Telfort opent winkel op Zwarte Markt in Beverwijk

Topmarketing!
Daarnaast volgens mij gewoon rendabel voor Telfort.

› reageer

Naast de Telfort marktkraam:

Telfort opent winkel op Zwarte Markt in Beverwijk

13-12-2007 (15:10) - Telfort opent een winkel op de Zwarte Markt in Beverwijk. Het bedrijf spreekt van een 'flagship store' en wil benadrukken dat bellen simpel, goedkoop en duidelijk kan zijn.
Telfort start dit weekend met een eigen filiaal op de Bazaar in Beverwijk, beter bekend als de Zwarte Markt. Deze locatie staat bekend om voordeel en aanbiedingen. Het bedrijf wil met deze winkel, gekscherend 'flagship store' genoemd, het statement maken dat het een voordeelaanbieder is. De operator wil benadrukken dat bellen simpel, goedkoop en duidelijk kan zijn. De winkel is gevestigd in ChinaTown. In amper 10 minuten kunnen klanten bellen met een nieuwe mobiele telefoon, belooft Telfort.
Marco Visser, directeur van Telfort, spreekt zelf van de ultieme ‘flagship store’: “Waar andere aanbieders bewust A1-locaties opzoeken, gaan wij met onze winkel op de meest ultieme voordeellocatie van Nederland zitten. Geloofwaardiger kunnen we klanten niet overtuigen.” De Grand Bazaar in Beverwijk staat bekend om haar grote aanbod en scherpe prijzen en trekt jaarlijks ongeveer 4 miljoen bezoekers. Zaterdag 15 december wordt het filiaal geopend.

› reageer

Topmarketing!
Daarnaast volgens mij gewoon rendabel voor Telfort.

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.