Gratis telefoongids op mobieltje

Ik gebruik altijd de wap-portal: mmm.bel.nl

Daar staat de link naar de telefoongids al een gehele tijd gratis bij.

› reageer

De mobiele telefoongids is vanaf nu gratis. Voorheen moest er voor het gebruik van deze dienst een bedrag van €1,50 per maand worden betaald. De dienst wordt door alle providers ondersteund en is te raadplegen op alle mobiele telefoons met wap. Ook is het te vinden in de menu's van onder meer i-mode en Vodafone Live. Als uw toestel niet geschikt is, kunt u nog steeds per sms een nummer opvragen. De kosten daarvoor blijven €0,55 per bericht.
Voor meer informatie over de mobiele telefoongids kunt u kijken op http://over.detelefoongids.nl/mobiel.html. Daar leest u, waar u de dienst kunt vinden in de menu's van onder meer i-mode en Vodafone Live op uw mobieltje. Met een pda of smartphone kunt u direct met de browser van uw toestel surfen naar het adres http://telefoongids.xwits.nl om een zoekopdracht te starten. Na het invoeren van een naam en woonplaats, ziet u direct een lijst gevonden adressen en telefoonnummers.

Bron: Telecomwereld
15 sept. 2006

› reageer

De mobiele telefoongids was vroeger al gratis. Daarna moest je betalen (ik dacht met name wanneer je een kaartje opvroeg) en nu is het dus weer gratis.

Dat opvragen van het kaartje is wel handig. Een poor man's navigatiesysteem :-).

› reageer

Ik gebruik altijd de wap-portal: mmm.bel.nl

Daar staat de link naar de telefoongids al een gehele tijd gratis bij.

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.