Sony Ericsson sponsort Tiësto

Ik vind het concert ook niet echt nieuwswaarde, maar de sponsoring en de bijbehorende acties vind ik persoonlijk wel interessant. Ik mag die muziek wel...

› reageer

Tiesto en Sony Ericsson in concert op Schiphol

Reizigers die op Schiphol hun bagage van de band willen halen, kunnen wellicht vanuit de verte meegenieten. Vanavond geeft Tiësto een uniek en exclusief concert in de nieuwste bagagedepot van Schiphol Amsterdam Airport.

Het spetterende, vier uur durende optreden is tevens de aftrap van de “Elements of Life” wereldtournee 2007-2008 en de samenwerking met Sony Ericsson. Deze vallen samen met de release van zijn gelijknamige nieuwe album, dat in april verschijnt.

Tiësto heeft een flink aantal primeuren op zijn naam staan. Zo is hij de eerste internationale DJ ter wereld die twee nachten achter elkaar voor een uitverkocht stadion stond met meer dan 25.000 dolenthousiaste muziekliefhebbers. En hij is maar liefst drie keer uitgeroepen tot ’s werelds beste DJ. Tiësto: “Ik ben heel blij met de samenwerking. Sony Ericsson is een heel cool merk, dat absoluut bij mij past.”

Speciaal voor de “Elements of Life” tour heeft Sony Ericsson, in samenwerking met Hi, een prepaidpakket ontwikkeld met de Sony Ericsson K320i, die wordt voorzien van een speciale verwisselbare style-up cover met het artwork en design van de Tiësto “Elements of Life” CD en wereldtournee! In combinatie met een Hi-abonnement worden bij de W610i (Steel Silver) en W880i (Steel Silver) Walkman telefoons het nieuwste album van Tiësto cadeau gedaan, samen met de HPM-85 koptelefoon, om er meteen van te kunnen genieten.

Rond de “Elements of Life” wereldtournee zullen er nog meer activiteiten door Sony Ericsson worden georganiseerd: er zijn felbegeerde VIP-kaarten inclusief “meet & greets” met Tiësto te winnen. Sony Ericsson geeft ook reizen weg naar de spectaculaire concerten aan de andere kant van de wereld, zodat je Tiësto letterlijk kan volgen op zijn wereldtournee!

Tijdens de tour kun je ook verschillende wallpapers, ringtones, tracks en videoclips downloaden voor op je Sony Ericsson telefoon.

vr 16 mar 2007, 21:45
http://www.mobilecowboys.nl/entertainment/4456

› reageer

Dat was vrijdag al dus hebben we niet zoveel meer aan nu

› reageer

Ik vind het concert ook niet echt nieuwswaarde, maar de sponsoring en de bijbehorende acties vind ik persoonlijk wel interessant. Ik mag die muziek wel...

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.