KPN[KPN] KPN opent 5 Hi-winkels

Verplaatst naar KPN

› reageer

KPN opent deze week eerste Hi winkel

KPN nv opent aanstaande donderdag in Nijmegen zijn eerste Hi winkel, aldus het telecomconcern maandag.

Hi is het mobiele jongerenmerk van KPN en de Hi winkels richten zich volgens KPN zich op de behoeftes en voorkeuren van jongeren als het gaat om mobiele communicatie. Naast alle Hi diensten en aanbod aan mobiele toestellen, biedt de Hi winkel een assortiment aan mobiele accessoires zoals headsets, geheugenkaartjes en datakabels.

KPN geeft aan dat in de komende paar maanden meer Hi winkels volgen in Leiden, Den Haag, Amsterdam en Groningen.

In totaal gaat het voorlopig om vijf Hi winkels, aldus KPN-woordvoerder Steve Hufton die zegt dat deze in de periode tot en met februari en maart 2007 zullen worden geopend. 'Als we zien dat het goed loopt, volgen er meer', aldus Hufton.

KPN gaat in de Hi winkel ook aandacht besteden aan 'fashion' naast 'functie' en daarmee zegt Hi nadrukkelijk de vrouwelijke klanten te willen aanspreken. De Hi winkel biedt daarom een assortiment aan fashion artikelen zoals 'ladyphones', zo'n 150 verschillende tasjes, bijouterieen, keycords, kettingen, armbandjes om aan je mobiel te hangen, stickers om de mobiel te versieren en strandhoesjes om het mobieltje waterproof te maken.

De nieuwe winkels passen volgens het telecomconcern in de strategie om zijn retailformules strakker in lijn te brengen met zijn merken.

Maandag 20 November 2006 15:49, AMSTERDAM (Dow Jones)
------------------------------------------
Weer heeft Nijmegen er een winkel bij....weer de burchtstraat?

› reageer

Hoop dat ze net zo'n strakke openingsaanbieding hebben als de telfort shops!

› reageer

de hi winkels komen ipv de 576 winkels

› reageer

Afgezien van Nijmegen dan, waar nog geen 576-winkel is.
Nu snap ik deze opmerking ook wat beter:De nieuwe winkels passen volgens het telecomconcern in de strategie om zijn retailformules strakker in lijn te brengen met zijn merken.

› reageer

De winkel wordt inderdaad in Burchtstraat geopend in een pand tussen de Belcompany en de Orange-shop.... wel grappig, nu heb je telfort, t-mobile, belcompany, hi en Orange aan 1 kant van de straat op zo'n 100 meter?... Ga je het hoekje om, dan krijg je alweer T-for-Telecom, Phonehouse en Vodafone.... de Telecomboulevard...

Op de deur stond inderdaad dat ze morgen openen... met het verzoek om 's middags rond een bepaalde tijd langs te komen, want Valerio zou er ook zijn....
Dus geen info over bepaalde openingsacties.

› reageer

Iemand nog bij de opening geweest?

› reageer

Mijn vriendin heeft haar baantje in een chocolaterie, een paar deuren verderop.
Volgens haar stonden er alleen maar gillende meisjes te wachten op Valerio, geen telecom-nerds die kwamen voor een aanbieding

Maaruh R-OO-B, ook een Nijmegenaar?

› reageer

Nee, maar ik kom er regelmatig...! heb wat vrienden daar....

› reageer

Ben geweest. 50% korting op alle prepaids, strakke actie! Ook 1 jaar lang 50 % korting op je abo bij een 2-jaarsabo (ook bij verlengingen). Is leuk maar minder sterk dan de telfort shops.

› reageer

EDIT: <sorry, hier op school hangt een poster van de nieuwe winkel in Den Bosch, helaas is die al een week over de datum....>

› reageer

Verplaatst naar KPN

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.