Orange UMTS 27 november van start

Dubbel => dicht

› reageer

Orange abonnees opgelet: Orange komt dan nu toch echt met een heus UMTS-netwerk. Het plan is om vanaf 27 november de Orange-bellers in in ieder geval de Randstad van een UMTS-upgrade te voorzien. Na verloop van tijd zal het 3G-netwerk van de telecomaanbieder heel Nederland gaan bedekken.
Het werd tijd! Een UMTS-net voor Orange betekent in elk geval groen licht voor de vele nieuwe Windows Mobile devices, allemaal voorzien van 3G, waar Orange dan weer eigen 'branded editions' van op de markt gaat zetten. De provider liet de huidige UMTS-toestellen bewust links liggen omdat de snellere datadiensten gewoonweg niet met hun netwerk functioneerden.

Iedere Orange abonnee die in het bezit is van een 3G/UMTS-toestel en gebruik wil gaan maken van de 3G-diensten moet vanaf 27 november:

- Zich aanmelden voor de aanvullende dienst 'Orange World' (voor als u dat nog niet had met GPRS). Dit kost € 6,00 per maand waarvoor 25MB per maand gebruikt mag worden. Extra gebruik: extra kosten.

- Een nieuwe simkaart aanvragen. Een upgrade in het netwerk betekent een upgrade van de simkaart. De nieuwe, zogeheten 'U-sim' kan zonder kosten bij de klantenservice of Orange Shop worden aangevraagd.

Bron: pdatotaal

› reageer

Dubbel => dicht

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Dit onderwerp is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.