Nokia gaat gratis routeplanner aanbieden

deze site werkt wel

alleen nog coming soon

http://www.smart2go.com/en

› reageer

Nokia gaat gratis routeplanner aanbieden
Door Dimitri Reijerman - donderdag 8 februari 2007 13:15 - Bron: Nokia - Views: 13.511 - Permalink
Nokia komt vanaf 10 februari met gratis kaart- en navigatiesoftware voor mobiele gebruikers. De mobieltjesfabrikant gebruikt daarvoor Smart2go, gemaakt door het Duitse bedrijf Gate5 en sinds oktober 2006 eigendom van Nokia.

De navigatiesoftware is vanaf 10 februari via de site van Smart2go gratis te downloaden. Tot nu toe worden de Nokia S60 series en het Windows Mobile-platform ondersteund, maar in de toekomst zullen meer toestellen volgen. Ook zal Smart2go op alle toekomstige Nseries-toestellen te vinden zijn onder de noemer 'Nokia Maps'. De applicatie kan kaarten weergeven van 150 landen, afkomstig van Tele-Atlas en Navteq. In dertig landen is ook gesproken navigatie mogelijk.

Om de basis van Smart2go gratis te houden is Nokia op zoek gegaan naar adverteerders. Zo kan Shell bijvoorbeeld zijn logo als icoontje tonen op plaatsen waar een benzinestation staat. Maar Nokia verdient ook geld met de toepassing zelf. Tijdens het navigeren krijgt de gebruiker uitsluitend visuele instructies. Wil de gebruiker gesproken aanwijzingen, dan kost dat geld. Wel kunnen verschillende abonnementen hiervoor worden afgesloten, van een week tot drie jaar. De kortlopende abonnementen kunnen handig zijn voor bijvoorbeeld vakantiegangers. Benodigde kaarten kunnen gedownload worden via gprs, 3g of wifi. Ook kan het materiaal via de pc op een geheugenkaartje geplaatst worden.

Abo's

Na het downloaden van de digitale plattegronden, kunnen gebruikers een abonnement nemen van een week, een maand of een jaar op een navigatiedienst. Prijzen hiervoor bedragen respectievelijk 6,49 euro, 7,99 euro en 59,99 euro. Volgens Nokia is het weekabonnement handig voor tijdens een vakantie.

http://tweakers.net/nieuws/46250/Nokia-gaat-gratis-routeplanner-aanbieden.html

› reageer

Site werkt niet bij mij. Als ik de site invoer moet ik een onbekend bestand opslaan. Laden doet de site niet.
Hebben jullie dit probleem ook??

› reageer

Ik neem ten minste aan dat het www.smart2go.com zou moeten zijn

› reageer

site werkt idd niet

› reageer

deze site werkt wel

alleen nog coming soon

http://www.smart2go.com/en

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.