ConsuWijzer: Nieuwe Site voor Consumenten

Het is gewoon staiksterk.nl in een nieuw jasje/nieuw naampje.

› reageer

ConsuWijzer is het informatieloket voor consumenten van de Nederlandse overheid. Het is ontstaan uit een samenwerking tussen drie toezichthouders die onder het Ministerie van Economische Zaken vallen; de Consumentenautoriteit, de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (Opta).

ConsuWijzer maakt u wijzer
ConsuWijzer geeft consumenten praktisch advies over hun rechten. Voor een eerlijke handel tussen bedrijven en consumenten is het belangrijk dat u als consument voldoende kennis heeft van uw rechten en plichten en dat u weet waar u uw recht kunt halen. ConsuWijzer geeft u die informatie.

ConsuWijzer wijst u de weg
ConsuWijzer bestaat uit deze website met informatie over uw rechten en plichten als consument, tips, voorbeelden en doorverwijzingen naar relevante instanties. Kunt u het antwoord op uw vraag hier niet vinden? Neem dan telefonisch contact op met ConsuWijzer via 088 - 0 70 70 70 (nationaal tarief).

Praktisch advies aan consumenten
Vooralsnog geeft ConsuWijzer alleen praktisch advies aan consumenten. Ondernemers kunnen terecht op de website www.staiksterk.nl. Daar kunt u in het bedrijvengedeelte het een en ander vinden over uw rechten als ondernemer.

bron:
www.consuwijzer.nl

› reageer

Het is gewoon staiksterk.nl in een nieuw jasje/nieuw naampje.

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.