Debitel overgenomen door KPN???

Kortom: dubbel en een hoog status gerucht gehalte.

Closed

› reageer

Merkwaardig is dat in de E-shop op de Debitel site alleen nog maar abonnementen en prepaid Sim kaarten van KPN zijn te bestellen. Je vindt nog wel tarief informatie en dergelijke over Vodafone maar zodra je iets probeert te bestellen zijn er alleen nog maar keuzes uit KPN abonnementen.
Is debitel soms overgenomen door KPN ??

› reageer

Debitel heeft na de overname van Telfort door KPN vermoedelijk een veel betere deal met KPN kunnen maken dan met Vodafone. Daarnaast zou ook Orange toegevoegd worden als operator. Dus geen overname, maar gewoon een betere deal. (Tot de KPN deal met Debitel zag je juist vooral Telfort deals en nog weer eerder vooral Debitel Vodafone dus eens in de paar jaar worden nieuwe deals gemaakt voor de inkoopprijs van minuten etc. en dan ziet men wel verschijnen wie de goedkoopste was.)

› reageer

Ik denk nog steeds dat Debitel nu onder Telfort voorwaarden op het netwerk van KPN kan inkopen/leveren. Dit is waarschijnlijk een dermate unieke kans dat Debitel even de rest vergeet.

Telfort zal in het verleden ongetwijfelt de prijs hebben moeten aanpassen om kwaliteit netwerk en minder sterk merk te compenseren. In andere woorden minder kwaliteit hoort ook een lagere prijs bij.

Als je dan tegen die lagere prijs opeens wel kwaliteit kunt leveren ben je redelijk gek als je dan nog energie steekt in Vodafone of Orange waar dan altijd de marges minder op zijn en bovendien beiden over het algemeen een mindere naam/dekking (in elk geval perceptie klant) hebben. Normaal kan dat voor Debitel helemaal niet uit.

Daarom dat ze momenteel denk ik alleen op het KPN netwerk willen verkopen en zoveel mogelijk mensen momenteel ook aanbieden te verlengen op het KPN netwerk.

› reageer

Dit is allemaal het gevolg van deze overeenkomst:
http://www.telecomvergelijker.nl/thread/14879

› reageer

Kortom: dubbel en een hoog status gerucht gehalte.

Closed

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Dit onderwerp is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.