Nieuw iPhone 2.0 kost $199 (8GB) en $299 (16GB)

Dubbel

› reageer

Zojuist bekend gemaakt door Steve jobs CEO Apple op de WWDC 2008.
Het was lang wachten, maar Apple heeft eindelijk de wraps van zijn 3G-iPhone gehaald. Dunnere randen, plastic achterkant, en de iPhone 2,0 firmware. Apple's neemt de kritiek ter harte uit de eerste versie. Uiteraard 3G is een van de belangrijkste, maar ze zijn ook aan het samenwerken met bedrijven, zodat er veel 3rd party apps beschikbaar komen... en de nieuwe doet het allemaal goedkoper.
Apple claimed veel hogere 3G snelheden dan de concurrentie, met pageloads 36% sneller dan de N95 en de Treo 750. Levensduur batterij 300 uur standby, 8-10 uur van 2G praten, 5 uur van 3G praten, 7 uur video en 24 uur voor audio. GPS is ook aanwezig. Apple gebruikt A-GPS, dat als aanvulling op satelliet-GPS-gegevens info uit GSM-torens en WiFi gegevens gebruikt, waardoor gebruikers een redelijk solide plaatsbepaling hebben op deze planeet.
Helaas, er is geen voorwaarts gerichte cam. Apple hoopt hem te lanceren in 70 landen dit jaar. De 8GB is beschikbaar voor € 199, 16GB voor $ 299 - en de 16GB is ook verkrijgbaar in wit. Beide prijzen natuurlijk met een AT&T-contract. Apple zal hem op de 22 grootste markten, waaronder de VS, op 11 juli lanceren. EN NEDERLAND IS OOK GENOEMD OP DEZE DATUM.
* Hij is dus een beetje dikker.
* Een SIM-verwijdertool zit in de doos.
* Er is geen dock opgenomen, wel een USB-adapter.
* Apple's nieuwe MobileMe dienst zit standaard in de iPhone 2,0-software, waarmee push e-mail, kalender en contacten voor iedereen altijd beschikbaar zijn (soort MS Exchange server). MobileMe volgt .Mac op en was een belangrijk issue op de WWDC waar ik vandaag (9 juni 2008) deze info vandaan heb.

› reageer

Dubbel

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Dit onderwerp is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.