HTC Touch HD scherm 4 inch

en het eerste filmpje:
http://www.youtube.com/watch?v=eisadEADpwk&eurl=http://www.mobile-review.com/fullnews/main/index_eng.shtml
engelse ondertiteling is aanwezig rechts onder in scherm

› reageer

Specificaties van HTC met scherm van vier inch lekken uit
Door Arnoud Wokke, zaterdag 13 september 2008 17:05, views: 30.432

De volledige specificaties van een nieuwe smartphone van HTC zijn opgedoken op de website Pda Database. Eerder deze week lekten al sommige specificaties en wazige foto's uit van de smartphone met een scherm van vier inch.

Het scherm is de eyecatcher van deze telefoons, die afgelopen week voor het eerst opdook op het forum van Modaco. Het is met zijn diameter van vier inch iets groter dan het scherm van Apple's iPhone 3G. De vanmorgen op Pda Database gepubliceerde specificaties verraden verder de nodige overeenkomsten met de iPhone, de HTC Touch Pro en de Xperia X1, die HTC voor Sony Ericsson produceert.

Het scherm heeft een resolutie van 480*800 pixels, hetzelfde lange scherm als de Xperia. De afmetingen zijn ongeveer gelijk aan die van de iPhone: de nieuwe HTC wordt 62,8 millimeter breed, 115 millimeter hoog en 12 millimeter dik. De chipset is hetzelfde als die uit de Touch Pro, Diamond en de Xperia X1: een 32bit Qualcomm MSM7201A met een kloksnelheid van 528 MHz. De telefoon draait op Windows Mobile 6.1 met daaroverheen HTC's eigen schil TouchFlo3D, die sindskort op alle Windows Mobile-smartphones geïnstalleerd kan worden.

Over de naam bestaat nog wat onduidelijkheid: Modaco duidt de telefoon aan als Touch HD, terwijl Pda Database spreekt over HTC Blackstone, een codenaam die eerder uitlekte als aanduiding voor een Windows Mobile-versie van de HTC Dream, de eerste smartphone die draait op Android. De nieuwe HTC-smartphone zou rond de kerst in de winkels moeten liggen.

http://tweakers.net/nieuws/55648/specificaties-van-htc-met-scherm-van-vier-inch-lekken-uit.html

http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1311835

› reageer

en het eerste filmpje:
http://www.youtube.com/watch?v=eisadEADpwk&eurl=http://www.mobile-review.com/fullnews/main/index_eng.shtml
engelse ondertiteling is aanwezig rechts onder in scherm

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om te in te loggen of te registreren.