Hi Avondbundel

Orange naar Vast is de hele dag bruikbaar voor €17,50.
Dus waarom moeilijk doen met een avondbundel...

› reageer


Hi Avondbundel
Je belt al voordelig met Hi, maar met de Avondbundel bel je voor nóg minder. Wat dacht je van elke maand 1000 belminuten extra voor maar € 7,50? Dat is nog geen cent per minuut!

Je kunt dus lekker lang bellen zonder de tijd in de gaten te houden. Met de Hi Avondbundel bel je voortaan elke avond supervoordelig naar maar liefst 23 miljoen nummers in Nederland, namelijk alle mobiele nummers van KPN en Hi en alle vaste telefoonnummers.

Aanmelden is eenvoudig. Sms JA naar 501. Je krijgt een bevestigings-sms zodra de Avondbundel ingaat. Vanaf dat moment bel je ’s avonds meer voor veel minder.
Aan je huidige Hi € abonnement verandert natuurlijk niets. En nu krijg je de eerste maand de Hi Avondbundel zelfs gratis!

Voorwaarden
Exclusief aanbod voor Hi klanten met een Hi € abonnement
Van acht uur ’s avonds tot acht uur ’s ochtends bellen, ook in het weekend
Voor slechts € 7,50 extra per maand 1000 extra belminuten
Geldig naar alle 23 miljoen mobiele en vaste nummers van KPN en Hi (exclusief 09xx-nummer)
Je sluit de Hi Avondbundel af bovenop je Hi € abonnement
Geldig binnen Nederland
Opzeggen kan altijd, één telefoontje naar 1200 is voldoende


Bron: www.hi.nl/avond

Op zich een aantrekkelijke 'bij-bundel' en zeker prima alternatief voor T-Mobile Thuis!

› reageer

Mag KPN dit onder kostprijs aanbieden?

› reageer

Dus 1 maandje gebruiken en dan kosteloos opzeggen?

› reageer

Wow _/-\o_ Dit is zeker een aantrekkelijke 'bij-bundel'. Niet alleen een prima alternatief voor T-Mobile Thuis (Basis en/of Plus), maar ook een prima alternatief voor Orange (voordeelbundels Orange naar Orange en Orange naar vast) en Vodafone (Onbeperk naar Vast BloX).

Ik denk dat KPN Hi een hele goeie zet heeft gezet.

@Budje: Hoe heb je het gevonden?? Goed gedaan!

› reageer

Geldig naar alle 23 miljoen mobiele en vaste nummers van KPN en Hi

Alleen geldig voor kpn nummers. Andere providers normale prijs. Welke telefoonnummers zijn van KPN?

› reageer

@katip2000: dat kun je niet zo makkelijk zien; oorspronkelijk waren er wel series, maar i.v.m. nummerporteringen over en weer kun je nu niet meer zo makkelijk zeggen bij welke provider een nummer zit.

› reageer

zou wel mooi zijn als er een service is waarbij je het nummer kan intoetsen om te zien welke provider dat nummer beheert.

› reageer

@Source:
Ik ontving afgelopen vrijdag een SMS met dit aanbod.

› reageer

Er is een (tamelijk ingewikkelde) manier om achter de aanbieder te komen. Bel met een vaste telefoon naar KPN Selfservice: 08000429. Kies menu 4, 1. Toets een vast nummer en het bedoelde mobiele nummer in. Je hoort het tarief. Vergelijk het antwoord met de gegevens op http://www.kpn.com/kpn/show/id=879060 . 08000429 houdt rekening met nummerportering. Mijn portering van 1 november was verwerkt.

› reageer

Leuke en slimme manier om het op te zoeken, maar wel erg omslachtig (vooral de zeeeeeer lange tekst die je moet doorlopen.... ).

Overigens alleen maar mogelijk voor mensen met een PSTN-aansluiting bij KPN.

› reageer

dit is zeker een interessante aanbieding, relatief goedkoop, geldt overal (niet factuuradresgebonden) en geldt ook naar andere KPN mobiel nummers!

nadeel van t-mobile home is dat het alleen geldig is als je belt vanuit je factuuradres en dat het niet geldt voor bellen naar tmob nummers

nadeel van orange naar vast bundel is dat het relatief duur is en alleen in daluren en dat je extra moet betalen voor bellen naar ornage nummers

nadeel van vodafone blox naar vast is dat het relatief duur is en dat het niet ook geldt voor bellen naar vodafone nummers.

enige nadeel van kpn is dat het alleen tijdens daluren en in t weekend geldt maar gezien de prijs is het nog heel gunstig.

› reageer

Kennelijk enige verwarring: de Avondbundel is niet het gehele weekend te gebruiken; ook dan alleen van 20.00 tot 08.00 uur.

› reageer

Orange naar Vast is de hele dag bruikbaar voor €17,50.
Dus waarom moeilijk doen met een avondbundel...

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.