Euphony start met euVOX, zijn eerste VoIP-product

Oja... da's waar met Euphony kon je gratis bellen binnen nederland(je betaalde pas na de derde minuut) alleen jammer dat de tarieven na 3 minuten zo hoog waren dat je nog duurder uit was als met Kpn. Voor mij nooit meer Euphony

› reageer

Nieuwegein, maart 2008 – Euphony lanceert euVOX, zijn eerste VoIP-product. euVOX werd ontwikkeld door Deutsche Telekom in samenwerking met GOIP International.


De euVOX USB-telefoon is momenteel verkrijgbaar in Nederland, Spanje, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Totnogtoe is Euphony met euVOX de eerste community based serviceprovider in Nederland die een VoIP-product op de markt brengt.

Wat is euVOX?
euVOX is een virtuele USB-telefoon op een memory-stick die gebruik maakt van Voice over Internet Protocol. Het product biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding van het VoIP-aanbod dat nu op de markt is.

euVOX biedt de mogelijkheid om gesprekken te voeren naar vaste lijnen en mobiele nummers, aan veel scherpere tarieven dan de gebruikelijke gesprekskosten. Met euVOX kan de consument gratis gesprekken voeren, inclusief videogesprekken, met andere euVOX-gebruikers, waar die zich ook ter wereld bevinden. Het product biedt mobiele, supergoedkope communicatie en is daardoor de ideale manier om in contact te blijven met vrienden en familie in het buitenland.

euVOX werkt met een breedbandverbinding, alsook met WIFI hotspots of 3G-breedbandverbinding. Het product biedt de mogelijkheid om gratis gesprekken te voeren met een reeks internationale bestemmingen. Er zijn geen minimale opstartkosten. Bovendien zijn de gesprekken via euVOX onbeperkt in duurtijd, terwijl andere aanbieders mogelijk beperkingen opleggen. Slechts 1 factureerbare oproep per 6 maanden volstaat om euVOX actief te houden.

Prepaid beltegoed van € 100,-
Het euVOX-pakket kost € 100,- (incl. btw) en bevat een prepaid beltegoed van € 100,-. Dit betekent dat de klant onmiddellijk met euVOX kan beginnen bellen. De klant kan eender waar ter wereld zijn of haar beltegoed opwaarderen via de gebruiksvriendelijke accountwebpagina, die bij het unieke euVOX-telefoonnummer hoort. Op deze pagina kan de klant zijn/haar facturen en belgedrag bekijken.

Verder bestaat het pakket uit een ‘plug & play’-USB-stick met 512 MB werkgeheugen en ingebouwde euVOX-software (die ongeveer 10 MB inneemt van het totale werkgeheugen), een hoofdtelefoon (dual mono) met ingebouwde microfoon (line-in), een sleutelring en een snelstartgids .

Keuze uit drie belbundels
De klant kiest een van onderstaande belbundels. Het abonnementsgeld wordt maandelijks afgeschreven van het beltegoed van € 100,-.

- euVOX Anywhere (€ 2,75,- per maand): klanten die voor dit tarief opteren, bellen onderling gratis met andere euVOX-gebruikers en bellen tegen superlage tarieven naar vaste lijnen en mobiele nummers waar ook ter wereld;


- euVOX Anywhere 20 (€ 9,99,- per maand): onbeperkt bellen naar vaste lijnen in 20 geselecteerde landen en ook naar mobiele nummers in Canada en de Verenigde Staten. Dit naast de voordelen van de standaard euVOX Anywhere-bundel;

- euVOX Anywhere 40 (€ 12,99,- per maand): onbeperkt bellen naar vaste lijnen in maar liefst 40 landen en ook naar mobiele nummers in Canada, China, Hong Kong, Singapore, Thailand, Venezuela en de Verenigde Staten. Dit naast de voordelen van de standaard euVOX Anywhere-bundel.

Over Euphony
Euphony is vandaag een van de snelst groeiende bedrijven van zijn soort in Europa. Hun producten en diensten bevatten vaste en mobiele telefonie, ADSL, aardgas en elektriciteit.

Het Euphony-netwerk heeft momenteel vestigingen in 8 grote Europese landen en expansie is volop aan de gang. Het bedrijf is een synoniem geworden voor “value for money” en biedt een reeks nutsvoorzieningen die zowel voor particulieren en zakelijke klanten een besparing en service oplevert waaraan weinig concurrenten kunnen voldoen. De lage prijzen zijn een gevolg van de behoorlijke besparing die ze bekomen door het internationaal netwerk van 14.000 Business Consultants, die de diensten afzetten via mond-aan-mond reclame in tegenstelling tot de dure, traditionele manier van reclame en promotie.


Euphony
euVOX

› reageer

Totaal niet interessant! Onderling bellen voor 2,75?? Vind ik een hoop geld als het verkeer toch op het internet blijft.

Ik heb een bittere nasmaak bij EUPHONY, door het verleden met rare tariefstructuren en spammerige partnerprogramma's (net zoals dit bericht).

› reageer

duur en totaal niet interessant

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Dit onderwerp is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.