Media Markt opent gsm-webwinkel

Zie http://www.telecomvergelijker.nl/thread/28157

› reageer

Elektronicawinkel Media Markt opent een webshop voor mobieltjes. De toestellen zijn voorlopig alleen verkrijgbaar met KPN, Telfort en Hi.

Media Markt is gestart met het online verkopen van mobiele telefoons via een aparte webwinkel. Daarmee geeft de elektronicagigant verder uitbouw aan zijn e-commerceplannen die eerder dit jaar werden ontvouwd. Media Markt ziet de eerste webshops als pilot. Computers zijn nog niet online te koop.


Media Markt heeft een partnership gesloten met KPN, dat via zijn merken KPN, Telfort en Hi zorgt voor de ondersteunende abonnementen en prepaid. De opening van de webshop gaat gepaard met een aanbod van tientallen telefoons van 0 euro in combinatie met allerlei abonnementsvormen.

De telefoonmerken die worden gevoerd zijn Nokia, Sony Ericsson, Samsung, LG, HTC en BlackBerry. De webshop is de derde shop na die voor ADSL en cartridges. Computers zijn nog niet online te koop bij Media Markt, maar dat gaat voor het einde van het jaar wel gebeuren, zo heeft het concern eerder laten weten.

Bron: WebWereld

› reageer

Zie http://www.telecomvergelijker.nl/thread/28157

› reageer

Iets te zeggen? Reageer!

Dit onderwerp is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.