JPA X7, Dual Sim GSM

de jpa x7 is een top telefoon ik gebruik hem nu 3 maanden en ben erg te vreden fijne beltoon duo sim goede support en hulp bij de dailer als je vragen heb. al met al kopen is geen blunder maar een gemis van dat watde andere niet kunnen. durf je grensen eens te verleggen en ordeel dan.

› reageer


Iemand ervaring met de JPA X7, een telefoon waarin 2 sinkaarten kunnen die je ook tegelijk kunt gebruiken. Specificatie's zijn te bekijken op de site van JPA: www.jpaelectronics.eu

› reageer

De site van JPA ziet er niet uiterst professioneel uit. Verder ziet het toestel er wel leuk uit vind ik. Ervaringen er mee heb ik echter niet.

› reageer

Totaal geen info waar die foon vandaan komt en op google is ook al niets te vinden over dat merk dus is vragen om problemen.

› reageer

Oorsprong van het bedrijf leidt naar noord-west Engeland, Derby wel te verstaan. Ook in Rotterdam heeft dit bedrijf het vestiging. Wellicht verstandig, om voordat je tot aankoop overgaat, eens langs te gaan in Rotterdam of 1 van de resellers (zie site).

› reageer

Ziet er wel gaaf uit. Toch maar eens zien of ik die goedkoop op de kop te tikken is

› reageer

Uhm ja aardig voor 400 euro... dan zou je beter de Samsung D880 nemen die heef took 2 simkaarten en is dacht ik dezelfde prijs. Zulke chinese toestellen kan je op marktplaats nieuw ook al voor 200 euro vinden, alleen zonder garantie dan.

› reageer

@Tellies

mijn god!! €400,-?!?! Zou ik als ik jou was hier kijken: http://www.spam.nl

heb je hetzelfde voor €17,50..:

› reageer

Ik ben erachter gekomen dat de Samsung D880 wel online kan zijn op 2 simkaarten, maar als je in gesprek bent met het ene nummer, ben je niet bereikbaar met je andere nummer, dus kortom, geen optimaal gebruik van dubbele sim functie. Trouwens, de Samsung D880 staat nergens op de officiele site van Samsung. Owja, ik zag op de site dat mediamarkt ze ook verkoopt, dus zo onbekend zal het toestel ook niet zijn, want anders zou mediamarkt ze niet eens opnemen in het assortiment. ik zelf heb er maar meteen een aangeschaft bij Mediamarkt, en het toestel werkt echt perfect. Makkelijk in gebruik, overzichterlijk en het leukste is, dat er een SWAP functie op zit. Dat wil zeggen dat je het ene telefoongesprek door kan verbinden met het andere telefoongesprek, zodat je met zijn drieeen telefoneert! Erg handig en uniek

› reageer

Het lijkt verdacht veel op de in China gefabriceerde Hautian K998
In China schijnt ie overigens slechts $200,- te kosten
Dik cashen dus voor degene die het importeert!

http://www.mobilecowboys.nl/toestellen/5096

› reageer

Ik hoop allereerst dat dit bericht niet als Spam gezien wordt, mocht dit wel het geval zijn verwijder het dan maar.

Wij zijn vandaag aangesteld als officieel verkooppunt en bieden het toestel dan ook aan met abonnementen. Tevens is het toestel bij ons los te verkrijgen.

http://www.belzaak.nl/gsm_abonnement/JPA/4568/JPA_X7_Dual_Sim/

Belangrijk informatie over het toestel: Het is mogelijk om met dit toestel te bellen over 2 simkaarten zonder dat het toestel opnieuw opgestart hoeft te worden. Dit in tegenstelling tot de Samsung D880.

› reageer

Als je nog even kunt wachten dan zou ik kiezen voor de Samsung D780 Duos. Deze gaat waarschijnlijk zo'n 300 euro los kosten. Met een abonnement is ie dan waarschijnlijk gratis.

› reageer

Als je met het andere nummer wil bellen of gebeld worden, hoef je de samsung d880 echt niet opnieuw op te starten hoor.

› reageer

Ik heb het toestel hier voor me. Als ik gebeld wordt kan ik wel gesprekken vanaf beide simkaarten ontvangen maar is het niet mogelijk om bij het uitbellen te kiezen voor 1 van de simkaarten. Standaard pakt hij de kaart die in het toestel geconfigeerd staat als default kaart. Dit kan je alleen aanpassen in het menu en dan start toestel opnieuw op, na het herstarten is de andere simkaart actief.

Bij de JPA X7 kan je inkomende en uitgaande gesprekken voeren over beide simkaarten door zelf te kiezen door op de juiste "bel" toestel te drukken.

› reageer

@ belzaak: Als je een nummer hebt ingetikt en je drukt op het knopje links op het toestel, selecteert hij het andere nummer en kan je dus, zonder opnieuw op te starten, met dat nummer uitbellen.

› reageer

@wouter3: Ik heb net even de handleiding van het toestel doorgelezen en volgens de handleiding (is niet heel duidelijk, hoop dat ik goed lees) zou het wel mogelijk moeten zijn om te wisselen van simkaart. Maar wanneer ik probeer op toestel lukt dit niet. Heb jij andere ervaringen?

› reageer

Hebben jullie het nu over de samsung of over de nieuwe JPA?

› reageer

Volgens mij hebben ze het over de nieuwe Samsung..Maar, ik had al een topic gestart (helaas nog niet zoveel reacties), maar hebben jullie misschien ook ervaring met de DST11?

http://www.dual-sim.nl/product_info.php/products_id/157

› reageer

Had 'm in een ander draadje ook al eens neergezet, maar aangezien het hier over hetzelfde type dual-sim toestellen gaat:
https://www.specialphones.eu/en/store/Dual_SIM_and_PDA_phones

› reageer

Één ding zal lastig worden, een Nederlands menu.

Ik zou best een Nokia 6110 willen hebben, maar vrees dat de COOL 610 als vervanger geen Benaluxkaart heeft, maar de gesproken taal zal nog lastiger worden

› reageer

Nog iets dergelijks gevonden: http://www.wndtelecom.com/

› reageer

En een inkoopactie: http://www.samenkopen.net/action/439571

› reageer

Toestel is voor 199 euro los te verkrijgen bij de Media Markt in Enschede.

› reageer

De WND heeft nederlands menu voor mensen die overwegen deze aan te schaffen.

› reageer

de jpa x7 is een top telefoon ik gebruik hem nu 3 maanden en ben erg te vreden fijne beltoon duo sim goede support en hulp bij de dailer als je vragen heb. al met al kopen is geen blunder maar een gemis van dat watde andere niet kunnen. durf je grensen eens te verleggen en ordeel dan.

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.