T-Mobile aanbieder iPhone in Nederland

Nou dat zal eens tijd worden, is dr nou ookal bekend welke providers.?

› reageer

Naast Duitsland krijgt T-Mobile ook de exclusieve rechten om de iPhone in Nederland, Oostenrijk, Hongarije en Kroatië op de markt te brengen. Moederbedrijf Deutsche Telekom heeft dat tegenover Financial Times Deutschland bevestigd. Daarmee krijgt T-Mobile in bijna alle Europese landen waarin het actief is, de exclusieve distributierechten. De krant meldt dit in de maandaguitgave.

bron en hier.

De iPhone gaat ws. €399 kosten.

› reageer

ik ben vooral nieuwsgierig of hij dan ook los te koop is (keuze van abonnement bij AT&T in de VS doe je thuis via internet en iTunes). En dat hij net zo makkelijk te unlocken is, natuurlijk

› reageer

Hoeveel mensen zullen er hier in de val trappen om dik opgelicht te worden met te dure abo's en een toestel wat eigenlijk niet voor die prijs verkocht MAG worden, qua functies is het echt een brak toestel vind ik persoonlijk.

› reageer

NetBlade: dat jij het toestel het niet waard vindt, wil nog niet zeggen dat mensen ogelicht worden. Dat heet keuzevrijheid en meerwaarde door beleving.

› reageer

gelukkig heb je inderdaad keuzevrijheid. Ik ga trouwens niet voor de i-phone maar voor de nieuwe sony erricsson w960i, die heeft ook touchscreen, 3 megapixel camera, 8 gigabyte hd, umts en wifi. Daar kan de i-phone niet tegenop! Daarnaast mist op de i-phone het nummerieke toetsenbord dus smsen zal lastig zijn op dit toestel. De w960i heeft wel een nummeriek toetsenbord.

Ben benieuwd hoe t-mobile het in de markt gaat zetten.Denk dat ze ook wel het onbeperkt internet erbij gaat promoten. Ook zullen ze het toestel vast en zeker gratis maken bij een 2-jarig abonnement.De klanten moeten dit toestel natuurlijk wel willen en nederlanders staan er niet echt bekend om dat ze veel willen bijbetalen voor het toestel.

› reageer

Jammer dat vandaag op de persconferentie in de UK niets gezegd is over het vaste land van Europa. Bij O2 UK is hij iig behoorlijk duur geworden

› reageer

Volgens Jobs heeft het toestel geen UMTS. Door de plee ermee

› reageer

kheb gehoord dat GSBS een paar importversie van 8 GB heeft liggen, simlockvrij.

alleen vragen ze er 650,- euro voor

› reageer

Heb in America een paar weken geleden de I-phone in een Apple-store een tijd in handen gehad. Werkt echt zeer simpel. Bellen, SMS-en, foto's maken, muziek afspelen het is allemaal zeer intuitief en eenvoudig. Geluid is zowel voor muziek als bellen zeer goed. Voor SMS-en verschijnt er op het scherm een toetsenbord dat zowel horizontaal als verticaal is te gebruiken gewoon met je vingers (geen stylus o.i.d.). De afmetingen daarvan zijn groter dan de meeste met een van een toetsenbordje voorziene smartphones van andere merken. Het gewicht van de I-phone is prima (niet te zwaar, maar wel voldoende om iets in je handen te hebben. Heeft het gevoel van stevigte van een IPOD, maar is dunner.
Ook internetten via WiFi werkte heel goed. Het schuiven en vergroten van delen van het scherm met je vingers is een reuze idee en werkt soepel.
Er werd toen al gezegd dat de prijzen naar beneden zouden gaan en dat is inmiddels gebeurd. Nog even wachten op de Europeese/Nederlandse versie en dan snel mijn abonnement vernieuwenhttp://www.telecomvergelijker.nl/images/smilies/biggrin.gif
http://www.telecomvergelijker.nl/images/smilies/biggrin.gif

› reageer

Het is nu officieel bekend dat T-Mobile de iPhone in Duitsland exploiteert, maar in het persbericht geen woord over Nederland.

› reageer

Vermoedelijk zal de betreffende provider (in dit geval dus t-mobile.nl) het zelf bekendmaken.

› reageer

Deze png even geleend van Macosx.nl:

› reageer

Kim wordt ontslagen ben ik bang

De iPhone in Duitsland kan verbinding maken met EDGE, het EDGE netwerk zal daarom om die reden uitgebreid worden.

› reageer

Webwereld Iphone naar T-mobile

› reageer

Leuk dat webwereld het over "02" (nul-twee) heeft als aanbieder in GB

Ik ga iig niet wachten tot 2008, koop er wel eentje via Amerika of zo.

› reageer

Screenshot klopt niet (zie tijd)...

› reageer

Dat zullen ze ook heus niet in een chat bekendmaken.

› reageer

2dwizzy: 2008 geld alleen voor de G3 iPhone en die kan je in de US ook niet kopen.

› reageer

@mstegink:
Vandaag maakte Apple-baas Steve Jobs in Duitsland bekend dat T-Mobile de iPhone in Duitsland gaat introduceren vanaf 9 november. Tot de overeenkomst behoort ook een distributiedeal voor Oostenrijk en Nederland.

Een woordvoerder van T-Mobile Nederland bevestigt dat. "Maar we weten nog geen bijzonderheden, zoals wanneer de introductie plaatsvindt." Vermoedelijk zal dat pas in 2008 het geval zijn.

Zie webwereld, blijkt niet uit dat het om de 3G versie gaat.

› reageer

Over de 3G versie is door Jobs gezegd dat die vermoedelijk in 2008 komt. Wat er nu bekend is over de introductie van de iPhone in NL is pure speculatie, ook dat stukje van T-Mobile.

› reageer

Laaste nieuws:
Iphone komt niet naar Nederland!

› reageer

En de bron is...?

› reageer

eigenlijk al oud nieuws :
http://www.iphoneclub.nl/nooit-meer-edge-in-nederland-ook-niet-voor-de-iphone/

› reageer

Dat EDGE niet meer uitgerold gaat worden door een provider (wat me overigens helemaal niets verbaast, waarom zou je EDGE gaan uitrollen als je al bezig bent met meer future-proof technieken als UMTS en HSDPA?) wil niet zeggen dat de iPhone er niet komt.. De iPhone ondersteunt ook gewoon GPRS en is dus bruikbaar in NL. Er zijn een hoop mensen die momenteel van PIT gebruik maken i.c.m. hun snelle HSDPA telefoon, en ook niet sneller halen dan GPRS snelheid ivm de cap van T-Mobile. Enige winst die je hebt is de lagere latency van HSDPA en UMTS tov GPRS.
OK, iets als YouTube via GPRS zal wel niet echt lekker werken, maar een beetje internetten en mailen is echt geen probleem.

› reageer

Net een mailtje geopend van bestelmaar.nl..
Apple Ipod voor 199 euries bij een Vodafone abbo van 27,50 voor 22,00 euro per maand.
Wanneer je er zorgeloos internet bij neemt gaat er 89 eurie van de toestelprijs af..
Dus toch niet alleen bij T-mobile???

› reageer

Mogelijk zijn de toestellen bij Bestelmaar afkomstig uit eigen (grijze) import en niet rechtstreeks van Apple ?

edit: Lees net op hun site, dat deze toestellen softwarematig geunlockt zijn en dus (zoals al bekend) niet geupdate kunnen worden, anders zit de simlock er n.l. weer op.
Betreft dus idd eigen import.

› reageer

Allen beetje jammer dat de iPhone van Apple vol zit met schadelijke stoffen. Onderzoekers troffen onder meer PVC en broomhoudende vlamvertragers aan in de iPhone. De zogenaamd revolutionaire iPhone is ouderwets vies. Vreemd dat Apple de schadelijke stoffen nog gebruikt? Bijna alle elektronicabedrijven doen het beter dan Apple, Apple valt dus enorm door de mand. De mobieltjes van concurrenten Nokia en Sony Ericsson zijn al wel nagenoeg vrij van PVC en broom. De broomhoudende stoffen en ftalaten zijn moeilijk afbreekbaar, ze hopen zich op in het milieu en zijn vaak hormoonverstorend. Als de afgedankte iPhones verbrand worden, komen er vanwege het PVC in de toestellen kankerverwekkende dioxines vrij. Als Apple echt een revolutionaire telefoon op de markt wil brengen dan moet deze vrij zijn van schadelijke chemicaliën, vindt ik.

kijk: http://www.youtube.com/watch?v=tpjnU_vif9o

› reageer

Vooralsnog is er geen sprake van een machtspositie door de koppeling van de telefoon aan een abonnement.
Deze week werd bekend dat een rechtbank in Duitsland T-Mobile aldaar verplicht om een iPhone toestel van Apple ook zonder abonnement aan te bieden.

Vodafone voerde met succes een rechtszaak. De vraag is of de winst groot zal zijn nu T-Mobile, dochter van Deutsche Telekom, een prijskaartje van 1.000 euro aan het toestel hangt.

Ook in Frankijk mag Orange, dochter van France Telecom, de iPhone niet enkel in koppelverkoop aanbieden. In Nederland is het de vraag of het T-Mobile toegestaan zal zijn om de iPhone louter met een abonnement op de markt te brengen.

De Pers bericht dat de Nederlandse Mededigingsautoriteit (NMa 'mogelijk een onderzoek' zal instellen naar koppelverkoop.

Volgens de woordvoerster van de NMa is de kans daarop heel klein. Pas indien er sprake zal zijn van een machtspositie die andere aanbieders op een onheuse achterstand zet, gaat de NMa ernaar kijken. Dat kan dan een machtspositie zijn van de provider T-Mobile, of van Apple.

Zo op het oog is er van machtsposities echter geen sprake. Er zijn tientallen smartphones die de drie providers KPN, Vodafone en T-Mobile op de markt brengen, met veel concurrerende prijskaartjes.

bron(planet.nl)

› reageer

Wat is dit nou
Paparazzi Foto's

› reageer

Gewoon, twee mensen die een Iphone kopen.

Wat is daar nou zo vreemd aan

› reageer

Ik pleit voor een integrale iPhone boycot :

1. Wie is Apple wel om te denken de ze de telecommarkt kunnen beïnvloeden / bepalen.
2. Wie heeft altijd kritiek op Microsoft met termen als monopolie en misbruik machtpositie. Juist Apple, face the mirror....
3. De iPhone loopt qua functionaliteit nu alweer achter.
4. Hoezo eerst Amerika en daarna Europa.
5. Samsung rulezzz. Da's pas marketing. Mooi, functioneel en betaalbaar.

Een beetje consument toont zich geen mak schap en laat de iPhone dus in de schappen liggen.

› reageer

Ben benieuwd of WimLex en Maxima op Schiphol wel aangifte hebben gedaan.......

› reageer

Al meer bekend wanneer hij nou eindelijk in de winkels van NL ligt..?

› reageer

Ik heb in een Apple store begrepen dat het februari gaat worden en het zou dus goed kunnen dat dit één van de aankondigingen komende week is tijdens Macworld (NL samen met nog andere landen oid), maar dat is dus allemaal hearsay.

› reageer

Nou dat zal eens tijd worden, is dr nou ookal bekend welke providers.?

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.