Nieuw: Orange Prepaid Music

Kijk eens hier, dubbelpost:

› reageer

Den Haag, 4 oktober 2006 – Orange introduceert in een exclusieve samenwerking met Universal Music Mobile een nieuw concept waarbij mobiele telefonie, muziek en internet samengaan; Prepaid Music. Met Prepaid Music zet Orange haar volgende stap binnen haar eerder ingezette muziek strategie. Prepaid Music is een vernieuwend prepaid tariefplan, gericht op jongeren. Met Prepaid Music brengt Orange jongeren een wereld van gratis muziek, waar ze ook nog eens 300 gratis SMS’jes ontvangen als ze maandelijks met minimaal € 10 opwaarderen. Prepaid Music geeft klanten toegang tot een wereld van muziek via de mobiele telefoon en www.orangemusic.nl. Daarnaast is er ook nog het radiostation, Orange Music Station. Door de samenwerking met Universal Music Mobile, onderdeel van de grootste muziekmaatschappij ter wereld, luisteren Orange Prepaid Music klanten altijd naar de muziek waar zij van houden.

Met Prepaid Music krijgen jongeren gratis toegang tot de Orange Music portal, www.orangemusic.nl. Hier brengt Orange een wereld van muziek, entertainment en klanten-voordeel samen. Met het laatste shownieuws over favoriete artiesten, optredens, en korting op ringtones en wallpapers voor de mobiele telefoon. Ook kunnen klanten regelmatig chatten met artiesten en meedoen aan exclusieve prijsvragen om concertkaartjes voor optredens en meet & greets te winnen met bijvoorbeeld Partysquad, Keane, Lionel Richie, Snow Patrol en nog vele andere artiesten.

Verder krijgen jongeren toegang tot het Orange Music Station, de persoonlijke muziekdienst op de telefoon, ook als hierop geen mp3-speler of radio zit. De klant belt voor alleen het starttarief van 9 cent, waarna hij urenlang gratis naar zijn favoriete muziek kan luisteren. Ook op de computer thuis of als podcast op een mp3-speler kan geluisterd worden naar het Orange Music Station.

Theo Roos, President-Directeur Universal Music Nederland: “Met deze samenwerking zetten Orange en Universal Music een significante stap om entertainment en mobiele telefonie in alle dimensies van beide bedrijven dichter tot elkaar te brengen. Het is voor ons een logische en belangrijke stap richting de toekomst en wij zijn dan ook erg enthousiast over de samenwerking”.

Peter Verkade, CCO Orange Nederland: “Onze samenwerking met Universal en het lanceren van ons nieuwe Prepaid Music product is de volgende stap in onze lange-termijn visie die onze klanten in staat stelt te genieten van muziek en mobiele diensten. Hear it first at Orange.”

Orange houdt het makkelijk. Prepaid Music geeft voordelige tarieven, de mooiste toestellen met mp3-speler en als de klant per maand zijn beltegoed voor €10 opwaardeert krijgt hij van Orange 300 gratis sms’jes, iedere maand weer. Prepaid Music is verkrijgbaar in combinatie met een nieuw toestel of als sim-only voor maar € 9,95, dus genieten van alle voordelen kan ook met het huidige toestel.
-------------------------------------------------------------------

Orange Music Station
Op zich wel relaxte muziek, alleen jammer dat er ongeveer iedere 30 seconden een nummer afgebroken wordt en dat geen enkel nummer helemaal te beluisteren is!

300 sms voor 10E is natuurlijk wel vet

› reageer

Lijkt me leuk

› reageer

Kijk eens hier, dubbelpost:

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Dit onderwerp is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.