Consumentenbond - Orange - actie

Dubbel, zie ook hier

Closed.

› reageer

Heeft u geprobeerd uw Orange abonnement om te zetten naar ‘prepaid’ en kon u uw opgebouwde beltegoed niet meenemen terwijl u dat indertijd wel is verteld in de winkel waar u het abonnement heeft afgesloten? Meld u dan aan voor onze actie.
Telecombedrijf Orange bood de mogelijkheid het tegoed van een abonnement onbeperkt mee te nemen naar een prepaidpakket. Sinds 19 december 2005 kan dat echter niet meer. Dat is vooral vervelend voor mensen die relatief weinig bellen, maar toch voor de abonnementsvorm hebben gekozen, juist omdat ze het bedrag niet kwijt zouden raken.

Oplossen
De Consumentenbond vindt de tussentijdse wijziging door Orange niet acceptabel voor consumenten die een abonnement zijn aangegaan met de toezegging dat het tegoed altijd meegenomen kon worden. De bond heeft contact gezocht met Orange om te bespreken hoe de tegoeden zeker gesteld kunnen worden.

Orange neemt klachten van haar klanten serieus en wil ze graag oplossen. Als blijkt dat uw contract is gesloten onder de voorwaarde dat het tegoed onbeperkt is mee te nemen naar prepaid, dan zal Orange dat nakomen. Kiest u voor een abonnement dan heeft Orange voor deze gelegenheid twee opties.

Meedoen
U kunt meedoen aan de actie die de bond in overleg met Orange is gestart. Van 4 juli tot 1 september 2006 kunt u zich aanmelden via deze website. Deelname kost €5.

Doe mee
De actie is beschikbaar voor leden van de Consumentenbond.

Bent u nog geen lid van de vereniging? Klik dan hier.


Bent u wel lid en wilt u meedoen aan de actie? Klik dan hier en vul het formulier in dat hieronder verschijnt.
Heeft u vragen over de actie? Bel dan met het Adviescentrum Recht van de Consumentenbond: 070 - 445 40 00.


Bron: Consumentenbond.nl

› reageer

Wat zijn ze nou van plan? Hoezo zou ik gaan meebetalen? Als die voorwaarde veranderd wordt is dat toch meteen voor iedereen en niet alleen voor de mensen van de Consumentenbond?

› reageer

Dubbel, zie ook hier

Closed.

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Dit onderwerp is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.