Easymobile staakt 5 augustus dienstverlening

Dubbel, closed.

› reageer

Amsterdam, 05 Juli 2006Beste easyMobile klant,

Het spijt zeer dat wij u moeten informeren dat easyMobile in Nederland haar activiteiten staakt, ten gevolge van het tegenvallende klantenaantal.

Conform onze algemene voorwaarden, zeggen wij hierbij uw overeenkomst met easyMobile op met inachtneming van een opzegtermijn van 30 dagen. U kunt tot en met 5 augustus 2006 gebruik blijven maken van onze diensten. Vanaf 6 augustus 2006 is dat dus niet meer mogelijk.

Wat betekent dit voor uw easyMobile.nl account en telefoonnummer?

- Uw beltegoed zal geldig blijven tot en met 5 augustus 2006, dat betekent dat u vanaf 4 augustus 2006 uw beltegoed niet meer kunt opwaarderen.

- Als u uw huidige telefoonnummer graag wilt behouden, adviseren wij u niet later dan 15 juli 2006 gratis over te stappen naar een andere provider. Een overzicht van het aanbod van Nederlandse mobiele telefoonaanbieders kunt u vinden op: www.bellen.com.

- Als u op 5 augustus 2006 nog beltegoed heeft staan op uw easyMobile klantenrekening dan zal dat bedrag, onder aftrek van eventuele bonusbedragen die u bij inschrijving hebt ontvangen (gewoonlijk € 10,=), aan u worden teruggestort.

- Een debetstand op uw Account wordt niet toegelaten.

Wij begrijpen dat dit niet is wat u had verwacht van easyMobile en wij verontschuldigen ons voor elk ongemak dat de sluiting van onze deuren in Nederland met zich meebrengt. easyMobile wil u bedanken voor uw pioniersgeest en de steun die u als klant aan easyMobile in Nederland heeft gegeven.

Als u nog vragen heeft, kunt u naar www.easyMobile.nl gaan voor de antwoorden daarop.

Met vriendelijke groet.
easyMobile.nl


Henrik Scheinemann
Chief Executive Officer

› reageer

Dubbel, closed.

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Dit onderwerp is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.