeker omdat de mms'jes ook uit je bundel gaan

› reageer

Het mooie is dat er in een MMS meer tekens gaan dan in een SMS. Dus wanneer je vaak lange berichten verstuurd wordt het voordeliger op ze per mms te versturen.. Alleen is het dan te hopen dat de ontvangende partij de instellingen goed heeft staan. Ik ken legio mensen die een sms krijgen dat ze even op internet moeten kijken omdat ze een MMS hebben gekregen.

› reageer

Hoe moet ik me de limiet van MMS'en bij Hi voorstellen? Kan een klein of groot fotootje zijn, meerdere plaatjes, of geluidjes (of zelfs MP3's)?

› reageer

Tot 300kb is prijs van sms bij Hi.

› reageer

wat zijn de instellingen voor mms van hi .. die staan bij niet in me telefoon :s

› reageer

Check www.hilove.nl

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.